2416
![](\"http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20120301092155_b63496ccc8.jpg\")
World of Warplanes
-
Nazarov77 #416 Wotban van hatszázezer tank itt meg csak pár gép egyenlőre :) -
Én 10%-nál járok. Furcsa hogy csak 1 giga, a WoT mappám már 6 giga körül jár ha jól emlékszem. Majd idővel ez is meghízik :)
Majd ez is olyan lesz mint a WoT-nál, azóta nem telepítettem újra, mióta 2 éve kijött a béta :D (jó kis stabil Win 7 érdeme is) -
Nazarov77 #414 na 50% megvan a letöltésből -
Nazarov77 #413 Én nagylelkűen adtam 10 giga virtuális memóriát, van miből :D -
:)
Nekem 300Gb-os a vinyó, már megvan vagy 4 éve :D
Igen, adhattam volna többet is a C-nek mint 20 giga...hát ez van, ideiglenesen kikapcsoltam a lapozófájlt :) -
Nazarov77 #411 :D:D
link -
Nazarov77 #410 Még jó hogy anno mikor megvettem az 1 TBs vinyót direkt 200 gigát particionáltam a Cnek pont ilyen okok miatt :D
Ott csak windows meg programok vannak, játékok és egyéb cuccok a Dn vannak.
Eleget szívtam 1TBs vinyó előtt a régi 160 GBssel, mert ott csak 20 giga volt a Cnek.. -
Nekem meg megint nem akarja telepíteni, a C-re akarja kicsomagolni miközben ott alig van hely...én nem értem hogy miért nem lehet oda kicsomagolni ahol van hely...most megint bűvészkedhetek vele. -
Nazarov77 #408 Nem tudom, még csak 200 megát szedett le. -
Simáááán :D
Lehet egyáltalán? :D -
Nazarov77 #406 Platoon mehet majd ? :D:D -
+1 Most jöttem én is haza :) -
Nazarov77 #404 Na 12 óra után a suliban kellemesen jó érzés volt látni az e-mailt hogy alpházhatok, már töltöm is lefele :D -
Desmodromic #403 A fórumon azt írja egy fejlesztő /ha jól értettem/, hogy ha nem voltál nagyon troll a teszt kitöltésekor /pl. 666 éves vagy/, akkor előbb utóbb megérkezik a várva várt mail, csak eltart egy ideig, mert 100.000-en jelentkeztek. -
Desmodromic #402
Olvasd át az idevonatkozó szabályokat és oszd meg velünk, amit csak lehet.
Köszi! -
Mekkora a telepítő? - Nem mondom meg :P
Élvezhető már a cucc, vagy nagyon alfás még? - Egyes kiadók ezt jó pénzért így ki is adnák....
Szerveren hányan vannak? - Amcsi szerveren alig voltak hosszú sorbanállással, az EU-n már vannak elegen, hogy egy T3 koporsóval egy csatába kerüljek a T10 szörnyetegekkel xD -
Desmodromic #400 Jó játékot, asszem erről lemaradtam!
Mekkora a telepítő?
Élvezhető már a cucc, vagy nagyon alfás még?
Szerveren hányan vannak? -
Azta kúrva....ez kemény cucc :O
Szóval te már tolod is... :/ én még mindig nem kaptam semmit :( -
Pár csatát mentem eddig, első 2 alkalommal le is zuhantam... bill-el jobb mint egérrel, de az X52 (esetleg Pro) lenne az igazi :) -
????? micsoda? :D
----
Amúgy kifogja még billentyűzettel tolni? nekem van 1 vacak joystickom, de nem lehet be kalibrálni, enyhén húz balra... -
EU-ra is :D -
Behívtak az NA szerverre... :)
De kár, hogy nincs egy normális asztalom + egy X52 Pro -m :/ -
Glo #394 Hja, valószínű először felmérik az igényeket, hogy hányan jelentkeznek, és ahhoz igazítják a kiszolgáló szerver(eke)t.
Valszeg pár hét, és mehetünk repülni.
A kérdésekre én is kigúgliztam a választ :) -
Nazarov77 #393 Én arra lennék kíváncsi hány ezren sign uppoltak alphára, meg hányat terveznek felvenni.
Amúgy remélem majd a closed bétába ami hamarosan elindul olyan könnyű lesz bejutni mint WoTnál. Mert ott bekerültem 2x is :D ( 2x regeltem rá 2 külön címmel ) -
Türelem Warplanes-t jelent :D Örülök hogy már Alpha lesz nem sokára... -
TDantes #391 De köcsögség...húzzák az ember idegeit. A WoT-al már tele atököm meg unom is, jó lenne most ezzel bosszankodni. -
Smmi... -
Valaki kapott már levelet tőlük??? -
Desmodromic #388 A legelső alfa tesztre direkt nem jelentkeztem, az olyan, mint kamerásan megnézni az Avatart.
Személy szerint kizárólag repülő buzi vagyok /esetleg motor/, a WoT-al csak szimplán azért játszom, mert jó. Van kb. 100 óra repült időm, de kb. 5 éve nem ültem repülőben, a szakszolgálati engedélyem is lejárt már. Ésszel repültem nem benzinnel /vitorlázórepülő voltam/. -
lammaer #387 Hát, egyelőre a WOWP engem hidegen hagy... főleg ilyen alfa állapotban. -
Pontosan. Az egész II.vh mindig is vonzott, már 6. osztályos koromba majdnem többet tudtam mint egy 8. osztályos
Persze én se tudok mindent azért....
A tankok, repülők, hajók szerintem azért a csávók 60-70%-ban tuti ott van az érdeklődés, és ezt a kettőt csak össze kell gyúrni és BUMMMM így lett a csokapik. -
NF-et próbáltam . borzalmas :(
szerintem ezeket a játékokat a haditechnika iránt érdeklődő emberkék mind megnézik így nem csoda hogy több helyen is feltűnnek . -
lammaer #384 Az hogy van hogy aki tankbuzi az repülőgépbuzi is?
A World Of Battleships bétán is ott fogtok tolongani? Mert akkor lehetne menni egy kicsit navyfieldezni előtte... -
Wotos accountal léptem be! -
Desmodromic #382 Szerintem még senki sem kapott, majd egyszer csak megjön. Lehet, hogy csak egy hét múlva kezdődik és addig hobbi szinten pöckölgetik a herénket. -
Hejjhó.
Beregeltem (újra) a honlapra, de semmiféle aktiválós e-mailt nem kaptam még. Fene enné meg már őket, ha már az elején szarakondak velem. :)
Ötlet ? -
Altarix #380 Be kell regisztrálni, kitölteni egy kérdőívet és ha elfogadják akkor letöltheted és játszhatsz, ha nem akkor nem -.- -
balintmed #379 én nem birom a jatekot letölteni!!! segítene valaki?? -
én is oda regeltem hirtelen aztán átmentem eu-ra és ott is kitöltöttem ezt a cuccot majd kiderül -
balintmed #377 hol lehet a játékot letölteni??