2416
World of Warplanes
-
Desmodromic #456 A régi vasaknak motorjuk, meg légcsavarjuk van, a tier 10-eseknek meg hajtóművük. :-P -
badnewz #455 üdv, akik már kaptak kulcsot tömören összefoglalnák az irányítás mennyire élethű avagy mennyire van lebutítva?:P -
Desmodromic #454 Nem egészen, az áramlás leválás nem jár együtt párakicsapódással.
A jelenség egész egyszerűen a hirtelen bekövetkező nyomáscsökkenés miatt lép fel a szárny felső részén. A szárny felhajtóereje leginkább szívóerő, ami a nyomáscsökkenés miatt következik be /ugye a szárny íveltsége miatt nagyobb utat tesz meg a levegő felül/, a szárny alsó részén nem csökken a nyomás és így a szárnyvég felé haladva igyekszik kiegyenlítődni, ahol örvény szerűen felcsavarodik egy-egy pára csíkká. Ez egyébként káros aerodinamikai jelenség, ezért találták ki a winglet-et, ami csökkenti a jelenséget. -
Nazarov77 #453 Na szóval javítva 2 propelleres gép :D -
Nazarov77 #452 Na megnéztem az összes gépet és szerintem egy Me.410 volt :D -
Nazarov77 #451 Jó a repülők nem érdekelnek annyira, tankokat szeretem :D:D -
#450 Kondenzcsík a magasban van...
Átesés
Itt van minden róla, áramlásleválás a neve. -
lexlutor #449 ..parakicsapodas, alias kondenzcsik.. -
Belkar #448 Ha jobban megnézed az a fehér füst a szárnyak végéből jön gondolom ezzel szimbolizálják hogy hasítják a levegőt -
#447 2 rotoros? ezt ugye most nem komolyan mondtad??? xD -
Glo #446 Lesz turbulencia? Vagy mitől kavarognak annyira az I. tier orosz csodák ha a La15 elszelel köztük?
Meg mi az a vékony fehér füst a gépek alatt? Kipufogófüst? Vicces :)) Mint mikor az il2 elvisz a villanyoszlopot :)) -
Desmodromic #445 Ez itt egy két rotoros nagy gép.
-
lexlutor #444 ..tessek.. tankokban verprofi, azt itt meg ketrotoros ize .. na de kerem! :D -
Nazarov77 #443 Akkor egy nehéz vadászgép vagy mi a fene volt az, 2 rotoros nagy gép volt. -
Desmodromic #442 Soviet Planes Teaser -
#441 Imádom az IL-40 -t!!! xD -
#440 Még én se kaptam. Alig 2-3 embernek van innen tudtommal. Meg haverom mesélte, hogy a fórumukra írt 1 srác, hogy ő 7 napja kért kulcsot, haverja 3, és a haverja hamarabb kapta meg. Kitartás, majd lesz! -
Desmodromic #439 A behívót már 94-ben megkaptam, remélem többet nem kapok, elég volt az az egy év! -
Belkar #438 Már mindenki kapott behívót csak én nem?
-
#437 Nincsenek bombázók, csatarepülőgépek vannak. -
lexlutor #436 ..lehet ujra betanulni. a wotban az elso hat meccsig el sem talaltam senkit :) most elsore sikerult, nem mintha bar komolyabb kart tett volna az ellenfelbe:) -
Nazarov77 #435 Én is crasheltem 2x. Viszont 2 killt már csináltam, nagy nehezen lelőttem egy lassan mozgó bombázót, aztán valahogy sikerült ütköznöm egy ellenséges vadászgéppel :D -
Desmodromic #434 Pfejjj! -
lexlutor #433 .. en is alpha :) -
#432 Eddig két csatába léptem be, mindkétszer crashelt...
Remélem hétvégén lesznek többen is, mert most vagy 5 perc mire összeszed 30 embert. -
Nazarov77 #431 Nincs más. Csak Xbox controller de nincs hozzá kábel amire gépre tudnám kötni. -
Belkar #430 Egér + billentyűzet kombóval nyomod? -
Nazarov77 #429 Amúgy se tech tree se depó se XP se semmi nincs még, csak pénz, abból már lehet is venni a gépeket, meg a tierek is hiányosak, van I III, VI, X.
-
Nazarov77 #428 Hát sok esélyem volt az alap gépemmel a sugárhajtásúak ellen, ezt az irányítást nagyon szokni kell még, alig tudtam célra tartani a gépet, meg úgy egyáltalán :D -
#427 -
Belkar #426 Szerintem mindenkit behívnak aki nem írt nagy hülyeségeket a válaszaiban csak eltart egy ideig amíg átdolgozzák a sok információt... -
Nazarov77 #425 Beszarok, El Halloufra rakott :D -
TDantes #424 Én se kaptam még választ, pedig elvileg jó a válasz is. Lehet várni kell még -
Nazarov77 #423 Nincs friend list úgyhogy ezt buktuk, még a tech treet se találom, lehet nincs is, látszik hogy alphában van még, hangoknál is a master volumen kívül a többi inaktív. Na kicsit nézelődök még a menüben azt kipróbálom. -
Nazarov77 #422 Na bent vagyok a "garázsban", kicsit gagyi, én azt hittem egy hangár lesz leszállt géppel, erre itt van a levegőben és forog a rotor :D -
#421 Jelentkeztem de nem ütöttem meg a mércét biztos xD
2 kérdésre nem googliztam ki a választ pedig tudtam rossz lesz. -
#420 Ja, 1 hete lehetett jelentkezni az alfa tesztre.
Most még a hajósat várom és teljes lesz az öröm :D -
Nazarov77 #419 Igen? Arra kíváncsi leszek. Kár hogy nincs Ho 229 még, én azt akarok! -
#418 Már lehet játszani World of Warplaneset is WG-től? -
Desmodromic #417 Ovi azt ígérte itt több röpcsi lesz, mint tank a WoT-ban.
Repüljetek helyettem is egy jót! Happy landing!