1050
-
ldavid #287 jól teszed :) -
#286 Én ha SGU, ha FS, csak szomorúan csóválom a fejemet... :D -
#285 -
#284 Én meg ugyanezt a képet vágom ha te ezt írod SGU-ról, szóval.. :D -
#283 :O pls
(mondjuk én ugyanezt mondom az SGU-ról, szóval ízlések... :) ) -
#282 lol, ez eléggé spoileres, de tartom továbbra is, hogy ez egy 10/10 sorozat volt és lesz is. -
#281 -
#280 azért a nézhetetlentől meg a rossztól messze áll a falling skies szerintem..
nem a legjobb alkotás ebben a műfajban, de bőven nézhető kategória. nem is nagyon jó ahogy néhányan írjak de nem is olyan rossz, valahol a kettő között van az igazság.:D -
#279 Ott van pl. a The Darkest Hour. Az is hasonló téma, mint ez a FS. Ráadásul az kisköltségvetéses, ruszkiknál játszódik, nincsenek benne isemrt színészek meg semmi. EZÉRT nem is voltak vele kapcsolatban nagy elvárásaim és így kiválóan szórakoztam.
Jobb félni, mint megijedni... -
#278 Meglehet. A tarilerben lévő lövöldözésből fél perc is annyiba kerül, mint amit kb. egy fél sorozatra szánnak, szóval túl sokra nem lesz kilátás. Benyeljük a mézesmadzagot, aztán kapjuk a nímanddrámát rongyosokkal.
Én azt mondom LEHETne ebből jó sorozatot csinálni (megfelelő forgatókönyv írókkal és rendezőkkel), de jobb nem nekimenni túl nagy reményekkel és akkor még akár pozitívan is csalódhatunk. (bár én nem fűzök ehhez sem reményeket már, de általában be is jön)
Meglátjuk. Lehet hogy nem ez lesz az év legrosszabb sf sorozata idén és én azt mondom, az első széria után már az is igen-igen jó eredmény lesz!!! (vagy a többi versenyző annyira szánalams :_D) -
#277 Ízlések és pofonok... Én a BSG-t tartottam nézhetetlennek.
A közös pont úgy tűnik, hogy a Terra Nova. Azt a felénél ott hagytam. :D -
#276 Azért annyira nem volt nézhetetlen, mint a terra nova, de azért ez is igen-igen rossz volt :) De reméljük összekapják magukat a második évadra. -
#275 Nézhetetlen????
Nem egy sorozatot nézünk sztem.... :) -
#274 Bazki, a trailerek eddig sem voltak rosszak, csak a sorozat volt nézhetetlen! :DDD
Majd nyugtával dícsérjük a papot... -
#273 Ez brutáljó lesz, most már az itt elégedetlenkedőknek is el kell ismerniük! -
#272 3 perces előzetes a 2x01-ből!!!
Ez űber király lesz! :))
-
#271 ígymár jobb :) :D -
#270 De nyaaaaaa
Csak azt már asszem olvastam. :D -
#269 Persze, én itt hozom az infót meg kiteszem a lelkem ésénnemkapokfelfelémutatóhüvelykujjat? o.0 Nem para túlélem... :/ -
#268 -
#267 Jippiiiiííí!
-
#266 Voltmár?
"Falling Skies returns June 17 at 9|8c with a 2-hour Season Premiere!" -
#265 Mikor kezdik? -
#264 nem :P még több lesz, még jobb lesz és még brutálisabb lesz :D -
Borg #263 Ebben benne volt az összes CGI jelenet, amit az egész évadban látni fogunk? :) -
#262 jah :D -
karajjj #261 az ott terry o'quinn? :D -
#260 Nnnnnnaaaa, erre kíváncsi vagyok. A walking dead már úgyis nézhetetlenné fajult, ez sem lehet már sokkal rosszabb... :D -
#259 Nem. -
#258 2. évad!!!!!!!
-
#257 A flashforward igenis jó volt -
#256 Ezeket nem nehéz sajnos :\ -
#255 Mikor folytatódik mááár? -
#254 Próbáld ki az el barcot.Sajna van 1-2 spanyol jellemvonása de a terra nova, falling skies "scifi"-t übereli. -
#253 te is egyszerű lehetsz akkor mint ezek a sorozatok, gondolom neked elég ha folytatásos szerelmi szál van, aztán nézed is évadokon keresztül :)
soha senki nem hiányolta a valóságot ezekből, az ÉRTELMET hiányolom, érted? hogy ne gagyi történet legyen, gagyi párbeszédekkel meg cselekménnyel. -
#252 Beszerzés alatt az ajánlottak :) -
#251 Nekem semmi bajom nincs se a V-vel sem ezzel.
Valahogy nem is gondolok bele ilyenbe mint amit leírtál "Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyűjtsön gyerekekkel".
Soha senki nem mondta sehol, hogy a sorozatoknak a valóságról kéne szólnia!
Ezt találták ki a készítők ezt kell szeretni.Én szeretem is csak ezeket a köztes szüneteket nem :(
-
#250 Nana, azé BSG végétől sokan falnak mentek (én inkább meg sem néztem az utolsó három részt, azóta is boldog tudatlanságban élek). :DDD -
#249 Ember, hát nem pont azért ajánlottam azt a sok sorozatot, hogy ne kezdj bele ilyen szarokba??? :D Falling Skies, V, Terra Nova, FlashForward ezek mind foshalmazok :) Nyomasd a BSG-t, abban nem fogsz csalódni ;) -
#248 Azt hittem ez már csak jobb lehet mint a V, mert az rohadt szar volt, az már biztos.. de ez se jobb... nem tudom minek erőltetik ezeket a sorozatokat. Idejön egy nálunk sokkal fejletteb civilizácio, hogy fémhulladékot gyűjtsön gyerekekkel? WTF?
Annyi a hiba ebben a sorozatban, bele sem kezdek, meg már leírták mások..