War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Régóta szeretnék egy jó prém gépet, amivel az amcsikhoz tudnék XP-t farmolni és a IX-es nagyon megfelelõnek tûnik így elsõ ránézésre, fõleg mióta megnövelték a gépágyúk lõszerkészletét csövenként 120 lõszerre.
A sniperek elég érdekesek. Mondjuk én Minengeschoss-al csomószor lövöm ki a piltát az ellenséges gépbõl. De nem 900-ról 😊
Olvastam a hivatalos fórumon, hogy egy srác 900-ról leszedett rakétával egy egyenesen mozgó B17-est 😄 Na az a mázli 😊
Bju-al mentem, szembe jött egy spit, picit emeltem a gép orrát hogy rakétával pofán lõjem,900 méterrõl egyetlen pukkanás, fejbe lõtte a pilótám 😄
Utazol 5-10 percet leszóród "ha egyáltalán odaérsz és nem lõnek elõbb le" aztán általában vége 😞
Sérült well-el "mert hogy sérülés nélkül fordulj szinte elképzelhetetlen" leszállni olyan kihívás hogy meg sem próbálom 😄
Nekem ez túl egysíkú, HB-ra inkább könnyû bomber-el mennék.
Amit én írtam az arcade-ban igaz. 😊
Pilbox-ot 4000-es el nem kunszt eltalálni még 4000 méterrõl sem, mivel álló célpont. kiviszi a körülötte lévõ 3 AAA is ha még élnek, sõt ha jól idõzítesz pont akkor ér mellé a karaván, abból is kivesz egyet-kettõt 😄
Azt hittem az uk. van szó 😄
A Német Jet az irgalmatlanul messze van még 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
USA lv16 minden megvéve kivéve f86
NÉMET: LV20 minden megvéve kivéve ar234
USSR: lv16 migek várnak még rám (nem cél)
GB: lv12, eddig minden megvéve (szintén nem célág)
JAP: lv8 majd ha lesz benne elég gép nekiállok
Emellett van félretéve 7,3m lion, amit jelenleg nem tudok mire költeni.
Ha komolyabban játszottam volna már lehetne leglább két 20-as nemzetem, de funból játszok, szóval annyira nem izgat.
Idõvel mindent el lehet érni, csak türelmesnek kell lenni.
Viszont sajnos prém számla nélkül Jeted nem lesz, ahhoz egyszerûen túl nagy számok uralkodnak a magas tierekben. Például 14-rõl 18as szintre eljutni annyi XP, mint 0-ról 14esre.
Szóval én a prémium Wellington+ egy hónapnyi prémium számla megoldást választanám a helyedben.
Bár azt mondjuk felvetném, hogy minek akarsz Jetet ha nem szeretsz vadászni? <#wink>#wink> A Jetharc se fog másról szólni, mint a propelleres vadászok harca, csak minden sokkal gyorsabb és drágább lesz.
Nem 1 játékostól hallottam meg láttam a jelentést, hogy arcade-on is 10-15 gépet is leszednek szinte gond nélkül.
Arra meg hogy 1 vagy 2 gépet leszedjek elég a normál elérhetõ gép is nem kell prém. Bár valamicskét mintha javulna a dolog de még mindig nem célzok elég pontosan ahhoz, hogy megérje spéci géppel kaszabolni.

Ja, ha engem látsz a levegõben akkor tilos a bevált taktika alkalmazása 😄
Meg van a feelingje mindegyiknek és nekem a HB jött be. FRB joy hiányában kimarad egyelõre.
Nem hiányzik az arcade kaotikus zûrzavara. 😄
21:16 volt. 😛
Ez szintén ma és csak 8:10:
Thx.
Arcade-n 5 peshkával 15perc alatt 27 célpontra adott igaz prémmel 65k liont és 72k körüli xp-t.
Akkor miért is érdemes HB-n kínlódni?
Egy ilyen teljesítményért amit lezavartál simán egy alsó hangon 200K s lion fizetség dukálna minimum. Amúgy grat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Aztán jött egy és lekapott, persze elsõre a gunner-t nyírta ki...
Én is nagyon jó köröket szoktam menni vele, de az a legdurvább amikor klántársakkal bemegyünk négy Corsair D-vel. 😊
Én valahogy mindíg megszívtam 111-el, nem hagytak békésen bombázni 😞
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De az S79-el (12x50 kg) is meg van 6-10 tank 1 rácsapással. Igaz itt csak a medium tankra bomba, AAA-ra meg a 12.7-es. 😄
Gép:IL2M
A csapatom fele tele volt prémium ishakkal aminek az let a vége miután vörösbe lõve (szárny/motor) 0 földi célpontot megsemmisítve (bombát rakétát el is lövöldöztem visszafelé mert csak felesleges teher volt) visszabaktattam a reptérre hogy ketten maradtunk az egyetlen túlélõ prém ishakkal 4 ellenfél ellen köztük a még életben maradt 4 killes pilótával. És annak a tudatában mentem vissza javítás után hogy talán kidobok pár tankot még aztán majd lelõnek de ez lett a vége 😄

A Mission reward és a prém brutál emgdobta szép volt 😄
(ez az elsõ csatám vele, csak 1 teszt rep. volt elõtte, HB-n)
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Szóval ha ledobod a Wellington 4000 fontosát egy konvojra HB-ban...
Például a Wellington 4000 fontosát ledobod arcadeban egy konvojra, az 3 kilõtt tank, és mehetsz haza új bombáért. Viszont kilenc darab 500 fontos bombával az már 9 kilõtt tank. A legprofibbak pedig 18 darab 250 fontossal mennek, és kiütnek vele 15 célpontot.
Nagy magasságból egy gyorsan mozgó, és gyakran irányt váloztató kis tankot nem tudsz kikapni. A magassággal amúgy sem érsz semmit amikor jönnek a Me-109ek meg Corsairek, mert õk az emelkedés bajnokai.
Viszont a 9db 500 lb és fõleg a a 4000 lb bomba jó lehetõségeket kínál.
Kezdem kiismerni a gépet 😄
A bf-ek úgy is feljönnek érted, sokszor mielõtt egyetlen bombát ledobnál 😄