Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
35 percbe össze lehetne vágni a fontosabb eseményeket az egész évadból
"Velünk jössz?"
"Persze, kérdés nélkül! Mint egy kiskutya!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Más kérdés amikor elkezdesz nézni egy sorozatot, egyre jobban érdekel, majd meggebedsz úgy várod a következõ részt vagy évadot ... és a story közepén lelövi a csatorna. Így rááldoztál egy csomó idõt, de sose tudod meg mi miért. Na az az idegesítõ igazán, nem a szünet.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Asszem arról volt szó, hogy csak a nagyobb hõt érzékelik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A pilot után kaszáltam mert szinte elaludtam és semmi jelentõset nem láttam benne, aztán a nyári ubiszezon miatt újra nézni kezdtem és mostmár nekem is tetszik. Ugyanakkor lenne hova fejlõdni bõven, bár nem tudom milyen lesz az új írógárdával a második szezonban. Azért érdekes a földönkívüliek, hogy idejönnek (amihez amúgy is jóval fejlettebb techre van szükség, mint a miénk) és a saját golyóinkat használják. Ami még ennél is nevetségesebb, hogy építészetben olyan kb. hibát követnek el, mint a Csillagok Háborújában a Halálcsilag szellõzõje (egy robbantással ledõl majd az egész); na és persze elég nehezen hiszem, hogy nincs valami mûholdjuk fent, hogy letapogassa a felszínt (vagy akár csak hõkamera a repcsijeikben) és azzal kiírtsák a népet.
Bejön, de k**va sok logikai bakit kell elnézni nála, ám még befér a keretbe úgymond.
És szerintem kicsit késõn hozták be a kétlábú idegeneket, lehetett volna ilyen kis "legendaként" kezdeni, hogy XY-nak mondta Z, hogy egy ismerõsének unokahúgának a fia látott egy ilyesmi lényt de még senki nem tudta megerõsíteni. Ráadásul eddig "rejtegették" magukat, most meg egy szimpla felderítéskor látnak többet is egyszerre.
Pope eddig a legnagyobb karakter, a többiek elég "súlytalanok" és túlontúl egyszerûek nekem. Oké, átlagemberek, de az átlagemberek is tudnak érdekesek lenni, ha jól megírják. Ben-re érdemes lesz odafigyelni, biztos vagyok benne, hogy ilyen kis trójai faló lesz belõle, a Rick meg már most is az.
Holnap finálé. Azt olvastam valami irtó nagy cliffhanger van a végén.
1. élet-halál között menekülve, éhezve minimális fejadagokkal minden nap nem biztos, hogy mi is tisztán és logikusan gondolkodnánk
2. ez csak egy film
De örülök, hogy végre másnak is tetszik. 😄
Es megis tetszik. <#nemtudom>#nemtudom>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A posztapokaliptikus hangulat is átjön, számomra talán azért mert semmi elektromos kütyüt nem használnak. Régi autók vannak meg néhány zseblámpa és a helyszínek is jók és még nagyon érdekel a sztori is, pl. kik azok a 2 lábú idegenek stb.
Nem tudok ennél több érvet hozni, írhatom azt is simán, hogy odaszegez a monitor elé, egyszerûen tetszik. Persze elfogadom azt is ha valakinek nem, írtam is, hogy nem tökéletes, de jó.
Vagy túl sokat vártak néhányan a nagy hype miatt?
Ez a sorozat olyan, mintha egy étlapról tudnád melyik kaját fogod kapni, pont azt a kaját, amit már rohadtul ismersz, és nem annyira fekszik már. Olyan sorozatnak kellett volna lennie, hogy még az étlapot sem ismerd, és a kaját amit eléd raknak közben fedezed fel, mert még nem ettél olyat. Ha érted mire gondolok.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Végre nem lelkizéssel telt az egész rész..
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A halál csupán a kezdet...
"Jól van akkor ebben a részben majd adunk fegyót a civilek kezébe és lövöldözhetnek egymásra sõt még filozófiai mondanivaló is lesz hogy mindig az ember a legveszélyesebb ellenfél"
"Csodás fõnök máris intézkedek!" "Amúgy a helyi autóbontó megint felajánlott pár tucat selejtes motort."
"Megvesszük."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Én nem lepõdtem, meg, inkább hánytam csöndben. 😄
Kíváncsi vagyok mennyi volt ennek a résznek a költségvetése, beleszámolva a vaktöltényeket és a benzint a szemétdombról kurkászott motorokba?!
Remélem szépen pörgetik fel tovább. Mostmár kellenek azok a WTF jelenetek is, mert párologni fog a nézõközönség, ha az évadzárók is szarok... bár az eddigi nézettsége meglepõen stabil.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete