War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HB

Arcade vagy HB?
Tesztelik mi lesz akkor, ha játékos irányított tankok jönnek a játékba? Vagy mi az oka a nerfnek?
Lol, mostmár annyira fasza a damage model, hogy a 410-es 50mm-es ágyújával, HVAP lõszerrel nem lehet kilõni egy szaros Shermant a levegõbõl...hat rácsapás, két kill. És ugye van 21 lõszer a fedélzeten.

Komolyan nemtudom hol élnek ezek.

V43 1105
JU-88

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HE111
toocha
Német ágon bombázók közül melyik a jobb? A JU-87-es vagy a HE-111-essel kezdõdõ? Még csak 5-ös szinten vagyok a németekkel, most lesz meg az elsõ Meszám is.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

LoL csúcson kell abba hagyni ma fáradt vagyok többre. 5-0 japánok javára 😊
Jó kis kör volt. KI49.Elsõnek értem oda bombázni .10 földi majd a rámzúduló 5 gépbõl 2 kilõve. A többit elriasztotta a felmentõ sereg. (persze ez volt a 2.meccs így annyit kaptam mint az elsõre 5*ös szorzóval...de akkor is jó volt 😊 )
Egész kellemes ez a jap vs ru, bár a pályatervezõben lehetett egy kevés perverzió, hogy tele rakta légvédelemmel a map közepét. Jobban parázok tõle, mint az ellenségtõl 😊
Vannak 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Vannak japánok? Lehet beáldozok miattuk egy kevés effi veszteséget 😊
Hát a Yak-3 kivételével mind kuka😄
Akit részletesen érdekel a megtekert FM az itt nézelõdhet:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/32273-update-010513-12962-fm-update/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Updated flight models for: Yak-1B, Yak-7, Yak-3, Yak-9T and all modifications of A6M (see details)
Bugs fixed in the flight model of B-25
Fixed some typos and mistakes in the texts and descriptions
Bug fixed: player may respawn on the captured airfield
Bug fixed: spawn point might be saved from previous sessions
Bug fixed: engine is damaged after repair
Traffic is reduced for the mission’s start
‘One-second burst mass’ parameter is back

flashpointer
Milyen jópofa ez az 50milis me410 légi célokra 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Az mekkora lesz majd mikor marad a végén 3-3 tengó, amibõl mondjuk 2-nek már nem lesz torpedója és kussol valahol a mélyben 😄 Drawn 😄

Pluskast
Egy darabig ez úgy sem esedékes, szóval lesz idejük kiokoskodni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mindenesetre érdekes lesz, mert ugye a hadihajós pályákon már nagy távolságok lesznek, a tengók meg lassúak mint az állat.. Szal vagy helyzeti elõnybõl kell indulniuk (ahol a Destroyerek elkapják õket csont nélkül) vagy ki kell találni rájuk valami speckó dolgot 😊

Pluskast
Legutolsó Q&A-ból:

"Q😛L.Andrev: Will submarines be introduced.
A:Anton-Not in beta stage- but we will probably re-visit in future."

Szóval nem kizárt😊

Azt hallottam h tengó nem lesz, mert túl lassú a többi hajóhoz képest, és nem tudna odasunnyogni hozzájuk.

Pluskast
Nekem valaki azt mondta, hogy elõbb a tankok jönnek. Bár a hajóknak jobban örülnék, meg szerintem õk is jobban járnának. Ilyesmi ugyanis nincs a piacon.

Pluskast
Vagy tengóval. Kérdezte valaki és a válasz az volt, hogy még nem tudják. Szóval akár még U-boot is lehet majd a játékban 😊

A nyár még benne van ebben a válaszban mint lehetõség 😄 ugye a kérdés nyár elõttrõl szólt 😊
Majd mehetünk a harci kenukkal a Graf Spee ellen 😄

Pluskast
A legutolsó Q&A-ból:

"Q:Hujiuj:WIll we be able to steer boats before the summer?
A:Ilya😛robably not."

Ergó talán õsszel.

Nekem a Víruskeresõ és a torrent is fut mellette.
Semmi gondot nem okoz pedig van, hogy 10-15Mbittel visszaoszt a rendszer.
Nálam általában akkor fagy a játék ha másnál is, vagy ha túl magas a ping.
Ott meg úgysincs mit tenni, cska reménykedni nem teszi tönkre a jó kis csatát 😄
Elsûllyedt 😄
azt lehet tudni, hogy a játék flotta részéval van-e vami?
És csoda történt, újra fel lehet szállni a b-25el 😄
Akkor most jön hogy szemét OP japánok? :-) (még jô hogy ruszkik csinálják)
Mérnökinfós vagyok, szóval mind alap. Egyébként meg 3 napja még jó volt.

1. Portokat kinyitottad? "Simple port forwarding" megfelelõ tool hozzá, ezek kellenek nyitva:

TCP 80, 443, 5222, 7850-7854(range), 7800-7802(range)
UDP 20010-20500(range), 3478-3480(range)

Tesztszeróhoz még kell: TCP 20443, 33333

Kliens launcher-hez: TCP 27022-27042(range), 6881, 8090

2. Vidkarid mennyi tápot kap? Nekem kettõ madazagot szeretne de csak egyet kap (valahova elkevertem az ocz moduláris tápomhoz a csirkebeleket), szóval nem tolhatom neki mint disznó az anyjának mert megfagy.

3. Torrent, víruskergetõ, tûzfal, otomata defraggoló, rendszerberhelõk kikapcs, de gondolom ez alap.
Ó de jó. 😊
Az imént Yak-9T-ket ozsonnáztam a mod22-vel, muhahahaha.. Nagyon ideje volt már, a Zero-k mostantól a forgolódó Bf 109-esekre is ismét veszélyesek, yaaaaay. <#taps>
Na újrahúztam! Rosszabb lett mint volt. Érthetetlen. Egyéb ötlet?

kocsilajos
álom az tuti 😊

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Jeej úgy fordul a zéró mint az álom ^^

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én simán beléptem. Most nyomtam le az elsõ csatámat napok óta 😊
Na de hogy nem lehet belépni és az account se elérhetõ ez felettébb bosszantó. Remélem rendesen eltárolják az adatokat és nem veszik el.
szép.. egybõl 50en várnak japán oldalon 😄
patch-enként ide-oda vándorol a nép 😊
Hát én a patch után FRB-n az 50kg-osokkal egy csapással 5 célt szedtem ki, kb 2000-es magasságból, nem hinném hogy nerfelték a bombázókat.
Rámentek a szinesfèmkereskedök a vasra:-) Nézz rá a gyári fórumra.Másnak is vannak gondjaik.Hátha találsz tippet.
Valami nagy baj van a játékkal.

Próbáltam belépni de semmi. Eltûntek a gépek a pontok jujj.
Végre japò HB :-). Nem is baj ha bòklásznak a tankok,életszerübb kicsit.
A stuartot tegnap is nehét volt már kilõni a 23mm-essel, pedig páncéltörõ van rajta. Csak úgy pattogott le sorban. 3-t sikerült lelõni végül, abból 1-et kigyújtottam, ment szépen vidáman égve még 3 km-t mire leszedtem. Hátulról lehetett csak kiszedni õket.

Ja és úgy tûnik a Yak-ok menettulajdonságait tovább rontották alig fordulnak. Ez viszont nem tecccccccik 😄
Ez ugye most nem komoly?

Egyébként délelõtt észrevettem pl Gorge (volt Ázsia) pályán a tankok össze vissza mennek, már nem csak libasorban tehát próbálnak fura alakzatot felveni, hoyg nehezeb legyen a kilövés. Mókás 😄
kocsilajos
ide fórumba aláírásként hogy lehet képet berakni?

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Újabb peccs, a zerokat rakták helyre benne.

No meg a szokásos ki nem írt változatások. Yer2-vel 100 kilós bombákkal végigbombáztam kis magasságból egy oszlopnyi japán light tankot HB-n, eredmény: 0 kill.

Aztán IL-2vel mentem ismét csak light tankokra, Volt hogy a 132mm-es rakéta közvetlen találata se semmisítette meg a light tankot. 23mm-es páncéltörõ gépágyúlõszerek ártalmatlanul pattognak le a Stuart light tankról...

Mi lesz ezzel a játékkal? <#whatever>

Sajnos Grindelésnél nincs mit válogatni.
Eleve nincs is jó vadász az oroszoknál a 2 Yak-on kívül.
Ha csak vadászgatnék esetleg 2-3 gép meglenne abból nem gyûjtök xp-t.
Így minek erõltessem?
A Bombázás rengeteg pénzt és Xp-t hoz csak az zavar, hogy a játékosok nagy része nem gyõzelemorientált és elég kevesen vállalnak be egy kis pluszt a döntõ helyzetekben.
Pl amikor csak 1 nyamvadt medium tankot kellett volna kiszedniük a gyõzelemért T9es tierben (be is írtam valaki segíthetne) ahol a gépek javítási költsége 500-1000 lion max legalább szállt volna bele. +10000t kapott volna érte a rewardok és a bónuszok miatt ha nyerünk. Sajnos nem értem vissza és vesztettünk.

Amúgy az 1 Napos Prémiumból ezt sikerült kihozni:

56meccs 32win 45gép és 514 földi/vizi cél. (ebbõl kb 100 hajó)
Hozott 2,1M Xp-t és javítás után tisztán úgy 2M liont.