1540
Darksiders 2
-
#298 3 óra? Az nagyon kevés... -
#297 Jah aszonta 1 perc és ír véleményt.
3 óra volt a játék. Mert csak 1 dvd-s. -
#296 Grebber vajon a végére ért már, vagy őt ez nem érdekli? -
#295 Halli de lehet képzelődsz, mert megmondták hogy az eredeti megjelenés előtt nem is jöhet ki a warez, szóval lehet délibáb amit láttál. :) -
#294 X360. -
lammaer #293 A másikról is lemaradtál, az asszony már mélyen alszik :D -
#292 hehe... én nem a vitáról beszélek. -
lammaer #291 Áh, már vége van, lemaradtál :D -
#290 APA KEZDŐDIK! -
lammaer #289 Na de dr Fraud, tud ön ennél mélyrehatóbb elemzést is csinálni.... -
#288 Itt mindenre megkapod a választ. KATT -
lammaer #287 Álreg. Ezt megint miből? Abból hogy 2004 óta regisztráltam több ezer hozzászólással? Vagy abból hogy nincs logóm? :)
Szórakoztatsz, folytasd. -
#286 Az előbb írtam hogy OLVASD EL MIRE ÍRSZ. Menthetetlen vagy.
Látom főtroll vagy te is vagy alreg. -
lammaer #285 No, semmi logikai levezetés arról, hogyha prototype2-vel játszok akkor biztosan lopom azt is mert nem egyből vettem meg amikor kijött? -
#284 Nem sülök fel sehol, a hülyeséged nah az igen az fáj.
Csak annyit még utólag, mert látom kis korod ellenáre marha büszke vagy magadra a stilusodat nézve:
Ha máskor beleszólsz valamibe és poénosan teszed mert nagyfiúnak szeretnél látszani előtte OLVASD EL...mire írsz és mibe szólsz bele...THX -
lammaer #283 Megint hülye logikai láncba verted magad. Nem megy neked ez a következtetősdi.
Én az a fajta vagyok aki nem 1 játékkal kel és fekszik. A megjelenési dátumokkal nem szoktam foglalkozni, most is leköt pl a prototype2.
Ami érdekel az meg kijön amikor kijön, pont ezért szoktam felfigyelni ha egy watcholt topikban megindul a zaj.
Gyártasz még elméleteket hogy nézzük ahogy felsülsz?
-
#282 Igen, és olvastam is, te istenba... már elnézést de nemtudok mit mondani már erre.
Warez szokott kijönni megjelenés előtt....lehet te még nem éltél meg ilyeneket, de én igen, méghozzá játékok jöttek ki 1 hónappal is néha a megjelenés előtt, és ezt bárkitől megkérdezheted. -
#281 Nem tudod a megjelenési dátumot?
Akkor gondolom mennyire érdekel a játék.
Meg mennyire akarod megvenni...
Ha meg nem érdekel és meg sem veszed akkor meg megint ott vagyunk hogy mire föl napköziztél...de olymindegy, hogy warezhuszár létedre írtad vagy király létedre, akkor sem felnőtt emberi viselkedés, mondom ezt úgy hogy IDE VÁGÓ TÉMÁRÓL VOLT SZÓ.
Ja és nem kinek erősebb az apukája volt, hanem mutattam MÉG karaktereket, nem jobbakat, vagy éppen olyanokat amik ugyanilyen jók, vagyis lehetne rájuk mondani.
De mivel nem olvastátok el miről írkáltunk, ezért naná hogy szamárságokat tudtatok csak postolni.
De megint én vagyok a marha hogy ilyenekről leállok veled beszélgetni. :) -
lammaer #280 Pláne úgy, hogy én azt mondtam warez nem is jön ki megjelenés előtt...
Legot is így rakod össze? :) -
lammaer #279 TEhát abból hogy nem tudom a megjelenési dátumot, én lettem a warezhuszár. Gratulálok. -
#278 Igen te , hiszen a már kijött amit írtál nem jöhetett ki az eredeti hiszen nincs huszadika...vagyis ha te azt hitted hogy valami kijött az csak a warez lehet...gondolkodj ba+
és hagyd már az okoskodást.
Ezt nevezik logikának amiből neked most nézem csekély mennyiség áll rendelkezésre... -
lammaer #277 Figyu, kapásból neked ugrott be először a "kijött" szóra a warez. A többit nem fejtem ki, felesleges, ha akarsz tanulni átgondolod, ha nem úgy is jó. -
#276 Hát látod erről van szó, megint miről beszélsz?
Semmilyen tévedés meg ellentmondás nincs sehol, max az elmédben.
Cartoon Network vagy mit meg annyi éve néztem utoljára, mint ahány éves most vagy te. -
#275 Mellesleg manapság inkább veszek több játékot mint amennyit letöltök...persze nem mintha beszámolnom kéne erről valakinek is. -
lammaer #274 Logikai ellentmondásba keveredtél önmagaddal azt tudod... nézd meg mit írtam a warezról, nézd meg mi a dátum, aztán rakd össze.
Persze lovagolhatsz tovább a témán, csinálj belőle wareztopikot ami ellen úgy harcoltál, mit bánom én :)
Vitatkozz inkább arról hogy melyik bugyirózsaszín cartoon network csillag a kedvenced, az való hozzád. -
#273 Attól hogy tudok valamiről még nem jelenti azt hogy művelem is.
Tudom hogy ha meglőnek egy embert akkor elvileg meg is hal, mégsem játszom el gyakorlatban.
Valamint nem azt mondtam hogy én nem warezoltam vagy nem warezolok, hanem azt hogy TE, vagy TI viszont ezt itt mutatjátok meg...
És erre hivatkozva minősititek azt hogy a játékról beszélünk, ami meg pont ide tartozó téma. -
lammaer #272 Nocsak, akkor ki is a warezhuszár? :)
-
#271 Jé képzeld el igen ki tud jönni a warez. -
lammaer #270 Úgy mondod mintha a hivatalos megjelenés előtt ki tudna jönni a warez.. gondolkodjál már egy kicsit :) -
#269 Mivel hivatalos megjelenés 20. ezért nem tudom te mit hittél?
Nem kell a szaros mese , tudjuk hogy a warezt várod, azt meg ncore-on nézd ne itt. -
lammaer #268 Ebben mi a warez? Magadban keresd a hibát ha egy szoftverkijövését te a warezzel azonosítod :D -
#267 "Ja, én is azthittem végre kijött és azért ez a nagy felbolydulás"
itt nagyfiú. :) -
#266 Hát a duma az kb nem felnőtt ember szintje...legalábbis más tagot nem hallok ilyen gyerekes dumával itt sg-n. -
lammaer #265 Hol olvastál warezt nagyfiú? :) -
#264 ovis? -
#263 2 ovis bejött nagyfiút játszani látom, lehet nektek ez baromság.
Hogy egy játékról beszélünk hogy milyen lett.
És warezhuszárok létére csak az érdekel hogy ingyen letöltsétek már, ettől még nem vagytok nagy srácok, és nem bezárt a napközi, hanem most nyílt meg hogy bejötettek.
Méghozzá ezzel a fellengzős hsz-okkal.
Pláne úgy hogy ez nem OFF/Warez topik...szóval elvileg rossz helyen kopogtatok. -
lammaer #262 Ja, én is azthittem végre kijött és azért ez a nagy felbolydulás, de úgy látszik csak a napközi zárt be :D -
#261 Majdnem 100 hozzászólás, ami értelmetlen nyálverés és fikázás...
Kb az én apukám az erősebb színvonal megy itt.. -
#260 -
ratgab #259