War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem pont, h egérnél bólogat 😊

A beállításaidat meg nem veszted el, ha egyszer kimented õket fájlba. Peccs után csak be kell importálni és kész. Én is ezt játszom ha egér és joy között váltogatok.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A vérfanatikustól messze vagyok 😊

Annyit tudok elmondani az ügyrõl, hogy az egér csak árkádban használható szvsz, mert ott annyira buta az FM és annyit segít az instruktor, hogy Joy-al labdába se lehet rúgni.

A HB már más tészta. Ott vadásszal mindenképp Joy, bombereknél meg egérrel tolom én is, szégyen nem szégyen, de sokkal jobban lehet szõnyegbombázni. Ide még nem kellenek "extra" cuccok, mint fejmozgást követõ rendszer, meg trimmelésre is alkalmas Joy. Igaz nekem egy X52-m van, de ellennék a sima régi Saitek Cyborg 3D-mmel is, mert annyi gomb, pecek, tekerentyû HB-ra nem kell 😊

FRB-n meg profi Joy, TrackIR vagy Freetrack, HD monitor és erõs repgépes tudás is kell 😊

Arcadba 1.25 elõtt még el lehetett menni joyal is. Most már HB is tele van egerekkel. Én joy belsõ nézetet használok (arcad már nincs játszva)de küzdõs nagyon.Persze ha szereted a kihívásokat 😊 Ja és , majd minden frissítés után újralõheted a joyt. De majd javítják...soon...Joynál bólogat a gép míg egérnél nem . Nem nagy gond csak nem tudsz célozni 😊
Vazze ez a szétszaladnak a tankok sztori picit erõs 😄
4tonna bomba kioldva 500méter magason és kivittek 1 heavy tankot arcade ba jóa másik kör kivitt 7et de akkor tényleg olyan közel dobtam rájuk, hogy 2-3 is belefért az 1000 kilós hatósugarába. Feladják a leckét a kis AI Noob Tankok 😄
Kérdezd Glo-t vérfanatikus repszimes, õ szerinte is elõnyben van a mouse arcade-ban. Ha belsõ nézetet akarsz, ahhoz speciális technikai felszereltség kell és FRB játékmódban kell menni.
Jah, ha a beállítással vannak gondok, úgy már értem.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

De ez nem egy repülõ amit érzel is a segged alatt hanem csak egy játék 😄

Beállítani macerás a joy-t itt amiért panaszkodnak az emberek.
Arcade-ban, külsõ nézettel nem bohóckodok. Egyébként nem hinném, hogy nehezebb lenne joy-al. Nem véletlenül azzal irányítják a repülõket. Elõször biztos fura, de ha megszokja az ember, ezerszer használhatóbb lehet.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Arcade-ba nem kell joy. HB-n is el lehet egérrel boldogulni, de ott már érzõdik néhány gépnél, hogy forduláskor enyhén rá kellene segíteni, úgy ahogy bill-el nem lehet.
EU server ok
Ha egérrel nem megy..joyyal felkötöd magad
Mi bajod az egérrel?
Szerintem simán jó!
Erõltetem a játékot egy pár napja, de ez az egeres irányítás valami borzalmas. Ti joy-al toljátok? Agyalok, hogy beszerzek egyet, mert így egérrel élvezhetetlen.

Igen nálam is. Hátha valaki tudja melyik jó (persze én is kipróbálhatnám 😊 )
Én Any, de valamelyik most nagyon packet lossol.
Melyik szerveren mentek?
50-500
50 körül engedd ki a futót. Akkor szépen forog.De csak HB-ban
Komolyan ez a legnagyobb bajod? 😊)

Jó Neked 😄

flashpointer
Levegõben kiengedett futóval miért nem forog a kerék?

Emancipate yourself from mental slavement!

Ma meghülyültek a játékosok 3 embert reportoltam, mert elkezdett kinyírni mindenkit a teambõl HB-n. A negyedik esetben rárepült a csókára egy klán squad és agyonlõtte valami okból.
Reggel még szidtam a lövészeket a bombázón, egész jól muzsikálnak 😄 gyengébb gépet "hurri, spit stb." még néha le is lövik. 😄
Az 3db pillbox 😄
Ja vagy úgy 😄
Lassan orsózik eléggé, de simán lemanõverezi a ru gépeket.
Vagy a T12es Yernél 3x1000Kg kapásból 😄
3T bomba. 2x1000Kg +2x500Kg 😄
4k-ról azért nem igen kapnak le "mondjuk nem olyan rég volt olyan" a carriert-battleship-et fõleg magasból szoktam, azt nem is lehet nem eltalálni 😄 nem is tudtam hogy van 3t bomba 😄 és a kevés a carriernek? 3db 760kg- os torpedó vagy 3 4000lb bomba elég nekije 😄
Ha nem zargat senki simán eltalálom, "imént volt 6-bol 6" inkább az szokott a baj lenni, még leérkezik a bomba közben ki torpedózzák, kilövik 😄 tanknál picit elé kell dobni, az már jóval nehezebb, de idõvel ráérzel 😄
Könnyû bombázóval szerintem úgy kell ahogy te mûveled, rárepülni és usgyi onnan 😄 fõképp ha csak kis 100-200kg bombáid vannak
La-7 tesztrepülés a városban 😄

Ha szánnátok rá pár percet örülnék neki.
Ennyire jól manõverezhetõ a La-7es 😄 Bár a fegyverzete nagyon low.
Alig van töltény hozzá tehát HB-n életképtelen ha nem sníper a pilóta.
Méghogy jók a zérók 😄
Az elöbb kipróbáltam teszt repülésen az Am5N prémium Zérót és hát penetránsan rossz az irányítása.
Olyan nehézkesen vált irányt az orosz vadászokhoz képest, hogy már fáj.
És milyen a találati hatásfokod mondjuk egy destroyer esetében?
10 rárepülésbõl 8 szor sûllyed 1 szer elvétem 1 szer kilõ a destroy vagy aki a nyakamba liheg 😄
A Carrier ekkel van bajom fõleg, van hogy 3T bombával se fekszenek ki pedig 2 vel is néha sikerül. Ráadásul az orosz bombereket 4k ról is ugyan úgy leszedik pikk pakk tehát fentrõl sincs értelme szorni.
Viszont a sûllyedéssel komoly sebességet nyerek és lendületbõl (500-700km/h)könnyebb kitáncolni az üldözõk lövedékei elõl mint amikor fent 200-300al tötymörgök. 😄
Lehet pech-es vagyok de engem általában azok lõnek le, sûrûbben mint a vadászok 😄
Kivéve torpedó, de akkor is igyekszem távolabb maradni tõlük 😄
Nem a gépet sajnálom, hanem semmi értemét nem látom a biztos vágóhídnak.
Engem bomber-el nem kell a hajók közé kísérni, egyszerûen nem megyek oda. 😄 4000-5000 magasból zutty bár igaz, nem mindig talál 😄
Hát az fene tudja és Peshkával a Fjords pályán egy rárepülésbõl általában a 6 cargoból 5 öt le szoktam bombázni és nem sûrûn találnak el. Ha meg sérült a gépem a 6. ba beledetonálok 😄
Én meg leszokok a vadászok megsegítésérõl. Aki T11alatt sajnálja az 1000lionos szerelési költségû gépét az minek játszik?
A cargo talán még pontosabb 😄
Jaja azok nagyon pontosak, kénytelen voltam leszokni arról hogy vadásszal segítek a bomberek-nek az enemy hajók között, mert mindig lelõttek ezek a vackok 😄
flashpointer
Jha tegnap 2000m-rõl leszedett egy destroyer úgy, hogy még csak mentem felé a sértetlen géppel 😄

Ez a typhoon elég gyengusznak tûnik, ez is egy olyan gép amin túl kell lépni? 😄
Össze-vissza állítgatják a játékot.
A múltkor már majdnem írtam nekik, adjanak már inni a légvédelemnek, mert már unalmas hogy 4-5000 méterrõl leszednek minta sic, aztán egyik nap 2x oda-vissza repültem 2000 méter alatt a reptér felett "összes arty élt" pufogtattak össze-vissza de egy sem talált el. Most megint mintha pontosabbak lennének.

Néhány hete a bombázom lövészei olyan szépen daráltak, csak akkor vettem át a lövést ha nagyon ráértem 😄
Most annyi a hasznuk ha lõnek tudom hogy valaki"k" a közelbe van, de ritkán találnak el valakit "az is csak hit".

A bju rakétájával olyan nehéz lett eltalálni hátulról gépet mint régebben oldalról.

Az f6f-3 alig sebzett valamit, mindig csak "hit hit hit" tegnap szépen daráltam vele.

A tankok össze-vissza mászkálnak mint a hangyák.

Megy az állítgatás minden pach-el és nem feltétlen írnak mindenrõl 😄
IL2M valóban elég masszív célpont, amíg tud hátra lõni, csak nyesésekkel lehet kifektetni. Hazatérõben, sérülten töltény nélkül marad a japó csodafegyver: kamikaze. Ha én odaveszek vesszen õ is 😊

Szerencsére ellenünk még egy meccsen sem taktikáztak így.

flashpointer
Úgy roncsolódott a gép a levegõben hogy kiestek a futómûvek, aztán nem volt minek kinyílni leszálláskor eddig még ilyensevót

Hivatalos fòrumon meg ax il2 M re panaszkodnak, hogy mindenki azzal megy, reptérnél várják a hazatéröket és lelöhetetlenek.Van akinek annyira nem megy a japò
Majdnem olyan mint egy instanceolt MMORPG, ugyanúgy szintezõdnek a játékelemek csak más a rendszer és a környezet. Szerintem mérhetõ a DPS, de abban igazad van, hogy nem illik bele ilyen játékba így nevezni a dmg output-ot. Bár ha azt veszem pl. hogy a yak 9 ~három lövéssel leszedi azt, amit a másik gép másodpercekig lõ, akkor lehet értelme úgy nevezni.
DPS: DoublePenetréjSön <#nyes>

DPS-t? Nekem úgy tûnik, nem tudod mit jelent az. Ez nem egy vacak MMORPG. Hogy lehetne már ebben DPS-t számolni?

Jah, eléggé eltolja a meccset. Olyan mint a Ruhr az amcsiknak. A Japán ágat húzók ideje jött el 😊

Ez a Tu2 tényleg állat, 3 gépet lõtt ki a lövészem 😄

Igaz hozzátartozik, hogy ezt a 3 gépet vesztette a japó oldal egész meccsen... Micsoda csapat.