1540
Darksiders 2
  • Shep
    Na ez pl tök idétlen :) tudsz te ettől jobbat is!
  • wesker24
    Miért mégis milyen legyen Death fegyverzete és páncélzata vazee ?

• DarkSector
    Hát az hogy nem egy kitalált karakter, hanem egy úgymond normál ember, vagy inkább félisten a karakter, attól még lehet cool.
    De ha kitalált karakterek kellenek, akkor pl:
    Persze van még...

• Shep
    Na úgy tűnik csak engem nem hoz lázba a hupilila kard, meg a szivárvány páncél ami +7 helyett +7,1 védelmet ad :)
  • Shep
    Nem tud lázba hozni, előző részben is utáltam az ilyen menj be a lyukba és csináld meg az adott feladatot arénaszerű küldetéseket.
  • wesker24
    Jaja és nem akármiylen Lootért megy a harc minék többet kockáztatsz annák jobb és ütösebb Geart fogsz majd kapni !
  • Shep
    Igen, vagyis az aréna is loot ami miatt meg inkább szar számomra. :) FNV-ben már okosabb voltam és leszartam a sok lomot hagy rohadjon ott ahova lehullott, csak azt szedtem fel ami kellett. Ebből a szempontból talán a Risen 1-2 a legjobb, ott a legkevesebb a haszontalan lom, bár ott meg a millió 1 virág, meg gyümölcs "kárpótol" :)
  • wedge31
    Plussz loot-ért megy az aréna harc állitólag megfogja érni szöszölni vele.
  • ratgab
    Én saját bevallásom szerint is Lootbitch vagyok! Imádom a virtuális szemetet gyűjtögetni. Ez van!

Arénaharc: Ha nincs tétje, akkor igazad is van. De itt a legjobb cuccokat az arénában lehet összeszedni, amik még ott is random módon esnek, ami igen jót tesz az újrajátszási faktornak.

F3, FNV, Oblivion, SKyrim kedvenc játékaim a loot miatt elsősorban.
  • wedge31
    Ez messze van a cool-tol, szvsz, eleve ez a kopasz csóka külsöre se az.
  • Shep
    Ezért a lootért miért van mindenki oda, nem értem? Gyűjtögetni mindenféle semmirevaló szart, aztán tartogatni őket, hogy hátha egyszer majd pont arra lesz szükség, utálom az összes játékban ha ez van. F3, Skyrimm ottt volt a 6 ládára való szemét és igazából marhára nem volt rájuk szükség.

Ez az aréna harc meg a másik amit szintén nem értek még ma sem. Ugrálni egy 2x2-es szobában és folyamatosan ütlegelni, lőni stb. Ezek számomra olyan dolgok amik nem adnak semmi pluszt egy játékhoz.
  • DarkSector
    1 a sokból....

• wedge31
    " ettől sokkal cool-abb karakterek és beállásokat is láttam életem során. " - mutasd, csak a rend kedvéért...
  • DarkSector
    Még ezt elfelejtettem mondani:

"bár te szeretsz mindent gyorsan le fikázni ..."

Bár ha olyan poénos helyzetek vannak mint most, és nem személyeskedés, mert nem sértegettelek, akkor igen megengedek magamnak ilyet néha.
    érdekes más írta hogy mennyire űber maga a videó, arra érdekesmód nem írtam, mert nem volt poénos. :)
  • DarkSector
    Hát ne haragudj, ilyen magömlések nekem LOL kategóriában vannak.
    Lehet te magad nem vetted észre de így külsőleg nézve-szemlélve, annyira vicces, hogy még az hiányzott volna hogy a lónak milyen szépen van fésülve a szőre...:D

Sorry de ez van. :P

Magát a játékot én is szeretem első részével együtt, de ettől még nem mondanám hogy epic beállás hogy 2 fegyóval így beáll a kamera elé a karakter...ettől sokkal cool-abb karakterek és beállásokat is láttam életem során. :D

Ha egy beállást nevezhetünk cool-nak.
  • ratgab
    Hát amit én eddig láttam belőle az csak pozitív:
    - Grafika az én szememben pazar, és nagyon stílusos
    - Harcrendszer egy picit pörgős az én ízlésemnek, de szerintem ráérzek majd úgyis
    - Loot rendszertől el vagyok mosva teljesen, iszonyat mód adta magát és most már ez is lesz
    -Newgame+ szintén adta magát és ez is lesz
    - Főszereplő szintén baromi ötletes és a világ/sztori is jónak tűnik
    - És akkor még itt ez a Crucible mód is
    - Amellett, hogy immár nem csőben fogunk mászkálni, mint az első részben

Oda vagyok meg vissza és iszonyatosan várom, hogy a preload gombra rákattinthassak végre!

Darksiders 3? PVP? Az lenne még az i-re a pont, mert szerintem nagyon adná magát.

Darksiders 5-re, amikor már mind a 4 lovas-t bemutatták, meg jöhetne a coop mód is. 4 fős coop! Amikor az Apokalipszis 4 lovasa együtt lovagol a mezőn, együtt harcol az azért nem kicsit lenne cool dolog szerintem.
  • Hunter of Deer
    nem kell flegmázni annyit irtam hogy jól néz ki! ha neked nem tetszik nem kell reagálni. bár te szeretsz mindent gyorsan le fikázni ...
  • wedge31
    Van egy olyan megérzésem, hogy a játék is az lesz.
  • ratgab
    Ez Nagyon durva videó! BAromira bejön!
  • DarkSector
    Húváóváóváóazta....nagyooon durva. El sem hiszem ezt a beállást kitalálni és megvalósítani nem semmi...aláz mindent.
  • Hunter of Deer
    0:44-nél nagyon kemény az a beállás a 2 kaszával :D
  • wedge31
    Darksiders II: Know Death trailer.

• ratgab
    Steam szerint 20-án jön! Már nincs 2 hét.
  • lammaer
    Hányat kell még aludni?
  • Hunter of Deer
    nagyon zsir, johetne mar :D
  • wedge31
    Darksiders II Crucible Mode.

• wedge31
  • IgH
    valószínűleg amúgy erről van szó, csak itt a %-ot nem mutatja: http://www.gamepro.de/xbox/spiele/xbox-360/darksiders-2/artikel/darksiders_2,46244,3003294.html
    valaki németül normálisan tudó összefoglalhatná a lényeget.
  • IgH
    elvileg van már egy osztrák és egy német review a játékból, mindegyik 93%-ra értékelte, bár gondolom ezek mindegyike konzolos teszt volt. ez jó hír, a rossz viszont az, hogy a német gamepro alapján valaki azt idézte, hogy ""Everything's good, but the XBOX-Version has extreme tearing..." remélem ez nem fogja érinteni a PC-s verziót, mert a látvány alapján azért annyira nem lenne indokolt egy gépigényes, problémás verzió. a videók alapján azért annyit nem fejlődött a grafika az első rész óta, az meg pont simán ment még az én lowbudget videókaris gépemen is, plusz azért meglehetősen gyengécske port volt a maga idejében.
  • Klemice
    forintot nem adnék érte
  • tomsolo
    Hnnnn....

• DarkSector
    Part 1

Part 2
  • DarkSector
    Nekem a lényeg hogy a tomb raider nem lesz "rajzos"...:D
  • DarkSector
    Rosszul értelmezted.
    Nem azzal van a baj hogy alkalmazzák, meg hogy tetszik.
    Ezt nem bíráltam.

Csak én erre írtam hogy a valós 3d-vel nehezebb látványos játékot csinálni, mint ezzel az "elnagyolt" rajzos cuccal.

Szóval mint játék tetszik nekem is, de mint grafikai megoldás nem keresem.
    Ha utamba akad egy jó játék ilyen megoldással eljátszom vele, de kimondottan amit szépnek tartok ha egy normál 3d-s grafika, vagy nevezzétek ahogy tetszik alkot egy szép látványt.

Mondomén például a pc-s The Witcher 2 vagy Max Payne 3.
    Igaz ezekhez komoly gépigény is tartozik. Míg egy ilyen CS-re hasonlító kicsit rajzolt grafikánál azért pikk-pakk egy low gép elviszi maxon.

Vagyis azért szeretik használni mert úgymond szép színes grafikát kapnak kis gépigénnyel.
    Persze ez nem baj, mint már mondtam, de ez pont hogy könnyebb a fejlesztőknek mintsem nagyobb kihívás. :)
  • ratgab
    Nem fogsz meggyőzni, nekem a rajzos megvalósítás sokkal stílusosabb mint a fotórealisztikus. Reális grafikát a való életben látok eleget, köszönöm nem igénylem.

Egy ilyen játék hülyén is nézne ki fotórealisztikus grafikával.
  • DarkSector
    Nem lehetne maradjunk ennyiben, a fény árnyék real-time nagyban befolyásolja a megvilágított textúra vagy tárgy.

Rajzos grafika nem tud úgy tükröződni meg árnyékot vetni, illetve sokkal sarkosabb.
    Ez ugrott mint elmélet. :)
  • yesname #182
    Itt is lehetne ugyanolyan fény-árnyék csak nem menne a stílusához. A megvalósíthatóság nem attól függ, hogy normál/rajzos stb.
  • DarkSector
    Kapásból sokkal jobb (szebb), normál megoldásnál például a fény-árnyék.
  • DarkSector
    Nem.
    Nem arra írtam hogy egy fantasy-t könnyebb egy nem fantasy-hoz képest, hanem ezt a grafikai stílust sokkal egyszerűbb alkalmazni mint normál engine-el dolgozni, ami nem használ ilyen megoldásokat.

The Darkness 1 - The Darkness 2
  • DarkSector
    Nem.
    Ez a "rajzos" stílussal sokkal könnyebb dolguk van mint normál 3d-nél.
    Amúgy nem látjuk másképpen, hiszen nekem is azért tetszik a játék, egész egyszerűen ez a stílus egy dolog.

God of War 3???
    Nem "rajzos" grafika mégis pazar a cucc, ott azért több meló van a játékban, mint ebben. (grafika terén gondolom)
    Több melót arra értem hogy nem egyszerű ebben dolgokat szépre megcsinálni.

Ha lehetne, akkor a PoP 4-nél sem alkalmazták volna.
    Szép festői grafikát tudnak ezzel alkotni, meg nem kell élsimítás...annyi .