2416
![](\"http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20120301092155_b63496ccc8.jpg\")
World of Warplanes
-
lexlutor #496 ..alacsonyrepuleskor nem olyan egyszeru az elet.. tegnap a masodik perc vegere a 6 fos csapatbol, harman is odacsaptuk a gepet a foldhoz :) -
Glo #495 Nekem még azt írja, hogy "Pending", szóval függőben van a jelentkezésem. Bár lehet csak diplomatikusan fogalmazták meg az "Erről lecsúsztál, haver" kifejezést :)) -
lexlutor #494 il2ese van valakinek? -
Hmm érdekes,mert az EU-s wot accountommal simán összeregeltem.Este kiderül,megkaptam a kliens letöltő linkjét,ha orosz akkor oda kaptam.Remélem ez nem befolyásolja a wot acc-om helyét.:P -
Nazarov77 #492 Szerintem az csak az oroszra szól. Ez olyan mintha WoTban orosz oldalon regelsz accot, és EUn próbálnál belépni. -
Ha a eu.worldofwarplane.com-ra regeltél akkor EU-n fogsz jáccani, ha nem akkor esélyes, hogy az oroszon. -
én pont ma kaptam ciril betüs felkérést,gondolva a dolgokra mindkét helyen regisztráltam.
Namost ha oroszra kaptam felkérést akkor az EUra nem tudok fellépni?
Este kiderül,ha hazamegyek,de lehet ti is tudjátok a választ. -
Nazarov77 #489 Azt tudom hogy össze van kötve, meg még régebben is írták hogy így lesz.
Amúgy 26.án volt egy interjú, ott mondtak Q1et. -
Mivel össze van kötve a WOT accountal ez nem meglepő :D
Q1-et nem venném készpénznek az eddigi dátum igéretekhez viszonyítva. -
Mivel rengetegen publikálnak forumokon screenshotokat ezért szerintem nagy takaritás lesz nemsokára. Így esélyes, hogy lesz még felvétel. Ellenkező esetben aki eddig nem kapott az szerintem már nem is fog. -
Nazarov77 #486 Q1ben jön a béta, az március nem kell már sokat várni. Amúgy kódokat osztanak? Mert én simán csak a WoTos accommal ign uppoltam, és jött a gratulálós bekerülős mail 2x is, a 2. fórumos verzió volt. -
Glo #485 MEllékesként kérdezd meg, hogy lesz-e még kiadva alfa kód, vagy már az open bétára kell várni? -
James White-nak irj az hamarabb megvan szerintem. -
Szovjet fa.
-
Nazarov77 #482 Az a vicces hogy én bekerültem az alfába meg ugye játszottam is, de elfelejtettek a fórumon berakni az aplha csoportba, így nem látom a rejtett topikot...
Már írtam a supportnak. -
Glo #481 Belépsz, és a jobb felső sarokban kiírja a neved. Ha benne vagy az alfában akkor sötétbarna alapon zöld, ha nem akkor fehér betűkkel van. -
Belkar #480 Azt hogy lehet megnézni hogy milyen színű vagyok? :D -
badnewz #479 mármint a fórumban -
badnewz #478 :D:D mi max annak örülhetünk, h fehérek vagyunk :D -
Desmodromic #477 Addig is az inaktívak /köztük én is/ ide járnak az alábbi viccet erősen átérezve:
"Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
- Vadász, vadász te szopni jársz ide..." -
Szakesz #476 Szerintem akiknek ki akarták osztani, azok már hétfőn megkapták. Pár hét múlva talán újra felcsillan a remény azok számára, akik ebből a körből kimaradtak. -
Glo #475 Nekem fehér, szal még nem csúsztam le a tutiról. Persze akkor nem kapok alfa kódot, mikor egy hétig itthon vagyok az X52-vel.. Phe.. :) -
Én se tudom :D Belépek, és a nevem háttere olyan színű mint a háttér. -
szatomi30 #473 A szintemet hol tudom megnézni? -
Renegade #472 lépj be a fórumba nézd meg a szinedet, ha zöld akkor jó -
Kétlem hogy a citromailhoz köze lenne. Türelem! -
szatomi30 #470 Sziasztok!
Én még nem kaptam meg a kulcsot mint ahogy itt sokan mások, szerintetek az gond lehet hogy citromailom van? Mert erre néha nem érkeznek meg például a visszaigazolós levelek. -
lexlutor #469 ..azthiszem megvan a legviccesebb "lelovesem": nagysebessegu szemberepules kozben, mivel rombolo volt, kilott. viszont beleszaguldott a roncsomba, igy o is lezuhant. mindketten megkaptuk a lelovest :D -
Glo #468 Ez ahogy írták a különböző interjúkban pusztán egyéni döntés lesz, mert a taktikákban (orosz fordulóharc vs német boom&zoom) nem lesz történelmi hitelesség. Mindenki úgy pörög forog ahogy akar. -
Glo #467 ÉRtem. Azt hittem olyan mint a WoT-ban, hogy ha ráviszed a célkeresztet akkor világít.. :) -
lexlutor #466 .. ti egyebkent mi alapjan valasztotok gepet?
mert a parameterek elegge foghijasak: sebesseg, emelkedokepesseg ok, de pl a fordulekonysagrol vagy a fegyverzetrol semmi adat. vagy csak en nem latom?
a fesztav meg szep h megvan, de semmi egyeb jelentoseget nem latom.
mert konkretan nem latom miert lenne erdemes a la5ot valasztani a bf109 helyett.
-
lexlutor #465 amilyen tavolsagok vannak a gepek kozott, nem fogod latni a layert, amx egy kis feket pontot. egy korrek keret jelzi pirossal az ellenseget, zoldel a baratot. -
Nazarov77 #464 Folyamatosan rajtuk van a keret, nem kell egeret rávinni. -
Glo #463 De pont ez a lényeg, hogy az elétartás miatt nem fogom minden gépre ráhúzni a célkeresztet, hogy saját vagy ellenség..
Így elég értelmetlen dogolni..
Lehetne az enemy gépeken valami pirosas layer, a sajátokon meg zöldes.. aztán úgy egy pillanat alatt látszik hogy ki kicsida. -
badnewz #462 fizikája mennyire jó és élvezetes-e a röpködés?:D -
Nazarov77 #461 Piros kerettel jelzi az ellenséges gépeket. -
Gondolom mint a wotba, zöld cucc van felette + ha rá célzol zöld a gép körvonala. -
Glo #459 Tényleg, hogy különbözteted meg, hogy melyik gép saját meg melyik ellenséges? -
lexlutor #458 ..akkor meg h egy kicsit kupalodjal, a nemeteknel nem csatarepulonek, hanem rombolonak - zerstörer - hivtak oket :) -
badnewz #457 mivel én a manőverek résznél gondoltam ez könnyű:P ezért mind a kettőt elbasszintottam :D a Wings of Prey nevezetű játékkal melegítettem mert állítólag annak a butított verziójára fog hasonlítani ez :) ha ugyan az az írányítás nem lesz gond ezzel:)