War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7-es szinten vagyok angol-al minden következõ gép megvan már vásárolva és van 3 millió lion, prém nuku
Többek között én 😄 és gondolom te is 😄
Gondold el, Wellingtonnal egyetlenegy tank és szaldos vagy a többi mind mind + 😄
A lövészek csak a galambokat hessegetik bármennyire is képzettek, át kell venni a lövészt azt adj neki 😄
Kint voltam megnézni õket. Állati jól néztek ki 😊

(Szakmai ártalom, hogy folyton azt figyeltem h hova kéne elétartani a lelövésükhöz <#nevetes1> )

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

"A bombázók még mindig döglöttek igazából, ez 1.29 óta nem változott."

Van itt egy-két ember a fórumon, aki szépen profitál velük HB-n.

Arcade-ba is piszok jól lehet velük keresni ha eredményes az ember 😄
Árkádban azt a keveset ha felszorozzák 5-el akkor az is kevés marad 😊

Menjetek HB-t, lehetõleg német oldalon bombázóval (Ju88-tól a Do217-ig), sok 50-essel szórjátok végig a tankoszlopot, aztán örüljetek 😊

Nortai
Szép, nekem max 12 volt. 😄 Halál nélkül meg 8 gépet sikerült egyszerre kiszedni egy YAK-9T-vel, de azzal vége is lett a játéknak. 😄

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

flashpointer
Csak arcade de jó kör volt :> (5x-özve 50k xp :/ )

Emancipate yourself from mental slavement!

Ne amcsival menj. Német szépen hoz..és valszeg túl is éled
B-25el az úgy szokott lenni, hogy a német vadász BnZ-ben rádcsap, és te halott vagy. BnZ-zõ gépet nem gosz tudni lelõni a védõtornyokkal.
B-17esekkel ugyanez van, az se sokáig éli túl a német 30mm-es tüzét. Csar arra még a gatyád is rámegy. HB ban nemigen éri meg a bombázó most.

B17 nem ár-érték arányos, bár brutál erõs. B25 szvsz szintén erõs minimum egy német gépet magukkal visznek, ha nem béna a pilóta. Voltam már olyan HB-n felülrõl néztem, ahogy hárman küzdenek az utolsó b25-el. Nem kavarok be feleslegesen, ha már van minimum egy air killem nekik is maradjon lion. 2-t kilõtt gondolom nem maradt lövedéke vagy meggyengült, mert az utolsó leszedte. Nem gyakori az ilyen eset, de egy killes b25-öt sokat látok. Plusz adalék, hogy a B-ket gyakran kísérik vadászokkal.

"A bombázók még mindig döglöttek igazából, ez 1.29 óta nem változott."

Van itt egy-két ember a fórumon, aki szépen profitál velük HB-n.
toocha
Nézitek az M1-et? Most volt a Corsair ,meg a Lightning.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Coral Springs
Amit írsz az a legtöbb online játékban így van, ha egy nick-név takarja a másikat. Erre is van megoldás, külön betudod állítani hogy mit jelezzen ki a játék egy másik játékosról. Amúgy passz, nekem ez nem okoz problémát.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

V43 1105
Tegnap azért sikerült HB-n egy 3 fõbõl álló B-17E kötelékkel szembe találkoznom.. egyszer repültem át közöttük de úgy szórták a golyókat, mint az X-Wingek a lézert .... <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem csak éppen ha a semmit szorzod öttel, akkor az még mindig nem lesz túl sok. A jelenlegi gazdasági rendszerben arcade módban 30 kill az semmit se ár, hiába kiválló teljesítmény. Megkaptad az 5X szorzót az XP-re, anélkül 5000 körül adott volna.

Hiába na, nem szabad ebbe a játékba pénzt tenni amíg ez a heéyzet nem rendezõdik.

Egyébként a bomberek sérülésállósága/védõ tûzereje még mindig a vicc kategórába tartozik. Néhány találattól leesnek, a védõfegyverzet meg... az imént Tu-2essel lõttem a mögém bejövõ P-40est. Ugye három darab .50-es géppuskával lõttem, 400 méterrõl. Semmi kár nem esett benne. Õ persze pillanatok alatt kivégzett.

A B-17eseken kívül nemigen van egyetlen bombázónak sem említésre méltó sérülésállósága, a B-25ösök is pillanatok alatt leesnek. B-17est meg nem repül senki, a kellemes kis 63.000 lionos javítási ára miatt.

A bombázók még mindig döglöttek igazából, ez 1.29 óta nem változott.

flashpointer
reggel megcisnáltam a 2x szorzót és du-ra adja be az 5x öset mikor már elment? :/

Srácok valaki meg tudná mondani hogy az 5*-ös szorzó az mit szoroz 5-el? 30 ledobott Ground target, és 22k xp (win-el) ami nem lenne rossz de hol van az 5xös? Ez is ilyen parasztvakítás freexps dolog?

ezdelol 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Bomberfüggõ a dolog, egy Wellingon/He-111 védõfegyverzetétõl nemigen ilyed meg senki, mégis azokon van a legnagyobb bombaterhelés, azokkal lehet a legnagyobbat kasználni.

Ezzel együtt felszámolták a Dollár/euró kiskaput a Yuplayen.

Bomberek elég nagy tûzerejûek. Kevés alkalommal repülök rájuk, mert amíg bénázok vele, még ha le is lövöm biztosan besebez akkorát, hogy vissza kell mennem. Ritkán tudom ideális szögbõl megcsapni.
Tegnap 10 bombázó volt német oldalon Ruhr-on. Az ellennél 1-2. Gyors megbeszélés és a 3 pontra elosztva elindultunk, bombáztunk és nyertünk. Gyors meccs volt, leesett 1-2 gépünk, de nyertünk. A vadászoknak sok közük nem volt a meccshez. 😄
Ha gép vezetné mindet akkor igen. Szerencsére nagyobb részt emberek vezetik õket, így bármi megtörténhet. Ez is. 😄
A bombázókat nem lebecsülni, van amelyiken elég jó a védelem.

A többi csak fóbia... 😛
Tyû, elõbb milyen HB csatát mentem Rurhon:

Nálunk, szövetséges oldalon 12 vadász, négy bombázó. Németeknél csak 4 vadász, és 12 bombázó. Gondolná az ember, hogy sima ügy lesz, meg majd talán most majd lesz módjuk a vadászoknak segíteni a bombázókat.

Végeredmény: Minket bombázókat védelem nélkül lõnek le a német gépek gond nélkül, majd sorban elhal mind a 12 vadászunk.

Ha már 3:1 arányban is laposra verik a német vadászok a szövetségeket, akkor ott már valami baj van, nem? A játékkal, vagy valamivel.

Five days, May 1st — 5th: x5 XP bonus for the first victory for all nations!

And special prices for Premium planes every day!

May 1st: 30% discount on I-16 type 28 «Ishak»

May 2nd: 30% discount on Hellcat FM.1

May 3rd: 30% discount on He.112B-1

May 4th: 30% discount on Spitfire Mk.IX

May 5th: 30% discount on Bf.190E-3

Látom leárazás is van pár prém gépre...ha valaki venne tán
Ezek adják meg a játék filing-ét 😄
wellington-t kísértem spit-el, ketten tapadtak rá levakartam róla mind kettõt, közben persze sérült. Írta, köszi szépen, neki már vége védjem a másik bomber-t.
Jobban eset mint három bf-109 kill 😄
2.ra meg lõttem 5-öt.. agyam eldobom.. ha most lett volna az 5x-ös szorzó.. 😄

Ejha, a napi elsõ nyert mission 5x-ös rewarddal van. Jól benyeltem, nem lõttem egy gépet se 😊

Jah, ilyenkor be szoktam írni, h "Sorry, shit happens" 😊 Pláne érdekes a rammerozgatás, ha már megpecsételõdött a sorsa, csak valahogy összeütköztök, pedig Neked már rég nem érdeked a dolog 😊 Én sose rammerkedek szándékosan, de van, hogy becsúszik.

Tegnap volt még egy érdekes szitu. 2v2-ben maradtunk, nálunk egy G6 meg én, az ellenfélnél egy B17 meg egy Spit. Gondoltam érdekes lesz, mert a B17 mindkettõnket kinyírhat, plusz a Spittel is kell harcolni. Lent voltak a reptéren, mikor kiírta, hogy B17 destroyed by Spit. WTF? 😊 Beírta a gyerek, hogy rálõtt a B17 gunnere, õ felszállt aztán lerendezte a földön a másikat. Beírtam, hogy nem terem neki már sok babér, zuhanjon le. Úgy is tett. Így se nyertünk még 😊)

Lõttem a wellington-t spit-el. Lángolt, minden baja volt már szegénynek.
Túl közel voltam, de gondoltam na még egyet hasba belefér 😄 kaptam egy függõlegesterelõ szárny lövést és nem tudtam lefordulni bummm
Jött is a dirty rammer's 😄
Nem szabadkozom, tényleg többet ütközöm mint kéne elég béna vagyok elmérem a sebességet, távolságot, figyelmetlen vagyok vérszomj stb. de legtöbbször akkor basznak le mikor vétlen vagyok 😄
kocsilajos
olyan is volt h tök véletlenül nem szándékosan klántagokat összerakott ellenbe és csak utoljára lõttük egymást...

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Igen sok ilyen eset van, nálam is volt két ilyen és mindkétszer visszanéztem a replayt és valóban egyikünk sem volt a hibás mert valóban egszerûen nem láttuk a másikat és ebbõl volt a baj.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JAh, tegnap tök véletlen én is lerammoltam egy csávót BnZ felhúzás közben 😊

Ráestem 800-al de elkúrtam az ívet, alácsúsztam, aztán mikor húztam felfele összementünk. Pedig esküszöm néztem hol van, sõt még hasba is akartam lõni.. Evvan 😊

Csak nálam jelez a játék karbantartást?Már be kellett volna fejezõdnie nem?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Majd megfigyelem jobban, lesz ilyen lemming vonat majd mögéjük állok.
nem, nem, a leghátsót-"kat" mindig látom lehet azért tûnik el az elõtte lévõ néhány pillanatra mert takarásban van, nem tudom.
Ha jobban megnézed a repülõgépek nem tûnnek el, csak a feliratok, a sziluettjüket tökéletesen látni még 2 km-rõl is, hacsak nem föld háttér elõtt mennek.
flashpointer
Úgy "nem látod" hogy elveszi a kék szöveget fölüle hogy a piros látszódjon?

Ez így nem teljesen igaz.
pl. te is biztos tapasztaltad, ha elõtted a leming csoport és nem egyenes vonalban haladnak hanem manõvereznek, egyszer 4 gépet látsz, másik pillanatban 2-öt, aztán megint látod mind a négyet, aztán 1 látsz aztán megint mind a négyet ......, pedig ott vannak az orrod elõtt pár száz méterre 0 skill-es legénységgel is folyamatosan kéne látnod mind 😄
Ellenfél elõlem látószögön belül viszont még nem tûnt el egy pillanatra sem, akár hányan voltak (még csak az kéne 😄)

Ram témában valóban a bénaság a leggyakoribb ok ez nem vitás, de vannak esetek pl. elvileg a fentrõl érkezõnek és a könnyebb gépnek kéne kerülni az ütközést, de lehet amit te nem tudsz az a gép sérült, ütközés overload-nál nem is beszélve.

Mesélték srácok együtt mentek csatába, összeütköztek, egymást basztatták te húztad rám a gépet, a másik nem igaz te.
Mindketten vették a csatát és mindkét játékos szemszögébõl nézve a másik volt a hibás.
A replay-t elküldték a megfelelõ helyre, hogy most ez hogy?
Óvatosan ezzel a rohadt rammer-ek témával 😄
Coral Springs
A nézelõdésre megvan a lehetõséged, a radar pontosságát az adott crew pilótájának a fejlesztésével tudod növelni, innentõl kezdve pedig ha egyik pillanatról a másikra ram áldozata leszel, az két dologra vezethetõ vissza. Az egyik hogy figyelmetlen voltál, a másik hogy elvegyültél a tömegben, ez esetben fõleg ha az utóbbi, ám magadra vess. Olyat ne is várj hogy majd jelez a játék ha valaki túl közel került hozzád, ez nem Ace Combat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Olyanról is hallottam hogy mind két gép szemszögébõl nézve, a másik tûnik hibásnak a rammolásban. 😄
Van egy olyan hibája a játéknak, hogy nem látod egy bizonyos szögben érkezõ saját-ellen gépet, csak mikor már összeütköztetek.
Ezért nem javasolt túl szorosan egymás mellet haladni.
Bizony van még mit javítani a fejlesztõknek!
Találtam egy új Achievementet. Ha 4x egymás után Leave the plane-t nyomsz a földön, akkor kapsz Hot seat-et, 1000Xp-t ér 😊

Egy P39-el szórakoztam, ami le akart vulcholni, aztán kiléptem, beléptem. Közben feladta a pontot 😊

Megvan a hangulata a szakaszozásnak is. Ma két tagununknak historical platoonozáskor kétszer sikerült egymásba rammolniuk egymást követõ meccsen. 😄
Mi meg ott röhögtünk hogy tudták összehozni ezt kétszer egy más után. xD

Máté94
Lehet én is kipróbálnám, egyedül rohadt unalmas én nincs senki, aki jelezzen, hogy ott jön az ellen hátulról.<#vigyor>
köszi
V43 1105
Mindjárt dobok egy TS-t.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

jelszó ip cím vagy hasonló?
V43 1105
Minden tierû pilótát szívesen várunk <#nezze>