1540
Darksiders 2
-
#418 probalok megbaratkozni ezzel az "uj" grafikaval, de nem megy. Mivel sok helyen nagyon elnagyolt konnyeben elfedi a hibakat kidolgozatlansagokat, de igy is bele bele akad az ember. Nem tudom mi kesztette ra oket, ezt az otletet honnan "loptak" epp, hogy ez a helyes ut.
Mondjuk ha tobb embernek tetszik, mint sem, akkor ok nyertek :) -
#417 Semmi baj, egy alkalmazással. -
#416 mivel alakítod át őket? valami kép szerkesztővel vagy valami komolyabb cuccal? bocs az OFF-ért... :) -
#415 Hát összevissza, és a képeket alakitom át ICON fájl-ra...ha tudnál mondani címeket megkeresem és átalakitom őket ha kell....
nekem ezek vannak kb most a gépen:
- Ghost Reccon Future Soldier
- Spec Ops The Line
- CoD 4 - 6 - 8
- Dark Sector
- Inversion
- BF 3
- Alan Wake + AN
- Ravanged
...... -
#414 Ja bocs. Nem írtad hogy az alap ikonra gondoltál...:D -
#413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vízöntős résznél van valaki, amikor egy golyó van a kapu mögött és egy emelvényre állva kinyílik a kapu? hogy kéne kijuttatnom a golyót? előre is kösz -
#412 honnan szerezted ezt az ikont??? ilyen érdekelne más játékokhoz is... -
#411 Neeem, nem úgy értettem! :) Hanem alapból ha feltelepíted a játékot, akkor ami alapból van:
-
#410 Valamit benéztél...az első résznek nem lehet ez az ikonja, hiszen akkor ez a War karakter még nem létezett.
Darksiders ICON
-
#409 Nemrossz :) Nem is értettem, hogy miért ugyanaz az ikonja, mint az első résznek..legalább valami színbéli eltérés lehetett volna, vagy valami.. -
#408 Ha valakinek kell: Darksiders 2 ICON
-
#407 Csak nem értem, mert amikor harc van, akkor jobb oldalt előjön 4 gomb (bal klikk, space (elvileg erre van bindelve a teleport slash?!!), TAB és ESC, de nem csinál semmit a space-re. Valami hasonló volt az 1. részben is, de nem emlékszem már sajna hogy hogy volt ez az egész.. :D -
#406 Az már eleve hozzá van rendelve csak meg kell találnod a key bindget ott van a teleport slash is ! -
#405 Valaki? -
#404 Ez sok más játékra is igaz...:D -
#403 -
#402 -
#401 Nyugi ez a játék sok helyről lopott ötleteket de mindez (többnyire) igényesen lett megvalósítva, ezért is szeretjük. :) -
#400 mozgás ugyan az próbáltak sok mindent másolni de anno soul reaver minden része a kedvencem volt... -
#399 Lehet hogy én vagyok nagyon balfasz, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy hogy kell használni a Teleport Slasht... oké, hogy TAB-bal kiválasztod, de hogy lehet hotkeyt hozzárendelni vagy valami esetleg?! Mert ez így elég izé lenne hogy harc közben tabolni.. :D -
#398 A sok átvezető tényleg irritáló, de első végigjátszásnál ez még nem tűnik fel annyira mert érdekel a történet. Sokadjára már érvényes az amit te mondasz. -
#397 Soul Reaver...ne szidd azt a játékot... :P Ha ere hasonlitod az a Soul-nak egy fikázás. :D -
#396 Az lehet hogy egyszerű de azért a Boss harcok már közel nem lesznek oylan egyszerűek ! :D
A Soul Reavert meg igenis szerettük ! :D -
#395 bazz ez tényleg soul reaver koppintás de végül is nem szar csak egyenlőre egyszerű mint egy faék... -
#394 Ja és EPIC-eztek azok, akik elsőként írnak egy másik játékban hogy csak egy szar csöjáték, és hogy csak 2-3 gombot kell nyomni, meg szar konzol játék...
Nekem ez volt akkoriban szembetűnő mikor irtam ezügyben a topikba. :) -
#393 De baz attól hogy 20-an EPIC-eznek a játék AI-re. :)
én mikor elindultam a gép a POFÁM elé tolja az enemy-ket...érted nem mellém vagy mögém...
Ez a MP3 -> átvezető...átvezető....átvezető....átvezetők....berak a játék, eléd10 embert, mész 5 lépést eléd tesz 20 embert.....átvezető....átvezető...átvezető...és innen ismétlés.
Nem azért hogy ezen lovagoljak de nem? Gondolom te is játszottál vele...Most mond hogy nem ez va benne...
Lehet régen is ez volt, de régen még ez játék volt...és ez nem AI...hogy eléd vannak dobálva a karakterek és csak fedezékbe mennek.
Most őszintén nem? :D -
#392 Ez csak egy véletlen eszembejutott példa. :D -
#391 Nekem is csalódás volt föleg az első két rész után. -
#390 Te nagyon haragszol erre a max payne 3-ra ha még mindig ez a vesszőparipád. :) -
#389 Jah nagyon durva volt, pedig azt hittem a SH első része után már csak lefelé lehet...de nem.
És ez a SH 6...hát piszokjó, kicsit Causal-abb a többitől de szívemhez nőtt a sok-sok kis apró új beépített elem miatt:
- van egy gomb amivel a hátad mögé tudsz nézni még ha előrefelé is sétálsz.
- 30 titkos feladat Silent Hill városában (cseppet sandbox)
- alig van fegyver és lőszer, inkább tárgyakkal közelharc
- nagyon jó a story
- jó a zene
- VÉGÉN MIKOR A SAJÁT ÉNEDET KELL LEGYŐZNI/VAGY NEM LEGYŐZNI NAGYON BRUTÁL LETT AZ A KIS JELENET
stb ami most nem jut hirtelen eszembe.
- 6 befejezése van a játéknak! -
#388 SH2 storyja engem teljesen letaglozott annak idején. -
#387 Hát a GTA is megtette a magáét, de lehet talán mert az RDR inkább közelebb áll egy élő természetes világhoz ezért engem annak ellenére hogy nagyon úgy álltam neki hogy: "jó ingyen van nézzük meg milyen lett".
És aztán nem volt megállás.
Nem beszélve a felejthetetlen végjátékot. Amit garantálom játékosok ezrei megkönnyeztek.
És nem beszélve és elfelejtve hogy egy 15 órás DLC-t adtak ki hozzá, ami mind máig páratlan és ver minden más kiadott DLC-t ár/értékben... -
#386 ja a Red Dead mondhatni a egyik legjobb amit valaha csináltak a GTA meg bekaphatja (a Rockstar miatt) -
#385 Resident Evil 2 + Silent Hill 2 meg úgy mondanám hogy nekem egy mérföld kő....
Nem azt mondom hogy objektiven nem található benne bug, vagy kisebb kivetnivaló, de én nekem ezek a "tökéletes játékok". -
#384 Silent Hill...RE is lenne ha nem baszták volna el. -
#383 Gyakorlatban nem létezik!
Nincs 10/10.
Amúgy elsősorban amit kapásból rávágok az az RDR.
A Red Dead Redemption egy 10/10-es játék.
Régiekből Final Fantasy 7-8
***Ja és a Dark Sector....:D*** -
#382 nála a Darksector meg a DMC a fő szerintem -
#381 Igen az miért nálad mi a 10/10? -
#380 Akkor jól sejtettem...az SH2 meg gondolom a Silent Hill 2... -
#379 Túl vagyok a második bosson hát elég epic harc volt.