War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ezer éve a V.4 Dongókkal repülök. Csak azért alapítottam meg az "egyszemélyes klánt" hogy más ne foglalhassa le a nevet.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ma is volt egy srác a rajunkban, aki alacsonyan ment. Kérdeztük, mit mûvel, mondta hogy õ alacsonyan szeret bóklászni a vadászgépével. Mondtuk hogy nem jó ötlet, de õ tudja. 170 emberbõl nem tudjuk mindegyiknek egyesével elmagyarázni, milyen jelentõsége van a magasságnak a második világháborús légiharcban. Ha valaki hülye, az az õ dolga.
Pont azért nem általánosítok, ahogy írtam lent. A linkelt PUMA score boardra reagálva jutott eszembe.
Rengeteget sorsol profi klán squadok mellé, mert viszonylag magas az effi-m, emiatt kirívó volt a tapasztalat low tierben (elkezdtem kimaxolni a japó gépeim alulról kezdve). Nem vagyok kiemelkedõ pilóta csak tudom melyik nemzettel mikor kell játszani.
Szokatlan volt ez...mind1 csak megjegyeztem, hogy nem tiszta dolog agyaggalambnak, csalinak használni a társakat és kockázatos a végkimenetel.
Japánokkal mentem. 😊
(Nem vesztem ott)
Leszokhatnánk róla? Bazzeg, 170 ember van a klánban! Mond az neked valamit, hogy általánosítás? És hogy az nem jó?
Viszont nekem is 20 db 50-esre 5 tank ment ki.. Sûrûbben kell szórni úgyfest. Nincs olyan billentyû, amit ha egyszer megnyomok eldobja mindet, szõnyegbomba szerûen?
12x100kg bomba
10 bombát rászórtam a konvojra 1 kill és 2 hit csak néztem, hogy ez most mi 😄
az elõzõ körben meg 12 bombából 10 célpont szerintem nem csináltam máshogy most sem de hát ki tudja.. valamiért nem pukkantak a tetvek 😄
Berlin Suburbs volt a pálya, német srác beírta: oh istenem látom a házunkat 😄
Pl. vennék én is prémet, de minek? 😄
Ha pl. egy gép vagy valami cél elérése kb. egy év nem nagyon inspirál hogy prémmel "csak" 9 hónap.
Szerintem prémre a lion szorzott fel kéne nyomni 1.5-rõl, 2-3 x-ra. az xp szorzott is min 3x-ra.
Mikor bombázok még elvagyok, de ha csak vadásszal megyek nagyon lassan haladok.
free xpt ad aminek semmi értelme.
Én nem is szoktam foglalkozni velük semmi hasznuk nincs.
Csak azért kérdem, mert a p-39-el még én is ellõdörgõk valahogy, de az f-ekkel 😞
Amúgy meg napi 1-1 harcot be lehet vállalni velük még a drágákkal is 😄
Ja, csak nem játékban. 😊 Mondjuk nekem is van annyi célom hogy lehetõleg leszorzózzam jó eredménnyel minden nap összes nemzeteimet, és több mint 2x annyit gépet lõjjek mint amennyit vesztek. Aztán ha nem sikerül akkor sebaj.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
De ízlések és pofonok 😊
Elhozták nekünk a békét :-)
A Német ág érdekel még majd és esetleg a brit.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha nem lett volna ennyi orosz bombázó akkor bele se vágok a Jet projektbe.
Muszáj kitûzni egy célt és a játék elején szerettem volna egy MIG-et.
Hosszadalmas folyamat és csak így van esélyem rá.
1 fullos nemzet azért mindenképpen jó érzés gondolom.
Persze a többivel is érdemes foglalkozni ha elõteremtjük rá a pénzt de eléggé megnehezítették az 1.29 es patch óta.
Mindnekinek más célja van és másképp éri el. A lényeg egyszer elérje.
Még ha a garázsban is áll a Jet a tudat, hogy elértem már megéri nem? 😄
VS:
Orosz Jetre gyûjtök. A Peshkákkal meg a Yerekkel már csak 1,1 szint az elsõ mig9es."
Lassan tényleg olyan lesz, mint a Bryan élete:
"Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtõl, öntözéstõl, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk?" <#nyes>#nyes>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hihetetlen, hogy mennyire nem profitábilis a gépek lelövése.
Szomorú, hogy ennyi idõ alatt se tudták az economy-t beállítani és a játékot financiálisan játszhatóvá tenni.
Emancipate yourself from mental slavement!
de pl arcade ba a Krymsk pálya csak tier 0-1en elérhetõ.
És vannak bizonyos pályák amit T11nél sose dobott be nekem az orosz ágon de T7 magasságában beszokta. Nyilván valamiféle rendszer van mögötte...
Amúgy motorikusan tényleg nem tud annyit mint a Corsair, a prémium Spit-bõl 450 körül elfogy az erõ, 500nál meg alig gyorsul tovább vízszintes repülésben. Corsair meg még 600 után is rendületlenül gyorsul tovább.
De mondom, engem elsõsorban a bónuszai miatt érdekel a prém Spit. Annó sokan mesélték, micsoda rewardokat kapnak prém számla nélkül a prémium Mustangal két kill után. Pedig az a rewardját és a fegyverzetét leszámítva egy gyenge gép. A prém Spit ugyanezt a rewardot kapja, és ráadásul nem is harmatgyenge motorú/kanyarodású gép mint a Mustang Mk I.
Épp akartam ìrni hogy hiába nagy szirzò a gyözelemért járòt nem nagyon kapod meg amìg ilyen erösek a németek....meg a japánok :-) (persze lehet csak nekem nem fekszik az amcsi)
Gondolom most lesz egy valag spit prém.