War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az FW-t tartom erõsnek, hanem azt, hogy felborítja az egyensúlyt. Japóknak hihetetlen jó turnfighterei vannak cserébe papírból. Erre bejön pár FW190A, ami az enyhén légi fölényben levõ japánoknak kellemes dps-t ad. Az amúgy majdnem 50-50-es felállást eltolja a japó irányába.
ja hát az már más kérdés 😄
én egy-egy kört szoktam mostanában játszani ezzel a jelenséggel még nem találkoztam 😊

de amikor a dorakról mondtam ugyanilyet akkor le lettem hurrogva h azzal nincs semmi gond..😄
"ajándék tu-2vel simán lehet szopatni a zerokat 😊"

Jah, ha a csapat 3-ada nem Fw190A-val jönne itt is már.
Azért nem sérthetetlenek 😊
ajándék tu-2vel simán lehet szopatni a zerokat 😊
jól fordul, gyors és elõl ágyúk hátul lövészek 😄
Kicsit tápolják a japókat 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem bomber. Attacker T6os meg T7es dornier nem T11es.
6 crit bomberrel elég masszív 😊
14 gépet lõttél meg amit valaki mások lõttek le 😄
Úgy néz ki a fejlesztõk nem kedvelik a szövetséges erõket:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kephost.com/images4/2013/5/4/a1_2013_5_4_s87k3i3kno.jpg

Ezen a mapon a japán megállás nélkül nyer, még ha néha neccesen is. Kíváncsi lennék US gépek ellen normális nem vizes pályán, anyahajóra leszállás még bugos kicsit. ENG nem kétséges.
Lenne egy buta kérdésem mert furcsállom.

Amikor a végén összegzik a pontokat xp/lion stb
az assist a kill assistot akarja mutatni?
Vagy hogy mennyi gépet találtam el legalább 1 szer ami nem kill assistnak számít?
Stalingrad domination pályán 6tank és 3 lelõtt gép mellé (3 dornier géppel voltam 😄) 14 assistot ír és 6 criticalt. Picit soknak tûnik.
Ez a Gol map talán az elsõ HB olyan szempontból, hogy van értelme a bombereknek, nem csak lion-ért hozzák be.

Egyébként ti hogy látjátok az erõviszonyokat?
Annyi az már egy jó ideje, többet azért nem lehet elvárni hb-ben. Viszont kíváncsi lennék mennyi a hero fighter, az nem lehet túl egyszerû 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most ülök majd a tampon mk1 a-ba. Mit lehet róla tudni? hogy kell "mire" használni? Ellenfélnek elég gyöszösnek tûnt 😄
Amíg nem Lion hanem Xp volt a mértékegység addig jó volt 😊

Meg aztán ezzel az 1000 lion jutalommal sincs túlfeszítve a húr 😄
Akkor jól értelmeztem 😄 ma kaptam 3 ilyet csak az a bibi, én olyan gépet amit nem ismerek, nem szoktam betámadni 😄 márpedig a 16-17-es szintû gépeket nem ismerem 😞
Ha lelõsz egy jóval magasabb szintû gépet. Asszem 10 szint különbségnél kapod.

A rewardokon lõttek, tegnap már 25 földi célért megkaptam a Hero Bombert.

Mi az a balancer?
Megint megpiszkálták a beállítást.
Végre jó lett az F6F-3, viszont a p-39n mintha lomhább lenne 😞 nagyon húzza le a földre a hasa. Persze lehet hogy csak én érzem így. 😄
Ilyen az igazi zsigerbõl jövõ elismerés, ellenkezõ hatást vált ki mint szeretné 😊))
"De ez HB vagy árkád volt? Mi volt a pontos szituáció?"

Japán oldalon, ment a teljes kompánia megütközni középen, jött mindenki kivétel nélkül. A magyarok vissza fordultak hirtelen, váratlan hátra repültek tisztes távolságba körözve, pont a legkiélezettebb pillanatban mikor majdnem összeértük. Eleve kevesebb létszámú volt a meccs ahol 4 ember számít. Az elsõ 5-nek ment neki 10 ruszki. Pont dupla annyi. 2 bomber vhol kavart a rotorjával 😊. Az áldozatnak szánt gépek, egész jól védekeztek. Szerencsére a HB-sok jó része nem hullik mindig azonnal. A hunok kivártak, mikor az ellenség a többire fókuszát esetleg a gépeink már füstöltek, akkor mentek be diszkózni 😊 Valamelyik éhes hasának még a critet kapott füstülõ ellenfelem is kellett volna (akit lefárasztottam), mert jött lopni. 😊 Nem értem, ha ilyet látok csak akkor megyek oda, ha látom baj van.
Úgy bizony!
na de nem csak a rátáról van szó.
Átlagosn 10-15ezerrel több pénzt kapsz ha gyõztes csatában veszel részt és jól is teljesítettél. Ilyen szerény kereseti lehetõség és drága gépek mellett ez is szempont kéne, hoyg legyen.
Hasonlót kaptam én is miután lelõttem valakit csak még csatában 😄
Asszem Fuck you PUMA volt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Coral Springs
Egy rajongóm. <#vigyor0>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

A másik: az ellenfélnek már csak pl. egy pillbox-a vagy egy két heavy tankja van, de a csapatomba csak vadásszal jönnek be, "persze eszük ágában sincs az ellen maradék földi egységei felett tisztán tartani a terepet, hanem a pálya másik végében, reptéren keresik a gépeket".
Tök jó, 10-2, 10-1, állásból kikapni. Ezért nem érdekel egyáltalán a win-rate. 😄
Ezeket a srácokat nem érdekli a gyõzelem, csak a kill.
Azt hiszem amirõl amaymon írt az lovely islandon a leggyakoribb, szinte állandó 😞 vadásszal a szállítóhajók felett köröznek várva a zsákmányt.
Mivel a nagyon fontos hajók védtelenek, úgy is lesznek olyanok akik nyerni szeretnének és elõrébb védekeznek pl. én 😄 Jön az ellen, fentrõl, oldalról, szembõl, megszórom, de üldözni, lelõni már nincs esélyem mert 2-3-an zúdulnak rá. Ilyenkor rendszeres a 8-10 kill asist-om
Erre is van megoldás! A+B+C csapatra kell osztani, persze nem úgy hogy teljesen különzárni a srácokat.
A= Menõk
B=képzettek
C= kezdõk
Minden csoport élére 2-3 csúcs kategóriás faszit, azt lehet küzdeni a feljebb lépésért, vagy éppen a pozíció tartásért 😄
Ööö ha valakire ráesnek 2-3-an és megy neki az ember segíteni hogy ne dögöljön bele az killsteal? O.o
Az meg a másik hogy az ilyen szituációkat el kell kerülni hogy egyedül túlerõ ellen harcba bocsátkozik az ember ha nincs mögötte baráti egység mert sokszor látok olyat a sok vakegér megy elõre, erre ráesik 3 ellenséges gép és mire leérek hogy segítsek neki már le is lõtték.
Nem tudom ki volt az illetõ de én is általában árkádban felmegyek és onnan nézem honnan lehet segíteni avagy az ellenséges rajból kilépõket levadászni. Ez általános taktika. Az hogy megyek a bojban és forgolódok össze vissza lent már nem nyerõ meg HB kiöli az emberbõl ezt az ösztönt 😄

De ez HB vagy árkád volt? Mi volt a pontos szituáció?

#11435 ha bejönnek a klánfunciók majd lesz további szervezkedés játéktudás szerint de ezt majd Komet eldönti õ a fõnök hogy ez hogy is fog zajlani, de van tervben majd valamiféle oktatás is tudtommal
#11446 VAS már nincs, mióta megkapták a hivatalos engedélyt a PUMA név használatára 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

flashpointer
Ez úgy hangzik mint az ateisták temploma 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Egy módon lehet összehozni az A26-tal az 5x-ös gyõzelmet: Ha a csapatban van még 3 F86-os, az ellenfélnél meg semmi. Mondjuk a banda 80%-s disconnectelt is egybõl, de pár tankra azért jó voltam.. 😊

Nem az én bajom 😊

Legalább tudom, hogy magyarok. Oszt ennyi.

Coral Springs
Még 50 -et talán a 20+ korosztályból, de 170 -et a vegyes-vágottból te nem fogsz összecsiszolni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ehhez meg idö kell.Az meg kevés van.Inkább egyedül oda akkor és azzal amikor akarok.
*már=más

Ezért kellene a kiképzõ század, ahol össze lehetne csiszolni az embereket. Én marha sokat repültem anno században az il2-ben, ott szó nélkül tudtuk ki mit csinál, tudtam ki hol van, és 90%-ban azt is tudtam mi lesz a következõ lépése. Úgy teljesen már, mintha 170-bõl összekerülsz 3 ismeretlennel, akik mennek bele a vakvilágba és tõled várják h megmentsd a seggüket 😊

Lehet kéne csinálni egy magányos farkas klánt.Elsö szabály: Sose repülünk squadba
:-)
Coral Springs
Engem a VAS csapat próbált beszervezni, de valahogy én is úgy vagyok a dologgal hogy jobb egyedül. A squad mûsor a legtöbbször ott bukik, hogy a játékosok egyéni tapasztalatai nem egyeznek. Van aki telibe végigtol egy csatát, a másik meg kilép mert unalmas a spectator. Ez így nem igazán mûködik, részemrõl pedig a képesség sincs meg a csapatjátékhoz, ha pedig a másikra figyelek akkor ám magamra nem tudok vigyázni. Kivételek azért akadnak, de nincsenek sokan. Van néhány mészárgép külföldi emberke a barátlistámban, akikkel egy-egy csata után "szövetkeztem" mert úgy gondoltam hogy a társaságukban tudnám hozni a formám. Velük valahogy egy síkon jár az agyam, tudnak vigyázni magukra, együtt tudunk mûködni anélkül hogy figyelnénk egymásra, reflex alapon játszunk, és ahova bemegyünk ott vesztes csata nincsen. Ennyi.

Félreértés ne essék nem vagyok egy feljelentõs fajta.Helyben véleményt nyilvànitok és ha kapok egy sorry- t már le is zártam.Ha meg hülye voltam elnézést kérek.Rammolásnál is.Azért nagyrészt tisztában vannak hogy a ram nem szándékos állt.Persze nem mindenki érti meg hogy ellövi a szárnyam és összemegyünk az már nem az én kontrolálásommal történik.Klánon kivül is jò csapatokat dob néha az élet, persze ehhez kell rugalmasság is. Tegnap bomberemet betámadták segìts3get kértem. Jött a kolléga leszedte az ellent.Közben meghaltam én is.Megköszöntem mire ìrta hogy bocs de késtem.Mondtam hogy a lényeg hogy jött.Megpròbálta legalább.Vannak jó meccsek.Meg néha van 7 bomber egy konvojra aztán ìrhatsz amit akarsz. Jut eszembe nekem is volt ma béna bombázáom, de akkor lehet nem is én romlpttam le hanem a hk- sok gyakoroltak.Na ez hosszù volt.Nem vaguok gépnél ìgy ráérek irogatni.
Ahhoz képest, hogy mennyire játéknak tartjátok elég komolyan veszitek 😄
Mindenkinek van rossz meccse.
A rekordom 3 rammolás csapattárs ellen (annyira kergettük az ellent, hogy rendszeresen találkoztak a szárnyak) van ilyen.
Sorry a zilált mondatokért de sietni kell 2 game közt.
Egy játék miatt felesleges ilyenért kiszúrni valakivel, hogy kitolják a klánból, amiben szeret játszani. Még akkor is ha igazam van. Leírtam hátha olvassa. Még nincs a játéknak igazi tétje, tourney és egyebek.

Kis feszültség keltés is kell, ne mindig csak az OP témáról legyen szó, ha már formálódott egy HUN community 😊

Én is jobban szeretek egyedül menni, nem kell azon izgulni h a másik elcsûri a lépést aztán a megmentéséért fel kell adni a nyerõ pozíciót.

Ma engem is hìvtak.De én már csak ilyen magányos farkas vagyok...és hát a név kötelez :-).Persze hogy álltalánosìt az ember. Ha felveszed a jelvény videld is becsülettel.Mivel magyar így egyszerü felirni a neveket, esetleg replay és küldés a vezérnek.Ha jogos és a vezér korrekt pattintja is ki az illetékes elvtársat...
V43 1105
Pedig lehet nem ártana még egy pár tapasztalat játékos .. <#wink>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Amúgy engem is próbáltak beszervezni. Van 1-2 jó srác.. meg vannak a lelkes amatõrök 😊

Ezért vagyok én egyedül <#eplus2>

Egyetértek, de nem én döntök a tagfelvételrõl meg a kritériumokról. Ha én döntenék, elhiheted hogy nem lenne 170 tagunk, de még 50 se. <#wink>

Kéne nektek egy oktató század a klánban, nem? És csak azt felvenni aki legalább az alap dolgokkal képben van 😊