1540
Darksiders 2
  • DarkSector
    Írhattad volna, csak hogy értelmetlen...nem nyert...:D
  • ratgab
    Én meg úgy írtam, hogy annyira csipásan látsz, mint a sas...

Én se most jöttem a Tatai hévvel...XD
  • DarkSector
    "aszonta látok mint a sas."

Öreg róka vagyok.
    nem jött össze...nem azt mondtam hogy OLYAN A SZEMEM, hanem látok mint a sas!

Szóval ez nem jött be... :D
  • wedge31
    Akkor valszeg 600 lesz.
  • jarlaxxe
    60 új hsz? azt hittem kijött warezba a játék.
  • ratgab
    Annyira csipásan? XD
  • DarkSector
    Nem volt baj ...aszonta látok mint a sas. :D
  • ratgab
    Szemész mit mondott rá? XD
  • ratgab
    Nekem is!
  • DarkSector
    Ezt látom vazze, ez nem játékmechanika hanem képi világ...:D
  • ratgab
    Fölbaxol mostmár! Nem is játszottál még vele már fikázod....XD LOL
  • wedge31
    Söt nekem mind a négy tetszik...

• DarkSector
    Természetessen ezt magamról írtam, nem általánosan kell értelmezni.
    Csak megjegyzésképpen gondoltam, tenni ellene úgy sem tudnék.

Nem is a lila vagy kékes szín a baj talán hanem hogy kuvára beleolvad minden mindenben, míg az első rész színesebbnek tűnt.

De mindegy azért fogok én ezzel még játszani...
  • DarkSector
    Jó oké, de a teste is lekerül később? :D
  • wedge31
    Izlések és pofonok nekem spec mindkettö karakter nagyon bejön.
  • ratgab
    Menjetek már innen a sunyiba!!!! XD
  • ratgab
    Lehet, hogy az a csont álarc majd lekerül ám róla!
  • DarkSector
    hát persze nem sikerülhet minden másodikra ugyanolyan jól...hiszen akkor , ha nem lennének kevésbé jó karakterek akkor nem is tudnánk mi az hogy jobb karakter.
  • Shep
    Mondjuk ki, idétlen az egész :)
  • DarkSector
    Nekem a színezése nem fekszik, meg ez a csont álarc, elég fura...
    Sokszor mikor nlzem a játékból a Gameplay videókat a harcban azt hiszem néha hogy akit mi irányítunk, a karakter is elsőnek egy ENEMY akart lenni csak később döntötték el a fejlesztők hogy na akkor majd mi azt irányíthatjuk inkább.

Még alig észrevehető az eltérés ő is meg az ellenfelek is olyan kékes színűek...

• Shep
    Így is van, sokkal jobb War karaktere. Death olyan, mint valami gyenge Raziel utánzat meg egy csontpredátor keveréke :)
  • Shep
    Ez Neo csak kihidrogéneztette a haját :)
  • DarkSector
    Amúgy még annyit hozzátennék, ha már a karakterekről beszélünk, hogy az első részben sokkal jobb karakter volt szerintem...
    Szinezésben és dizájnban is...

Ezt a játékot is lenyomom mert biztos jó lesz, de a karakter szerintem az első részben jobb volt.
  • DarkSector
    De nem az itt a számomra kicsit poén hogy maga a játék vagy ez a csonarcú valakinek cool, hanem így egyben hogy a "beállása". :D
  • wedge31
    Ezzel kelett volna kezdened, wesker mega cool karakter...
  • DarkSector
    Ugyanígy ccool karakter ő is, attól hogy nem egy fantázia karakter...

• DarkSector
    Az izlésünk max ami eltérő.
    Az elképzelést értem, te fantázia karaktereket érzel közelebb az izlésedhez.

De cool karakter amit elsőnek mutattam az is, annak ellenére hogy nem fakó lila a teste meg a ruhája és van emberi arca.
    Most ez a kép amit linkeltél, kb ennyire cool mint ez:

• Seth
    Arról volt már valami infó, hogy a tárgylista mennyire lesz korlátozott? Lesz limit, vagy vehetünk fel mindent ész nélkül, végtelen tárhelyes? Ha már loot,akkor utálom,hogy állandóan az inventorit kell böngészni hogy na mit dobjak el,mit tartsak meg, hogy a köv tárgyat felvehessem?
  • Shep
    Hát legyen igazad de én nagyon tartok tőle, hogy jó páran lesznek akik húzni fogják a szájukat és azon sem lepődnék meg ha a pénztáraknál sem szerepelne majd úgy, mint ahogy azt várják és nem fogja megmenteni a halódó céget (vagy már egyenesbe jöttek?)
  • wesker24
    Akkor a kuyta se vette volna meg a játékot ha ugyanaz lett volna mint az I rész lehet egyeseknek bejött az I rész rendszere de lehet hogy a többségnek nem !

A Darksiders I nagyon jó volt de a Darksiders II-nek mág jobbnak kell lennie hogy felülmúlja az I részt !

És a Trailerek és a Review-k alapján már moszt ütösebb és sokkal jobb lesz mint az I rész az hogy neked nem jön be az egy dolog de van még másik 6 milliárd ember már aki játszik vele akinek be fog jönni !
  • Shep
    Nekem jó lett volna, mert az a rendszer tökéletes volt, nem volt túlbonyolítva, nem volt millió kombó, meg 6000 tárgy, jók voltak a helyszínek a fegyverek. egyszerű jól összerakott játék. Itt meg a karakter is olyan idiótán néz ki az eddig látott videok alapján a helyszínek sem tűnnek nagy valaminek én csak egy középszerű valamire számítok aztán lehet kellemes meglepetés lesz.
  • wedge31
    Valszeg teljesen más az elképzelésünk mi is az a cool, nálam pl ez.

• wesker24
    Igen akkor meg az lett volna a baj a Darksiders II-vel hogy semmi ujitás nincs benne totál ugyanaz mint az I rész !
  • Shep
    Nem azért írtam, nem is néztem milyen a színe, csak a diablora céloztam hogy annyi az eltérés ,hogy melyiknek milyen a színe.
  • wesker24
    Te mondtad hogy nem jön be a hupilila Sycthe meg a páncélzat szine !

Darksiders 1-ben is lila volt a Scythe akkor nem tök mindegy milyen szine van én ilyen apróságokon nem akadok fennt !
  • wesker24
    Jaja nem köetelezö Sycthe-val menni végig mehetsz a játékon fegyverrel ha ugy neked jó de ahhoz is kell LOOT hogy sokkal erösebb legyen !
  • Shep
    Nekem tökéletes volt az első rész rendszere.
  • DarkSector
    Hát bekapod a cicimet. :D
  • Shep
    Na ezt most nem értem, ki beszélt itt arról milyen legyen?
  • wedge31
    Ha minden igaz maradhatsz egy fegyó melett végig és azt " etetve " tápolhatod fel de ehhez is kell a loot.