1050
-
sorrow #127 Nem kéne valami mesterséges (mechanikusan meghajtott) tápegységgel életre keltett okostelefonnal wifis-en meghackelni és vírussal megfertőzni a mecha-kat, sőt mi több, rávenni őket h gyilkolják a rákokat (pókokat) ? ...történhetne már valami... -
hapi #126 iszonyat gyenge ez a sorozat, nem méltó Spilberghez.
A mechák hangja ultra gagyi, a mozgásuk meg ... ehhh.
A sztoriban olyan szintű gagyizás van hogy már fájt, Pl. babaváró buli, csaj kirohanása a faliújságnál. Néha komolyan nem tudom sírjak vagy nevessek.
Messze van még Sparatacus... -
Neoncsoves #125 LOL
3. részben: paprikát csirkére? mi maga, magyar? :DDD -
#124 miket össze nem kínlódnak hogy rájöjjenek hogy állítsák meg a pókokat))
mondjuk az már kiderült hogy a kézigránátot nem kedvelik, de nyilván ilyen hatásos lenne a molotov-koktél is, ennél egyszerűbbet meg hatásosabbat úgyse tudnának egy suli kémia laborjában előállítani, nem tom miért nem jutot eszükbe még -
#123 Aztat én is szerettem nagyon.
Ilyesmiből kéne 2-3 sorozat és akkor örülnék.
De már annak is ha a V-t mégiscsak folytatnák, annak az utolsó része nagyon állat volt. -
#122 Az Űrháború: 2063 is baromi jó volt, kár hogy csak 1 évadot élt meg :\ -
Borg #121 Fogalmazzunk úgy, hogy a BSG átmenet volt a régi jó, és az új szappanoperák között. Néhol állati unalmas, vontatott, túl depressziósra sikerült, de azért nézhető volt végig. Caprica meg már átbillent, ment is a kasza neki. -
Callisto #120 BSG is nagyon jó volt, pedig az is ugye dráma, erősen karakterközpontú, de valahogy mégis igazi sci-fi tudott maradni, mert a harcokról, felfedezésekről, az űrben való túlélésről szólt és nem csak szimpla Dallas volt. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy kiváló színészi alakítások voltak a jól kidolgozott karakterekhez. -
Callisto #119 Babylon 5, ne is mondd. Imádtam. Egyszer csak rájönnek, hogy miért megy a levesebe az összes sci-fi barátok köztjük :) -
EnxTheOne #118 Milyen jelenleg is futo scifi van még? -
torreadorz #117 Hát már az ötödik résznél tartanak és nagyon gyenge a sorozat. Egyszerüen nem értem, annyi potenciál lenne egy ilyen sorozatban, és semmit nem használnak ki belőle. Mintha a barátok köztet nézném...
Idejönnek az idegenek, pikk-pakk szétverik az emberiség teljes haderejét meg lezúzzák a Földet, ehhez képest az idegen lények (pókok) intelligenciája kb. vetekszik egy tehénével... Arról nem beszélve, hogy ez a nagyon fejlett idegen lény puszta kézzel fojtogatással akarja elintézni a puskás embereket...
A bázisaikat meg úgy örzik, hogy egy darab félintelligens robot? járkál körbe körbe, de akkora zajt és fényt csapva hogy kilóméterekről kiszúrni.
Spoiler:
ezen kivül pedig, gyerekeket béklyóznak meg, hogy a roncstelepről vasdarabokat pakoljanak egy kupacba, miközben a háttérben a város felett egy szuperfejlett űrhajó dekkol...
Szóval, nekem valahogy az egész hiteltelen, hogyan verték le a földi regurális hadseregeket a gyengeelméjű idegenek, ha mindeközben néhány tucat helyi tanár nyilpuskával meg egy elemlámpa tusával elbánik velük...
Ugyanigy az emberek is hiteltelenek, legyapnak minket az idegenek, aztán nekik meg az a legnagyobb bajuk, hogy kit hivjanak meg a babazsúrba, amit egy elhagyatott iskolában rendeznek 500 méterre az idegenek bázisától, de azok bezzeg már hetek óta nem szúrják ki a kertben nyársaló embereket...
Nem hiszem hogy hosszú életü lesz ez a sorozat, mert kétlem hogy sokakat érdekelne a gyengelméjü idegenek vs lelkiző emberek harca... -
#116 Én a BSG: Blood & Chrome-ban bízok. Remélem nem kettyintik el! Imádtam a BSG-t és tudom, perverz vagyok, de nekem a Caprica is tetszett. -
Prof William #115 Utálom amikor megy a szappanopera hogy ki-kit szeret kivel k*r félre ki utál kit, apa szereti a fiát, szereti a feleségét de nehéz az élet stb... + az egészet nyakon öntik egy kis Scfigivel.
De vazz ha ilyet akarok nézni akkor nézem a Barátok köztet nem pedig ezt.
A Jerichot is itt cseszték el hogy az atomháború utáni társadalom helyett megkaptuk a Barátok közt 354831-378204 -ig részét. Tudom hogy takarékosabb megcsinálni így de akkor inkább bele se kezdjenek.
Utoljára talán a Babylon 5 -volt igazán jó scifi sorozat. Azt imádtam pedig azért ott is voltak rendesen ilyen részek de jól találták el az arányt. -
EnxTheOne #114 MOndjuk a legujabb (2001-ben indult) star trek sorozat az nekem nagyon tetszett. Lövöldöztek benne elég sokat, és rengeteg humoros rész volt benne. :D Egyik Kedvencem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)A fömérnök átment egy másik faj ürhajojára szerelni valamit pár orára, és pár pár napal késöbb a fömérnök rájött hogy terhes. Ö férfi. :D Elkezdték keresni a másik ürhajot hogy csináljanak valamit, de a másik ürhajot elfogta egy klningon csatahajo. A klingonokat nem érdekelte az esett, mert a mérnöknek diplomáciai feladata volt , nem pedig az hogy teherbe ejtsen egy ufot. :D Ekkor a mérnök megmutatta a hasát, és a klingonok röhögését soha nem felejtem el. :D
A másik kedvencem meg az volt hogy pár ferengi ki akarta fosztani az ürhajot, a legénységet elaltatták. Vittek mindent, torpedokat, üzeanyagot, nöket, de még a székeket is. :D -
Callisto #113 Ahogy látom olyan sci-fi sorozat, ami tetszene a legtöbbünknek nem nagyon lesz egyhamar és régen is volt sajnos (pl. Firefly, SG-1, SGA, Sliders).
Ez is csak egy szappanopera sdcié-fi elemekkel a háttérben. :( -
EnxTheOne #112 Olyan sorozat kéne, ahol az emberek igáznak le más fajokat, és plazama fegyverel atomjaira robbantjuk az idegeneket. :D -
#111 hát nektek nem tetszik, amcsiknak igen én meg úgy vagyok vele, hogy bejön, de kéne valami igazi akció sci-fi is. -
vg #110 Az egy dolog, attól még szar. -
#109 Amerikában sikeres a sorozat. -
Nagydög #108 Nem rajtuk alszanak,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem inkabb ugy tunik, vedelmezik oket. Latvanyos gyengseggel simogatta meg a sracok fejet.
Amikor elkezdtek leszedni a vackokat az elso gyerek hatarol, a tobbiek haldokolni kezdtek, es amelyiknek nem szedtek le eleg gyorsan a bogarat, az meg is halt. Sz'al lehet, hogy a ham szoros kapcsolatot jelent a csoporton belul, es nem is pelda statualasken irtottak ki a multkor a neger kiskolyok megmaradt tarsait. -
#107 Vajon megmagyarázzák-e miért alszanak a gyerekeken az ufók?Pedofil animal fétis vagy mi? -
ldavid #106 a felét áttekertem én is, nagy nézések, apa-fia lelkizés...
ha ez megy tovább, végig se nézem az évadot -
Borg #105 Ez még mindig unalmas, basszameg :(
Fél képernyőn fórumozok mellette, és le se szarom a filmet... SGU, V, Caprica mind ugyanez volt... -
#104 Még nem nagyon van mit. Persze most már nyilvánvaló (innen ésszerűen levezethető), hogyan szívathatják halálra a skitter-eket, meg az ő kis kedélyes gyerekbandáikat. Így tán lesz már némi esélyük. -
#103 Jövőre folytatódhat... -
karajjj #102 van már felirat? -
#101 Hát, úgy látszik a 4. epizód nem igazán ingerelte kommentelésre az embereket... -
EnxTheOne #100 Köszi, örök hálám. :) -
#99 picit mész lefelé és ott van. -
EnxTheOne #98 Egyébként V-hez hol találok magyar feliratot? Hosszupuska geci keresöje nem találja. (egy betüs cim :( ) -
Borg #97 Túl aprók a lépések... -
EnxTheOne #96 Hogyha tudna kmechát épiteni, akkor miért kell nekik emberi rabszolga? Szerintem sokkal hatékonyabb robot rabszolgákat tudnánaak csinálni. :S
-
#95 Kíváncsi vagyok megmagyarázzák-e hogy a skitterek miért csak a csápjuk használják fegyvernek egy idegen bolygón tele ellenséggel.Lehet ők valami meghódított csicskásfaj? -
karajjj #94 mert mondjuk továbbra is szervezetten írtják a népet -
#93 engem továbbra is zavar hogy van biztonságos bázisunk,meg mindenki happy,...minek akarnak harcolni egyáltalán)) -
karajjj #92 meg 300 főre főzni, nem ugyanaz mint egy családi vacsit összedobni -
#91 jah sry akkor 100-200 az arány, mind1 lényegen nem sokat változtat, bár így nagyobb az esélye egy jó szakácsnak:D -
#90 csak 100 katona... -
#89 300ból 200 katona.. ők úgy tudnak főzni, hogy megpucolják a krumplit és betolják a sütőbe(ami nincs xD) 100 pedig tudós STB... nem hiszem hogy ők vmi mesterszakácsok hogy konzervből7 fogásos olasz specialitást ütnek össze. A ahogy a csóka elmondta.. itt nem a főzni tudás a lényeg, hanem hogy ilyen anyagokból mit hozol ki. -
sorrow #88 Spoiler:
300 emberből senki nem tud főzni...ez meg miféle írói hülyének nézés...