World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem is érdekelne... vmi koreai szutyokra emlékszem, ahol sárkányokra kell lõni (és van benne 3 féle gép), másról nemtok.

Czdano
Repülõs MMO-bol? Tudsz mondani pár példát?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Pluskast
Inkább ha majd jön a hadihajós. Az érdekel. Ilyen repülõsbõl annyi van mint égen a csillag.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Egész érdekes - tologatod is? (aztán átmehetünk offba,vmelyik este TS-en WOT közben 😊 )

Hell Girl
Én már találtam is mást. 😄

All Point Bulletts

De már várom ezt a repülõset is. Kíváncsi vagyok a gépekre, hogyan oldják meg az egészet.

Sztem kb semmilyük sincs még, szóval bõven van idõ mást játszani.

Eagle16
Amúgy majd valamikor õsszel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Még nincs bejelentve, hogy mikor kezdõdik a béta teszt.

Hell Girl
What is the approximate ETA of World of Warplanes Beta?
At the moment, Beta testing periods are not announced. Just follow the news on our official website.

Mivan ?! :S

Propellernél ugyanez. Az a biomechanikus organizmus, ami emberi beavatkozás nélkül visszanöveszti az elromlott lánctalpat képes a törött propeller helyébe is újat növeszteni.

a.carkey
Ez lesz a német top tier:

A medve nem játék.

Torzonborz
de én nem motor találatról beszéltem 😛

annál rendben van hogy pár másodpercre kihagy s addig vitorlázhatsz a géppel már ha képes rá.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez egy játék. Nekem pl simán belefér, hogyha a motor találatot kap, 5 secre leáll a gép veszteni kezdi a sebességet majd átmegy zuhanásba.

Ha az 5 sec alatt földbe csapódik akkor kampec, de ha sikerül kihozni zuhanásból, akkor csak magasságot vesztett.

Hell Girl
Légi Maus ?! Wtf 😄

Hell Girl
Itt 1 teljesen új játékot kell összerakni, nem 1 WoT lesz. 😊

Ilyen modul sérülések még elõfordulhatnak majd, de ha egyszer leesik valami, az maga a gép lesz. 😄

Torzonborz
jajjnecsináááldmáááár 😄

ott még belemagyarázható ugyibár. na de itten ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mert, WOTban ez hogy van? Lánctalp felrakáshoz kiszáll vki? 😊

Torzonborz
és ha leesik a propeller akkor a pilóta kiszáll és visszapakolja ? 😄

Tono34
Motor modul sérülésénél mi lesz? Leesik?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tuvok
ilyesmi ? 😊)

DummyBoy
Neeem ... ennyire nem lesznek gonoszok ...

A németeknél a Zeppelin lesz a Top tier 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tuvok
Abban fognak különbözni, hogy a németeknek kell felhõ az eltûnéshez, az oroszoknak meg nem . 😊

Szar orosz OP repulok!!!

Ja, meg nem indult el a jatek, akkor varok ezzel...😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Húha ... én nem vagyok nagy guru, maximum egy kocarepkedõ ...

De BF 109-bõl MELYIK??? Valamint FW 190-bõl MELYIK??? (Hogy csak 2 ismertebb gépet emeljek ki ...)

Csakmertugye van egy pár változat ... Egyre érdekesebb lesz ez ... Egyszerûen el nem tudom képzelni, miben fognak különbözni egymástól a gépek ...

(Oké, eltudom, páncélzat, sebesség, fordulási sebesség, tûzgyorsaság, sebzés, átütõerõ ...)

Hogy itt mekkora hisztik lesznek majd ... atya úr isten ...

Eagle16
Az oroszok által elképzelt tech-fák. Nem hivatalosak.

Tuvok
És a menü zenéjét máig szoktam fütyörészni 😊

Fenébe 😄

Ez tökre olyan stílus, mint amilyen a régi Crimson Skies PCs játék, még mintha a repcsiket is egymástól lopták volna.

Jó kis arcade lövölde volt.

Hell Girl
Filmzene amit linkeltem, youtubon van róla még videó.

Ez nem Hentai film. 😊

Töltsd le, nézd végig. Szerintem megéri nagyon, de végig kell nézni.

Tuvok
Hát nyilván úgy WG-sen ..

DummyBoy
Biztos vagyok benne, hogy itt még nagyobb hiszti lesz mint a WoT-ban ...

Roppant kiváncsi vagyok, hogyan fogják ezt megoldani ...

@lammaer: xD

Elég akciódús videó 😊

Ebben a filmben is megdugják a fák a göcsörtös gyökereikkel a nagy csillogó szemú iskoláslányokat?

Tono34
Me109 ki fog gyulladni az elsõ golyóra ami 3 méterrel mellette megy el ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hell Girl

Ha már repülés. 😊 Nagyon jó film, ajánlom mindenkinek.

Hell Girl
A képeket elnézve ... hát persze hogy fõleg ruszki gépek vannak ,,képfölényben". 😊 Remélhetõleg itt nem lesznek olyan különbségek a gépek között.

Tuvok
wargaming 😞 <#levele>

Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Eagle16
Elindult a hivatalos oldal!

LINK

Mondjuk a hajossal erdekes lesz. Malinovka kozepen egy Yamato 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Pedig tervbe van véve,hogy összevonják.
Sõt még a hajóssal is.
Elméleti síkon nem megoldhatatlan feladat.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
Az egyik régebbi videóban volt egy flakvierling, valamiféle tankra szerelve.

Czdano
Nincsenek, de ha összevonnák pl a 2 játékot lehet raknának bele ilyet

Ja, kár hogy SPAAA(önjáró csöves légvédelmi tüzérség) jármûvek nincsenek a WoT-ban.

Meg hát ezekkel eltalálni egy 700-800 km/hv-al sebességgel elzúgó Me-262est nem egyszerû feladat.

World of Warshipsbe meg majd a köd fog elrejteni, és jéghegy meg szikla kemp lesz 😄

WoT: Nishizumi77

Nem ez , majd az IS-2 😄
http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/2-Airplanes/Allies/2-USSR/01-Fighters/IS-2/IS-2.htm

WoT: Nishizumi77

Czdano

Biztosan nem, mert a tankok teljesen védtelenek a légi támadásokkal szemben. Van ugyan a tetejükön egy korlátozott mozgástartományú "légvédelmi célú" géppuska, de az semmire sem elég.

Zegi Norbi HUN
Köszi szépen😊 Am ezek félelmetesek😮 Asszem én egy "Amerika bombázót" szeretnék és mellé egy Me 262-t😛 Nagyon tetszetõs repcsi😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Remélem nem akarják a harcban is vegyíteni a WoT-tal mert abban örülsz hogy nem lõ ki az arty erre jön a repcsi és széjjel lõ a vérbe.
Czdano
o.o

Egyébként félelmetes mi lett volna ha a németeknek sikerül bevezetniük a sugárhajtásúakat még idõben. Lehet még ma is németül beszélnénk :>

Nohab
Czdano: Yak-15, Bl-1 (rakéta), La-7r (hibrid)
Jobban féltem a francia és olasz ágat.

Szabii: Ha sokat repkednek a felhõkben, akkor elméletileg hajlamos szétfoszlani. Bár ne várd, hogy ezt lemodellezik.

Zegi Norbi: Lehet válogatni (több oldal is van)