27719
-
#1464 Vice cityben, ha egy rendőr üldözte a bűnözőt az utcán és leütöttük a tolvajt akkor kb 50dollárt kaptunk. Ilyet is beletehetnének csak más jutalommal. -
#1463 Az okés, de mennyire életszerű már, hogy egy jólmenő gengszter az utcán szedi fel a napi kurvinyeket és nem otthon feszítenek a cicababák valamék luxusvillájában a medence mellett, vagy a privát bícsén?!?!? -
#1462 És a főszereplőknek mindig frissen ondolált haja van és kifogástalan a sminkje, még egy lakatlan szigeten töltött hajótörött buli után is. -
xido #1461 sorozatokban sem,pedig ott lenne rá idő:)
meg nem ájulnak el,ha bevetés alatt nem ettek 2 napja:)) -
#1460 Kurvázni lehet, trailerbe is van. -
#1459 A filmekben WC-re sem mennek, mert azzal sem húzzák az időt, de egy sims-ben pl. ez már igen fontos tényező... :D -
xido #1458 filmekben húzzák ezzel az időt?..alig...na:)) -
#1457 Namost ha sem randizni, sem kurvázni nem lehet, akkor miféle bűnöző ez vaze, valami eunuch fajta fisfos?!?!? Egy tökös maffiás az végigkúrja a fél várost MINDEN NAP! :DDD -
#1456 hm, ezt érdekes olvasgatni, de legjobb lenne majd ha közölnék magyarul is ezeket... -
Tsol #1455 Az a háttérben nem az a baszommagas sokszögalapú felhőkarcoló ahonnak ejtőzni lehetett? -
#1454 A szokásos gamestar adag!
Újabb pletykák szivárogtak ki a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatban -
morzsi555 #1453 [URL=http://www.chanarchive.com/4chan/v/26418/hey-everyone-it-s-your-favourite-neighbourhood-rockstar-leak-here-ready-and-willing-to-answer-questions]lol2, rockstar "leak"[/URL] -
morzsi555 #1452 lol -
Robi546 #1451 xDDD -
#1450 ne keverd már a szexuális beállítottsághoz az erőszakot... a gyermekek igenis erőszakosabbak (vagy még inkább: csökken az empátiára való képességük/hajlamuk, ami erőszakot is szülHET, de szvsz ez már önmagában is elég gáz) lesznek az erőszakos játékoktól, pláne tizenpár éves korban, amikor erre durván fogékonyak is.
tévé passziv, sokkal kevésbé hat, mint amikor "ő játssza el" a szerepet. iskola meg ugye a kikerülhetetlen rossz :) mondhatni, hogy azzal megkapja azt, amiről te is irtál: nem lesz elzárva. de legalább nem is kéne rá folyamatosan önteni a hatásokat...
remélem nem lesz sose gyermeked - vagy addig te is felnősz :) -
#1449 :DDD -
#1448 Megválaszoltad a kérdésed XD -
Robi546 #1447 ki vagy mi az a Sani ? San Andreas ? :D :D -
#1446 én is ezeket fogok majd beszerezni jövőre, meg még vidi karit
remélem lesz béta vagy valami, hogy azért kilehessen probálni mennyit kell fejleszteni gépet -
#1445 Jó kis összehasonlító videó. De mire az V kijön pc-re addigra már a Sani kb 8 éves lesz. -
#1444 ejj nagyon bejön ez a GTA V,addigra beszerzek még plusz 4 GB ramot,meg plusz 2 magot,és mehet a móka :) már alig várom! -
ldavid #1443 :)
-
#1442 az autók tuningolhatók lesznek benne?
arra kíváncsi leszek.. -
#1441 Tehát akkor egy 13 éves gyereknek nem kell ilyennel játszani mert miért is ? Akkor ne nézzen tv-t se, ne menjen ki az utcára se ? És mi van az iskolával ? Képben vagy azzal kapcsolatban hogy a mai iskolákban mennyire erőszakosak egymással a gyerekek ? És még lehetne sorolni a sort a családi hátterekig... Ahhoz hogy minden szeméttől megóvj egy gyereket, eléggé el kell zárni a külvilágtól, és félő hogy egy antiszoc hülye gyerek lesz mire felnő, akinek egy barátja sincs.
Amúgy te is azok közt az érvelők közt voltál a hír topikban, akik kézzel lábbal hadonásztak amellett, hogy egy homo párkapcsolatban felnövő gyereknek semmi baja nem lesz (szerintem egy igen ferdült világképe lesz de ezt most hagyjuk). Ha az nem árt akkor szvsz a GTA sem, és a homo példámtól függetlenül sem. -
#1440 Te állítottad, hogy a való világhoz képest egy gta már semmi.
Ami szvsz abszurd, ergo 13 éveseknek nem kéne ilyesmivel játszani. -
#1439 Azért katonaság jó lenne ha belekerülne, tankok katonák előli menekülés jó volt. Most tank is lőhetne -
Robi546 #1438 "sziklára mászhatsz, evezhetsz" <<< Nagyon tetszik főleg a szikla mászás... :D :D Várom már, apa kezdődjön már!! :DDDDD xDDD -
#1437 Egész életemet a gép előtt töltöm (sajnos a meló miatt meg kell szakítanom mindig :( ) még jó hogy buta vagyok mit vártál?
Nem tudom mi az az irónia, most írom a gép előtt ülök és nem kulturálódok. -
#1436 hogy te mennyire buta vagy :D :D :D
mindneki tudja, hogy RAGE engine-t használt a gta 4 és az 5 is azt fogja... Fpocok azért reagált úgy ahogy mert beírt jack egy olyan tényt amiről mindenki tud és 600x le lett már itt írva, irónia szó mond valamit? -
#1435 Nekem ne smájlizzál ,mert ez a fej sajnos a te tudatlanságodat tükrüzi.
Wikipedia GTA4 - a tudatlanoknak!
GTA 4 - Rockstar Advanced Game Engine [RAGE] és nem a RAGE játék mert az id tech 5 engine-es (grafika)
GTA 5 alatt meg ennek az agyontuningolt verziója lesz és remélem pc-n optimalizáltabb is! -
#1434 -
#1433 Mit ne ne GTA 4 alatt is az futott.
Reméljük pc-re jobban optimalizálják mint az elődöt! -
#1432 -
#1431 akkor az tele lesz bugokkal :DDD -
#1430 NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#1429 Ja és még elűrulták, hogy RAGE grafikus motor hajtja a játékot. -
#1428 Én is hallottam egyet az ismerősömtől aki az ismerőse ismerősének az ismerősétől hallotta akinek egy ismerőse a rockstar-nal dolgozik és ő mondta hogy az ismerőse aki szintén rockstarnal van írta bele a játékba, hogy vécére lehet menni kis és nagy dolgokat intézni, fára mászni és kivágni láncfűrésszel, vadászni is lehet, orrszarvú is lesz meg elefánt meg zsiráf mert van állatkert is és van mellékküldetésként ahol hímprostinak kell beállni és nemcsak nőket kell kielégíteni. -
janihunk #1427 Hát én most leírtam megint akkor. -
#1426 ugyanezeket írták le vagy 10x alább.............. -
#1425 Egyikfele igaz és lehet következtetni a trailerből is, a másikfele belebeszélés.