War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondold el, Wellingtonnal egyetlenegy tank és szaldos vagy a többi mind mind + 😄
A lövészek csak a galambokat hessegetik bármennyire is képzettek, át kell venni a lövészt azt adj neki 😄
(Szakmai ártalom, hogy folyton azt figyeltem h hova kéne elétartani a lelövésükhöz <#nevetes1>#nevetes1> )
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Van itt egy-két ember a fórumon, aki szépen profitál velük HB-n.
Arcade-ba is piszok jól lehet velük keresni ha eredményes az ember 😄
Menjetek HB-t, lehetõleg német oldalon bombázóval (Ju88-tól a Do217-ig), sok 50-essel szórjátok végig a tankoszlopot, aztán örüljetek 😊
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
B-17esekkel ugyanez van, az se sokáig éli túl a német 30mm-es tüzét. Csar arra még a gatyád is rámegy. HB ban nemigen éri meg a bombázó most.
"A bombázók még mindig döglöttek igazából, ez 1.29 óta nem változott."
Van itt egy-két ember a fórumon, aki szépen profitál velük HB-n.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hiába na, nem szabad ebbe a játékba pénzt tenni amíg ez a heéyzet nem rendezõdik.
A B-17eseken kívül nemigen van egyetlen bombázónak sem említésre méltó sérülésállósága, a B-25ösök is pillanatok alatt leesnek. B-17est meg nem repül senki, a kellemes kis 63.000 lionos javítási ára miatt.
A bombázók még mindig döglöttek igazából, ez 1.29 óta nem változott.
Emancipate yourself from mental slavement!
ezdelol 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A bombázókat nem lebecsülni, van amelyiken elég jó a védelem.
A többi csak fóbia... 😛
Nálunk, szövetséges oldalon 12 vadász, négy bombázó. Németeknél csak 4 vadász, és 12 bombázó. Gondolná az ember, hogy sima ügy lesz, meg majd talán most majd lesz módjuk a vadászoknak segíteni a bombázókat.
Végeredmény: Minket bombázókat védelem nélkül lõnek le a német gépek gond nélkül, majd sorban elhal mind a 12 vadászunk.
Ha már 3:1 arányban is laposra verik a német vadászok a szövetségeket, akkor ott már valami baj van, nem? A játékkal, vagy valamivel.
And special prices for Premium planes every day!
May 1st: 30% discount on I-16 type 28 «Ishak»
May 2nd: 30% discount on Hellcat FM.1
May 3rd: 30% discount on He.112B-1
May 4th: 30% discount on Spitfire Mk.IX
May 5th: 30% discount on Bf.190E-3
wellington-t kísértem spit-el, ketten tapadtak rá levakartam róla mind kettõt, közben persze sérült. Írta, köszi szépen, neki már vége védjem a másik bomber-t.
Jobban eset mint három bf-109 kill 😄
Tegnap volt még egy érdekes szitu. 2v2-ben maradtunk, nálunk egy G6 meg én, az ellenfélnél egy B17 meg egy Spit. Gondoltam érdekes lesz, mert a B17 mindkettõnket kinyírhat, plusz a Spittel is kell harcolni. Lent voltak a reptéren, mikor kiírta, hogy B17 destroyed by Spit. WTF? 😊 Beírta a gyerek, hogy rálõtt a B17 gunnere, õ felszállt aztán lerendezte a földön a másikat. Beírtam, hogy nem terem neki már sok babér, zuhanjon le. Úgy is tett. Így se nyertünk még 😊)
Túl közel voltam, de gondoltam na még egyet hasba belefér 😄 kaptam egy függõlegesterelõ szárny lövést és nem tudtam lefordulni bummm
Jött is a dirty rammer's 😄
Nem szabadkozom, tényleg többet ütközöm mint kéne elég béna vagyok elmérem a sebességet, távolságot, figyelmetlen vagyok vérszomj stb. de legtöbbször akkor basznak le mikor vétlen vagyok 😄
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ráestem 800-al de elkúrtam az ívet, alácsúsztam, aztán mikor húztam felfele összementünk. Pedig esküszöm néztem hol van, sõt még hasba is akartam lõni.. Evvan 😊
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Emancipate yourself from mental slavement!
pl. te is biztos tapasztaltad, ha elõtted a leming csoport és nem egyenes vonalban haladnak hanem manõvereznek, egyszer 4 gépet látsz, másik pillanatban 2-öt, aztán megint látod mind a négyet, aztán 1 látsz aztán megint mind a négyet ......, pedig ott vannak az orrod elõtt pár száz méterre 0 skill-es legénységgel is folyamatosan kéne látnod mind 😄
Ellenfél elõlem látószögön belül viszont még nem tûnt el egy pillanatra sem, akár hányan voltak (még csak az kéne 😄)
Ram témában valóban a bénaság a leggyakoribb ok ez nem vitás, de vannak esetek pl. elvileg a fentrõl érkezõnek és a könnyebb gépnek kéne kerülni az ütközést, de lehet amit te nem tudsz az a gép sérült, ütközés overload-nál nem is beszélve.
Mesélték srácok együtt mentek csatába, összeütköztek, egymást basztatták te húztad rám a gépet, a másik nem igaz te.
Mindketten vették a csatát és mindkét játékos szemszögébõl nézve a másik volt a hibás.
A replay-t elküldték a megfelelõ helyre, hogy most ez hogy?
Óvatosan ezzel a rohadt rammer-ek témával 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ezért nem javasolt túl szorosan egymás mellet haladni.
Bizony van még mit javítani a fejlesztõknek!
Egy P39-el szórakoztam, ami le akart vulcholni, aztán kiléptem, beléptem. Közben feladta a pontot 😊
Mi meg ott röhögtünk hogy tudták összehozni ezt kétszer egy más után. xD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h