World of Warplanes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Artyk talán? 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha jól tudom ez(vagy valami hasonló) tényleg projekt volt, de a nevét már nem tudom :/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
@Eagle: Én a gépek közötti különbségekre leszek igazán kiváncsi.
Amit biztosra veszek, hogy egy egyszerûen irányítható, élvezetes kis lövöldét próbálnak benne csinálni, hisz enélkül nem lesz sikeres ...
Érdekesnek tartom, hogy a magasságkülönbségeket le akarják modellezni, de /rossz tapasztalat/ általában a kezdõk repülõcsatái még a szimulátorokban is földközelben zajlanak (Aki hibázik csattan ...). Ráadásul a kellõ magasságba emelkedéshez idõ kell ...
Ha vesszük a 15 perces WoT csatákat: Arról szól a game, hogy le kell rombolni az ellenfél bázisát ... Ha a bombázók magasan akarnak repülni, idõ kell míg felérnek ... Kell nekik vadásztámogatás is ugye ... De ennyi idõ alatt az alacsonyan repülõ gépek simán átérnek a másik oldalra, stb ... ráadásul, ha nagy magasságban egy gép elkezd zuhanni, a másik kénytelen lesz utánamenni ...
De hogy az amcsi - német - orosz gépeket mi fogja megkülönböztetni? Valszeg hasonló lesz mint a WoT ... De ki tudja ...
Kiváncsian várom azért ...
Meg ez a magasságfüggõ mûködés felvet pár kérdést ... Az oké, hogy egyszerûen kezelhetõ repkedés lesz ...
De ha a repülõgépek pár fontos jellemzõjét is számításba veszik (fordulékonyság, pördülékenység, emelkedési és max zuhanási sebesség, stb ...) akkor még érdekesen is alakulhat a dolog ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
azt írják hogy különbözõ magasságokban eltérõ lesz a gépek teljesítménye, de a gépek nem fognak dugóhúzóba esni meg hasonlók. Szóval nem szimulátor lesz, de nem is ilyen arcade lövöldözés. (mint pl. a H.A.W.X.)
A top Tier-û gépek szinte kivétel nélkül sugárhajtásúak lesznek.
Félek hogy itt mit hoznak ki belõle...
Randomban a legritkább esetben függ tõlem a játék végkimenetele ... Ez ami dühít igazán.
@Czdano: Azért a repülõs rész kicsit más mint a tank ... a különbözõ nemzetek gépei más-más harcmodort kínáltak.
Az angol gépek fordulákonyabbak voltak, mint a németek, fordulóharcban (Turn and Burn - Tn😎 jók voltak, viszont pl: a korai gépek karburátorai negatív G erõhatás esetén simán kihagytak.
A német gépek ezzel ellentétben jobban bírták a zuhanást és jobban emelkedtek, magasból csaptak rá az ellenfélre, majd elhúztak ... ez volt az úgynevezett Boom and Zoom (BnZ) taktika ...
Az orosz gépek jól fordultak, jó volt a manõverezõképességük és a páncélzatuk, viszont mindent a pilótának kellett állítgatni a gépben, (Angolokban is, csak ott kevesebb mindent kellett állítgatni ...) míg a német gépekben rengeteg rendszer már automatikus volt ... (Lásd: Il-2 - repülõ tanknak hívták ...)
A japán Zérók qrva gyorsak és fordulékonyak voltak, de nem voltak páncélozva ... ráadásul az üzemanyagtankok sima tárolók voltak ... a bennük lévõ benzingõz roppant könnyen berobbant.
Az amcsi gépek ezzel szemben jól páncélozottak voltak, lomhák a Zerokhoz képest ... Azt a taktikát használták (Mert ugye fordulóharcot még tiltották is a Zerok ellen ...) hogy géppárokban támadtak, és amíg a vezér magára húzta a Zerot, elviselve pár találatot, addig a kísérõgép utánukment és megpróbálta kilõni ...
Aztán csak ha a BF 109-est vesszük, abból rengeteg különbözõ variáns létezett, eltérõ fegyverzettel, motorral, páncélzattal és tulajdonságokkal ... és ígytovább ...
Ezeket tuti nem fogják lemodellezni a WoW-ban ...
Arról nem is beszélve, hogy a sugárhajtású gépek annyira gyorsak voltak, hogy roppant kevés idõ volt a célzásra, ezért nehéz volt velük harcolni a lényegesen lassabb gépek ellen ...
Rakéták: Na ja, voltak, de nem voltak irányítottak (pár kivételtõl eltekintve ...) szóval nem hinném, hogy a raksiktól kellene majd tartani ...
Mondjuk én láma vagyok a 2-ik vh-s repüléshez, még csak tanulgattam ... de nem olyan egyszerû volt az ... Sokkal nehezebb megmondani melyik a "jobb" vagy a "rosszabb" ...
RoF-ban repültem a letöbbet (1. vh.s repülõgépszim ...) ahol sokkal könnyebb megtanulni a TnB harcmodort mint a BnZ-t, viszont ha megtanulod a BnZ-t rendesen alkalmazni, akkor lényegesen hatékonyabb lehetsz mint a TnB-s emberkék ...
Géppárban, közösen mégjobban elõjönnek ezek a dolgok ...
2-ik vh-s repülésnél megnõtt a sebesség, az erõ és a fegyverzet ... ott már kicsit más a helyzet ... arról nem is beszélve, hogy a repülõgépek magasságtól függõen másképpen viselkednek ...
Szóval nem olyan egyszerû ez ... 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ilyen dolgok NEM lesznek a WoW-ban ... Így viszont a különbözõ népek gépei max kinézetre fognak eltérni, minden más kitaláció lesz ...
És jön majd a hiszti, hogy mérszaramesszer ...
@szerk: mivel írtam, hogy annyira nem vagyok profi ebben a részben, elõfordulhat, hogy valamit félreírtam, vagy baromság 😊 Azért elnézést ... vannak a fórumon olyan topikok, ahol sokkal profibbak tudnak adott kérdéskörben nyilatkozni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
egyszerûen a szovjet tankok játszhatóbbak, mert ugye nincsen gyengéjük a másik két nemzettel szemben (lassú német, papír amcsi)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ráadásul érdemes lesz több idõt fektetni repcsi grindelésbe a légifölény miatt..szerintem ez lesz a döntõ tényezõ minden csatában..
Az embert mindkettõben szarrálövik ha olyan helyzetbe hozza magét, és mindkettõvel lehet csapatni ha jól jön ki a lépés.
Én a warplanesben igazából a láthatóságtól félek + a tech tree fegyverzet részétõl. 2. vhban voltak rakéták is repcsikre, azzal is lehet sokat variálni...de meglátjuk mi lesz ebbõl, én várom ezt is meg a hajósat is.
(bugfixekrõl meg ne is beszéljünk, ez a fogalom oroszországban ismeretlen..)
Remélem stílust teremt ez a kombinált mûfaj, hogy legyenek riválisok és tényleg fontos legyen a fizetõ közönség. Talán úgy elkerülendõ az olyan, hogy bugfix helyett, a content a prioritás. lásd kis milió + tank, de pl a tracerre szarnak nagyívben.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
WOT-WOWP-WOB.
A kláncsaták.
A klánwar térkép belépõ pontjai,kivétel nélkül tengerparti területek.Amennyiben egy klán szeretne partra szállni,elõször is biztosítania kell a tenger partot.Tengeri ütközetben le kell gyõznie a szintén partraszállással próbálkozó más klánokat.
Ha ez megtörtént,kezdõdhet a szárazföldi ütközet.A szokásos módon.
A klán légi ereje,a partraszállás után aktiválódik.
A légi uralom kivívása létfontosságú.
A szárazföldi egységek parancsnoka légi támogatást kérhet a térkép bármely szektorába.
A légi térképek jóval nagyobbak lesznek.A szárazföldi célokat támadó repülõgépeknek,elõször meg kell közelíteniük a támadandó szektort.Majd oda belépve,a közössé váló térképen támadhatják az ellenséges
célpontokat.Már itt látszik,hogy a légierõ elosztása kulcsfontosságú lehet.(inkább több vadász,leszedni az ellenséges gépeket és ezáltal védeni a tankokat,vagy több csatarepülõvel megpróbálni eljutni az ellenséges tankokhoz.
A kisegítõ,kiszolgáló AI egységek fejlesztése folyamatban.
Késõbb kapcsolódik a World of Soldiers.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...