1540
Darksiders 2
  • wesker24
    Nyugi nem spoilerezek el semmit se meg ugyis csak a Tutorialt csináltam meg ne aggódj ! xD
  • ratgab
    Weskernek megvan a játék eredetiben, csak amerikai megjelenés miatt vpn-el már tudta aktiválni és legálisan tolja.

Wesker: Ha elspoilerezel valamit rosszban leszünk... XD
  • wesker24
    Ki beszélt itt warezröl ??

Elörendeltem a Darksiders II-öt és mivel az Usa-ban már megjelent ezért megnéztem USA VPN-en keresztül hogy muzsikál a játék !
  • wedge31
    A játékal kapcsolatos infót tolhatod ezerrel de a warez témát inkább ne, de ezt talán mondanom se kell.
  • wesker24
    Nah nem csalás nem ámítás a játék tényleg 5,4 GB !

És ha mág 3x-szor akkora terület van benne akkor a THQ csapata nagyot alkotott le a kalappal !

Akik elörendelték a játékokat ezeket kapták meg pluszban !

Darksiders II Crucible Pass

Darksiders II Dark Talents

Darksiders II Skeletal Axe of Rending

És aki csatlakozott (Like-olta) a Facebook-os Darksiders oldalt

Darksiders II Rusanov Axe

Na megyek lövök is egy pár képet a játékból hogy miylen és hogy sikerült !
  • ratgab
    Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog működni az 1 fegyverrel végigjátszom a játékot dolog, merthogy ilyet is ígértek.
  • Seth
    Felesleges egy szintben több spec tulajdonságú fegyót adni neki,mert úgyis csak egyet választhatsz szintlépéskor
  • Klemice
    5 szintet fejleszthetsz a fegyvereken, így szerintem nem mindegy, hogy mivel eteted a possessed cuccokat
  • wedge31
    Igy van, lesz tápolni való fegyó böven.
  • Shep
    Igen, végre kitaláltak valamit a sok lom eltüntetésére, mert itt ugye nincs fegyver amiből kilődd a sok szemetet, mint a F3-ban :)
  • Seth
    Érdemes a gagyikat is felvenni,mert azzal is tudod a possessed fegyókat fejleszteni
  • jarlaxxe
    Az jó megoldás, hogy jelzi a játék a loot erejét ha odaállunk mellé igy nem kell minden gagyit felvenni.
  • ratgab
    20 gb-t fog foglalni a teljes játék hivatalos rendszerkövetelmény alapján. Az az 5gb még vagy tömörített állomány vagy csak töredéke a játéknak.
  • wedge31
    Darksiders II - Loot and gear.

• Lunki88
    Ja lehet, de érdekes hogy jóval kevesebb helyet foglal mint az első rész. 5gb körül van, az 1 meg 9gb volt.
  • wesker24
    Dehogy már lehet Preloadolni aki megvette a játékot !
  • Holland Kemence
    Kijött a clone dvd és 9 nap múlva lesz crack?
  • wedge31
    21-én remélem meglesz a dobozos verza is.
  • wesker24
    Jah már lehet Preloadolni már csak 9 nap és csak a Play gombra kell kattintanom ! xD
  • kill3r21
    nagyon beteg ez a játék, beszippant mint az első rész :D
  • DarkSector
    Most hallom hogy 5.4GB steam Pre-Load......
  • DarkSector
    Hát majd kiderül milyen élőben de a stílus is maga a szépség egy összetevője, meg részletek illetve színek, ahogy összeségében megalkotják. :)
    Szép lehet egy játék ha szép színekkel kombinálnak...
  • wedge31
    Inkább maradjunk annyibban, hogy stilusos mert a szép az más kategoria.
  • Shep
    Én is erről beszélek.
  • DarkSector
    Hát a Darksiders szép játék volt azért.
    Szebb mint ez a 2. szerintem:

• Shep
    Vagy hamarabb ha előbb jön a virágboltba
  • wesker24
    Hát majd kiderül 9 nap múlva hogy milyen maga a játék majd !
  • Shep
    Az 1 igen, az ok volt de ez ahhoz képest csúnya és most nem magára a textúra minőségre gondolok hanem magára a designra.
  • wesker24
    A Darksiders I 9-10 GB volt a grafika meg olyan volt amilyen pont beleillett abba a környezetbe !
  • grebber
    Ez a game annyira nem érdekel engem. Majd egyszer valakior 2020 után kategória.

Szóval véleményt tőlem nem fogtok látni.Még az 1-el sem játszottam 2035-ig az is benne van az ütemtervben!
  • DarkSector
    :P
  • Shep
    Hát de miért is lenne nagyobb, mikor egy fos a grafikája? Mondjuk az első rész 12 giga volt vagy mennyi
  • Shep
    Nekem úgy volt benne 18 órám, hogy nem gyűjtögettem semmit, a páncéllal sem foglalkoztam. Másodjára pár órával kevesebb volt de hát ot ugye már tudtam ki ellen mi a nyerő és hova kell menni.
  • DarkSector
    Jah de az 1 dvd-s téma igaz, és elég nagy lol egy ekkora játéktól 2012-ben...ha ekkora amekkora.
  • Shep
    Gyenge vicc volt csak, szerintem ez is lesz legalább 15-20 óra akkor is ha csak a fő szálat viszed.
  • DarkSector
    :)
  • wesker24
    Hát remélem hogy csak Poén volt ! AZ évtized poénja ! xD
  • wesker24
    Nem értem egyes embereket miért sietnek egy játékban ??

Hova sietnek egyáltalán randijuk van vagy mi ?? xD

Miért jó az ha az ember elkezd vele játszani és az a célja hogy minél előbb végigvigye mi abban a jó ??

Szerintem semmi kimarad egy csomó jó dologból !
  • Seth
    Poén volt. Bár Darksectornál sohasem lehet tudni,mikor viccel... :D
  • wesker24
    3 óra az bullshit akkor az szerintem nagyon sietett vele csak a main questre koncentrált azt csokolom !

Akkor szerintem mindent kihagyott ami a játékban van !

Life Upgrade lelöhelyek Wrath lelöhelyek ! Abyssal Armor páncél darabok !

Meg azért vannak benne oylan Bossok is ahol el lehet vele szöszmötölni és az biztos hogy Easy-n kezdett vele játszani !

Mert nekem igy is több volt mint 3 óra söt a triplája is megvolt !

De persze minden Life/Wrath lelöhely az összes Abbysal páncél megvolt az összes rejtett scret palce a hidden combok is minden megvolt !