War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spit-el arcade-ban egész jól faragtam a németeket, bevittem néhányszor HB-ra hogy majd jól megetetem õket, mit mondjak alaposan melléfogtam. 😄
A másik : nem tetszik a játékmenet, a túl hosszú sétarepülés + nekem kevés az egy tár.
Legalább 2 vagy 3 tárat lehetne vinni, vagy valami közelebbi ponton is lehetne újratölteni. 😄
Nincs olyan elvárásom hogy az én kedvemért változtassanak rajta, a többségnek így jó, akkor jó játékot! én kihagyom 😄
Arcade-ban látom mi lett volna ha prém-em van, majdhogynem semmi!
Bár igaz nekem nincsenek 15-20 as szintû gépeim, ott biztos más a helyzet.
Lelõsz egy 10!! szinttel magasabb gépet, kapsz érte 1000 lion-t 😄
Skót a játék beállítás, magas szorzójú géppel kell menni hogy lion-t keres.
Ezek között kell olyat keres amit kedvelsz is használni, mert hiába hoz egy gép jól, ha nem kedveled, nem csak a gépre a játékra is rá fogsz unni 😞
így tûnt fel a 100as és a sok sok 40-50-60as színtû egyén. Már csak abban reménykedem, hogy a magasabb, szinten lévõket ha leszedem, akkor kapok érte extra xp-t 😛
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Nemtom, én sose szktam nézni h ki hányas. Én 35 vagyok, mire a németeket kitápolom 18-ra addigra meg 38 leszek legalább. Lehet életkorban is egyezni fog 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sõt. Mivel sokkal gyorsabban nõ az össz szint a nemzeti xp hez képest akár 150es szintû is lehet.
Én senki ellen nem érzem jól magam 😄 Ha mögöttem vannak akkor már készülõdök az új gép behozatalára mert tuti kilõnek elõbb utóbb 😄
Nem 75-ös szint a max amúgy?
Sokan akik már akár több nemzettel is nagyon magas szintûek vissza vissza mennek alacsony tier be játszani. Nyilván valamiféle elõnyben vannak a kezdõkkel szemben tapasztalat és crew képzés (például fegyverújratöltési idõ) de attól még ugyan úgy lepuffanthatóak 😄
A játékban 20 szint van. A géped szintje szerint rak be csatába. Hogy kinek milyen skillûek a pilótái/gunnerjei az édeskeveset számít a repülésnél.
most ismerkedek a gémmel, és azt keresem, hogy van-e olyan beállítás vagy lehetõség, hogy kb azonos szinten lévõkkel legyek egy szerveren, vagy bevetésen ... esetleg +/- 3-4-5 szint ... tegnap kezdtem, de idõnként elszomorít és kiábrándít, hogy 50es - 100as szinten lévõkkel kell viaskodnom ... jól van ez így ? Vagy csak nekem vannak ilyen hülye elképzeléseim ?
Köszi ...
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ergo egyidõben 3-4 slotot is tudsz szép lassan fejleszteni.
Féligazság. Jetekkel nem alkalmas a grindelésre és néhány bomberrel.
Kollati-nak valahol igaza van. HB-n nagyon fontos a túlélés.
Ebben a gémben mi a skill FRB-ig? Igazából nem csak a repülési tudás, mert az bárki megtanulja elfogadható szinten, akinek van két keze. Sokkal fontosabb az aktuális trend, metagame ismerete, hogy mindig a gyõztes csapatban legyen az ember minimalizálva a loss-t.
Én azt csinálom, hogy felhalmozok olyan ~10m liont, ha az megvan elkezdek kimaxolni egy gépet. Nem váltom rögtön a gépet másikra húzom a crew-t, gyûjtöm a liont. Hozzásegít, hogy ne csikorgassam a fogam, ha javítani kell vagy gépet venni. Ehhez elég hétvégente 1-2 nap prém. Az mennyi is? 😊
Ha tehetem mindig megvárom, hogy beinduljon lent a bugi, aztán a legmagasabbat támadom elsõnek. Mivel én nem a killekre hajtok hanem a gyõzelemre, ezért nekem az is elég, ha mondjuk csak meglövöm, mert HB-n akkor már eléggé nyüzüge lesz a gép, és azzal már nem lehet harcolni. Más kérdés, hogy alul majd leszedik mások 😊
De ma pl nem megy a játék, sokkal veszélyesebb vagyok magamra, mint az ellenséges gépek 😊))
Ellenséges AAA pedig nem csak az ellenséges reptér felett van.
Így aztán az ember nem fejleszt már semmit tier 10 után. Ahogy Arcadeot se játszik, mióta kiölték a funt belõle. Egy ideig még elHBzgat az játékos, aztán egy idõ után nem idítja el többet a WT-t. Mint én.
Az AAA fölé meg nem kötelezõ bemenni. Én se megyek be a reptér légvédelmébe, csak nagyon indokolt esetben (ha már 3-an bent bugiznak és megosztják az AAA-t).
Ha lelõnek az mindig egyéni hiba, akkor valamit rosszul csináltál 😊
De ha ez csak döntés és önbizelom kérdése, akkor persze nem szóltam.
Mennyiért is javítják HB-n?
Kedvelem a Peshkákat és a Yer2 eseket is.
Csak nagy tételbe kellene tolni napi 20-30 meccs vagy prémmel 2 szer 50 meccs és meglehetne. De hangulat és idõfüggõ a dolog.
Olyan géppel, gépekkel menjél amit kedvelsz.
Sajna a prémnek sem sok értelmét látni, ez a 1.5x lion, 2x xp nagyon gyengusz 😞
Nekem nincs is, minek?
Van 3 napnyi prémre goldom de nincs idõm és hangulatom a grindelésre.
Csak akkor aktiválom ha 24óra alatt legalább 40-45 meccset le tudok nyomni. A végsõ cél a Mig-15 lenne az még 12M XP elég húzós még bomberekkel is. nagyon nem jött jól az Xp szerzés megkurtítása de nincs mit tenni.
Néha (heti 1-2x), ha bemegyek arcade-ra inkább lövök ki pár gépet, mint bármi másra figyeljek. LA7-ig kihúztam arcade-ban a ru-t, nem lenne sok a mig-ig. Beleuntam, mert a nem élvezet kilõni valakit. Ger-t 17-ig toltam csak HB-n. Most japán a soros, ha bent hagyják. Nem kapkodom el mert nem vagyok idõ milliomos és menni fogok a németekkel is. 😊
Sokszor ugyan vért izzadtam és 6-7 gépet is beáldoztam 5 bomber és 2 vadász van rendszeresítve és sajnos vagy szerencsére nem veszik se a kékek se a pirosak komolyan az elsõdleges prioritást, miszerint a végén a pillboxok kiütése gyõzelmet ér. Sokszor volt már reménytelen helyzet nekünk 5 pillbox nekik 1 és az utolsó bomberrel kidobáltam Õket.
Vagy benthagytak medium tankot az ellenfelek és pont idõben kidobáltam a maradékot. Még mindig csak az air killeket tartják fontosnak pedig alig ad pénzt és xp-t. 😄
Arcade-ban randomisten dönt ki nyer, annyi változós a dolog. Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy egy squad azt a káoszt teljesen kontrollálni tudja. A fejlõdés, pedig szerintem iszonyatos lassú. Mondjuk az nekem másodlagos szempont, de aki frissen kezdi az vért izzad.
Monoton, és könnyen elveszik a motiváció, mert elvékonyodik a különbség a gépek tudása közt. Nonstop hentelés. Néha bemegyek eng-el funolni, oda még az is kiváló. Egyedül jap-ot hanyagolnám ott.
Hú de szép mondat.
Néha vannak rossz szériák és idegesítõ pályák.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
5-6km -rõl nem szoktam elküldeni inkább 3km belülrõl, de így hogy írod kipróbálom 😄
De nem könnyen adják a Jet-eket...
MEg azért se erõltetem mert a reward ugyanaz mint HB-ban, viszont klasszisokkal hosszabb a várakozási idõ. Na aki azt játssza, az közelebb van a vérszimulátoroshoz, mint én 😊)
A japók feljavultak a tankok elmászkalnak és elég sokszor packet loss os a játék 😄
Nemtom, én nem szoktam hegeszteni rajta. A lényeg, hogy olyan legyen h ne törjem le a szárnyamat ha beletépek. Bár múltkor sikerült 2x is egymás után... Lehet 950-nél nem voltam elég óvatos 😊))
volt valami nagy peccs?