627
Miért nincs Higgs bozonra szükség a tehetetlenség indoklásához?
-
Gézoo #27 Üdv!
Mit értesz a "rendes" alatt? -
7th uwu #26 Ez még mindig kevés.
Mi a jelenség? A mennyiségek sincsenek rendesen definiálva. -
Albertus #25 Hagy ne én meséljek róla! Itt megtalálod a leírását: A táblázat leírása -
7th uwu #24 Mesélj már erről a táblázatról!
Mert szép, csak ebben a formában nem egzakt. -
Albertus #23 Tudod ez úgy van, hogy kezdő demokráciában mindenbe beleszólnak az emberek, olyanba is amihez halvány gőzük sincs..
Nyilván az ilyen hozzászólásaik nem csak értelmetlenek, de közük sincs a témához.
Ahhoz meg lusták, hogy egy pár soros anyagot elolvassanak.
-
remark #22 Jó kis fórum. Ha az a típus lennék, mint itt a többség, akkor jókat derülnék a történeteken. Így csak annyit mondok: felettébb tanulságos gyűjteménye a korunkra jellemző gondolatoknak. Olyannyira jó kor-kör-kép, mintha a vasútállomáson nézegetném a graffitiket. -
remark #21 Szomorú, de ez megint egy telitalálat topic! 20 hsz, és ha jól rémlik akkor rajtad kívül senki se írt a témáról! Majd ha legközelebb valaki jellemzést kér a "tudóspalántákról", akkor egyszerűen csak megmutatom neki ezt a topikot, és azonnal mindent érteni fog... -
Albertus #20 Miért lenne humor? Sok fórum van, és azon a szkeptikus fórumon amit én ismertem sajnos nincsenek fizikusok. Azt hittem, hogy egy másik szkeptikus fórumról írtál ahol vannak fizikusok is.
Egyébként a:"hogyan oltogatják szét gézu barátodat a fizikusok, szal erről ennyit. szegény csak lejáratja magát ott." -- szöveg mit jelent?
Mert 1. nem igaz, 2. nincs értelme.. "szal, erről ennyit.." -
7th uwu #19 omg
Most ez valami béna humor, vagy tényleg... -
Albertus #18 Köszönöm! -
#17 forum.szkeptikus.hu -
Albertus #16 Ez a jó kérdés! Olcsóbb lesz? -
Albertus #15 Hol van az a fórum? Tudsz linket adni? -
#14 épp most néztem meg a szkeptikus fórumon, hogyan oltogatják szét gézu barátodat a fizikusok, szal erről ennyit. szegény csak lejáratja magát ott. -
#13 ... a vaj, de amúgy mind1
;) -
#12 Engem csak egy dolog érdekel:
Olcsóbb lesz ettől a kenyér, vagy sem? -
#11 Az ember igényességét tükrözi, hogy milyen szinten végzi a dolgát. Aki ilyen munkát művel, ne szobatudóskodjon. -
Albertus #10 És képzeld! Az egyiknél mikor írta még mezítláb volt, a másiknál már félcipőben!
Mintha ezen bármi is múlna.. Persze mondhatod:"Nincs rajta masni!"
Te számodra csak ennyit jelentett? A lényeg nem számít? -
kn00bis #9 Megy a blogger tudóskodás :D:D:D (legalább lenne normálisan megszerkesztve, hol jó a kitevő hol kalappal van odatéve, így igénytelen fosch xD) -
#8 nna, kezdodik elorol...?? -
7th uwu #7 Milyen függvény?
-
#6 megint magaddal beszélgetsz? -
Albertus #5 Szerintem is! -
Qetanolit #4 A Géza komád függvénye legalább egy Nobelt megérdemelne! Szerintem. -
Albertus #3 Igen. Az egy matematikai leíró script nyelv.. Miért kérdezed? -
#2 Mond valamit az, hogy MathML? -
Albertus #1 Gézoo kolléga kérésére, vele teljes egyetértésben nyitom ezt a topic-ot a Higgs bozonnak a matematikai ok-okozat összefüggésen alapuló kizárásáról.
Az eredeti cikk itt olvasható