War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hétvégén prémmel sok ütközet eredménye eléri a ~60k-t, az 2 gép és néhány arty, eddig a rekord 110k volt némettel. Régebben belinkeltem.
ilyesmivel én is próbálkozom, de sosem jön össze.
Végre sikerült feltenni. Ha valakit esetleg érdekel a videó 1perc-7 percig simán átugorható akkor csak repked a magasban de utána érintõzik a város házaival elég gyakran 😄
Emancipate yourself from mental slavement!
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rákkatt a nevedre 😄 és amit látsz az pontos.
Csak a nemzetekre bontott vacak pontatlan de az nagyon.
A logbookos tényleg tréé. Így csak sacc de tuti nem volt 15%nál több a többi nemzetbe fektetett energia.
Jó ebbõl max 10-15% lehet a többi nemzet-é. Szóval picit elméretezték.
Nem 1-2 órát repültem 😄
3,5M Xp. Igaz ebbõl legalább 6-7 körbõl kiléptem elsõ halál után, mert nemszeretem pálya volt 😄
Úgy adott 81K liont és 82K Xp-t hogy tier 12es bomberekkel Yer2es és tier 11es Yer2esekkel Hero bombert csináltam. Nyertünk is a legtöbb földi cél is nálam volt. De 50K felett elég sokszor adott mostanában.
A bombázók jól fizetnek bárki bármit is mondjon.
vadászok, meg zuhanó-bombázok a csatában részt is szoktam venni, de elég ritka hogy 4000 fölé menjen a lion keresetem.
pedig nem tartom magam rossz játékosnak.
Mission editorral majd kreálok neki ellenfeleket azt gyakorlok muhahhaa 😄
Mentem egyet belsõ nézetbõl mintha FRB lenne persze arcade beállítással.
sikerült a híd alatt átmenni elég ilyesztõ volt 😄
És most simán ment a leszállás is, érdekes 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó jó de azért másra számítottam kicsit 😄
Azért még a MIG-15 tõl messze van.
Tûrhetõen manõverezhetõ nagyobb sebességnél is de messze nem tud eddig egyetlen gép se olyan kunsztokat, mint a LA5Fn vagy a La7 es.
Készítettem egy pár perces videót az elsõ repülésrõl.
A városban egy vasúti sínre leszálltam, elkóvályogtam a város házai felett mellett centikre tõlük, majd 3 híd alatt is átrepültem 😄 a 3. nál súrolta a hajtómû alja a vizet. Azt hittem ottveszek a bázisra már nem tudtam leszállni olyan szépen megnyekkent a szárny 😄
Összességében nem rossz gép cska meg kell szokni. zuhanóban 1090km/h ig jutott szóval tetcik. 😄
Ha majd elkészül video felteszem youtube-ra.
Ja és 30perces az üzemanyag tartály fullon ami nagyon pöpec 😄
Végre sikerült kigrindelni a MIG-9 est 😄
Nagyon szépen néz ki 😄
Az a baj az emberekkel manapság, hogy rénézésre, pillanatok alatt alkotnak véleményt valakirõl, valamirõl. Holott százféle infót kéne tudniuk, hogy az ítéletük egyáltalán közelítsen a valósághoz. Na mind1, csak mondom.
Gondolom nem 1 éve megy az a szar tankos. És tudtommal a legeleje óta ott volt Õ!
Ha az elején megcsinálod a gyakorló feladatokat akkor kapsz goldot ingyé.
Ez de jól esett.
gondoltam kiprószálom a WOT után eme játékot, és az lenne a kérdésem hogy van e esetleg valami "kód" az újjoncok számára?
amolyan wot-os féle new recruit bonus....
Engem nem érdekel a javítási költség mostanában 20-22k s javítás általában simán kijön de amíg beesik 40-50k mostanában magasról teszek rá.
Aki meg nem kigrindelte hanem goldban megvette a 20as szintig a gépet annak a javítási költség is apróság tehát tök 8 😄
Egy kisebb, aki ismeri a gyengéit és tudja használni járgányát simán ledarálja! sztem. sõt biztos vagyok benne ez ebben a játékban is igaz!
Csak az a baj, hogy árnyalt a kép mert teret engednek ennek.
De ne keverjük ide a külvilágot 😄