2416

World of Warplanes
  • Desmodromic
    A régi vasaknak motorjuk, meg légcsavarjuk van, a tier 10-eseknek meg hajtóművük. :-P
  • badnewz
    üdv, akik már kaptak kulcsot tömören összefoglalnák az irányítás mennyire élethű avagy mennyire van lebutítva?:P
  • Desmodromic
    Nem egészen, az áramlás leválás nem jár együtt párakicsapódással.
    A jelenség egész egyszerűen a hirtelen bekövetkező nyomáscsökkenés miatt lép fel a szárny felső részén. A szárny felhajtóereje leginkább szívóerő, ami a nyomáscsökkenés miatt következik be /ugye a szárny íveltsége miatt nagyobb utat tesz meg a levegő felül/, a szárny alsó részén nem csökken a nyomás és így a szárnyvég felé haladva igyekszik kiegyenlítődni, ahol örvény szerűen felcsavarodik egy-egy pára csíkká. Ez egyébként káros aerodinamikai jelenség, ezért találták ki a winglet-et, ami csökkenti a jelenséget.
  • Nazarov77
    Na szóval javítva 2 propelleres gép :D
  • Nazarov77
    Na megnéztem az összes gépet és szerintem egy Me.410 volt :D
  • Nazarov77
    Jó a repülők nem érdekelnek annyira, tankokat szeretem :D:D
  • mijki
    Kondenzcsík a magasban van...

Átesés

Itt van minden róla, áramlásleválás a neve.
  • lexlutor
    ..parakicsapodas, alias kondenzcsik..
  • Belkar
    Ha jobban megnézed az a fehér füst a szárnyak végéből jön gondolom ezzel szimbolizálják hogy hasítják a levegőt
  • PLaci #447
    2 rotoros? ezt ugye most nem komolyan mondtad??? xD
  • Glo
    Lesz turbulencia? Vagy mitől kavarognak annyira az I. tier orosz csodák ha a La15 elszelel köztük?

Meg mi az a vékony fehér füst a gépek alatt? Kipufogófüst? Vicces :)) Mint mikor az il2 elvisz a villanyoszlopot :))
  • Desmodromic
    Ez itt egy két rotoros nagy gép.

• lexlutor
    ..tessek.. tankokban verprofi, azt itt meg ketrotoros ize .. na de kerem! :D
  • Nazarov77
    Akkor egy nehéz vadászgép vagy mi a fene volt az, 2 rotoros nagy gép volt.
  • Desmodromic
    Soviet Planes Teaser
  • PLaci #441
    Imádom az IL-40 -t!!! xD
  • Master91
    Még én se kaptam. Alig 2-3 embernek van innen tudtommal. Meg haverom mesélte, hogy a fórumukra írt 1 srác, hogy ő 7 napja kért kulcsot, haverja 3, és a haverja hamarabb kapta meg. Kitartás, majd lesz!
  • Desmodromic
    A behívót már 94-ben megkaptam, remélem többet nem kapok, elég volt az az egy év!
  • Belkar
    Már mindenki kapott behívót csak én nem?

• PLaci #437
    Nincsenek bombázók, csatarepülőgépek vannak.
  • lexlutor
    ..lehet ujra betanulni. a wotban az elso hat meccsig el sem talaltam senkit :) most elsore sikerult, nem mintha bar komolyabb kart tett volna az ellenfelbe:)
  • Nazarov77
    Én is crasheltem 2x. Viszont 2 killt már csináltam, nagy nehezen lelőttem egy lassan mozgó bombázót, aztán valahogy sikerült ütköznöm egy ellenséges vadászgéppel :D
  • Desmodromic
    Pfejjj!
  • lexlutor
    .. en is alpha :)
  • Eagle16
    Eddig két csatába léptem be, mindkétszer crashelt...

Remélem hétvégén lesznek többen is, mert most vagy 5 perc mire összeszed 30 embert.
  • Nazarov77
    Nincs más. Csak Xbox controller de nincs hozzá kábel amire gépre tudnám kötni.
  • Belkar
    Egér + billentyűzet kombóval nyomod?
  • Nazarov77
    Amúgy se tech tree se depó se XP se semmi nincs még, csak pénz, abból már lehet is venni a gépeket, meg a tierek is hiányosak, van I III, VI, X.

• Nazarov77
    Hát sok esélyem volt az alap gépemmel a sugárhajtásúak ellen, ezt az irányítást nagyon szokni kell még, alig tudtam célra tartani a gépet, meg úgy egyáltalán :D
  • Bugi Misi
  • Belkar
    Szerintem mindenkit behívnak aki nem írt nagy hülyeségeket a válaszaiban csak eltart egy ideig amíg átdolgozzák a sok információt...
  • Nazarov77
    Beszarok, El Halloufra rakott :D
  • TDantes
    Én se kaptam még választ, pedig elvileg jó a válasz is. Lehet várni kell még
  • Nazarov77
    Nincs friend list úgyhogy ezt buktuk, még a tech treet se találom, lehet nincs is, látszik hogy alphában van még, hangoknál is a master volumen kívül a többi inaktív. Na kicsit nézelődök még a menüben azt kipróbálom.
  • Nazarov77
    Na bent vagyok a "garázsban", kicsit gagyi, én azt hittem egy hangár lesz leszállt géppel, erre itt van a levegőben és forog a rotor :D
  • noname23
    Jelentkeztem de nem ütöttem meg a mércét biztos xD
    2 kérdésre nem googliztam ki a választ pedig tudtam rossz lesz.
  • Eagle16
    Ja, 1 hete lehetett jelentkezni az alfa tesztre.

Most még a hajósat várom és teljes lesz az öröm :D
  • Nazarov77
    Igen? Arra kíváncsi leszek. Kár hogy nincs Ho 229 még, én azt akarok!
  • noname23
    Már lehet játszani World of Warplaneset is WG-től?
  • Desmodromic
    Ovi azt ígérte itt több röpcsi lesz, mint tank a WoT-ban.

Repüljetek helyettem is egy jót! Happy landing!