War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az MM rakja össze a teameket. És elég sokszor látszik, hogy totál nincsenek balanszban. Néha olyan mértékû eltérések vannak amik esélytelenné teszik a gyõzelmet. És jó párszor heroikus kûzdelmet kell folytatni, hogy meglegyen a meccs néha meg szinte 4 perc alatt ledaráljuk az ellent.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Meg lehetne minden géppel Alive streak oszlop, meg ezen belül földi és légi killstreak. Bár ehhez az is kéne, hogy ha telibekenem az ellenség pilótáját egy 30-assal akkor ne csak elájuljon, hanem legyen PlayerKilled 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
PUMA_Macigabi
PUMA_Macigabi
PUMA_Macigabi
Milyen feltételek vannak?
"Ennyi noob játékost egyrakáson 3 játékos volt akinek még kilõtt célja se volt se földi se légi. Az mi a jó édest csinált addig?"
Bármi lehet, éppen jött a postás,rendõr,anyós, valaki, net kapcsolat probléma,áramszünet, leesik az fps 15 alá, vadi új gép még nem tudja használni.
Ezek veled is bármikor elõfordulhatnak, te sem örülnél ha szidnának.
27 célpontot lõttem ki egymagam. 1 tetves médium tankot kellett volna kilõniük mert közben a 2 maradék destroyert lerendeztem. És 1 céllal kikapunk.
Zsinorban 7. vereség. Ott rohadjon meg aki a játékot kitalálta.
Legszívesebben letörölném a játékot ha nem volna még 3 napni prémium.
Ennyi noob játékost egyrakáson 3 játékos volt akinek még kilõtt célja se volt se földi se légi. Az mi a jó édest csinált addig?
Folyton balf@szok közé tesz. zsinorban 5 vereség, nem csinálnak semmit.
Mért nem lehet 10 fõs Teamekkel játszani. Ki volt olyan nyomi, aki a gajdzsinnál kitalálta, hogy 16fõs csapatok legyenek. tiszta káosz az egész. És ráadásul össze vissza dobálja a magasabb tierû gépeket.
Botrányos.
Olyan még nem volt, hogy ne jött volna rám 2-3 ember hiába mentem rá egy a bolytól leszakadó játékosra mire lerendeztem X kilóméterrõl a nyakamba szakadtak 2-3an. Tehetek bármit, mivel az elsõ 3-5gép bomber addig a lista top3ába kerülök általában és utána már vadásszal is rám vadásznak menekülni meg 5 percekig nem fogok inkább megvívom az ütközetet ha 1 gép leesik már megérte. És jöhet a következõ meccs.
Párszor volt már, hogy az utolsó gép a reptér körül keringett és ott kellett levadászni. Az AAA-k már nem precíz mesterlövészek és simán támadható az ellen a reptérnél. Most is van áldozat de már nem annyi. Régen 80-90%-ban halott volt aki berepült. 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Amúgy már többször kiveséztem neked néhány dolgot, innentõl kezdve vagy megfogadod a tanácsokat, vagy nem. Ez rajtad áll.
Szinte 1-2 találat és annyira megsérül a gép, hogy utána nem lehet rendesen irányítani. Ne mondd, hogy 15-20 perc alatt egyszer se lõnek meg annyira, hogy lezuhanj.
Komolyan irígyellek.
Fjords pályán kidobtam a Peshkából a 2x500kg bombát a destroyerekre erre ketten veszettül kezdtek lõni mögöttem, hát mondom ezzel a géppel se érem meg a bombaujratöltést így a következõ destroyerbe készültem beleszállni.
Egyre közelebb értek én meg belerobbantam a hajóba és mindkét üldözõmet lerobbantotta a detonáció és mindkét kill-t megkaptam utánuk 😄 És még a dupla air kill bónuszt is megadta 😄 A kör végén 18ground és 4 airkill mellé 75k liont és 60k xp-t adott.
(természetesen csapattárs nyrt ki)

Emancipate yourself from mental slavement!

http://airshowinfo.hu/2013kecskemet.html
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Bár az elméleti megoldás már megszületett:FRB p47 teli agatom bombával meg rakétával és lövöm a földi célokat azt az egy majmot aki megtalál meg csak kivédekezem😄
Majdnem kivan pipálva az egyik wellington de még mindig nem tudom használni 😞
A többi us vagy kisebb bombázókkal sokkal eredményesebb voltam 😊