War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerver pont így laggolt tegnap, ki is dobott egy párszor. 30k online játékosnál már nem nagyon egyszerû a hálózati erõforrások menedzselése, Gaijinéknak is van még mit tanulniuk, gondolom csavargatják a potikat folyamatosan. Rá kell kérdezni ingame chaten hogy másnak is lagol-e, ha többen írják hogy igen akkor szerveroldali, azt pedig nem tudod befolyásolni, ki kell várni türelemmel.
Pluskast
Sokszor meg helyzeti elõnybõl vesztesz mert habár többen vagytok de még is bénábbak a csapattársaid, vagy besértõdik a jetes fószer, hogy lelõtték és kilép ahelyett hogy behozna még pár gépet amivel lehet visszahozná a mínuszát ne adj isten gyõzhetnénk is. Szóval nagyban ember függõ, de az is igaz, hogy az mm csinál hülyeségeket. De ez még tuti javulni fog. Szóval ezért kár letörölni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az elosztásról beszélek.
Az MM rakja össze a teameket. És elég sokszor látszik, hogy totál nincsenek balanszban. Néha olyan mértékû eltérések vannak amik esélytelenné teszik a gyõzelmet. És jó párszor heroikus kûzdelmet kell folytatni, hogy meglegyen a meccs néha meg szinte 4 perc alatt ledaráljuk az ellent.
Csak ez. ÉS tutorialban nem csinálja, szóval nem hiszem hogy a géppel volna gond...

Más játék is furán viselkedik, vagy csak ez? Ha csak ez, telepítsd újra nulláról. Ha más játék is csinálja, akkor a géppel lesz valami.

Sziasztok! 2 napja folyamatosan lagol a játék. 3 másodperc folyamatos majd megakad kicsit, aztán újra megy 3 másodpercet, megint akad. A gépem jó hozzá, 70 fps-em van, packet lossom nincs, pingem alacsony. Mért van ez? Vagy valami szerverhiba?

Pluskast
Nem a játék a hibás ha a csapattársaid bénák.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért kíváncsi lennék, hogy az Efficiency-t hogy számolja.

Meg lehetne minden géppel Alive streak oszlop, meg ezen belül földi és légi killstreak. Bár ehhez az is kéne, hogy ha telibekenem az ellenség pilótáját egy 30-assal akkor ne csak elájuljon, hanem legyen PlayerKilled 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A MM tehet a láma csapattársaidról: számít az hogy arányaiban túl sokat bombázol és keveset vadászol. Komolyan. Meg lehet szeretni a vadászást, én minden nap lenyomom a szorzókat az összes nemzetnél és igen ritkán ülök bomberbe. Leggyakrabban olyan meccseket kapok ahol 2-3 emberhátrányban vagyunk, és nem azért mert ki akar velünk cseszni a MM, hanem mert a statok alapján annyival jobbak vagyunk hogy így számít egálnak. A helyedben ráállnék elõször a bombázók levadászására aztán szép sorban jöhetnek az egyre pörgõsebb vadászgépek ellenfélnek. És ne stresszelj, tök felesleges, ez egy játék, fele még kész sincs...
Hát még nem lett jó... de remélem a fiúk a bányában dolgoznak

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

kocsilajos
nem, este leállították, mert karbi van meg kellet a honlaphoz vmiért, én nem értek hozzá, adtak egy másik ip címet, de én arra már nem mentem fel, mert késõ volt, elvileg reggel azt mondták h jó lesz...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Nem megy a TS ünk?

PUMA_Macigabi

kocsilajos
nah hogy szakadna rád Isten haragja

nekem csak 2 ö kell 😄,kiprobáltam a Komet-et nem rossz 😄

PUMA_Macigabi

kocsilajos
maci nem mész innen ez az én toborzó helyem _😛

Teljes mértékben Magyar klán kb eddig 140-150 fövel vagyunk,mindig van kivel menii arcad ill HB is,nincs tier megkötés csak a játék 😄

PUMA_Macigabi

Milyen klán?
Milyen feltételek vannak?
Pihentesd egy picit a játékot, beleszaladtál egy rossz sorozatba van ilyen.

"Ennyi noob játékost egyrakáson 3 játékos volt akinek még kilõtt célja se volt se földi se légi. Az mi a jó édest csinált addig?"

Bármi lehet, éppen jött a postás,rendõr,anyós, valaki, net kapcsolat probléma,áramszünet, leesik az fps 15 alá, vadi új gép még nem tudja használni.

Ezek veled is bármikor elõfordulhatnak, te sem örülnél ha szidnának.
kocsilajos
már mondtam gyere klánba ott nem lesz ilyen

Feladom.

27 célpontot lõttem ki egymagam. 1 tetves médium tankot kellett volna kilõniük mert közben a 2 maradék destroyert lerendeztem. És 1 céllal kikapunk.
Zsinorban 7. vereség. Ott rohadjon meg aki a játékot kitalálta.
Legszívesebben letörölném a játékot ha nem volna még 3 napni prémium.
Ennyi noob játékost egyrakáson 3 játékos volt akinek még kilõtt célja se volt se földi se légi. Az mi a jó édest csinált addig?
Elegem van már az MM bõl.
Folyton balf@szok közé tesz. zsinorban 5 vereség, nem csinálnak semmit.

Mért nem lehet 10 fõs Teamekkel játszani. Ki volt olyan nyomi, aki a gajdzsinnál kitalálta, hogy 16fõs csapatok legyenek. tiszta káosz az egész. És ráadásul össze vissza dobálja a magasabb tierû gépeket.
Botrányos.
Minden hiába.
Olyan még nem volt, hogy ne jött volna rám 2-3 ember hiába mentem rá egy a bolytól leszakadó játékosra mire lerendeztem X kilóméterrõl a nyakamba szakadtak 2-3an. Tehetek bármit, mivel az elsõ 3-5gép bomber addig a lista top3ába kerülök általában és utána már vadásszal is rám vadásznak menekülni meg 5 percekig nem fogok inkább megvívom az ütközetet ha 1 gép leesik már megérte. És jöhet a következõ meccs.
Annyinál már nagyon pontatlan a légvédelem. Olyankor kell kilõni mind, utána a parkoló gépekkel együtt 😊
HB-n már a légtérvédelem sem a régi.
Párszor volt már, hogy az utolsó gép a reptér körül keringett és ott kellett levadászni. Az AAA-k már nem precíz mesterlövészek és simán támadható az ellen a reptérnél. Most is van áldozat de már nem annyi. Régen 80-90%-ban halott volt aki berepült. 😊
Volt már részem olyanban hogy négyen javítottun és 5 ruszki körözött felettünk.Eggyet se szzedett le a légvédelem...gondolom ebédiõ volt
HB-n Rice terraces.. <#confused>

Coral Springs
Historical -ban még soha nem fordult elõ, hogy lelõttek volna a földön. Ha valaki mégis próbálkozna, ott a légvédelem az, ami honorál.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Na ezaz amit HB ban már nem tehetsz meg. Aki kiesett az már nem árt a csapatnak )
Coral Springs
Persze hogy szabad, ettõl függetlenül freekill, nomeg az egyetlen dolog amit személyre szabott vadászattal szoktam honorálni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Aki anni idõ alatt nem tud felszállni annak úgy kell. Amúgy ha a levegõben lõnek le se vagyok boldogabb 😊
Nefélj HB-ban is dívik a Vulch. Ha van Jet azzal szórakoznak, hogy 900-al elmennek a másik repterére és a még lent levõ gépeket lövöldözik..

Szerelemben és háborúban mindent szabad. Lehet utálni fogsz de hidegvérrel lelõttelek volna én is.
Coral Springs
Hát amikor a nulla halálos rekordomat fényképeztem, épp a reptér fele vitorláztam kilõtt motorral. Sikeresen le is szálltam, majd mikor már javában hegesztették a gépem, egy csíra majom aki éppen arra járt lelõtt. Az ilyeneknek legszívesebben lekevernék egy kiadós nyaklevest, a tetû levegõben nem tud kinyírni, egy földön álló harcképtelen gép lelövéséhez meg hát nagy tudomány kell. Ezt úgy hívom hogy freekill, a játék ugyan elszámolja, de emberileg az értéke nulla.

Amúgy már többször kiveséztem neked néhány dolgot, innentõl kezdve vagy megfogadod a tanácsokat, vagy nem. Ez rajtad áll.

Ha rajtam nincs 2-4 ellenfél akkor azt hiszem álmodok, vagy bugos a játék 😄
Nem is értem hogy a búbánatban nem haltok meg sose.
Szinte 1-2 találat és annyira megsérül a gép, hogy utána nem lehet rendesen irányítani. Ne mondd, hogy 15-20 perc alatt egyszer se lõnek meg annyira, hogy lezuhanj.
Komolyan irígyellek.
Coral Springs
Majdnem. Már csak az elhalálozások számát csökkentsd, és jó is vagy. <#wink> Nekem halál mentesen 11, halállal 13 gép a rekordom.

Hûû vazze az elöbb mekkora szívás volt az üldözõimnél. 😄
Fjords pályán kidobtam a Peshkából a 2x500kg bombát a destroyerekre erre ketten veszettül kezdtek lõni mögöttem, hát mondom ezzel a géppel se érem meg a bombaujratöltést így a következõ destroyerbe készültem beleszállni.
Egyre közelebb értek én meg belerobbantam a hajóba és mindkét üldözõmet lerobbantotta a detonáció és mindkét kill-t megkaptam utánuk 😄 És még a dupla air kill bónuszt is megadta 😄 A kör végén 18ground és 4 airkill mellé 75k liont és 60k xp-t adott.
JU88 dornier igen. He111 lassú.De ha eljut a célig azzal is lehet aratni
német bomberek jók?
flashpointer
Nem innen volt valaki az IL4-el? :>
(természetesen csapattárs nyrt ki)

Emancipate yourself from mental slavement!

Coral Springs
Nekem a legtöbb bombázó egy-két lövés, lévén hogy szembõl támadom meg õket, és kilövöm a pilótát. Ha ez nem jön össze akkor hátulról vagyok kénytelen lõni, és bizony sûrûn benyelek egy-egy kritikus sérülést. Azt se igen mondanám hogy hamar leesnének, nem véletlenül panaszkodtam a nerfelt ágyúk miatt. Másrészt pedig a bombázók nyerik Arcade -ban a csaták 80 % -át, egyszerûen nem lehet kivédeni ha invázióban jönnek. Amit te leírsz az maximum egyéni panasz, de ha levetítjük egy konkrét csatára a problémát, másfele dõl el a mérleg.

Mikor elkezdenek szidni, hogy mekkora csíter vagyok, szar a csapat, a map, a szerver, a minden... <#nyes>

Hogy ne csak a pestieknek legyen jó...Már raktam 1*...De a jóbol sosem elég <#bohoc>
http://airshowinfo.hu/2013kecskemet.html
toocha
Hogy én téged hogy utállak! Pfhõjjj! <#duhos2><#nevetes1>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A kérdés fekete pont 😄
Milyen piros pont?
Az az egy majom aki téged földi cél rombolás közben megtalál valszeg le is lõ. Mivel Te nem rá figyelsz. És ott a térképen nem villog a piros pont.
Szerintem az amik már mentálisan is veszítenek csak úgy meg nehéz szintet lépni amival hogy össze zárnak 14 idiótával és vagy az elején vagy a mecs végén kell megvívni a 3x 109 2x fw190 kombóval😄DD
Bár az elméleti megoldás már megszületett:FRB p47 teli agatom bombával meg rakétával és lövöm a földi célokat azt az egy majmot aki megtalál meg csak kivédekezem😄
😄
ja, és elég béna is vagyok.
Majdnem kivan pipálva az egyik wellington de még mindig nem tudom használni 😞
A többi us vagy kisebb bombázókkal sokkal eredményesebb voltam 😊