1540
Darksiders 2
-
#378 Érdemes megvenni hangulatos.
A gépigénye kicsi, kicsit rajzosabbak a karakterek - comic feeling - de túl lehet tenni magunkat ( bár a kreátor Obelixre hajaz :D).
Vagy 15 DLC van/lesz hozzá. -
#377 :) -
#376 Baldur's Gate 2. -
ratgab #375 Én meg már meg is tettem. -
ratgab #374 Na menjél mostmár innen Binary Domain-ezni Sötét Szektor.... -
#373 Mi az a BG2? :D -
#372 Logót kellene változtatnod... -
#371 Nálam van a hiba, vagy a dialógusoknál egyszerűen nincs hang? -
#370 Na gyerekek, ez a játék jobban leköt, és jobb játék is mint az a fostalicska diablo 3. -
#369 Rajtam nem fog mulni én megveszem. -
#368 Nálam két 10/10-es játék van a SH2 meg a BG2. -
#367 Azért bízom benne, hogy jól fog fogyni, mert állítólag ezen múlik most a THQ jövője -
#366 Azért tiszteletem a fanoké meg a fejlesztőké hogy egy fasza játékot csináltak, de nálam nem ilyen a 10/10-es alkotás.
Azért inkább maradjunk így hogy nem játszottam végig hogy max 9/10-es... -
#365 A vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van.
Van már review ha valakinek ez számit.
Már 10/10 értékelés is létezik... -
#364 Ja bocs én értettem akkor félre.
Hát másoknak nem mondom meg mi a jo meg hogy tegyenek, de én ha el is olvasok valamiről valamit, engem nem tud befolyásolni nagyon.
Ha befolyásolna nem az lenne a nevem ami...:D -
#363 A senki véleményével nincs baj csak nem az alapján itélek meg egy játékot hanem saját tapasztalat alapján. -
#362 Miért?
Nincs semmi baj a véleményével. Én nem ezt mondtam csak egyszerűen én nem más alapján játszók...
Nekem hiába mondja valaki hogy a MP3 egy brutáljó játék SOHA NEM LÁTOTT AI-vel.
Mikor látom hogy NEM...:D -
#361 Totti neked mérvadó... -
#360 Menj az Inventory-ra ott keresd meg a gamepadot utána meg a kaszát ott lesznek a key binding beállitások ! -
csgj #359 Na, nekem még csak nem is engedi, hogy bekapcsoljam a vsyncet. Mármint hiába pipálom ki, a képet így is szétnyúzza/húzza... -.- -
#358 Nem, nem olvasok másoktól általában....
Egyrészt mert szubjektív általában, illetve spoiler. :)
Igazunk, de SAJNOS igazunk...mert SAJNOS...nem ez volt a célom hogy ilyen legyen...
Nekem még mindig eltörpül a sok apró hiba az mellett hogy BRUTÁL IDÉTLEN KÉKESZÖLD MINDEN...és BASZOTT FAKÓ SZÍNEK VANNAK... -
#357 Totti írásait olvastad az eredeti-ben? Hát úgy néz ki igazunk lett :S -
#356 Nekem full hd fut a játék a játék v-sync bekapcsolva és semmi fagyás meg csikok ez valszeg user hiba lesz. -
#355 Akkor elárulhatnád merre van mert én nem találom. -
#354 "elsőre nagyon nem vagyok elájulva, igazából bejött kb. minden félelmem, úgy néz ki még az elsőnél is rosszabb port lett. (bár tartsuk fenn neki a jogot, hogy mondjuk 1-2 dolog a virágboltos verzió sajátja, bár erősen kétlem.)"
Megint egy szép mondat, ezt mondtam n már az előjelek alapján is...mivel nem kell nekem ehhez játszani vele hogy lássam, bármennyire is sokan azt hiszik. :D
Egyetértek. -
IgH #353 elsőre nagyon nem vagyok elájulva, igazából bejött kb. minden félelmem, úgy néz ki még az elsőnél is rosszabb port lett. (bár tartsuk fenn neki a jogot, hogy mondjuk 1-2 dolog a virágboltos verzió sajátja, bár erősen kétlem.)
magasabb felbontásban laggol a játék, alacsonyabb felbontásban viszont még oldalra is ilyen ormótlan fekete csíkokkal bassza tele a képernyőt (az első rész vajsimán futott), a grafikai beállítások persze megint kimerültek ennyiben, amit úgy harmadszorra volt hajlandó elfogadni a játék. elvileg persze atin rosszabbul fut, de szerintem ezt már megszoktuk. bill.kiosztás ugye nincs benne, a menüből visszalépni a játékba nálam konstans 6-7 másodperc, a nagyjából 30-45 perc játékom alatt pedig egyszer elég csúnyán be is fagyott a játék. egyelőre ennyi, ettől független lehet jó még, a zene pl. szokásos kyd-minőség, viszont most úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy nem rendeltem meg. -
#352 Hat ez eddig rohadt jo jateknak tunik,utoljara a Soul Reavert elveztem igy(az se ma volt),ilyen tipusu jatekbol,ebbe is hasnoloan eros parbeszedek vannak,es a loot meg skill rendszer sokat dob rajta. -
ratgab #351 Beszarás! Darksiders 2-nek már van warez verziója, de az megvan eredetiben, így nem szedem le. Sleeping dogs nincs meg, annak meg még nincs....XD -
#350 Hogy mondhatsz ilyet a nagy bölcs emberek szerint 20. előtt nem jöhet ki a warez.... -
#349 Van key binding elsőre én se találtam meg de egy kis keresés után megtaláltam a Key bindinget és úgy állítottam be ahogy én akartam ! -
#348 Kiprobáltam én is igy három óra játék után jónak tünik.
A kezdés egy kicsit furcsa mert mindjárt akció van és utána se nagyon találkoztam átvezetövel viszont a graf hozza az első rész szinvonalát.
A harc pörgösebb lett és ugye van rengeteg loot és skillfa.
A bill+egér irányitás detto ugyanaz mint az első részben akinek az ment itt se lesz panasza.
Viszont nincs keybinding ami nagy hiba.... -
#347 Igen.. csak a bill+egér érdekelt. THX -
#346 Állítólag rosszabb persze csak ha a bill+egér kombóra voltál kíváncsi. -
#345 Ugyanúgy támogatja a vezetések X360 kontrollert :D -
#344 Csoki all!
Változott valamit az irányítás vagy maradt a régi ? PC-re gondolok! -
#343 Nem mivel egy HideIP VPN progit használok amivel USA IP-re csatlakozik mintha tényleg az USA-ban lenne ennyi, játszottam már USA VPn-nen keresztül EU megjelenés előtti játékokkal nem volt semmi gond se ! -
#342 #336 -ra ment. -
#341 Ezért nem bannolhatnak steam-ről? Én is kipróbálnám de szerintem nem éri meg kockáztatni miatta az accountomat. -
#340 APA KEZDŐDIK MEGINT! -