Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Mér, az alien-eket meglepte, hogy annyira balfaszok a technológiájukkal együtt (fõleg az a gáz), hogy szedett-vedett rongyos menekültek veszteséget tudnak nekik okozni (kb. minimálisat). Ez már tényleg gáz-e. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

azta mennyi történés volt megint...
35 percbe össze lehetne vágni a fontosabb eseményeket az egész évadból
És a cliffhanger is elég buta volt.

"Velünk jössz?"
"Persze, kérdés nélkül! Mint egy kiskutya!"

2 kibaszott részt elpazaroltak, hogy a végén legyen 5 perc eksön meg egy cliffhanger... most meg lehet várni a 2. évadot...
Agamemnon
Egyben volt.

Tatyla
vagy 1-2 az egyben volt?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
a 2. részhez keresnék feliratot,pls help!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez jövõ év nyarán folytatódik, nem év elején. És a finálét szvsz elkúrták, fõleg a 9. részt, ami teljesen tök felesleges volt.

Az szívás. Akkor lehet még is azoknak van igaza akik eleve csak végetért sorozatokat néznek?

igaz, de ha megnézed a Game of Thrones-t, az is jövõév elején folytatódik... ennek a sorozatnak is hasonló sorsa van

Egy évad az nem egy év, hanem fél vagy negyed. Elsõ esetben általában a két évad között van a nyári vagy téli "szünet".
Más kérdés amikor elkezdesz nézni egy sorozatot, egyre jobban érdekel, majd meggebedsz úgy várod a következõ részt vagy évadot ... és a story közepén lelövi a csatorna. Így rááldoztál egy csomó idõt, de sose tudod meg mi miért. Na az az idegesítõ igazán, nem a szünet.

hát ez... ezt utálom... komolyan kidobnak egy 10 részes évadot, aminek a végére beraknak egy hatalmas "cliffhangert", és persze várjak 1 évet mire kijön a 2. évad, addigra talán el is felejtem mi volt az a nagy cliffhanger... sorozat forgatókönyvírás 1es......

Valószínûleg estére meglesz mindkét részhez a magyar felirat(majd meglátom mennyi kedvem lesz csinálni), de nem szívesen tenném ki újra, de akinek kell, annak elküldöm szívesen.
Ezek szerintem nem bakik, hanem magyarazatra varo furcsasagok. Az epiteszetben pedig nem hiba, hogy valami leer a foldig, es azt fel lehet robbantani, hanem szuksegszeruseg. Amugy 4 robbantas lesz az, ha jol emlekszem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Narxis
Szerintem meg ez a lõszeres dolog tök jó, annyi film és sorozat volt már amiben az idegenek fegyverei irtó high-techek, hogy már unalmas. Így is fejlettebbek, de felhasználják a helyi anyagokat, spórolnak az energiával és ahogy láttuk eléggé bevált nekik. Úgy tudom van hõkamerájuk mert Pope mondta, hogy odacsalogattak egy repcsit úgy, hogy járattak valami nagy motort sokáig(?) és amikor rálõttek egy rakétát akkor kikerülte, no meg eleve a hõre jött oda.

Asszem arról volt szó, hogy csak a nagyobb hõt érzékelik.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spoileres írás...

A pilot után kaszáltam mert szinte elaludtam és semmi jelentõset nem láttam benne, aztán a nyári ubiszezon miatt újra nézni kezdtem és mostmár nekem is tetszik. Ugyanakkor lenne hova fejlõdni bõven, bár nem tudom milyen lesz az új írógárdával a második szezonban. Azért érdekes a földönkívüliek, hogy idejönnek (amihez amúgy is jóval fejlettebb techre van szükség, mint a miénk) és a saját golyóinkat használják. Ami még ennél is nevetségesebb, hogy építészetben olyan kb. hibát követnek el, mint a Csillagok Háborújában a Halálcsilag szellõzõje (egy robbantással ledõl majd az egész); na és persze elég nehezen hiszem, hogy nincs valami mûholdjuk fent, hogy letapogassa a felszínt (vagy akár csak hõkamera a repcsijeikben) és azzal kiírtsák a népet.
Bejön, de k**va sok logikai bakit kell elnézni nála, ám még befér a keretbe úgymond.

És szerintem kicsit késõn hozták be a kétlábú idegeneket, lehetett volna ilyen kis "legendaként" kezdeni, hogy XY-nak mondta Z, hogy egy ismerõsének unokahúgának a fia látott egy ilyesmi lényt de még senki nem tudta megerõsíteni. Ráadásul eddig "rejtegették" magukat, most meg egy szimpla felderítéskor látnak többet is egyszerre.

Pope eddig a legnagyobb karakter, a többiek elég "súlytalanok" és túlontúl egyszerûek nekem. Oké, átlagemberek, de az átlagemberek is tudnak érdekesek lenni, ha jól megírják. Ben-re érdemes lesz odafigyelni, biztos vagyok benne, hogy ilyen kis trójai faló lesz belõle, a Rick meg már most is az.

Holnap finálé. Azt olvastam valami irtó nagy cliffhanger van a végén.

Narxis
Igen, van 1-2 dolog amire zavaróan egyszerû megoldást találtak amire már jóval hamarabb rájöhettek volna, de 2 dologba gondoljunk bele:

1. élet-halál között menekülve, éhezve minimális fejadagokkal minden nap nem biztos, hogy mi is tisztán és logikusan gondolkodnánk
2. ez csak egy film

De örülök, hogy végre másnak is tetszik. 😄

Latom benne azokat a dolgokat, amiket felronak a sorozatnak, de engem nem zavarnak. Vannak benne idetlen dolgok. Pl.:Itt az idegen loszer, passzol a fegyverunkbe, hiszen a mi loszerunket alakitottak at, csak sokkal erosebb. Es szukseg van egy 6(?) eves gyerekre, hogy a kovetkezo logikus lepest felvesse.
Es megis tetszik. <#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Narxis
Vagy kötözködsz vagy tényleg ennyire különbözik az ízlésünk. Smallville-nél, V-nél is megmondtam, de itt is ugyanezt mondtam. Nem tökéletes, de abszolút nézhetõ kategória. Szerintem felesleges ennél sötétebb, realisztikusabb képet festeni mert az már emo lenne. Számomra életszerûek a szenvedéseik, hogy nincs kaja, oda vannak a gyerekeik, lassan bekattannak, egymás ellen fordulnak és nem bíznak a felszabadított gyerekekben.

A posztapokaliptikus hangulat is átjön, számomra talán azért mert semmi elektromos kütyüt nem használnak. Régi autók vannak meg néhány zseblámpa és a helyszínek is jók és még nagyon érdekel a sztori is, pl. kik azok a 2 lábú idegenek stb.

Nem tudok ennél több érvet hozni, írhatom azt is simán, hogy odaszegez a monitor elé, egyszerûen tetszik. Persze elfogadom azt is ha valakinek nem, írtam is, hogy nem tökéletes, de jó.

Vagy túl sokat vártak néhányan a nagy hype miatt?

stargatelost
Ne fájdítsd a szívem, ha ezt a sorozatot megspékelnék az SGU sötét, realisztikus tónusával, rohadt nagyot üthetett volna. Fényévekkel jobban kezelték a civilek vs. katonák dolgot. De szerintem ne keverjük ide.

Ez a sorozat olyan, mintha egy étlapról tudnád melyik kaját fogod kapni, pont azt a kaját, amit már rohadtul ismersz, és nem annyira fekszik már. Olyan sorozatnak kellett volna lennie, hogy még az étlapot sem ismerd, és a kaját amit eléd raknak közben fedezed fel, mert még nem ettél olyat. Ha érted mire gondolok.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Szerintem meg rohadt jó, úgy látszik ízlések és pofonok, a V-nél pedig úgy teszik mintha nem raktad volna be aközé a 2 sz.r sorozat közé. 😄

Narxis
Kár erõlködnöd mert ez a "családi matiné" még mindig 100-szor emészthetõbb mint az SG: U legjobb hasonló jelenetei. Egyszer se kellett beletekernem, egyszer se lankadt a figyelmem, minden jelenetre emlékszem. Ennyit errõl. 😊

stargatelost
És milyen kategória az? 😊 Családi matiné, klisés röhejes fordulatok, maszlag baromságok posztapok világba ültetve, ja meg síkhülye alienek kategória? Mert akkor igazad van 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ma le is daráltam az összes eddigi részt. Nagyon jó sori, vitathatatlanul az egyik legjobb kategóriájában, jól fordít ez az almásrétes nevû tag, de a 8-ast már angolul néztem, nem bírtam várni. 😄 De így is értettem.

Sir Quno Jedi
Nos így a nyolcasra kezd értelme is lenni végre (bár várható volt minden amit megtudtak).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Teppik Amon
én kaszáltam, úgyhogy -fav.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Narxis
Most nézem a 3. részt, hatalmas sori!!!

Mi a bajod az afroval? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

shaddam
Kezd visszatérni belém remény hogy értelmes fordulatot vesz a sorozat.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nem tudom mi történt, de most volt néhány egész jó jelenet, nem is tekertem bele, csak egyszer 😄
azzal hogy feka nem lenne gond, ha nem lenne ilyen gyökér mikrofonhaja is mellé 😄

Az a kis nig... afroamerikai? Az elég irritáló, de szerintem rosszfiút csinálnak most belõle úgyis... sokat már nem látjuk talán.
nem volt rossz ez a rész, de a Rick nevû kisgyerek engem már kurvára idegesít

Na, ez már nem volt rossz 😊
Végre nem lelkizéssel telt az egész rész..
Ez a jó, a másikban volt 1-2 hiba. <#lama> Itt
cylonflatus
Én nagyon rajta voltam, remegve vártam a szombat délelõttöket 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

REALista
Én vagy 2 éve nézem a 2. évadot de valamikor majdcsak végzek vele.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

De en mar az elso evadot is csak ugy tessek-lassek neztem vegig. Franc se tudja, ez miert tetszik jobban.

Fenrir
A különbség az, hogy a BSG a mini részekkel és az elsõ 2 évaddal magasra tette a mércét és utána volt sok filler rész.

A halál csupán a kezdet...

Az SGU meg a BSG idegesitett az allando kinlodassal, ez meg valahogy szorakoztat. <#nemtudom>

"The Spielberg nincs pénz az ufók animálására ebben a részben meg már rágják a fülünket mikor lessz valami akció?"

"Jól van akkor ebben a részben majd adunk fegyót a civilek kezébe és lövöldözhetnek egymásra sõt még filozófiai mondanivaló is lesz hogy mindig az ember a legveszélyesebb ellenfél"

"Csodás fõnök máris intézkedek!" "Amúgy a helyi autóbontó megint felajánlott pár tucat selejtes motort."

"Megvesszük."
A stáb fizetése, +100 USD villanyszámla.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Mondjuk lehet, hogy csak azért döbbentem le hirtelem, mert mellette megint fórumot olvasgattam, és hirtelen egyszercsak oldalra néztem hogy jé történt valami 😄
Sir Quno Jedi
Tök izgi, ahogy emberek emberek ellen "harcolnak" béna kézifegyókkal a természet lágy ölén (meg civilek pláne). (not)

Én nem lepõdtem, meg, inkább hánytam csöndben. 😄

Kíváncsi vagyok mennyi volt ennek a résznek a költségvetése, beleszámolva a vaktöltényeket és a benzint a szemétdombról kurkászott motorokba?!

A vége azért kezdett beindulni. Végre volt egy fordulat a történetben, egész meglepett amikor ott a háznál visszatérve...
Remélem szépen pörgetik fel tovább. Mostmár kellenek azok a WTF jelenetek is, mert párologni fog a nézõközönség, ha az évadzárók is szarok... bár az eddigi nézettsége meglepõen stabil.
Sir Quno Jedi
Ez a mostani rész trailer-ére is igaz volt, aztán mekkora egy rakás szart csináltak belõle.

<#worship><#worship>

shaddam
Ennyire giccses véget...Bár a következõ rész trailere felkeltette a figyelmem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem szégyen megköszönni szóval köszönöm <#worship>