2416
World of Warplanes
-
#536 Rámegyek emailben hogy download game és nem kezdi el tölteni. Ilyenkor mivan? -
#535 no mentem most 3 karikát....nos ...izé. szóval ja ez még nagyon alfa :D mondjuk us servren min. 180as latencym van szóval nem egy leányálom. -
Szpecnyaz #534 Ha nagyon nyalni akar valaki akkor az mindig csak az orosz cuccokat jelölgesse :D -
Nazarov77 #533 Pontosan.
Először németeket jelöltem, de inkább benyomtam azt hogy mind, ne lássák már hogy elfogult vagyok :D -
Szpecnyaz #532 Én azt válaszoltam oda hogy mindegyik az volt a maga módján. Attól függetlenül hogy egyértelműen a német repülőgépipar a győztes. Elég ha a sugárhajtású repülőgépekre, a légiharc rakétákra, vagy a lopakodó technikákra gondolunk. Az amcsik meg az oroszok is csak ámultak bámultak amikor megkaparintották a tervrajzokat. -
Attiska #531 Hát, hogy az USA lenne a leginnovatívabb? Ezen lehetne vitatkozni, de nyilván a WG-nek ez jobb válasz. -
#530 Én azt válaszoltam hogy nehéz választani, élvezni fogom a repülést, stb.....tényleg nem tudom milyen repcsim legyen :D
USA volt a leginnovatíbb ( bemásoltam az egész kérdést Googelba, ezt dobta :D ) -
#529 Sziasztok! nektek elkezdi leszedni? Jött email meg link download de nem kezdi el leszedni :S -
Attiska #528 Sajna én sem kaptam még email-t. Lehet, hogy azért, mert azt válaszoltam a tesztkérdésekkor, hogy a Bf109 a kedvenc típusom és a német gépek a leginkább innovatívak? -
Atesz91 #527 Így az is érthető egyrészről, miért lehet összekapcsolni Wot-ot WoWp-al könnyebb kirúgni mindkettőről, hiszen lehet Wot-on más a neve ha nincs ez a kapcsolás. -
#526 "Wot-ból is kirúgták őket. "
hopp akkor tényleg nem éri meg NDA-t sérteni , no mondjuk nem is áll szándékomban . :) -
szatomi30 #525 Akkor értem már miért nincs fent gameplay videó YouTube-on. :)) -
Atesz91 #524 4 embert ki is rúgtak mivel videókat képeket és játékkal kapcsolatos infókat osztottak meg interneten. Nemcsak WoWpból Wot-ból is kirúgták őket. -
Desmodromic #523 Ha azt feltételezzük, hogy az első zárt alfa volt a 0.0.1, ahol az egyik fórumozó repült október 25.-én, és most lett 0.0.2 a bővült alfával, akkor hümmm a helyes válasz. -
szatomi30 #522 És az a patch mikorra várható? -
Altarix #521 Én még mindig nem kaptam meg az e-mailt pedig még múlthét pénteken regisztráltam :S:S:@ -
Glo #520 Azt írták, hogy a következő "build" (azaz az alfa 0.0.2-ről 0.0.3-ra peccselésénél) vesznek be még embert.
-
szatomi30 #519 Az 1. regisztrációmkor én is 5 órát választottam, de gondoltam sokan túloztak :) És így nem lesz esélye azoknak akik az igazat választották :) -
Nazarov77 #518 Én is azt választottam, olyan lehetőség nem volt annál a kérdésnél hogy megnézem a képet, nem csinálok vele semmit és tovább böngészek :D -
#517 hamar kijon ott az 5+ ora is , ha naponta jatszol vele pl. 2 orat az mar 7x2= 14 ora:) -
#516 jaja Én is 5 órát jelöltem be szóval nem kell túlozni. -
#515 Ez nem igaz, én 5 órát jelöltem be ami a második opció volt azt hiszem...és így is elfogadták. Lehet hogy értékelik az igazságot :P -
#514 Egy haverom azt mondta hogy a free exp közös lesz a wottal....hogy ebből mi igaz, nem tudom.
Talán a statisztikákat majd egy oldalon szépen lehet látni, vagy ilyesmi. Mindenesetre a wotos accountomat akarom használni, biztos jó lesz valamire. -
szatomi30 #513 Én is arra kattintottam :) De most szerintem regisztrálok akkor a másik e-mail címemen is, végül is ez a WoT-tal összekapcsolás csak az arany vétellel van, nem? Én meg nem hiszem hogy fogok venni aranyat a jövőben. -
#512 Én a fórumosba nem vagyok biztos, "click the report button"-ra mentem....Igazából nem is nagyon olvastam át azt a kérdést :D -
szatomi30 #511 Jah értem :) Akkor ez nekem nem jött össze :( -
Szpecnyaz #510 Nyilván mindig mennél nagyobbat kell nekik lódítani :D -
szatomi30 #509 Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy ti melyikek választottátok amikor az volt a kérdés, hogy mennyit szánsz a játékra? (Hány órát) -
#508 persze , van amit tudtam van amit gúgliztam :) -
badnewz #507 helyesen válaszoltál a kiguglizható kérdésekre?
-
#506 srácok van remény , nekem most jött meg a mail hogy bekerültem az alfa tesztre. igaz NA mert először oda applyztam :D -
lexlutor #505 ..newcomer sectiont erdemes elolvasni, de amugy en meg nem sok hasznosat talaltam benne. -
Nazarov77 #504 No support javította a csoport tagságomat fórumon. -
Szpecnyaz #503 Sajnos nem túl realisztikus a repülési modellje a gépeknek. Nem mondom hogy egy IL-2 szintű cuccot vártam, de azért jó lett volna ha jobban kihegyezik arra hogy pl a német gépek Boom and Zoom gépek (bár a fóka sajnos még nem lesz benne, ami elég nagy baki), a ruszki gépek gépek pedig dogolni jók. Pl a 109-es gusztával, am nem éppen egy fordulóharcos, simán forgok pörgök. A bf109-el am sikerült dugó közeli állapotba is vinnem a gépet, alacsony sebességnél manőverezve, szóval ez van benne. De am mint lexlutor is írta, azért van különbség a gépek közt. Egyenlőre azonos tierben csak a Sabret és a 262-t próbáltam. A Sabre jobban manőverezik, viszont silány a tűzereje, a 262 viszont gyorsabb, jobban emelkedik, brutális tűzerővel (4 db 30mm-es muzsikál benne ugye), de nem olyan fordulékony. -
Nazarov77 #502 Nekem is a hawx volt az utolsó repülős játék amit toltam. Hasonlít is az irányítása. -
badnewz #501 kössz szépen, azt hiszem elég részletesen jellemezted ^^ -
lexlutor #500 ..nem sokat mentem vele meg, lehet 20 meccs korul lehet, tehat elegge feluletes benyomasaim vannak meg, plussz en azert nem vagyok egy szimulator guru. legutobb talan a hawx-el jatszogattam. nehezsegre, realitasra ezert arra is emlekzetet. le kell szogezni, nem szimulator. de meg butitva is retegjatek lesz majd, nem lesz wot. nekem ez az erzesem. ahogy irtam , tegnap egyik meccsen alacsonyrepulesben harman is odavertuk a gepet az elso ket percben a hatfos csapatbol :)
a fentieket figyelembeveve minden gepnek kulonbozo a repulesi profilja. sebesseg, fordulekonysag, loero, tomeg, emelkedokepesseg erezheto. egy me210es mint egy iskolabusz, alig birtam tegnap atemelni egy nagyobb dombon. a kozepkategorias vadaszok, eleg virgoncak. vagy il2essel eleg jol lehet tapadni a kanyonokban a talajhoz. de ugyanugy a sugarhajtasuakkal nem fogsz forduloharcolni. sot nekik kicsit meg kicsi is lesz a palya. atesessel en meg nem talalkoztam. egy forduloharcban elkopott a sebessegem, akkor szepen leadta az orrat. lehet megbocsato volt a joszag, nem tudom. zuhanorepulesben is nagyon esznel kell lenni mikor kezded felhuzni, csunya meglepetesekbe lehet belefutni. :)
legcsavarszoget, kevereket viszont nem fogsz benne allitani. -
badnewz #499 a fizikájáról milyen tapasztalatod van? tudnád valamelyik repülős játékhoz hasonlítani? mennyire van butítva és mennyire nyújt relatíve valósághű élményt. értem ezalatt, h tudsz a rotor fordulatszámán állítani, gépek különböző manőverezési tulajdonsággal rendelkeznek, vagy mint valami papírrepülővel úgy forogsz össze-vissza mintha madzagon húznának:D olyasmit gondolom nem fognak bele tenni, h dugóhúzó közben lezuhansz egy bombázóval de remélem legalább érezhető különbségek lesznek köztük. ott van példának wings of prey, gyakorló módban pörögtem forogtam max az emelkedésnél írta ki,h húzzam vissza mert a motor nem bírja, feljebb vettem a nehézségi fokot és nagyon oda kellett figyelni melyik géppel milyen manőverbe kezdek mert hamar zuhanórepülés lett belőle:D (kisregény) hozzá értő személyek ne olvassák el mert lehet szívgörcsöt kapnak a tudatlanságomtól:D -
lexlutor #498 egyenesen megy mint a nyil. -
Glo #497 Van a gépeknél motorerő miatti "csavarodás"? Azaz ellen kell tartani a motornak, vagy ha elengeded a "botot" akkor megy egyenesen a cucc?