1540
Darksiders 2
-
#58 jaja, az lesz, vagy valami olyasmi -
#57 Ahogy War-nak is volt egy chaos alakja, úgy Death-nek is lehet és valszeg az látható éppen -
#56 Csak a kasza miatt gondoltam... -
#55 Valaki más, szvsz. -
#54 3.00-nál az most a death vagy valaki más? -
#53 Darksiders II Interview with Vigil Games.
Sok új gameplay és infó, többek közt nehezebb lesz a játék, hogy ez most a harcra vagy a platformra esetleg a puzzle elemekre vonatkozik az nekem nem derült ki az interjuból. -
#52 Cool. -
#51 -
#50 Igen, én is valami ilyesmire számitok. -
#49 Az tényleg jó lenne. -
#48 kb olyasmi lesz, mint anno a Ninja Gaiden-ben a varázslás
inazuma, ice storm, inferno
hack&slash játék ellenére a varázslat része jóval látványosabb volt, mint a manapság agyonajnározott skyrim, ami csak erre (kellene hogy) épül(jön) -
#47 Szerintem itt varázslás cimszó alatt nem ilyen fireball dobálásra kell gondolni hanem inkább mindenféle erösitő varázslatokra, legalábbis én erre számitok.
Aztán lehet, hogy lesz egy varázsló süveges köpenyes death build is... -
#46 Erős rpg elemekre szerintem ne számits, mondjuk ezt a varázslós dologot nem nagyon tudom elképzelni a darksidersben de majd kiderül. -
#45 erről nem is tudtam, fasza lesz -
#44 Az a hir járja. -
#43 rpg-és? -
#42 Én már leginkább a beigért rpg-és ficsörökre volnék kiváncsi. -
#41 A végén ahogy beáll az nagyon állat. -
#40 Nagyon epic lesz ez a két kaszás harc. -
#39 -
#38 Darksiders II Behind the Mask.
-
#37 Darksiders II: Death Lives trailer.
-
#36 DarkSiders 2 - Announcement - Gamescom 2011 Trailer.
-
#35 DMC, Ninja Gaiden és a Bayonetta a h&s HC réteget célozzák meg a komplex harcrendszeren keresztül, így ezek a legleg ebben a stílusban. Mezei játékos lehet végigcsapkodja a játékot és valahogy átszenvedi magát rajta ( Ninja Gaidenbe nekem nem sikerült csak a feléig eljutni, de már közben is vért izzadtam olyan brutál nehéz ), de annál többnek alkották meg ezeket hogy csak simán egy fapados Darksiders mechanikához hasonlítsuk őket.
Yutubon megannyi kombó videót lehet ezekről nézni, ahol hihetelen módon nyomják... -
lammaer #34 Hát a puzzlék nagyon bejöttek nekem is - nagyon ügyesen építették fel, mindig a már megszerzett tudásra alapozva bonyolították kicsit a következő rejtvényt, és nem voltak szinte 1x sem elrugaszkodottan csavarosak. Tehát több/kevesebb kisérletezéssel meg agyalással rá lehett jönni.
Az én agyi kapacitásomhoz pont passzolt, nem volt megfejthetetlen de annyira egyszerű sem. Igy a megoldáskor megadta a sikerélményt. -
lammaer #33 "Tömény hülyeség és valótlanság, még mielőtt valaki elhinné egy percig is."
Bocsánat hogy belegázoltam a lelkivilágodba - mentségemre legyen mondva direkt vettem még PS-t csak emiatt (miután a PCs nem nyerte el a testzésem), és ott is inkább csak annyiban merült ki a harc komplexitása, hogy egy raás gombot kell egyszerre lenyomni, hogy az ember mondjuk oldalra tudjon gurulni.
Ami egyébként felesleges is, mert sima ütésekkel nagyon jól el lehet boldogulni minden flancolás nélkül.
Plusz nekem nem jött át az, hogy a karakterben erő van - DSben valahogy érezni, hogy ha War odacsap annak hatása van. A DMC meg olyan "megszúrkálom és megy le a HPje" ütésekkel meg "ha sokat csapkodok a levegőben le se esek" harcmodorral kápráztat.
De ahogy megfogalmazta a kolléga, ízlések és pofonok. A DS UTÁN a DMC nem vált be NEKEM. -
#32 kicsit olyan
ideges, kapkodós a játékmenet
a gyors és dinamikus helyett :)
a ninja blade-re emlékeztet
amit egy velejéig buta hack&slash-nak tartok
remélem tévedek :) -
#31 Ja, puzzle az jöhet még böven. -
Xinjin #30 Érdemes elolvasni a Lore-ról szóló cikket is, melyben érdekes információkat lehet megtudni a háttérsztoriról illetve a Darksiders világáról. Angolul van, szóval ha esetleg van igény rá akkor veszem a fáradtságot és lefordítom. -
#29 Bíztatóak az előjelek és hogy minden téren fejlődik, és ujdonságok kerülnek bele, de remélem a puzzle és a platform elemek ugyan olyan arányban lesznek mint az első részben az akcióhoz mérten. -
Csokis #28 -
#27 RPG elemek, skillfa, loot, ennyi jó hírt egy játékkal kapcsolatban már régen hallottam... -
Xinjin #26 A Gamerinformer oldalán csináltak egy HUB-ot ami tartalmaz sok új információt a Darksiders 2-ről. Szépen lassan csepegtetik az információkat.
Az oldal címe: GameInformer - DarkSiders 2 HUB
Tegnap jött ki egy interjú a Harcrendszerről ahol Martin Donald Game Director meséli a főbb különbségeket harcról az első és második rész között.
Aki esetleg nem tud angolul akkor röviden elmondom, hogy bevezetnek RPG elemeket a játékba úgymint Erő, Ügyesség stb. és Skill fát. Ezek segítségével lehet, majd eldönteni, hogy milyen harci stílus fekszik nekünk azaz Death-nek :). Érdekesség, hogy az interjúban látható egy rajz, ahol Death három különböző kinézetben feszít Halál, úgymint Slayer, Necromancer és Warrior. Gondolom ezek egy-egy asszociációi a megtanulható skill fának. Ja és lesz loot. -
#25 Ez piszkosul nem érdekel senkit egy pc-és topikban. -
Csokis #24 Could Wii U Be The Best Platform For Darksiders II? -
ratgab #23 Dupla kasza, Übernagy kalapács... jónak tűnik! Hangulatos! Death meg tényleg hasonlít egy predátorra! Várós cucc! -
#22 Megjöttek az első képek.
-
Xinjin #21 Szerintem pedig úgy kell tekinteni, hogy Az apokalipszis lovasai nem léphetnek a Földre amíg nem kezdődik el az apokalipszis. Mert azt tudjuk, hogy a négy lovas a tanács törvényeit kell, hogy betartassa a Menny és Pokol között, szal nem hiszem, hogy csak ölbe tett kézzel várják az apokalipszist, hanem járnak más világokba, hogy fenntartsák az egyensúlyt. Mikor elkezdődik az apokalipszis a megírt idejében, akkor mind a négyen együtt vágtatnak a Földön, hogy rendet teremtsenek.
Az első részben persze elindult az apokalipszis, de nem teljesen úgy ahogy és amikor kellett volna, mivel a Hetedik Pecsétet nem törték fel, csak a játék végén! A Hetedik Pecsét adja a jogot arra, hogy a négy lovas a Földre lépjen.
És ezzel máris lehet írni a sztorikat a többi lovasnak. -
#20 Én probáltam a DMC-ét de egy pár óra után elég volt belöle azt nem mondom, hogy rossz de az egész biztos, hogy más stílus mint a Darksiders. -
ratgab #19 A végén lehetett látni az égen közeledő 3 lovast... És hát az apokalipszis bekövetkeztét a 4 lovas megjelenés jelzi. Ha War előjött a többieknek is elő kellett jönni szerintem!