War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én egy-egy kört szoktam mostanában játszani ezzel a jelenséggel még nem találkoztam 😊
de amikor a dorakról mondtam ugyanilyet akkor le lettem hurrogva h azzal nincs semmi gond..😄
Jah, ha a csapat 3-ada nem Fw190A-val jönne itt is már.
ajándék tu-2vel simán lehet szopatni a zerokat 😊
jól fordul, gyors és elõl ágyúk hátul lövészek 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezen a mapon a japán megállás nélkül nyer, még ha néha neccesen is. Kíváncsi lennék US gépek ellen normális nem vizes pályán, anyahajóra leszállás még bugos kicsit. ENG nem kétséges.
Amikor a végén összegzik a pontokat xp/lion stb
az assist a kill assistot akarja mutatni?
Vagy hogy mennyi gépet találtam el legalább 1 szer ami nem kill assistnak számít?
Stalingrad domination pályán 6tank és 3 lelõtt gép mellé (3 dornier géppel voltam 😄) 14 assistot ír és 6 criticalt. Picit soknak tûnik.
Egyébként ti hogy látjátok az erõviszonyokat?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A rewardokon lõttek, tegnap már 25 földi célért megkaptam a Hero Bombert.
Végre jó lett az F6F-3, viszont a p-39n mintha lomhább lenne 😞 nagyon húzza le a földre a hasa. Persze lehet hogy csak én érzem így. 😄
Japán oldalon, ment a teljes kompánia megütközni középen, jött mindenki kivétel nélkül. A magyarok vissza fordultak hirtelen, váratlan hátra repültek tisztes távolságba körözve, pont a legkiélezettebb pillanatban mikor majdnem összeértük. Eleve kevesebb létszámú volt a meccs ahol 4 ember számít. Az elsõ 5-nek ment neki 10 ruszki. Pont dupla annyi. 2 bomber vhol kavart a rotorjával 😊. Az áldozatnak szánt gépek, egész jól védekeztek. Szerencsére a HB-sok jó része nem hullik mindig azonnal. A hunok kivártak, mikor az ellenség a többire fókuszát esetleg a gépeink már füstöltek, akkor mentek be diszkózni 😊 Valamelyik éhes hasának még a critet kapott füstülõ ellenfelem is kellett volna (akit lefárasztottam), mert jött lopni. 😊 Nem értem, ha ilyet látok csak akkor megyek oda, ha látom baj van.
Átlagosn 10-15ezerrel több pénzt kapsz ha gyõztes csatában veszel részt és jól is teljesítettél. Ilyen szerény kereseti lehetõség és drága gépek mellett ez is szempont kéne, hoyg legyen.
Asszem Fuck you PUMA volt 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Tök jó, 10-2, 10-1, állásból kikapni. Ezért nem érdekel egyáltalán a win-rate. 😄
Mivel a nagyon fontos hajók védtelenek, úgy is lesznek olyanok akik nyerni szeretnének és elõrébb védekeznek pl. én 😄 Jön az ellen, fentrõl, oldalról, szembõl, megszórom, de üldözni, lelõni már nincs esélyem mert 2-3-an zúdulnak rá. Ilyenkor rendszeres a 8-10 kill asist-om
A= Menõk
B=képzettek
C= kezdõk
Minden csoport élére 2-3 csúcs kategóriás faszit, azt lehet küzdeni a feljebb lépésért, vagy éppen a pozíció tartásért 😄
Az meg a másik hogy az ilyen szituációkat el kell kerülni hogy egyedül túlerõ ellen harcba bocsátkozik az ember ha nincs mögötte baráti egység mert sokszor látok olyat a sok vakegér megy elõre, erre ráesik 3 ellenséges gép és mire leérek hogy segítsek neki már le is lõtték.
Nem tudom ki volt az illetõ de én is általában árkádban felmegyek és onnan nézem honnan lehet segíteni avagy az ellenséges rajból kilépõket levadászni. Ez általános taktika. Az hogy megyek a bojban és forgolódok össze vissza lent már nem nyerõ meg HB kiöli az emberbõl ezt az ösztönt 😄
De ez HB vagy árkád volt? Mi volt a pontos szituáció?
#11435 ha bejönnek a klánfunciók majd lesz további szervezkedés játéktudás szerint de ezt majd Komet eldönti õ a fõnök hogy ez hogy is fog zajlani, de van tervben majd valamiféle oktatás is tudtommal
#11446 VAS már nincs, mióta megkapták a hivatalos engedélyt a PUMA név használatára 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Legalább tudom, hogy magyarok. Oszt ennyi.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
:-)
Mindenkinek van rossz meccse.
A rekordom 3 rammolás csapattárs ellen (annyira kergettük az ellent, hogy rendszeresen találkoztak a szárnyak) van ilyen.
Kis feszültség keltés is kell, ne mindig csak az OP témáról legyen szó, ha már formálódott egy HUN community 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h