Higgs és a tehetetlenség

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Mit értesz a "rendes" alatt?
Ez még mindig kevés.
Mi a jelenség? A mennyiségek sincsenek rendesen definiálva.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Hagy ne én meséljek róla! Itt megtalálod a leírását: A táblázat leírása

Mesélj már errõl a táblázatról!
Mert szép, csak ebben a formában nem egzakt.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Tudod ez úgy van, hogy kezdõ demokráciában mindenbe beleszólnak az emberek, olyanba is amihez halvány gõzük sincs..
Nyilván az ilyen hozzászólásaik nem csak értelmetlenek, de közük sincs a témához.
Ahhoz meg lusták, hogy egy pár soros anyagot elolvassanak.

Jó kis fórum. Ha az a típus lennék, mint itt a többség, akkor jókat derülnék a történeteken. Így csak annyit mondok: felettébb tanulságos gyûjteménye a korunkra jellemzõ gondolatoknak. Olyannyira jó kor-kör-kép, mintha a vasútállomáson nézegetném a graffitiket.

Szomorú, de ez megint egy telitalálat topic! 20 hsz, és ha jól rémlik akkor rajtad kívül senki se írt a témáról! Majd ha legközelebb valaki jellemzést kér a "tudóspalántákról", akkor egyszerûen csak megmutatom neki ezt a topikot, és azonnal mindent érteni fog...

Miért lenne humor? Sok fórum van, és azon a szkeptikus fórumon amit én ismertem sajnos nincsenek fizikusok. Azt hittem, hogy egy másik szkeptikus fórumról írtál ahol vannak fizikusok is.

Egyébként a:"hogyan oltogatják szét gézu barátodat a fizikusok, szal errõl ennyit. szegény csak lejáratja magát ott." -- szöveg mit jelent?

Mert 1. nem igaz, 2. nincs értelme.. "szal, errõl ennyit.."

omg
Most ez valami béna humor, vagy tényleg...

Köszönöm!

qetuol
forum.szkeptikus.hu

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ez a jó kérdés! Olcsóbb lesz?

Hol van az a fórum? Tudsz linket adni?

qetuol
épp most néztem meg a szkeptikus fórumon, hogyan oltogatják szét gézu barátodat a fizikusok, szal errõl ennyit. szegény csak lejáratja magát ott.

ZilogR
... a vaj, de amúgy mind1

;)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sml
Engem csak egy dolog érdekel:

Olcsóbb lesz ettõl a kenyér, vagy sem?

Voltam zárás elõtt

Piszkos  Fred
Az ember igényességét tükrözi, hogy milyen szinten végzi a dolgát. Aki ilyen munkát mûvel, ne szobatudóskodjon.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

És képzeld! Az egyiknél mikor írta még mezítláb volt, a másiknál már félcipõben!
Mintha ezen bármi is múlna.. Persze mondhatod:"Nincs rajta masni!"

Te számodra csak ennyit jelentett? A lényeg nem számít?

Megy a blogger tudóskodás :D:D:D (legalább lenne normálisan megszerkesztve, hol jó a kitevõ hol kalappal van odatéve, így igénytelen fosch xD)

Steel
nna, kezdodik elorol...??

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

Milyen függvény?

qetuol
megint magaddal beszélgetsz?

Szerintem is!

A Géza komád függvénye legalább egy Nobelt megérdemelne! Szerintem.

Igen. Az egy matematikai leíró script nyelv.. Miért kérdezed?

Fresh Duke
Mond valamit az, hogy MathML?

A heavy cost. I pay it gladly.

Gézoo kolléga kérésére, vele teljes egyetértésben nyitom ezt a topic-ot a Higgs bozonnak a matematikai ok-okozat összefüggésen alapuló kizárásáról.
Az eredeti cikk itt olvasható

← ElőzőOldal 13 / 13