1540
Darksiders 2
-
#98 -
#97 mentési rendszere milyen lesz? games for windows? -
#96 sima verzió nem nagyon izgat -
#95 Arra én is kiváncsi vagyok de valszeg maradok a sima verziónál ami ugye limited lesz. -
#94 megvárok pár unboxing videót a collectorsról amúgy, mielőtt döntök -
#93 Az jöhetne a sima/limited verzára. -
#92 lovas képet is be lehetett volna tenni amúgy -
#91 Lehet szavazni a CE boritójára. -
#90 Jó lesz nekem a sima verza is. -
#89 Hát igen, az steamesből kimarad úgy tűnik -
#88 Engem a maszk érdekel, de azért elég pofátlan dolog, hogy diablo 3 árban van -
#87 PC-n 50 euró, előrendeléssel simán bezsákolható a CE tartalom! -
#86 99 dollár?????? -
#85 "Darksiders 2 - minden előrendelés Limited Edition lesz
A THQ megígérte és be is tartotta: minden PC, PS3 és Xbox 360 formátumú Darksiders 2 előrendelés automatikusan Limited Edition lesz.
A bejelentésben nem volt szó a Wii U változatról - bár ez egyelőre úgyis keveseket érint.
A Limited Edition egy egyjátékos tartalmi csomag letöltési kódját is tartalmazza - a content DLC neve Argul's Tomb.
A játékhoz lesz Collector's Edition is, amely egy életnagyságú Death Maskot és ennek tartóját, egy játékbeli Shadow of Death páncélt és scythe szetet, a Darksiders 2 Soundtrack digitális kópiáját, és egy kemény borítójú Darksiders 2 Art bookot is tartalmaz majd.
A Collector's Edition várható ára 99 dollár lesz."
!!!!!!!!!! -
#84 árak vannak már? -
#83 -
#82 Na akkor már vágom a holló milyen szerepet játszik majd.
A hosszú mellékszál is jól hangzik mivel az első részben egyáltalán nem volt ilyen. -
#81 Arra biztos nem lesz panasz.
Itt egy first look a játékról.
Ebböl kiderül, hogy death alakul át Reaper-é amikor az a nagy kaszás böszme zúz a videon. -
#80 Ha a játék is hozza a topik dizánj szinvonalát nem lesz panasz. -
ratgab #79 Húúú, de jó lesz ezekkel szeletelni! -
ratgab #78 Tökéletes! -
#77 simán lehet ilyen az egész topic, ha kell megszavazunk HGnek is -
#76 Király, részemről mehet. -
#75 Ehhez mit szóltok, mehet bannernak? -
#74 kíváncsi vagyok már a játékra -
Predator feeling. -
#72 collectors edition ár és tartalom már izgatja a fantáziám -
#71 Valszeg limitált számu fegyo lehet nálad ezért ha találsz jobbat a régit el kell dobnod vagy eladnod.
Az armor és item drop az más kérdés... -
#70 Több tizezernyi cucc lesz de nem lesz inventory ezek szerint.
A fegyok meg gondolom szintenként skálázodnak és akkor logikus volna, hogy mindig a legjobbat tartod meg. -
Ulthane #69 Darksiders II megszerezhető cuccok -
ratgab #68 Én is! -
#67 Ha már megveszek valamit, akkor annak legyen már fizikai valója is :) -
#66 Én most már maradok a Steamnél, lassan átállok teljesen erre a vásárlásra. -
#65 Spacemarint én a gameshopnál vettem a Darksiders 2-t is előrendeltem már onnan. -
#64 Detto.
Tavaly már a Spacemarint se tudtam itthon megvenni mert az is THQ játék volt, tiszta röhej ez a helyzet. -
#63 Ezt a játékot mindenképp megveszem mert megérdemlik a fejlesztö srácok, hogy támogassam öket és még szeretnék Darksiderst pc-re. -
#62 Semmi többet nem kínál a játék ha megveszed eredetiben, vagy ha "kikölcsönzöd" -
#61 Kár, hogy itthon hivatalosan már nem forgalmaz a THQ. -
#60 -
#59 EU-s megjelenés június 29!