1540
Darksiders 2
-
#338 Nyugi nem spoilerezek el semmit se meg ugyis csak a Tutorialt csináltam meg ne aggódj ! xD -
ratgab #337 Weskernek megvan a játék eredetiben, csak amerikai megjelenés miatt vpn-el már tudta aktiválni és legálisan tolja.
Wesker: Ha elspoilerezel valamit rosszban leszünk... XD -
#336 Ki beszélt itt warezröl ??
Elörendeltem a Darksiders II-öt és mivel az Usa-ban már megjelent ezért megnéztem USA VPN-en keresztül hogy muzsikál a játék ! -
#335 A játékal kapcsolatos infót tolhatod ezerrel de a warez témát inkább ne, de ezt talán mondanom se kell. -
#334 Nah nem csalás nem ámítás a játék tényleg 5,4 GB !
És ha mág 3x-szor akkora terület van benne akkor a THQ csapata nagyot alkotott le a kalappal !
Akik elörendelték a játékokat ezeket kapták meg pluszban !
Darksiders II Crucible Pass
Darksiders II Dark Talents
Darksiders II Skeletal Axe of Rending
És aki csatlakozott (Like-olta) a Facebook-os Darksiders oldalt
Darksiders II Rusanov Axe
Na megyek lövök is egy pár képet a játékból hogy miylen és hogy sikerült ! -
ratgab #333 Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog működni az 1 fegyverrel végigjátszom a játékot dolog, merthogy ilyet is ígértek. -
#332 Felesleges egy szintben több spec tulajdonságú fegyót adni neki,mert úgyis csak egyet választhatsz szintlépéskor -
#331 5 szintet fejleszthetsz a fegyvereken, így szerintem nem mindegy, hogy mivel eteted a possessed cuccokat -
#330 Igy van, lesz tápolni való fegyó böven. -
#329 Igen, végre kitaláltak valamit a sok lom eltüntetésére, mert itt ugye nincs fegyver amiből kilődd a sok szemetet, mint a F3-ban :) -
#328 Érdemes a gagyikat is felvenni,mert azzal is tudod a possessed fegyókat fejleszteni -
#327 Az jó megoldás, hogy jelzi a játék a loot erejét ha odaállunk mellé igy nem kell minden gagyit felvenni. -
ratgab #326 20 gb-t fog foglalni a teljes játék hivatalos rendszerkövetelmény alapján. Az az 5gb még vagy tömörített állomány vagy csak töredéke a játéknak. -
#325 Darksiders II - Loot and gear.
-
#324 Ja lehet, de érdekes hogy jóval kevesebb helyet foglal mint az első rész. 5gb körül van, az 1 meg 9gb volt. -
#323 Dehogy már lehet Preloadolni aki megvette a játékot ! -
#322 Kijött a clone dvd és 9 nap múlva lesz crack? -
#321 21-én remélem meglesz a dobozos verza is. -
#320 Jah már lehet Preloadolni már csak 9 nap és csak a Play gombra kell kattintanom ! xD -
#319 nagyon beteg ez a játék, beszippant mint az első rész :D -
#318 Most hallom hogy 5.4GB steam Pre-Load...... -
#317 Hát majd kiderül milyen élőben de a stílus is maga a szépség egy összetevője, meg részletek illetve színek, ahogy összeségében megalkotják. :)
Szép lehet egy játék ha szép színekkel kombinálnak... -
#316 Inkább maradjunk annyibban, hogy stilusos mert a szép az más kategoria. -
#315 Én is erről beszélek. -
#314 Hát a Darksiders szép játék volt azért.
Szebb mint ez a 2. szerintem:
-
#313 Vagy hamarabb ha előbb jön a virágboltba -
#312 Hát majd kiderül 9 nap múlva hogy milyen maga a játék majd ! -
#311 Az 1 igen, az ok volt de ez ahhoz képest csúnya és most nem magára a textúra minőségre gondolok hanem magára a designra. -
#310 A Darksiders I 9-10 GB volt a grafika meg olyan volt amilyen pont beleillett abba a környezetbe ! -
#309 Ez a game annyira nem érdekel engem. Majd egyszer valakior 2020 után kategória.
Szóval véleményt tőlem nem fogtok látni.Még az 1-el sem játszottam 2035-ig az is benne van az ütemtervben! -
#308 :P -
#307 Hát de miért is lenne nagyobb, mikor egy fos a grafikája? Mondjuk az első rész 12 giga volt vagy mennyi -
#306 Nekem úgy volt benne 18 órám, hogy nem gyűjtögettem semmit, a páncéllal sem foglalkoztam. Másodjára pár órával kevesebb volt de hát ot ugye már tudtam ki ellen mi a nyerő és hova kell menni. -
#305 Jah de az 1 dvd-s téma igaz, és elég nagy lol egy ekkora játéktól 2012-ben...ha ekkora amekkora. -
#304 Gyenge vicc volt csak, szerintem ez is lesz legalább 15-20 óra akkor is ha csak a fő szálat viszed. -
#303 :) -
#302 Hát remélem hogy csak Poén volt ! AZ évtized poénja ! xD -
#301 Nem értem egyes embereket miért sietnek egy játékban ??
Hova sietnek egyáltalán randijuk van vagy mi ?? xD
Miért jó az ha az ember elkezd vele játszani és az a célja hogy minél előbb végigvigye mi abban a jó ??
Szerintem semmi kimarad egy csomó jó dologból ! -
#300 Poén volt. Bár Darksectornál sohasem lehet tudni,mikor viccel... :D -
#299 3 óra az bullshit akkor az szerintem nagyon sietett vele csak a main questre koncentrált azt csokolom !
Akkor szerintem mindent kihagyott ami a játékban van !
Life Upgrade lelöhelyek Wrath lelöhelyek ! Abyssal Armor páncél darabok !
Meg azért vannak benne oylan Bossok is ahol el lehet vele szöszmötölni és az biztos hogy Easy-n kezdett vele játszani !
Mert nekem igy is több volt mint 3 óra söt a triplája is megvolt !
De persze minden Life/Wrath lelöhely az összes Abbysal páncél megvolt az összes rejtett scret palce a hidden combok is minden megvolt !