1050
-
Borg #367 Én nem erre a sorozatra mondtam, hogy szar, hanem a continuumra. -
#366 Na gyerekek ez a rész magasra tette a lécet. Most már mindenkinek el kell ismernie, hogy nagyon jó sorozat, még Borgnak is. :P -
#365 SGU mindig is jó volt, de a második évadra még jobb lett (a többség egyet is ért ezzel, akármennyire is fikázzák). Event is elég rendesen felpörgött a végére, bár a közepén lévő szart nem mentette meg. A V az igen, az végig foshalmaz volt. TN is. A FS meg valóban jobb lett, de ez is csak az új írók érdeme. -
#364 Igen, most már a nézhető kategóriába került, de még mindig fényévekre van a jó sorozat meghatározásától.
A The Walking Dead is csak azért nézhető mert a képi megjelenítés átlagon felüli (gondolok itt a zombikra pl), de a forgatókönyv és a színészi játék eléggé xar. -
#363 csak azt mondom, hogy sikerült megfordítani a dolgot. Ezt máshol még nem láttam (az utóbbi időben) -
#362 Azért annyira ne istenítsük. Mindenképpen jobb mint az első, de továbbra is a forgatókönyv bárgyú és gyermeteg, ennél azért lehetne sokkal jobb is. -
#361 szerintem a második évad egy olyan példa amit bárki megirigyelne, a semmiből hozták vissza a sorozatot. Ezt megtehette volna a Stargate Universe, V, Event, meg sok más sci-fi sorozat is. (Pl a Terra Novánál és megnéztem volna egy ilyen fordulatot) -
#360 Nagyon helyes! -
#359 Megvan a berendeles SE 3 ra -
#358 + az első rész is ebben az évadban arról szólt, hogy nyeregben érzik magukat az idegenek. Be vannak nagyon képzelve, nem igazán foglalkoztak a kóborló emberekkel az első évad végig, utána is csak egy rezervátumot ajánlottak. Oda tartanak éppen, gondolom nem mondtam újat vele. :D Szóval eddig az idegeneknek abszolút jól megy minden. -
#357 ez az évad megérdemel egy berendelést... jó volt ez a rész is. -
sandor8206 #356 totális háború és a gerilla harc között azért sok a különbség, ezt mindegyik hatalmas és erős hadsereg beszopja, ruszkiktól kezdve az amcsikig -
#355 A legjobb, hogy a "töritanár" ugye beszél az egyik főhalpofával és az egész korrekt ajánlattal áll elő, erre hősködés ON és inkább mind megdeglünk, de nem megyünk rezervátumbaaa... gratulálok. Pont ő hozta fel az indiánok, kontra telepesek problémát és ez tökéletesen bizonyítja, hogy mi a vége az egésznek, miszerint az ellenállás hasztalan egy lényegesen fejlettebb hadsereg ellen. Ergó az idegen ajánlata még egész normálisnak nevezhető és emberi standardok között megszokott intézésmód (mármint nem az alienek találták ki, hanem mi magunk, ők csak próbálnak alkalmazkodni a mi módszereinkhez, hátha azok tényleg beválnak nálunk). Szal. azzal ha együttműködnek, azzal TALÁN megmenthetik magát az emberi fajt (talán nem), de az ellenállással totálra kiírtatják magukat.
No persze ha a tanár célja az, hogy feláldozzon mindenkit (pl. a fiait is) és hősi halált haljon, akkor okés, csak ennél azé okosabb a srác...
Ugye nem arról van szó, hogy folyik a háború és nem adjuk fel, mer bátrak és kitartóak és hősiesen önfeláldozóak vagyunk. Arról van szó, hogy félkézzel legyőztek minket, eltiporták a civilizációnkat, a hadseregeinket, mindent ellenőrzés alatt tartanak és a veszteségek sem hatják meg őket (ki nem szarja le a drónokat), sőt a saját embereinkből pótolják azokat. Ilyen helyzetben ez nem verekedés, hanem verés és éppen minket vernek. Amint sikerült bebizonyítani az idegeneknek, hogy érdemes mutatóba megtartani egy kisebb kolóniát belőlünk, lehetőleg fel kell használni a lehetőséget. A másik opció, hogy mind meghalunk, sőt egy részünkből genetikai hibrid lesz az ő szolgálatukban.
Mondjuk én lehet nem adnám meg magamat szintúgy, csakhogy nekem nincs is annyi vesztenivalóm, mint a főszereplőnek. -
#354 nincs mit érteni rajta, merő faszság a forgatókönyv :DDD -
hdmi #353 Azt nem értem, hogy az idegenek kiirtották a Föld lakosságának több mint 90%-át, megsemmisítették a Föld reguláris hadseregeit, beleértve az USA-ét is, annak teljes fegyverzetét, viszont képtelenek egy épületet megvédeni egy maroknyi géppisztolyos fegyverestől, meg pár gyerektől. Ez azért elég érdekes. -
#352 +1 jó rész volt ez... -
#351 Brutáljó rész volt, egy szavatok se lehet! :D -
#350 Ha olyan tervük lesz mint a cylonoknak akkor inkább maradjunk az eksönnél :D -
Borg #349 Meg ebben a részben is... meg valszeg a következőben is.
Valamit lassan be kell dobjanak az idegenek terveiről, mert így kezd nevetségessé válni, hogy ők mindig győzősek, de az idegenek bezzeg a lépegetőkkel, meg nagyfejű gyapotszedőkkel se képesek odabaszni nekik... sőt, valójában mintha minden egyes részben hagynák magukat faszra húzni...
De persze eksön volt.. végre.. csak így minek. -
#348 Namost az idegenek csak terelgetik őket a nekik kijelölt "rezervátum" felé. Nem kiírtani akarják őket, azt megtehették volna pl. az előző részben is. -
Prof William #347 Ha a reptéren maradtak volna akkor az úgynevezett "Farm Effektus" néven emlegetett jelenség lépett volna életbe. -
#346 Tüskés csákóból szerintem lazán olvassák a dolgokat az alienek és majd szép nagy dara lesz Charlstonba! -
#345 El se hiszem, hogy ez ugyanaz a sorozat. Az első évad csapnivalóan rossz volt, de ezzel a második évaddal eddig önmagához mérten semmi gond nincs. A dráma is helyén van, valahogy most nem zavaró a családos dolog sem, talán azért mert másra fókuszálják a dolgokat (idegen behatás Tom meg meg Ben részéről, és ebből van a konfliktus). Az is pozitívum, hogy továbbálltak máris a reptérről, pedig azt hittem megint befészkelik magukat (mint a suliba), és jön a faszkodás újra. De szerencsére nem. Csak maradjon ilyen végig. -
#344 Most vettem csak észre, hogy elkezdődött a második évad!.bele is kezdek. -
#343 jaja jó volt ez. :) kíváncsi vagyok merre jutnak végül. -
#342 Brutáljó volt a mai rész. Meg fogjátok könnyezni! -
#341 megnéztem én is a premiert.
szerintem jó lett, sokkal jobb volt mint tavaly, akcio az volt bőven. csak maradjon is a színvonal -
#340 Igazából ez egy rész volt.
Azért kíváncsi leszek arra, hogy ez a lendület meddig tart majd, nehogy a maradék megint végig filler legyen. -
#339 sőt a második rész után úgy találom hogy fényévekre jobb lett mint az első évad...persze saját magához viszonyítva...de legalább nem kaparom már a meszet a falról idegességemben -
Hoz_Hun #338 Mi? Elkezdték játszani a 2. szezont? Höhöö... akkor majd megnézem :) -
#337 Na meglestem a 2x01-et, és azt kell mondanom, hogy jó volt. A gyalázatos első évadhoz képest mindenképpen. Úgy tűnik jót tett az írógárdacsere, remélem a többi rész is hasonlót hoz majd. -
#336 Köszönöm szépen. -
#335 Parancsolj Falling.Skies.S02E01.HDTV.x264-ASAP magyar felirat -
#334 Szvsz. az "akció" hiányzik belőle a legkevésbé. -
#333 szerintem jó részek voltak. Ennél több akció semmilyen más sorozatban nincs... nem tudná kitermelni a sorozat. és szerintem nem is kell több. -
#332 No azt is megnéztem, nem voltam elájulva. Mind1, a barátokköztnél jobb, mint az első széria is, szal. nézni azért fogom, de nem ülök tűkön a folytatásokért. Nagyon bárgyú ez scifinek, élienes ellenállósnak meg túl uncsi és vontatott (és béna). Az élienek meg direkt bénáznak napestig, hogy hőseink kedvükre randalírozhassanak. Kíváncsi vagyok mit szólna ehhez Ripley... :D -
#331 Nekem tetszett mind a kettő rész. :) Az előző évadhoz képest sokkal jobb. -
#330 2. rész sokkal durvább. :P -
#329 Jó van, megnéztem a kedvetekért az első részt. Nos ott már fejhangon sikoltoztam, mikor beburkolták a tudjátokmiket a tudjátokmivel, hogy a tudjátokmik ne szúrják ki a tudjukmikkel. Ezt a filmet tökéletes technikai analfabéták írták/felügyelik és MINKET is annak néznek. Mind1, ki fogom bírni a második részt is, még ha az elsőben konkrétan semmi sem történt, de az legalább jó lassan. Hozzák a színvonalat... :D -