War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A beállításaidat meg nem veszted el, ha egyszer kimented õket fájlba. Peccs után csak be kell importálni és kész. Én is ezt játszom ha egér és joy között váltogatok.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Annyit tudok elmondani az ügyrõl, hogy az egér csak árkádban használható szvsz, mert ott annyira buta az FM és annyit segít az instruktor, hogy Joy-al labdába se lehet rúgni.
A HB már más tészta. Ott vadásszal mindenképp Joy, bombereknél meg egérrel tolom én is, szégyen nem szégyen, de sokkal jobban lehet szõnyegbombázni. Ide még nem kellenek "extra" cuccok, mint fejmozgást követõ rendszer, meg trimmelésre is alkalmas Joy. Igaz nekem egy X52-m van, de ellennék a sima régi Saitek Cyborg 3D-mmel is, mert annyi gomb, pecek, tekerentyû HB-ra nem kell 😊
FRB-n meg profi Joy, TrackIR vagy Freetrack, HD monitor és erõs repgépes tudás is kell 😊
4tonna bomba kioldva 500méter magason és kivittek 1 heavy tankot arcade ba jóa másik kör kivitt 7et de akkor tényleg olyan közel dobtam rájuk, hogy 2-3 is belefért az 1000 kilós hatósugarába. Feladják a leckét a kis AI Noob Tankok 😄
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Beállítani macerás a joy-t itt amiért panaszkodnak az emberek.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Szerintem simán jó!
Jó Neked 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
Könnyû bombázóval szerintem úgy kell ahogy te mûveled, rárepülni és usgyi onnan 😄 fõképp ha csak kis 100-200kg bombáid vannak
Ha szánnátok rá pár percet örülnék neki.
Ennyire jól manõverezhetõ a La-7es 😄 Bár a fegyverzete nagyon low.
Alig van töltény hozzá tehát HB-n életképtelen ha nem sníper a pilóta.
Az elöbb kipróbáltam teszt repülésen az Am5N prémium Zérót és hát penetránsan rossz az irányítása.
Olyan nehézkesen vált irányt az orosz vadászokhoz képest, hogy már fáj.
10 rárepülésbõl 8 szor sûllyed 1 szer elvétem 1 szer kilõ a destroy vagy aki a nyakamba liheg 😄
A Carrier ekkel van bajom fõleg, van hogy 3T bombával se fekszenek ki pedig 2 vel is néha sikerül. Ráadásul az orosz bombereket 4k ról is ugyan úgy leszedik pikk pakk tehát fentrõl sincs értelme szorni.
Viszont a sûllyedéssel komoly sebességet nyerek és lendületbõl (500-700km/h)könnyebb kitáncolni az üldözõk lövedékei elõl mint amikor fent 200-300al tötymörgök. 😄
Engem bomber-el nem kell a hajók közé kísérni, egyszerûen nem megyek oda. 😄 4000-5000 magasból zutty bár igaz, nem mindig talál 😄
A múltkor már majdnem írtam nekik, adjanak már inni a légvédelemnek, mert már unalmas hogy 4-5000 méterrõl leszednek minta sic, aztán egyik nap 2x oda-vissza repültem 2000 méter alatt a reptér felett "összes arty élt" pufogtattak össze-vissza de egy sem talált el. Most megint mintha pontosabbak lennének.
Néhány hete a bombázom lövészei olyan szépen daráltak, csak akkor vettem át a lövést ha nagyon ráértem 😄
Most annyi a hasznuk ha lõnek tudom hogy valaki"k" a közelbe van, de ritkán találnak el valakit "az is csak hit".
A bju rakétájával olyan nehéz lett eltalálni hátulról gépet mint régebben oldalról.
Az f6f-3 alig sebzett valamit, mindig csak "hit hit hit" tegnap szépen daráltam vele.
A tankok össze-vissza mászkálnak mint a hangyák.
Megy az állítgatás minden pach-el és nem feltétlen írnak mindenrõl 😄
Szerencsére ellenünk még egy meccsen sem taktikáztak így.
Igaz hozzátartozik, hogy ezt a 3 gépet vesztette a japó oldal egész meccsen... Micsoda csapat.