War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az tuti. Viszont arra készülj, hogy a szintje miatt valszeg csak Ruhr-on fogsz vele menni a FW falkák ellen. Én is ezért hanyagolom az A26-ost.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az egyik fõ vonzereje éppen az 500%-os reward bónusza HB-n, és az XP-t is kétszeres szorzóval kapja, szóval egy-két amcsi szintet össze lehet farmolni vele.

Ellenfélként szoktam látni, kanyarodik mint az állat, de nem emelkedik, és 800 körül szétesik. Ha jó a rewardja akkor elmegy, de én a Corsairektõl jobban félek 😊

Holnap jön a kedvezményes árú amcsi Spitfire IX. Megveszi valaki? Érdemes? Jó gép? Sajnos a brit verzió nincs meg nekem, ezért kérdezem. Vélemények?

Régóta szeretnék egy jó prém gépet, amivel az amcsikhoz tudnék XP-t farmolni és a IX-es nagyon megfelelõnek tûnik így elsõ ránézésre, fõleg mióta megnövelték a gépágyúk lõszerkészletét csövenként 120 lõszerre.

Csak azt írtam, hogy nem vészes irányítani, feltételezem ugyan az a gép az angol is csak rosszabb rewardokkal. De irányítani ugyan úgy lehet.
Túlélt, csak vesztes 😊

A sniperek elég érdekesek. Mondjuk én Minengeschoss-al csomószor lövöm ki a piltát az ellenséges gépbõl. De nem 900-ról 😊

Olvastam a hivatalos fórumon, hogy egy srác 900-ról leszedett rakétával egy egyenesen mozgó B17-est 😄 Na az a mázli 😊

Nem is tudtam hogy a játékban van sniper rifle 😄
Bju-al mentem, szembe jött egy spit, picit emeltem a gép orrát hogy rakétával pofán lõjem,900 méterrõl egyetlen pukkanás, fejbe lõtte a pilótám 😄
Ha jön szembe 2db BF-109 visszafordulsz, leszállsz és kilépsz, az túlélt csatának számít?
Igen HB-én mindenképpen kicsi és sok kell, ez így igaz.
Utazol 5-10 percet leszóród "ha egyáltalán odaérsz és nem lõnek elõbb le" aztán általában vége 😞
Sérült well-el "mert hogy sérülés nélkül fordulj szinte elképzelhetetlen" leszállni olyan kihívás hogy meg sem próbálom 😄
Nekem ez túl egysíkú, HB-ra inkább könnyû bomber-el mennék.

Amit én írtam az arcade-ban igaz. 😊
Pilbox-ot 4000-es el nem kunszt eltalálni még 4000 méterrõl sem, mivel álló célpont. kiviszi a körülötte lévõ 3 AAA is ha még élnek, sõt ha jól idõzítesz pont akkor ér mellé a karaván, abból is kivesz egyet-kettõt 😄
Ja hogy a prémwell 😄 vissza az egész nekem olyan nincs, nem is volt 😄
Azt hittem az uk. van szó 😄
Orosz Jetre gyûjtök. A Peshkákkal meg a Yerekkel már csak 1,1 szint az elsõ mig9es.
A Német Jet az irgalmatlanul messze van még 😄
Coral Springs
Párszor már bebizonyítottam, lehet úgy játszani Arcade -ban hogy ne halj meg. Nekem minden 4-5 -ik köröm Survivor -ös. Ha meg is halok, nagyon ritkán van az hogy a 2db P-39 -nél több gépet is be kell vigyek. Egyszerû, nem kell bevállalni a lehetetlen helyzeteket. Nem azért lesz valaki jó pilóta, mert bemegy a tömegbe és leszed 3 gépet, majd lángolva földbe csapódik. Attól lesz valaki jó pilóta ha fel tudja mérni a helyzetet, és van haditerve.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Simán lehet jeted még prémium nélkül is. Ahol én tartok 9 hónap után:

USA lv16 minden megvéve kivéve f86
NÉMET: LV20 minden megvéve kivéve ar234
USSR: lv16 migek várnak még rám (nem cél)
GB: lv12, eddig minden megvéve (szintén nem célág)
JAP: lv8 majd ha lesz benne elég gép nekiállok

Emellett van félretéve 7,3m lion, amit jelenleg nem tudok mire költeni.
Ha komolyabban játszottam volna már lehetne leglább két 20-as nemzetem, de funból játszok, szóval annyira nem izgat.
Idõvel mindent el lehet érni, csak türelmesnek kell lenni.
Én a helyedben megtanulnék HB-ban bombázni. Könnyebb sokkal mint vadászgépezni, és ontja az XP-t. Prém Wellingtonra beruházol(annyira nem drága), és onnantól mindig lesz mivel pénzt csinálnod. A pénzbõl pedig tudod finanszírozni a kiválasztott nemzet bombázóit. plusz ha német jet mellett döntesz, akkor XP-t is tol oda a Wellington, amíg be nem telik a csíkja. Ha meg betelt, Dornier217 'E' változatokkal meg He-111esekkel termeled tovább az XP-t. Így szépen lehet elõre haladni.

Viszont sajnos prém számla nélkül Jeted nem lesz, ahhoz egyszerûen túl nagy számok uralkodnak a magas tierekben. Például 14-rõl 18as szintre eljutni annyi XP, mint 0-ról 14esre.

Szóval én a prémium Wellington+ egy hónapnyi prémium számla megoldást választanám a helyedben.

Bár azt mondjuk felvetném, hogy minek akarsz Jetet ha nem szeretsz vadászni? <#wink> A Jetharc se fog másról szólni, mint a propelleres vadászok harca, csak minden sokkal gyorsabb és drágább lesz.

Felesleges. Csapnivaló vadász vagyok 😄
Nem 1 játékostól hallottam meg láttam a jelentést, hogy arcade-on is 10-15 gépet is leszednek szinte gond nélkül.
Arra meg hogy 1 vagy 2 gépet leszedjek elég a normál elérhetõ gép is nem kell prém. Bár valamicskét mintha javulna a dolog de még mindig nem célzok elég pontosan ahhoz, hogy megérje spéci géppel kaszabolni.
Van, hogy nem kímél az MM 😄

Akkor ruházz be még prémre, nem olyan veszélyesen drága az 😊

Van benne valami de a Grindelés sajnos arról szól, hogy brusztolni kell keményen 😄 Szeretnék Május közepére Jettel repülni nem kivárni az õszt :S
Jaja. HB-ban amúgy is kevesebb az õrült, meg engem nem érdekel, ha 45 perc egy csata. Én a repülés élményéért játszok, nem az õrült kill hajhászásért. HA 45 perc alatt lövök 1 gépet nekem az több adrenalin, mintha 10-et lõnék 5 perc alatt 😊

Gratulálok 😊

Ja, ha engem látsz a levegõben akkor tilos a bevált taktika alkalmazása 😄

Az 1.29 peccs óta, tehát mióta tönkretették a bombázókat és a bombákat(sebzés, hatókör stb), HB-ban jobban megéri bombázni. Plusz sokkal életszerûbb az egész, és ott tényleg össze lehet mérni a pilótatudást valakivel. Arcadeban túl nagy a pörgés, 10 vs 10 õrjöngés szituációban lehetsz bármilyen jó pilóta, meghalsz.

Hetek óta nem játszottam Arcade-ban.
Meg van a feelingje mindegyiknek és nekem a HB jött be. FRB joy hiányában kimarad egyelõre.
Nem hiányzik az arcade kaotikus zûrzavara. 😄
21:16 volt. 😛

Ez szintén ma és csak 8:10:

Thx.
Gondolom azért megy HB-t mert azt szereti.A pénz/xp majd jön.
Ja és a Német prémgépeknél lévõ Wellingtont el tudtam vinni egy tesztkörre simán jól kanyarodik Gond nélkül bevállalnám vele az Alpen Meadows-i kanyonokat tankráfordulásra 😄
Hát engem egy T11 es fóka simán lekapott de tényleg jóle melkedik a Corsair.
És dolgozol érte 30-40 percet 😄
Arcade-n 5 peshkával 15perc alatt 27 célpontra adott igaz prémmel 65k liont és 72k körüli xp-t.
Akkor miért is érdemes HB-n kínlódni?
Egy ilyen teljesítményért amit lezavartál simán egy alsó hangon 200K s lion fizetség dukálna minimum. Amúgy grat.
Én arcadeben corsairrel mindíg megszopom 😄 Ahogy behozom egybõl lelõttek mindíg. Azért mindig azt hagyom legutoljára. Ott aircobrákkal megy jól. Csak HB-ban tudtam a corsairrel igazán teljesíteni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jók voltak a vadászaink. C-re mentem, fedeztek, levakartak mindenkit. Aztán A-ra mentem ott meg nem volt ellenfél. 😄
Aztán jött egy és lekapott, persze elsõre a gunner-t nyírta ki...
Pedig a Corsair az amerikaiak ász gépe titokban, az amitõl HB-ban legjobban félnek az ellenfelek. Brutál jól emelkedik (2200 lóerõs Double Wasp motor, ugyanaz mint a P-47ben), jól fordul akár kis sebességen is. A hat darab .50-es pedig kellemes fegyverzet.

Én is nagyon jó köröket szoktam menni vele, de az a legdurvább amikor klántársakkal bemegyünk négy Corsair D-vel. 😊

Ez a tipikus ha hagyják az embert élni szituáció 😄
Én valahogy mindíg megszívtam 111-el, nem hagytak békésen bombázni 😞

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én nem tudom hogy mûködik ez a Fuck Fo You de árkádban sosem jön össze vele semmi, HB-ben meg legutóbb 3 killt szereztem vele zsinórban.

Ja és csak alacsonyról (100-150 méter).
HB-n szigorúan csak 50 kg-os (fõleg Ruhr-on). 2 rácsapás eredménye (64 bomba):

De az S79-el (12x50 kg) is meg van 6-10 tank 1 rácsapással. Igaz itt csak a medium tankra bomba, AAA-ra meg a 12.7-es. 😄
Azt a rohadt, életem legjobb köre eddíg HB-ben nekem. 😄
Gép:IL2M
A csapatom fele tele volt prémium ishakkal aminek az let a vége miután vörösbe lõve (szárny/motor) 0 földi célpontot megsemmisítve (bombát rakétát el is lövöldöztem visszafelé mert csak felesleges teher volt) visszabaktattam a reptérre hogy ketten maradtunk az egyetlen túlélõ prém ishakkal 4 ellenfél ellen köztük a még életben maradt 4 killes pilótával. És annak a tudatában mentem vissza javítás után hogy talán kidobok pár tankot még aztán majd lelõnek de ez lett a vége 😄

Hát mit mondjak, ha nem gyõztök lópikulát nem kaptál volna Xpben.
A Mission reward és a prém brutál emgdobta szép volt 😄
f24sg
Megfogadtam a tanácsod!<#alien2>
(ez az elsõ csatám vele, csak 1 teszt rep. volt elõtte, HB-n)
kocsilajos
jó lehet sokat kiírt de ez hülyeség mindenki 50 kg-s bombákkal megy hogy minél hosszabban tudja elnyújtani a bombázás

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

*Bakker hogy nincs szerkesztés gomb, csak külön pénzért, hülye fórum.
Szóval ha ledobod a Wellington 4000 fontosát egy konvojra HB-ban...

Kösz a jóindulatot, de nem csap be, igaza van. Az a helyzet hogy a HB csata az nagyon más világ, mint az Arcade. HB-ban ugye nincs újratötés, és mivel a bombáknak ma már alig van a játékban rombolókörül, ezért a minél több bomba a jobb, amikkel alacsonyan repülve minél több célt ki tudsz dobni.

Például a Wellington 4000 fontosát ledobod arcadeban egy konvojra, az 3 kilõtt tank, és mehetsz haza új bombáért. Viszont kilenc darab 500 fontos bombával az már 9 kilõtt tank. A legprofibbak pedig 18 darab 250 fontossal mennek, és kiütnek vele 15 célpontot.

Nagy magasságból egy gyorsan mozgó, és gyakran irányt váloztató kis tankot nem tudsz kikapni. A magassággal amúgy sem érsz semmit amikor jönnek a Me-109ek meg Corsairek, mert õk az emelkedés bajnokai.

Magassági bombázó!
Nem is nevezném bombázónak, inkább olyan mint egy nagy teherszállító. Az felejtõs hogy szurdokban visszafordulsz a karavánra, meg hasonló manõver.

Viszont a 9db 500 lb és fõleg a a 4000 lb bomba jó lehetõségeket kínál.
Kezdem kiismerni a gépet 😄

A wellington is nagyon papír bombázó, mint a Yer?
Most miért csapod be? Wel-el 3-4 5000 méterrõl kell bombázni! ha lemész bármi kis szar eltalál falevél leszel 😄
A bf-ek úgy is feljönnek érted, sokszor mielõtt egyetlen bombát ledobnál 😄
Én arcade-ban tolóm Wellingtonnal, 4000 lb bomb csak pilbox-ra, ha elfogyott bázisra, nagyon sokat hoz 😄
Bár a 100-asokkal is boldogulok, én a 250 kilósakat szeretem használni. Az 50 kilósakat mrá majdnemhogy lézeres pontossággal kell dobni, ha killt akarsz elérni. Márpedig HB-ban nem könnyû telibe találni a mozgó tankokat. Ezen felól nem tudok sok idõt eltölteni a célzónában sem az ellenség miatt, szóval jobban járok, ha biztosan kiütök 6-8 tankot max két rárepüléssel, mintha kiüthetnék huszat tíz rárepüléssel.

50 kg
50 kilóssal kell azt tolni 😊

Visz az kilenc darab 500 fontosat is, ha jobban megnézed. A durva a német prém Wellington lehet, 500%-os reward szorzóval HB-n. Mész, bombázol és jönnek a százezer kreditek prém nélkül.

A well 250Lb bombát visz az csak 113kilós.
Ejj, bezzeg a jó öreg He-111/H-16 meg a Wellington még mindig biztos választás HB XP farmolásra a nyolc darab 250 kilós bombával és 300% rewardal.