2416
World of Warplanes
-
Altarix #376 Valakinek eddig sikerült bekerülnie http://eu.worldofwarplanes.com/ ide? -
#375 Gamestar-os, rövid olvasnivaló a játékról (magyar): LINK -
Desmodromic #374 WOT-os account-al léptél be, vagy újra regisztráltál? Először én is usa-ba akartam belépni, gyanús volt, hogy nem sikerül, aztán valaki linkelte az eu-t a WoT fórumon. -
Desmodromic #373 Fasza lenne!
Le akarok borítani, hidak alatt átrepülni, voice chatbe kiabálni; hogy "a napból jönnek!", kötelékben műrepülni, kanyonokban menekülve ellenséget falra kenni, meg ilyenek! -
#372 Azt én se tudtam, hogy az a neve :)
Remélem hétvégén már lehet vele játszani. -
#371 Ú bazd.....na.worldofwarplanes.com-om töltöttem ki asszem.
Gáz? -
Desmodromic #370 Tádám!
http://eu.worldofwarplanes.com/ -
#369 Inkább a nagy rèsze szerintem csak statisztika....
Mondjuk aki a fórumos kèrdésre hülyeséget ìrt valszeg nem első 100ba kerül be. Én nem aggódok,ha bevesznek kiráky,ha nem,akkor így jártam,majd a bètára megyek.
Az a fura nekem hogy csak .com van,nincs .eu mint a wotba. Bár kèsőbb tuti lesz. -
Belkar #368 Remélem nem csak azok kapnak meghívót akik mindenre jól válaszoltak -
#367 Kezdetnek 2 basic manőver -
#366 Chandelle
Elkéne kezdeni össze szedni 2-3 web oldalt, és bannerba kirakni, vagy FaQ-ba kirakni ilyen manővereket. Alphába már darálni kell az ellent :D -
#365 azt én is kigúgliztam , most már tudom hogy ezt így híjják :D -
Renegade #364 na ja, de legalább végignéztem egy oktató videót a chandelle manőverről :-) -
Belkar #363 Nyílt alfa teszt? ilyenről se hallottam még Egyébként jelentkeztem remélem a joystick hiánya meg az hogy nem játszottam még szimulátorral nem kizáró tényező -
#362 Én is jelentkeztem már...
A tankos már elég uncsi így hogy megvan minden amire vágytam... -
#361 hmm jelentkeztem rá , 1-2 érdekes kérdés azért van benne :) -
Glo #360 Elindult a nyílt Alpha teszt.
http://na.worldofwarplanes.com/news/27-skys-limit/ -
#359 Q: How can I join WoWp Closed Beta Test?
A: The method will be announced before CBT starts.
Existing WoT players' accounts (log-ins) will be copied to WoWp.
It means you can use the same nickname, email address in WoWp.
If you don't have WoT account create one. That is the best way to get in CBT at the moment.
Szóval ha van World of Tanks acc.-od akkor már bent is vagy :)
Max. március elején már el kell neki indulni, ha minden igaz... -
lammaer #358 Nagyon sajogni fog az alfeled ha már most tűkön ülsz... -
Desmodromic #357 Valami ingame, kiadható infó? Tűkön ülök!
Privátba jöhet nem kiadható is! -
Belkar #356 Szerintem a WoT-hoz hasonlóan oldják majd meg szóval bárki bejuthat. -
Glo #355 CBT-re lehet majd valahogy jelentkezni, vagy csak az Alpha Teszterek mehetnek rá? -
Belkar #354 UPDATE: 6 February 2012 16:20 UTC. PLEASE read the replies to this thread - it has been stated by James White (World of Warplanes Administrator) that Closed Beta Testing will start within 30 days, if everything goes according to plan.
forrás -
Belkar #353 Orosz tech treeről nem nagyon láttam még semmit.
@PLaci a két gép nem ugyan az. a sima ME 262 az tier 8 lesz asszem míg a ME 262 HG 3 (ami csak papíron létezett) az tier 10 -
#352 La-5 van két képen is. -
Atesz91 #351 Itt is látni egy La-7 vagy La.5-ös most nem tudom melyik orosz gépet, de orosz tech tree-ről semmi hír? -
#350 1.) ME 262 Hochgeschwindigkeit
2.) Béka.
-
Belkar #349 ME 262Hg3 tier 10-es lesz asszem de csak papíron létezett. -
lammaer #348 Ez melyik? Még a hitler titkos csodafegyverei könyvben se volt béka alakú :) -
Belkar #347 Pár új kép a német repcsikről
Több itt -
#346 en nem fogadnek ra ... -
Atesz91 #345 Persze március jelenthet március végét is. Nem tudom, hogyan haladnak most, szerinted március közepére lesz CBT? -
#344 ha lehet nekik hinni mar egy ideje errol van szo
de addig meg kellene par kliens update
nincs meg mindig tech tree se farming semmi
most asszem ezek jonnek majd -
Atesz91 #343 Soon= not later then two months
Márciusban béta? :) -
#342 true :D -
#341 A WoT még messze nincs kész, bár az elmúlt években már gyakorlattá vált, hogy a béta állapotú gémeket simán kiadták, még a nagy kiadóknál is... o.O -
#340 Nemhinném hogy évekig lenne béta, mert szvsz még jóideig nem lesz 1.0.0 -
#339 Most tart a 0.7.1 -es verziónál tart, annyi a bétához képest a különbség, hogy most már lehet valós pénzért gold-ot venni.... -
#338 :DD -
#337 attol fugg kitol kerdezed :)