2416

World of Warplanes
  • Nazarov77
    WoT zárt bétára én anno egy oldalról kaptam kódot amivel be tudtam regelni, de lehetett simán jelentkezni is wot főoldalon ahol eldöntötték hogy bevesznek e vagy sem mint most itt.
  • Attiska
    Cask nekem szúrja a szemem a bannerben a Mesza póttartálya?
  • GurgulaG
    Ha még arról sem kaptál értesítőt, hogy bírálják a döntést, akkor rosszul válaszoltál a kérdésekre.
  • RoboKutya78
    na nem baj addig is marad a world of tank.
    köszi az infot.
  • lexlutor
    ..probalgasd a randomot az il2vel, mert nekem kb minden masodikra beadja a raketakat. kicsit bugos.
  • Fulcrum11
    Szerintem tuti javítanak még a légvédelmen, meg a hajókon is lesznek. Vonatokat lehetne még berakni, azokon is volt. A rakétákkal az a baj, hogy csak single-ban kapom meg, random csatában üres...
    Füstöt nem akarok, Novorossysk-on fele annyi fps-em van mint a sivatagnál... ha meg átmegyek a füstön 2 fps... és persze minden csata a kikötőben zajlik.
  • Attiska
    Kenyeres Miklós ültette be maga mellé Debrődy Györgyöt.

A kitüntesésekben szkeptikus vagyok, lásd a WoT-ban a Wittmann medál körüli dev személyeskedést.

• Pluskast
    Hááát. Én úgy emlékszem, hogy a zárt bétára ugyanígy kellett jelentkezni. Persze lehet, hogy én emlékszem rosszúl, nagyon rég volt már amikor jelentkeztem:)
  • lexlutor
    igazad van, egy igen/nem valasz sokkal egyenesebb lenne, de gondolom, utemesen emelik a teszterek szamat, nem akarnak egyszerre 8000 userrel beterhelni a szervereket. ez meg nagyon alfa allapot. mondjuk tegnap mar csak ket crashem volt. szamomra az lenne a logikus, h a kovetkezo etapokban jelentkezesi sorrendben valasztanak majd be ujabb embereket. igy addig talomban tartjak oket es ezert nincs egyertelmu visszautasitas.
  • RoboKutya78
    ez ott olvasod ja rákattintasz a joint to alpha szövegre
  • Master91
    Igazából én még ilyen levelet se kaptam, hogy vizsgálják a kérésemet....
  • RoboKutya78
    jó jó ezt értelmeztem ezzel az üzenettel nincs semmi gondom csak az eljárás bízdergálja a csőröm. World of tankra nem volt ennyire körülményes a bejelentkezés anno.
  • lexlutor
    ..vadaszok az mas teszta, de nekem nagyonkarcsu ez a vedelem. egy il2vel egy tehetsegesebb pilota siman keszedi a ket AA-t aztan a negy raketval gyakorlatilag leradirozza a bazist..

igen legalabb negy vagy hat AA kene es evgyesen mindenfele kaliber. legvedelmi ballonok, a hajokon fusgenerator :)

igen, jelenleg az AA nem nagyon er semmit, jobbara zavaro kellemetlenseg. komoly kart meg egy sem okozott bennem.
  • lexlutor
    nem minden jelentkezo kap hozzaferest. vannak meg itt joparan rajtad kivul akik varnak. mast nem nagyon tehetsz.
  • Pluskast
    Nem akarlak megbántani, de egy picit nem ártana angolúl tudni...

"You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email."

A kérelmedet elfogdták és jelenleg "vizsgálják". Amennyiben elfogadják, úgy értesíteni fognak emailen keresztül.
  • Fulcrum11
    Aha, én szoktam IL-2vel és Me410-el röppenni, csak már nehezebb a sok vadász miatt, eddig az 5v5-ös csatákban jól el lehetett lenni. Elég könnyű őket leszedni, és persze nincs kíséretük.
    A HQ légvédelem arra jó, hogy őket szedd ki először, ritka, hogy komoly sebzést okozzon. Még egy 88milist lehetne odarakni:P
    Mondjuk CW-n már Rheintochter is lehetne :)
  • RoboKutya78
    De ehhez több mint 3 hét szükséges?
  • lexlutor
    nem ertem igazabol mi a problemad? jelentkeztel, ha bevesznek az alphaba kuldenek emailt.
  • RoboKutya78
    Srácok segítsetek valamit vagy én vagy a world szúrt el.
    Kb egy 3 héttel ezelőtt jelentkeztem a joint to alpha szövegen keresztűl a játékra.Kitöltöttem valami kérdőívet is.
    Kaptam mailt hogy majd jelentkeznek, De ez majd 3 héttel ezelött volt most ha rákattintok a join szövegre ez a felirat fogad:"You have already applied for Global Alpha. Your application is pending approval. If accepted, you will receive a notification via email."
    Adjatok ötletet.
    supporton keresztül hol lehet reklamálni.Megtettem de úgy néz ki mintha átirányítana a world of tank oldalára
    Remélem az nem baj ha ugyanazzal a mailel jelentkeztem ide is mint a world of tankba.
  • lexlutor
    csatagepeket hasznaltok, vagy mindenki vadaszokkal repked? csak en erzem nagyon gyengecskene a hq legvedelmet?
  • Desmodromic
    Ok, értem. Mondjuk a fórumot nem látom, mert még nem hívtak meg a játékba.
  • Fulcrum11
    Na megint elcsesztem. IDE KATT a fórumhoz
  • Fulcrum11
    Na ezt reportoltam, először is keress rá a problémára és írj abba a topicba, végső esetben nyiss újat.
    http://forum-eu.worldofwarplanes.com/index.php?/topic/2100-how-to-make-a-proper-bug-report/
  • Fulcrum11
    Hú nekem is rémlik, de én is régen olvastam... na majd ha megjönnek a virtuális Pumák, megkérdezzük:)
    Eddigi legszebb meccsem volt, a végén 1v1 maradtam La-5tel egy Bf109 ellen, kb 10hp-ra lesebeztem, de NEM BÍRTAM LELŐNI A TETVES LAG és LOW FPS miatt!! Persze hogy Novorossysk, és a kikötő ahol zajlott... az a nyomorult égő hajó elcseszi az egész pályát. 2 percig üldöztem (La jobban fordul, nem volt nehéz) és 100 lőszerem maradt, mikor feladta...
    gratulált is, nekem sajna nem volt időm :(
  • Fulcrum11
    Gondolom a WoWP fórumon, még nem próbáltam.
  • Desmodromic
    Az ilyen bugokat hogy kell reportolni?
  • Fulcrum11
    A joy cheat a szerencsétlen bill+egeresekkel szemben:) hvégén én is kipróbálom, csak most nem tudom előszedni. De Saitek X52-t senki ne vegyen emiatt :D
    Az ágyú adatok nincsenek, meg még sok minden(fordulósugár pl.) de egy wikipédia oldal is megteszi, tűrhetően valósághű a fegyverek ereje egymáshoz képest.
    pff mi volt most... most hogy ilyen tömeg van, induláskor egy helyre rakott egy 262HG3-mal és a visszaszámlálás végén helyből lezuhantam a Bf109-essel -.-
  • Belkar
    Na pár kör után leírom az első benyomásomat :D

Először is nagyon be kéne szereznem egy joystickot mert egérrel nem egyszerű az élet annyi szent

Nagyon látszik még hogy az elején vagyunk elég fapados az egész játék de persze ez majd idővel jobb lesz. Az ágyúk adatait csak én nem látom vagy ilyen még nincs is? :D

Egyenlőre ha választanom kellene a WoT-ot választanám az biztos (legfőképp az irányítás miatt).
  • Desmodromic
    Azon gondolkoztam, hogy jó lenne ajánlani a WG-nek azt a magyar pilótát valamilyen kitüntetésre, aki leszállt asszem Me-109-el a front mögött valami szántóföldre és felvette a haverját, aztán nyitott dekkel, egymás ölében hazarepültek a tél közepén. Talán valamelyik Tobak könyvben olvastam.
  • GurgulaG
    a kitüntetéseknél mindenkinek lesz egy halom Kamikaze-ja
  • Fulcrum11
    Tényleg, kíváncsi vagyok milyen medálok lesznek :D
    Richthofen,Immelmann, Rudel !!!!,Barkhorn, Hartmann, Nowotny, ruszkiknál Koschedub, Pokryshkin csak hogy a leghíresebbeket említsem ... Van miből válogatni :)
    Milyen szép lenne, ha Szentgyörgyi Dezső is bekerülne!
    Legjobb német ászok 300+ gépet szedtek le, de a 200+ "egészen" gyakori.
  • SZU
    Na meglett az utolsó gép is.

Most már van létszám, pár nappal ezelőtt fél óra alatt dobott be olyan csatába, hogy 2-3 tier 6 1-2 tier 10 és én voltam tier 1. Most meg 20-30 fős csatákat fél-1 perc alatt összehoz.
  • GurgulaG
    akkor tényleg még nagyon az eleje, de ebből is lesz valami
  • SZU
    Semmilyen kitüntetés nincs még a játékban. Se lőszer, se javítás ár.
  • GurgulaG
    nah, kaptál Top Gun-t?
  • SZU
    6 kill Ye!
  • Fulcrum11
    Na megjött a friss hús :D már 15v15-ös csata is akad! Tele tier 1-es gépekkel MUHAHA (neeem, csak Messzerrel és Lavocskinnal megyek:P) :D
  • GurgulaG
    Akkor már nincs más hátra, csak várni pár évet/évtizedet mire a ruszkik elküldik
  • Desmodromic
    Bekopog miss április egy szál csipkekötényben és egy pici selyem pánácskán átnyújt egy arany szelencét, amiben egy selyemszalaggal átkötött papír tekercs van, amin az áll hogy; NÉZZÉ MÉLT!!! :-P
  • GurgulaG
    akkor már értem miért írja a honlapon azt hogy a játékot csak alpha teszerek tölthetik le