War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem HB-zok. Egyrészt azt meghagyom a menõknek, és nem rontom el a bénázásommal mások szórakozását. 😄
Spit-el arcade-ban egész jól faragtam a németeket, bevittem néhányszor HB-ra hogy majd jól megetetem õket, mit mondjak alaposan melléfogtam. 😄

A másik : nem tetszik a játékmenet, a túl hosszú sétarepülés + nekem kevés az egy tár.
Legalább 2 vagy 3 tárat lehetne vinni, vagy valami közelebbi ponton is lehetne újratölteni. 😄
Nincs olyan elvárásom hogy az én kedvemért változtassanak rajta, a többségnek így jó, akkor jó játékot! én kihagyom 😄

Arcade-ban látom mi lett volna ha prém-em van, majdhogynem semmi!
Bár igaz nekem nincsenek 15-20 as szintû gépeim, ott biztos más a helyzet.
Kapsz bizony!
Lelõsz egy 10!! szinttel magasabb gépet, kapsz érte 1000 lion-t 😄
Skót a játék beállítás, magas szorzójú géppel kell menni hogy lion-t keres.
Ezek között kell olyat keres amit kedvelsz is használni, mert hiába hoz egy gép jól, ha nem kedveled, nem csak a gépre a játékra is rá fogsz unni 😞
hm ... úgy láttam a 100as az egyéni szint max.ja. Idõnként meglesem a serveren lévõk profil lapjait. ott láttam, ki mennyit repkedett eddig.
így tûnt fel a 100as és a sok sok 40-50-60as színtû egyén. Már csak abban reménykedem, hogy a magasabb, szinten lévõket ha leszedem, akkor kapok érte extra xp-t 😛

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Rá gondoltam, nem Rád 😄

Nemtom, én sose szktam nézni h ki hányas. Én 35 vagyok, mire a németeket kitápolom 18-ra addigra meg 38 leszek legalább. Lehet életkorban is egyezni fog 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Láttam 96ost is szóval tuti nem 😄
Sõt. Mivel sokkal gyorsabban nõ az össz szint a nemzeti xp hez képest akár 150es szintû is lehet.

Én senki ellen nem érzem jól magam 😄 Ha mögöttem vannak akkor már készülõdök az új gép behozatalára mert tuti kilõnek elõbb utóbb 😄
Hát nemtom, sztem kezdõként egy 25-ös szintû ellen se éreznéd jól magad 😊

Nem 75-ös szint a max amúgy?

Nem tudsz mit tenni ez ellen.
Sokan akik már akár több nemzettel is nagyon magas szintûek vissza vissza mennek alacsony tier be játszani. Nyilván valamiféle elõnyben vannak a kezdõkkel szemben tapasztalat és crew képzés (például fegyverújratöltési idõ) de attól még ugyan úgy lepuffanthatóak 😄
Az összesített szintre gondol.
50-es 100-as szint? Milyen szint? 😊

A játékban 20 szint van. A géped szintje szerint rak be csatába. Hogy kinek milyen skillûek a pilótái/gunnerjei az édeskeveset számít a repülésnél.

Sziasztok!

most ismerkedek a gémmel, és azt keresem, hogy van-e olyan beállítás vagy lehetõség, hogy kb azonos szinten lévõkkel legyek egy szerveren, vagy bevetésen ... esetleg +/- 3-4-5 szint ... tegnap kezdtem, de idõnként elszomorít és kiábrándít, hogy 50es - 100as szinten lévõkkel kell viaskodnom ... jól van ez így ? Vagy csak nekem vannak ilyen hülye elképzeléseim ?
Köszi ...

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Nem tudom tudjátok e de a bomberek nagyon szépen hozzák a crew pontokat is ha szépen bombázgat velük az ember.
Ergo egyidõben 3-4 slotot is tudsz szép lassan fejleszteni.
"Egyetértek, jelen állapotában a játék nem alkalmas grindelésre"

Féligazság. Jetekkel nem alkalmas a grindelésre és néhány bomberrel.
Kollati-nak valahol igaza van. HB-n nagyon fontos a túlélés.

Ebben a gémben mi a skill FRB-ig? Igazából nem csak a repülési tudás, mert az bárki megtanulja elfogadható szinten, akinek van két keze. Sokkal fontosabb az aktuális trend, metagame ismerete, hogy mindig a gyõztes csapatban legyen az ember minimalizálva a loss-t.

Én azt csinálom, hogy felhalmozok olyan ~10m liont, ha az megvan elkezdek kimaxolni egy gépet. Nem váltom rögtön a gépet másikra húzom a crew-t, gyûjtöm a liont. Hozzásegít, hogy ne csikorgassam a fogam, ha javítani kell vagy gépet venni. Ehhez elég hétvégente 1-2 nap prém. Az mennyi is? 😊
Leptek már meg nem mondom, de tudom, hogy az is az én bénaságom miatt volt, mert nem vettem idõben észre a késõbb és feljebb beosonó ellenséget.

Ha tehetem mindig megvárom, hogy beinduljon lent a bugi, aztán a legmagasabbat támadom elsõnek. Mivel én nem a killekre hajtok hanem a gyõzelemre, ezért nekem az is elég, ha mondjuk csak meglövöm, mert HB-n akkor már eléggé nyüzüge lesz a gép, és azzal már nem lehet harcolni. Más kérdés, hogy alul majd leszedik mások 😊

De ma pl nem megy a játék, sokkal veszélyesebb vagyok magamra, mint az ellenséges gépek 😊))

Túlélés > kill
Tedd a szívedre a kezedet, és mond hogy téged még soha nem lepett meg ellenséges gép, hanem minden esetben már kilométerekrõl láttad hogy jön.

Ellenséges AAA pedig nem csak az ellenséges reptér felett van.

Egyetértek, jelen állapotában a játék nem alkalmas grindelésre, vagy magas tierû gépek kifejletsztésére, ilyen számok mellett a prémium számla nem oszt, nem szoroz. Felesleges pénzpocsékolás prémiumot venni.

Így aztán az ember nem fejleszt már semmit tier 10 után. Ahogy Arcadeot se játszik, mióta kiölték a funt belõle. Egy ideig még elHBzgat az játékos, aztán egy idõ után nem idítja el többet a WT-t. Mint én.

Ha G6-al rádesnek 3-an is magasból, akkor valamit irtó rosszul csinálsz 😊)

Az AAA fölé meg nem kötelezõ bemenni. Én se megyek be a reptér légvédelmébe, csak nagyon indokolt esetben (ha már 3-an bent bugiznak és megosztják az AAA-t).

Ha lelõnek az mindig egyéni hiba, akkor valamit rosszul csináltál 😊

Jah, én meg azt hittem hogy ez nem egyéni döntés kérdése, hanem ledurrant egy lövésbõl az AAA, vagy rádveti magát három ellenséges vadász egyszerre a felhõk mökgül, nap irányából stb, és akkor meghalsz és fizetsz, nagyon sokat.

De ha ez csak döntés és önbizelom kérdése, akkor persze nem szóltam.

Javítási költség mellékes, aki G6-al meghal HB-n az megérdemi, hogy fizessen.
Mire? Arcadeozni? <#wink>
Mennyiért is javítják HB-n?

Megvettem a Bf 109 G6-ot, csudijó.
Szorozd fel egy mid tier 300% körüli géppel. HB-n nem ritka a 60-100k/menet.
Azokkal megyek 😄
Kedvelem a Peshkákat és a Yer2 eseket is.
Csak nagy tételbe kellene tolni napi 20-30 meccs vagy prémmel 2 szer 50 meccs és meglehetne. De hangulat és idõfüggõ a dolog.
Hagyd ezt a grindelést.
Olyan géppel, gépekkel menjél amit kedvelsz.
Sajna a prémnek sem sok értelmét látni, ez a 1.5x lion, 2x xp nagyon gyengusz 😞
Nekem nincs is, minek?

Nekem még 3,5 millió XP a level 18.
Van 3 napnyi prémre goldom de nincs idõm és hangulatom a grindelésre.
Csak akkor aktiválom ha 24óra alatt legalább 40-45 meccset le tudok nyomni. A végsõ cél a Mig-15 lenne az még 12M XP elég húzós még bomberekkel is. nagyon nem jött jól az Xp szerzés megkurtítása de nincs mit tenni.
Nem veszik komolyan (én se), mert alacsony a javítási ktg. 100% mellett igyekezne mindenki kihozni magából a maxot. Túl sok gép, túl sok játékos, mindenki magas alt-on indul.

Néha (heti 1-2x), ha bemegyek arcade-ra inkább lövök ki pár gépet, mint bármi másra figyeljek. LA7-ig kihúztam arcade-ban a ru-t, nem lenne sok a mig-ig. Beleuntam, mert a nem élvezet kilõni valakit. Ger-t 17-ig toltam csak HB-n. Most japán a soros, ha bent hagyják. Nem kapkodom el mert nem vagyok idõ milliomos és menni fogok a németekkel is. 😊
Hát én már több 100 csatát döntöttem el az utolsó pillanatokban 😄
Sokszor ugyan vért izzadtam és 6-7 gépet is beáldoztam 5 bomber és 2 vadász van rendszeresítve és sajnos vagy szerencsére nem veszik se a kékek se a pirosak komolyan az elsõdleges prioritást, miszerint a végén a pillboxok kiütése gyõzelmet ér. Sokszor volt már reménytelen helyzet nekünk 5 pillbox nekik 1 és az utolsó bomberrel kidobáltam Õket.
Vagy benthagytak medium tankot az ellenfelek és pont idõben kidobáltam a maradékot. Még mindig csak az air killeket tartják fontosnak pedig alig ad pénzt és xp-t. 😄
"Néha vannak rossz szériák és idegesítõ pályák."

Arcade-ban randomisten dönt ki nyer, annyi változós a dolog. Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy egy squad azt a káoszt teljesen kontrollálni tudja. A fejlõdés, pedig szerintem iszonyatos lassú. Mondjuk az nekem másodlagos szempont, de aki frissen kezdi az vért izzad.

Monoton, és könnyen elveszik a motiváció, mert elvékonyodik a különbség a gépek tudása közt. Nonstop hentelés. Néha bemegyek eng-el funolni, oda még az is kiváló. Egyedül jap-ot hanyagolnám ott.
Elõfordul. És van hogy nemszeretem pályát ad.
Neked is arcade-ban azt csinálja hogy egy pályát zsinórban ad 5-6 x ? aztán másik pálya megint 5-6x, és így tovább?
Most nekem is elvette a kedvem a játéktól magát a játék 😄
Hú de szép mondat.
Néha vannak rossz szériák és idegesítõ pályák.
Majd kipróbálom azt is 😄 nagyon lassúnak, és gyengének tûnik. Majd megkóstolom. kihagytam, nem mentem vele csak néhány kört kicsik közt 😄
Coral Springs
Jó az nagyobb szinten is, hol a probléma ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Oksa köszi 😄
viszont az egy hülye volt aki a swordfish-re kitalálta hogy csak torpedó-ja van. 0-1 szinten nem is rak hajós pályát. 😄
Coral Springs
Csak arra figyeljél hogy pont a célzott hajó útvonalán legyél, különben mellé megy. Jó ráközelítéssel megoldható.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Torpedóvetõvel szeretek talán a leginkább menni, persze csak könnyû bombázókon 😄 Nem utolsó szempont hogy jó géppuskáik vannak "jobbak mint némely vadászaimon" 😄 nem hogy védeni tudom magam, de még ha feltûnik egy számomra kedvezõ szögben érkezõ vadász, még be is támadom amíg töltõk 😄
5-6km -rõl nem szoktam elküldeni inkább 3km belülrõl, de így hogy írod kipróbálom 😄
Coral Springs
Két napja kõkeményen megtoltam a játékot. Órákig zsinórban mentem a csatákat egymás után pihenés nélkül, majd valami kb regény hosszúságú hibaüzenettel kifagytam. Akkor úgy elment a kedvem az egésztõl, hogy azóta be se léptem. Várom a kedvet de nem jön.

Coral Springs
Torpedóval a legegyszerûbb a helyzet. Kb. 5-6km -rõl elereszted, oda se kell menni. Bár hiába vagyok jóval a frontvonal mögött, van amikor feltûnik valakinek hogy egy helyben alacsonyan forgolódok az óceán felett, azt odasompolyog felnyomni a vérpumpámat.

Egy baj van az egész FRB-vel. Alapban nehéz szabad szemmel észre venni az ellenfelet, annyira kis pont. HB-n már kisakkoztam milyen postfx és sharpen mellett lehet meglátni õket. De a fülkébõl...
Ha hiszed ha nem de néha a T1 is mókás. Van hogy a kis kétfedelûekkel megyek és az is szórakoztató. A grindelés nagyon fárasztó és lehangoló.
De nem könnyen adják a Jet-eket...
Minden típusnak megvan a maga vonzereje 😊)

Szerencsére a reward már nem nagyon hajt. Kis gépekkel megyek t7-ig így zúzhatom magam occsóért. De ha ott lövök le valakit az sokkal job érzls mint HB-n. Max 2 perc most a várás, de van hogy annyi mint HB-n. Levezetésnek 2-3 kört szoktam menni.
Nekem is, ezért nem megyek abban 😄

MEg azért se erõltetem mert a reward ugyanaz mint HB-ban, viszont klasszisokkal hosszabb a várakozási idõ. Na aki azt játssza, az közelebb van a vérszimulátoroshoz, mint én 😊)

FRB-re csak a profi joy meg a jó monitor hiányzik 😊 Azért lelkesen próbálkozom ( A monitor tán még fontosabb is lenne ...persze ez csak az én véleményem)meg hát némi repes tudás még rám férne
jaja a tankokon negyon meglepõdtem,hogy nem libasorban mozognak😛

Nagy nem csak egy kicsi ami megkavart pár dolgot. 😄
A japók feljavultak a tankok elmászkalnak és elég sokszor packet loss os a játék 😄
Jahogyúgy 😊

Nemtom, én nem szoktam hegeszteni rajta. A lényeg, hogy olyan legyen h ne törjem le a szárnyamat ha beletépek. Bár múltkor sikerült 2x is egymás után... Lehet 950-nél nem voltam elég óvatos 😊))

nem játszottam majdnem 10 napja,de most megint furcsa az egész játék😛

volt valami nagy peccs?

Megvannak a beállítások csak már nem úgy reagál mint a frissítés elõtt.(annyira azért nem vagyok béna hogy ne mentsem el 😊 )