War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"HB-n se mindig kapsz 60K felett 😄"

Hétvégén prémmel sok ütközet eredménye eléri a ~60k-t, az 2 gép és néhány arty, eddig a rekord 110k volt némettel. Régebben belinkeltem.
a végén azt a manõvert hogy csináltad?
ilyesmivel én is próbálkozom, de sosem jön össze.
ez gonosz, de jó 😊)))))
Az elsõ repülés MIG-9 el

Végre sikerült feltenni. Ha valakit esetleg érdekel a videó 1perc-7 percig simán átugorható akkor csak repked a magasban de utána érintõzik a város házaival elég gyakran 😄
Ja és nem Mohameddel kell repülni 😄
Hát ilyenkor én azt csinálom, hogy 5-10fokos szögben elkezdek emelkedni amíg nem tudok a géphez jönni és nem megy hegynek 😄
flashpointer
Kéne valami autopilot, az elõtt ment neki a bombázóm egy hegynek miközben a földön kerestem a leejtett csipszet :/

Emancipate yourself from mental slavement!

Az a baj hogy engem inkább az érdekelne, hogy adott géppel hány repülésem volt, hány halálom és hány gépet/földi célt nyestem ki.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Profile.
Rákkatt a nevedre 😄 és amit látsz az pontos.
Csak a nemzetekre bontott vacak pontatlan de az nagyon.
Azt hol nézed? A Leaderboard-on?

Hát ezért csak az összesítettet tudom mondani.
A logbookos tényleg tréé. Így csak sacc de tuti nem volt 15%nál több a többi nemzetbe fektetett energia.
1497helyett 1467 elnéztem :d sebaj
Hát nemtom, nekem az egyik gépemre ami a gép xp csíkja alapján 3,1 milla xp-t hozott, a logbookban meg csak 500ezret írt eddig jóvá 😊

A profilon lévõ kiírások pontosak és egyébként írom 1-2 naponta mi változott.
Febr 20 óta 10994 földi célpont és 1494 gép kellett hozzá.
Jó ebbõl max 10-15% lehet a többi nemzet-é. Szóval picit elméretezték.
Nem 1-2 órát repültem 😄
Te vezetsz valami szamélyes statot, vagy honnan tudod ilyen pontosan? A logbook statja übergáz ebbõl a szempontból.

kár hogy nincs érzékem a bombázáshoz 😞
Tegnap reggel 9 óta 101 misszió volt.
3,5M Xp. Igaz ebbõl legalább 6-7 körbõl kiléptem elsõ halál után, mert nemszeretem pálya volt 😄
Azért szar lehet mostanában Jet-tel repülni HB-t, mert ha egyik oldalon 2 van akkor a másik oldal egybõl kilép.. Reward max a felszállásért jár 😊

Szép munka, sok grindelésbe kerülhetett!

De ott azért gyakrabban 😊

HB-n se mindig kapsz 60K felett 😄
Mondjuk bent volt az 1 napos prémium 😄
Úgy adott 81K liont és 82K Xp-t hogy tier 12es bomberekkel Yer2es és tier 11es Yer2esekkel Hero bombert csináltam. Nyertünk is a legtöbb földi cél is nálam volt. De 50K felett elég sokszor adott mostanában.
A bombázók jól fizetnek bárki bármit is mondjon.
Magasabb szintû gépekkel nagyobb a reward. Meg ezek inkább HB-s csaták, ahol szintén sokkal nagyobb, mint árkádban.

tényleg nem tudom hogy ti hogy csináljátok azokat a csatákat, hogy 45k vagy afeletti lion és rohadtul sok xp.
vadászok, meg zuhanó-bombázok a csatában részt is szoktam venni, de elég ritka hogy 4000 fölé menjen a lion keresetem.
pedig nem tartom magam rossz játékosnak.
Nem is nagyon akarom élesben használni.
Mission editorral majd kreálok neki ellenfeleket azt gyakorlok muhahhaa 😄
Mentem egyet belsõ nézetbõl mintha FRB lenne persze arcade beállítással.
sikerült a híd alatt átmenni elég ilyesztõ volt 😄
És most simán ment a leszállás is, érdekes 😄
Pluskast
Jó gép az, csak arra vigyázz, hogy az Me-262 ne kerüljön mögéd, mert per pill az most jobb mint a Mig 9.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Megvolt az elsõ repülésem 😄
Jó jó de azért másra számítottam kicsit 😄
Azért még a MIG-15 tõl messze van.
Tûrhetõen manõverezhetõ nagyobb sebességnél is de messze nem tud eddig egyetlen gép se olyan kunsztokat, mint a LA5Fn vagy a La7 es.
Készítettem egy pár perces videót az elsõ repülésrõl.
A városban egy vasúti sínre leszálltam, elkóvályogtam a város házai felett mellett centikre tõlük, majd 3 híd alatt is átrepültem 😄 a 3. nál súrolta a hajtómû alja a vizet. Azt hittem ottveszek a bázisra már nem tudtam leszállni olyan szépen megnyekkent a szárny 😄
Összességében nem rossz gép cska meg kell szokni. zuhanóban 1090km/h ig jutott szóval tetcik. 😄
Ha majd elkészül video felteszem youtube-ra.
Ja és 30perces az üzemanyag tartály fullon ami nagyon pöpec 😄
Majd mesélj milyen az új gép 😊

polluxware
köszi😉

Pluskast
Grat!

Megvan az elsõ Jet-em 😄
Végre sikerült kigrindelni a MIG-9 est 😄
Nagyon szépen néz ki 😄
Ezt gondolod, mert ezt feltételezed. Nem szabad embereket megítélni a feltételezések alapján. Lehet hogy az van amit te gondolsz, de simán éehetnek mások is a körülményei. Simán el tudok képzelni olyan embert, aki imádja a repülés világát, és remekül keres, de ideje kevés van. Persze hogy beletesz egy csomó pénzt hogy a kedvenc gépével repülhessen. Nem feltétlenül magamutogatásnak szánja.

Az a baj az emberekkel manapság, hogy rénézésre, pillanatok alatt alkotnak véleményt valakirõl, valamirõl. Holott százféle infót kéne tudniuk, hogy az ítéletük egyáltalán közelítsen a valósághoz. Na mind1, csak mondom.

Nem azért de ha elolvasnád nem egyszerre költött annyit hanem évek alatt teee 😄
Gondolom nem 1 éve megy az a szar tankos. És tudtommal a legeleje óta ott volt Õ!
ha már a játékban nem tudott érvényesûlni negyedmillió forinttal akkor azért beírja ide ,hogy majd mi tapló csóró gyökerek azt gondolhassuk "HÚÚÚDEMILYENGAZDAGEZASRÁC" nem akarja veszni hagyni a lóvét😄 útálom az ilyen magamutogató embereket! úgyhogy én szívbõl fekszek a röhögéstõl a nyomorán,hogy még ezzel sem tud "csodálatot" vásárolni magának.....

A tutorial küldetéseket ha megcsinálod kapsz némi aranyat, amivel a meccsek során szerzett free xp-t át tudod alkítani a kiválasztott nemzet XP-jévé, ezzel némileg felgyorsítva az elsõ nemzet húzását egy kis ideig.

Pluskast
Ja és igen. Ha nincs prémed akkor T10-es harckocsival rohadtul nincs értelme bemenned.

Akinek nem inge....
Ha az elején megcsinálod a gyakorló feladatokat akkor kapsz goldot ingyé.
Pluskast
Az kõ kemény grindelõs játék. Többek között azért is lett elegem belõle. Meg sok más okból is de asszem ez totál mellékes.

Vazze 32földi cél kidobva Port (Hawaii) pályán hajók/tankok/arty-k vegyesen 81K lion és 82K xp 😄 és Hero bomber
Ez de jól esett.
polluxware
üdvözlet!

gondoltam kiprószálom a WOT után eme játékot, és az lenne a kérdésem hogy van e esetleg valami "kód" az újjoncok számára?

amolyan wot-os féle new recruit bonus....

ohh, Ott annyira gáz?
Pluskast
A válaszom elsõ része a wot-ra vonatkozott nem a WT-re.

Hát megnéznélek, hogy Maxos bomberrel meddig húzod 😄
Engem nem érdekel a javítási költség mostanában 20-22k s javítás általában simán kijön de amíg beesik 40-50k mostanában magasról teszek rá.
Aki meg nem kigrindelte hanem goldban megvette a 20as szintig a gépet annak a javítási költség is apróság tehát tök 8 😄
Pluskast
Nyilván de azt azért mindannyian tudjuk, hogy nem csak pénz kell annak eléréséhez hanem xp is. Azt meg meg is kell szerezni. Aki meg még akkor sem tud játszani mikor már maxos jármûve van, az meg megérdemli, hogy fizesse a javítási költséget. Egyébként meg hozzá tenném, hogy itt azért egy motoros géppel is ki tudsz kapni egy jetet. Nem mondom, hogy egyszerû de nem is lehetetlen. Éppen ezért nem akkora az az elõny mint ahogy azt egyesek gondolják.

0 értéke van annak, aki kihúzta a 10-es harckocsit de nem tudja használni!
Egy kisebb, aki ismeri a gyengéit és tudja használni járgányát simán ledarálja! sztem. sõt biztos vagyok benne ez ebben a játékban is igaz!
Pluskast
Szíve joga nem? Az õ pénze arra költi amire akarja. Más kártyára, kurvákra, cigire vagy piára költi.

Pluskast
Azért szánalmasnak nem nevezném. Egyrészt mert a migek kivételével az összes jet 2.vh-s. Másrészt téved ha valaki egy percig is azt gondolja, hogy ha jeted van akkor te vagy a király és a legyõzhetetlen, mert baromi más a repülési tulajdonsága mint egy properrelesnek. Harmadrészt meg szerintem aki odáig eljutott az azért becsületére váljon. Õ is végig szenvedte a lépcsõfokokat. Megint csak a wottal, hozakodom elõ, de ott sem megvetésre méltõ az aki kihúzta a T10-es harckocsit.

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
Csak az a baj, hogy árnyalt a kép mert teret engednek ennek.
De ne keverjük ide a külvilágot 😄
Coral Springs
Akkor most olvasd el te is #11704 -et. Hozzászólni se kötelezõ egy témához, amennyiben képtelenek vagytok elõtte tájékozódni, hsz -t értelmezni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill