1540
Darksiders 2
-
#178 Szóval szerinted egy egyedi képi világot könnyebb megvalósítani, mint lemásolni a valóságot? Jól értem? -
ratgab #177 Másképp látjuk a dolgokat, de ez nem baj. -
#176 "Hát egyrészt ennek köze nincs a cellshadedhez"
- ezért mondtam hogy csak olyan mintha azzal a technológiával készült volna
"hanem, hogy ez nem lesz crysis szintű grafika"
- bocs rosszul értelmeztem
"Jómagam a stílust többre becsülöm, mint a fotórealisztikus grafikát"
- fotórealisztikus grafika is lehet stílusos
Ezért ezt nem tekintem oknak.
"(ez utóbbihoz nem kell annyi kreativítás, mint egy stílusos képi világ kialakításához!... Szerintem!)"
- pont fordítva! -
A cellshaded grafot én csak a Borderlandsnál tudom tolerálni egyébbként nem tetszik. -
ratgab #174 Látom a stílus szót te se értelmezted... -
ratgab #173 Hát egyrészt ennek köze nincs a cellshadedhez, másrészt nem azt mondtam, hogy Crysisnak kell lenni, hanem, hogy ez nem lesz crysis szintű grafika, de nem is akar az lenni. Ez stílusos akar lenni és az is!
Jómagam a stílust többre becsülöm, mint a fotórealisztikus grafikát (ez utóbbihoz nem kell annyi kreativítás, mint egy stílusos képi világ kialakításához!... Szerintem!) -
lammaer #172 Ebből látszik különbözőek vagyubk: én is (mint az előttem szólók) sokkal jobban kedvelem a rajzolt grafikákat mint azokat a játékokat ahol túlzottan az életszerűségre törekednek. Nálam minden ilyen játék egy nagy +al indít :)
De hát ahogy írtam is, különbözőek vagyunk :D -
#171 Érdekes nekem meg minden téren jobbnak tünik de már nem kell sokat várni és minden kiderül. -
#170 Hát nekem valahogy visszafejlődésnek tűnik az első részhez képest, minden olyan egyszínű szürke, az ilyet utálom. Ráadásul a harc meg mintha DMC4-et nézném, tudom ez másabb karakter meg ilyesmi de hát akkor is, War jobban bejött. Én valahogy egyre kevesebbet remélek a játéktól, aztán persze lehet meglepetés lesz. -
#169 grafika? inkább rajzfilmes, mint valóság hatást keltő
utóbbinak jobban örülnék, mert sokkal könnyebb lenne az azonosulás
dehát ez van :)
remélem X360-on nem spórolnak az élsimítással
-
#168 én magam imádom a cell shadinget,és hasonló megoldásokat -
#167 Pont ellenkezőleg vagyok, ez a rajzolt grafika, cell-shaded beütést ad, a Crysis 2-ben nincs ilyen...:D
De ettől még jó játék lesz.
most szereztem meg a Castlevania-t, az kemény cucc, addig bemelegítek. :) -
ratgab #166 Végighülyülték a videót, de amúgy a játék ütős!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a grafika stílusától és a kidolgozottságtól minden alkalommal padlót fogok.
Nem egy crysis grafika, de valami eszméletlen stílusos!!! Nagyon bejön! -
#165 Úgylegyen. -
#164 Ha az első résznél sikerült nekik remélem most is fog. -
#163 Jó de ha jön egy poén slot, akkor nem hagyhatom ki. :P
Amúgy igen, lehet bajos lesz az irányítás, nem ez lenne az első eset. -
#162 What??
A normális a billet jelent pc-én. -
#161 Lesz.
Tuti lesz:
-
#160 Csak nekem tünt ugy, hogy nem lesz normális gomb kiosztás? az első rész után ez oriási visszalépés lenne. -
Csokis #159 PC-n játszanak! Jó lesz ez szerintem.
-
#158 Én a trailer alapján megnyugodtam. :D -
#157 Látom szerencsére birja majd a gépem.. -
#156 Megjelent a gépigény:
Minimális követelmények:
• OS – Windows XP, Windows Vista SP1 vagy Windows 7,
• CPU – 2.0 GHz Intel® Core™2 Duo Processzor vagy hasonló teljesítményű AMD,
• RAM – Legalább 2 GB memória,
• HDD – 20 GB szabad hely (Telepítést követően 10 GB felszabadul),
• VGA – NVIDIA 9800 GT 512 MB vagy hasonló teljesítményű AMD,
• Online Steam fiók az aktiváláshoz.
Ajánlott követelmények:
• OS – Windows 7,
• Processzor – Bármilyen négymagos AMD vagy Intel Processzor,
• RAM – Több, mint 2GB RAM,
• HDD – 20 GB szabad hely (Telepítést követően 10 GB felszabadul),
• VGA – NVIDIA GeForce GTX 260 896 MB vagy hasonló teljesítményű AMD,
• Online Steam fiók az aktiváláshoz.
-
#155 Konkrétan most ilyen nekem se ugrik be de fejlödö fegyver az már volt több is. -
#154 Awesome.
Ez a etetjük a fegyót kicsit ismerös valahonan. -
#153 Darksiders II - A maszk mögött :magyar felirattal -
#152 Ha az első résszel nem volt gondod ezzel se lesz. -
#151 Hír az volt eddig is. :D -
IgH #150 így 1 hónappal a megjelenés előtt tényleg semmi hír a gépigényről, vagy csak én nem találok? -
#149 Érzem az erőben hogy x360 demo lesz ebből. -
#148 Én nem tudom, hogy mire hasonlit de hogy nagyon stilusos és hangulatos az biztos. -
#147 Tudom nem uyganaz a kor, de ha eszembe jut egy játék akkor a GOW jut eszembe...hogy miért az már egy más kérdés. :D -
ratgab #146 GOW görög mitológia téma, ennek meg aztán köze nincs hozzá.
Szobor, meg szörny, na ne röhögtess már.
Miért kéne bármihez hasonlítani? Darksidersre hasonlít és kész.
Már megbocsáss,de Severance: Blades of Time hamarabb volt, akkor Gow is arra hasonlít, meg a DMC is
Értem én, hogy tyúk, meg a tojás, csak ebben esetben a Gow olyan messze van a tyúktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Max annyit lehet mondani, hogy meglovagolja Darksiders a Gow hátszelét, de már ezt se lehet ráhúzni csak az első részre.
Tudtommal GOW utolsó része 2 évvel ezelőtt jött ki, így már hullámlovaglásról se lehet beszélni Dark 2 esetén. -
#145 Nem a konzolosok jönnek vele, hanem én, de valóban ez a stílus, meg minden eléggé azt a látványvilágot mutatja...a Darksiders első része nem ilyen volt, ez a sok szobor meg kőépület meg ilyen szörnyek, ezek inkább ahoz állnak közelebb.
Miért mit mondhatnék hasonlatképpen? :)
Mikor 2 féle H&S alap stílus létezik, a DMC és a GOW a többi mind ezekre épül... -
ratgab #144 Mindig ezzel jönnek a konzolosok. Nem tudom milyen a Gow, de abban biztos vagyok, hogy a két játék története, világa totálisan különbözik.
Az, hogy mindkettő fantasy és csapkodni kell bennük karddal még nem ad okot az összehasonlításra.
És mivel Pc-n nincs Gow, ezért Pc-n a koronázatlan király! -
#143 Kicsit nekem a God of War meglovaglásának tűnik... -
ratgab #142 Nagyon, nagyon, nagyon szép a játék! Sőt, nem szép, hanem sugárzik róla a maximálisan kifinomult stílusosság. -
#141 HUH ez faszán néz ki...:D -
Ulthane #140 Kemény boss harc -
#139 Darksiders II Comic-Con 2012 Stage Demo.