World of Warplanes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell Girl
A legelsõ ami lezuhan az egy szövetséges gép ha jó látom. 😉 Bár a videó további része már pontosan a német gépek üldözésérõl szól .....

Tono34
Érdekes, hogy itt is csak német gépet lõnek le. A fejlesztõ itt is ugyan az a játékban sem várok sok csodát német ágon.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

tiszta csalódás, úgy vártam a felhõkbõl kilebegõ mig-29est, ami mindent szétlõ, vagy a leesõ szárnyat visszahegesztõ small repair kittet. :-)

Persze várós :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hell Girl
Tetszetõs ...... csak tudnám akkor, hogy miért angol gépekkel reklámozzák ? 😊 Mind1. Legalább belekezdhetek az amcsi ágba itt is.

Eagle16
A béta indulásakor mintegy 60 repülõgép áll majd rendelkezésünkre.

Az induláskor elérhetõ nemzetek: Németország, Szovjetunió, Amerikai Egyesült Államok.

Az angol és japán gépek kicsit késõbb érkeznek kiegészítõ (patch) formájában.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Trailer

Hell Girl
Zsír 😉 Látom már topic is van neki.

Tuvok
Wg.net hogy örüjjé bejelentette a hajók világát, egy ingyenes mmo-t, ami a 20. század nagy hajócsatáira alapul, teljessé téve a "world of" trilógiát .

A sorozat hagyományaihoz hûen egyszerû interfészt, irányítást, és gazdasági rendszert kapsz a képedbe, amit a sorozat részei között átvihetsz jól .

Jó nagy választék lesz hajókból minden taktikához, mind egyedi tûzerõvel, páncélzattal, sebességgel, hajószakáccsal . Az idõjárás befolyásolja a játékmenetet, a realisztikus grafika meg eltranszportál az Enterpriseról az epic fail csatákba, amik megváltoztatták az emberi történelmet .

A Wg igazgatója, Victor Kisizé aszondja: az ember mindig szerette meghódítani a földet, vizet, levegõt . A WoT és a WoP mellett mostmár a WoB-bal mindhármat módodban áll meghódítani (ha látod az ellenfeleket persze .. bocs)

Tuvok
Minnyá

Mit is szeretnél?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hell Girl
Wargaming.net announces World of Battleships, a free-to-play naval action MMO based on epic sea battles of the 20th century that will complete the “World of” war trilogy.

Keeping with the best traditions of the series, World of Battleships will offer a straightforward interface, easy-to-use controls, and a common economic system that will allow players to distribute resources between the three games for the ultimate progress in each of them.

The large assortment of available warships will give various tactical opportunities, as all the machines have a unique combination of firepower, speed, armor, and endurance. Various naval maps with changing weather conditions will enrich the gameplay, and the realistic graphics will transport players into the epic battles that changed the course of human history.

Wargaming.net CEO Victor Kislyi states: “Humans always needed to conquer the elements — earth, water and air. With World of Tanks, World of Warplanes and World of Battleships we will offer players to conquer all.”

Valaki lécci. 😄

gvarga12
persze adhatnanak de meg kenyer sincs nem morzsa 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Hell Girl
Szerintem 1-1 területért külön kell majd megküzdeni. A CW-n ugyebár lehet lerakni majd AA Gunokat hogy megnehezítsd az ellen dolgát és ugyebár ott lesznek a bombázok amik a területet bombázzák. Most nem'tom hogy ha lebombázzák a bázist, akkor elveszik-e a terület .... meglássuk.
Na meg ugyebár a közös free xp. Ez valamennyire jó dolog lesz, de elképzelem azt is, hogy valaki(k) már most hajtanak free xp-re, hogy rögtön magas tierû repcsijük legyen. (a bizonyos kockák és gazdagok)

Gyakorlatozás az külön lesz megoldva, mivel ugyebár külön klán fog kelleni a repülõs gamehez is. Nálunk a ROR-nál nem'tom ki fogja majd megalapítani, de majd addigra kiderül ez is, mint más infók is. Azért adhatnának már valami kis ,,kenyérmorzsát" a játékot illetõen. 😉

Nekem az jott le, hogy a tankok tovabbra is kissebb reszen lesznek.
Szoval a repulos palya kozepen lesznek csak egy reszen a tankok.

Es persze csak a clanwar mapon lesz osszevonva. amugy kulon kulon jatekok.

Mondjuk erdekelne, hogy gyakorlatozni igy hogy lehet egyutt. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Na ja ... a T34-85 és a T43-as kínlódás azért van, hogy az ember átérezze minden nyûgét a játéknak, ha már T44 és T54 tulaj lesz 😊

Ez az "ára" a jóságnak 😊

ON: Kiváncsi leszek hogyan vonják össze a repülõs és a tankos részt ...

12kmx12km-es pályán mire végigér egy T95 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hell Girl
Amíg ki nem jön a játék, addig úgyis üresjáraton mozogna ez a topic. Fel kell dobni picit. <#smile>

Amúgy én is már unom végiglapozgatni azt a sok-sok-sok hozzászólást, ami mindig ugyanarról szól ... a semmirõl. (nagyjából)

Hell Girl
Hát ha úgy van, akkor az értelmesebbje ír ide, de nem szájkaratéskodunk. <#mf1>

Torzonborz
"És ez nem szórakoztató??"
valakinek biztos az 😄 nekem a wot topik most 531 olvasatlan hsz-nél tart. asszem hízni fog még egy csöppet 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nahát!
Pedig tök fajin végigrágni napi 200 bejegyzést,arról,hogy ki mekkora hõs volt,mert egyedül támadott,vagy éppen védekezett,pedig mindenki más hülye volt a csapatban.(ez alapján,ennyi májer hõssel,már rég a Magyar klánoknak kellene uralniuk a világtérképet)
Nagyon tuti csata eredmények tömkelege,amiknek a 90%-a tulajdonképpen tök átlagos.
Sírások,mi szar mi nem szar,mi op mi nem op.
Visszatérõ alapvetõ kérdések.pl Hogyan tudom átrakni a
legénységet?Melyik löveg jó xy tankra,melyik tankot fejlesszem ki stb stb.
Mennyi minden ugye?És ez nem szórakoztató??😄

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nekem sincs, én is csak bekukkolok 😊

Tuvok
Enyém is fullos, viszont annyira hulladék a verda, hogy jópár hete nem is Wotozok, elvette a kedvem . No gyõzelem nõ fejlõdés ...
A 85mm D5T-t még jó lenne kihúzni vele, hogy ne a T-43 fostos alap ágyújával kelljen csomót xopni, de nincs ingerenciám hozzá .
Mindegy, nem az a topic . 😊 (a másik rég nincs kedvencekben, nincs idõm napi 117 millió spam hsz-t átolvasni)

hmmm.... deal! most fejezem be a t34-85 grindet, mindent kivejlesztettem vele, KV13-at, T43-at is. Szeretem.

Priviben megboltoljuk 😊

Tuvok
T34-85-ért cserébe bármikor Lee-zek neked 😊

Már alig várom, hogy az artik mellett B17-esek is szórják a tankokra az áldást 😄

Hell Girl
Hát ez a repülõs majd össze lesz vonva a tankossal. Lejjebb van írva is róla.

Amúgy pontosan az lesz, hogy a bombázókat kell védeni, illetve az ellen bázisát széjjelkapni. Izgalmas lesz.

Hell Girl
Én hagy ... Én hagy !!!! 😄

Ja, ez másik World of topic.

Jeeeeeee jeee... az 5x szorzónak köszönhetõen US med ágon felugráltam a LEE-ig. Borzalom indul.

Vki le tudná tépkedni a körmeim? Még az is jobb lenne....

Eagle16
A 4 nap múlva induló GameCon-on akarják bejelenteni a legújabb WG projectet, ami nem a World of Warplanes lesz hanem valami újabb. Én a World of Battleships-re tippelek.

igen.nem én találtam ki.😄
Hivatalos fórumon is írták többször,hogy össze akarják vonni õket.
De pontosan nem tudom,hogyan akarják megvalósítani.
A Sas ilyen nagy fórum guru.Õ biztosan többet tud errõl.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Tényleg? Ezt nem tudtam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor leírtam hülyeségnek szántam, de miután elküldtem és átgondoltam marha jó lenne! 4 külön játék megmaradna, de kapnának egy egységes arcvonalat, ahol játéktól függõen folyna a harc (természetesen az egyes sikeres csaták számítanának a csata kimenetelében). Így az arcvonal tolódhatna ide-oda, esetleg bizonyos bónuszokat adva a gyõztes félnek!

Na de nagyon elszárnyalt a képzeletem... még a repülõs rész sincs kint...<#nevetes1>

Az már elhangzott párszor,hogy össze akarják õket vonni

Azért lenne némi minõségbeli különbség a World of World war javára szerintem...

Nem elképzelhetetlen.Sõt!Egyáltalán nem elképzelhetetlen!
Csak akkor egy real time frontvonal kellene hozzá a WW2 mintájára.

Oké, hogy World Of Tanks-ban artillery-vel lehet lõni a tankokat, de itt a Bombázónak mi lesz a szerepe? Bombázza a vadászokat? Mert az igen érdekes lenne <#ticking> (Fõleg, hogy történelmileg a bombázók vadász kíséret nélkül esélytelenek voltak egy vadászrajjal szemben).

Most végiggondolva talán ezt úgy kell elképzelni, hogy a 2 csapatnak 2 külön célpontot kell elpusztítania. A pusztítást maguk a bombázók végezhetnék majd, a vadászok meg õket kísérik, más vadászok meg megpróbálják megakadályozni az ellenséges bombázók tevékenységét.
Ha helyes az okfejtésem nem sokan akarnak majd bombázóval lenni, eléggé kiszolgáltatott osztály lesz!

Czdano
Nem, ezt a boundlet már battlefieldnek hívják és foglalt 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Nem tudom így hova soroljam (könnyû/nehéz), de nekem fixen spitfire kell majd <#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Most van már World of Tanks, jön a World of Warplanes.... Már csak a World of Soldiers hiányzik és teljes a paletta.

Jah mégsem, ahhoz még kéne egy World of Battleships is. Ezután össze kell pakolni a 4 játékot és a Complete Bundle lehetne a World of World War!

Én már mondtam párszor.
Nekem Japo vadászok kellenek.Kapitalista,bombázóbuzi Yenkiket akarok pocsékolni velük.😄

Hell Girl
Alapból ugye 3 osztály fog létezni.

Könnyû - harcolós
Nehéz - belerepülõs a gondokba
Bombázó - blabla

Ki melyiket részesíti majd elõnyben ? <#smile>

Én elõször is kipróbáom mindegyiket, ha lehetséges, de valószínûleg a harcolós oldalam fog nyerni a várakozós bombázós helyett.

Hell Girl
Leginkább attól szar, hogy a küldetés rendszer olyan ostobán van megoldva. Semmi komolyabb NPC. Külsõ segítség nélkül és komolyabb angol tudás nélkül lehetetlen teljesen átlátni az egészet. PVP-rõl meg még álmodni se merjen aki nekikezd. 😄

Ezt néztem.. mitõl szar ez a heroes online? Még 2. vh cumók is vannak, nem csak szutyok kétfedelûek...

Hell Girl
Jesszusom ......... belelestem youtubon ... mekkora szar 😄😄

Hell Girl

Hát ha mondjuk úgy oldanák meg a dolgokat, mint ebben a játékban, akkor nem lenne semmi gond.

Ace Online... na az volt amivel én tologattam, 1 hétig.

Hell Girl
Heroes In The Sky

Repülõs netes szar. 😊 Itt 1 példa kapásból.

Pluskast
Lehet bár én nemigen tudok 2. vagy 1vhs hadihajós játékról amit mostanság kiadtak. Silent Hunter nem ér mert az tengós😄 Amúgy meg nincs kedvem tépni a hajam amikor az me 262-et lelövi egy hawker hurricane vagy egy tempest😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ja, ilyen alapon van nem egy hadihajós játék. Sõt, MMO meg már rééééééég 😄

Pluskast
Neeem repülõs mmo-ra gondoltam, hanem maga ez a téma. Ha repkedni akarok akkor nekem ott az Il2 vagy a ROF.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”