27719
  • jackoneill90
    Vice cityben, ha egy rendőr üldözte a bűnözőt az utcán és leütöttük a tolvajt akkor kb 50dollárt kaptunk. Ilyet is beletehetnének csak más jutalommal.
  • Sir Quno Jedi
    Az okés, de mennyire életszerű már, hogy egy jólmenő gengszter az utcán szedi fel a napi kurvinyeket és nem otthon feszítenek a cicababák valamék luxusvillájában a medence mellett, vagy a privát bícsén?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    És a főszereplőknek mindig frissen ondolált haja van és kifogástalan a sminkje, még egy lakatlan szigeten töltött hajótörött buli után is.
  • xido
    sorozatokban sem,pedig ott lenne rá idő:)
    meg nem ájulnak el,ha bevetés alatt nem ettek 2 napja:))
  • Master91
    Kurvázni lehet, trailerbe is van.
  • Sir Quno Jedi
    A filmekben WC-re sem mennek, mert azzal sem húzzák az időt, de egy sims-ben pl. ez már igen fontos tényező... :D
  • xido
    filmekben húzzák ezzel az időt?..alig...na:))
  • Sir Quno Jedi
    Namost ha sem randizni, sem kurvázni nem lehet, akkor miféle bűnöző ez vaze, valami eunuch fajta fisfos?!?!? Egy tökös maffiás az végigkúrja a fél várost MINDEN NAP! :DDD
  • Yoda001
    hm, ezt érdekes olvasgatni, de legjobb lenne majd ha közölnék magyarul is ezeket...
  • Tsol
    Az a háttérben nem az a baszommagas sokszögalapú felhőkarcoló ahonnak ejtőzni lehetett?
  • Rayden02
    A szokásos gamestar adag!
    Újabb pletykák szivárogtak ki a Grand Theft Auto V-tel kapcsolatban
  • morzsi555
    [URL=http://www.chanarchive.com/4chan/v/26418/hey-everyone-it-s-your-favourite-neighbourhood-rockstar-leak-here-ready-and-willing-to-answer-questions]lol2, rockstar "leak"[/URL]
  • morzsi555
    lol
  • Robi546
    xDDD
  • arty
    ne keverd már a szexuális beállítottsághoz az erőszakot... a gyermekek igenis erőszakosabbak (vagy még inkább: csökken az empátiára való képességük/hajlamuk, ami erőszakot is szülHET, de szvsz ez már önmagában is elég gáz) lesznek az erőszakos játékoktól, pláne tizenpár éves korban, amikor erre durván fogékonyak is.

tévé passziv, sokkal kevésbé hat, mint amikor "ő játssza el" a szerepet. iskola meg ugye a kikerülhetetlen rossz :) mondhatni, hogy azzal megkapja azt, amiről te is irtál: nem lesz elzárva. de legalább nem is kéne rá folyamatosan önteni a hatásokat...

remélem nem lesz sose gyermeked - vagy addig te is felnősz :)
  • RiCSi1234
    :DDD
  • Ryder62
    Megválaszoltad a kérdésed XD
  • Robi546
    ki vagy mi az a Sani ? San Andreas ? :D :D
  • muHaHaHa
    én is ezeket fogok majd beszerezni jövőre, meg még vidi karit
    remélem lesz béta vagy valami, hogy azért kilehessen probálni mennyit kell fejleszteni gépet
  • Ryder62
    Jó kis összehasonlító videó. De mire az V kijön pc-re addigra már a Sani kb 8 éves lesz.
  • bakkerman
    ejj nagyon bejön ez a GTA V,addigra beszerzek még plusz 4 GB ramot,meg plusz 2 magot,és mehet a móka :) már alig várom!
  • ldavid
    :)
  • Krisztiam #1442
    az autók tuningolhatók lesznek benne?
    arra kíváncsi leszek..
  • Bronx South
    Tehát akkor egy 13 éves gyereknek nem kell ilyennel játszani mert miért is ? Akkor ne nézzen tv-t se, ne menjen ki az utcára se ? És mi van az iskolával ? Képben vagy azzal kapcsolatban hogy a mai iskolákban mennyire erőszakosak egymással a gyerekek ? És még lehetne sorolni a sort a családi hátterekig... Ahhoz hogy minden szeméttől megóvj egy gyereket, eléggé el kell zárni a külvilágtól, és félő hogy egy antiszoc hülye gyerek lesz mire felnő, akinek egy barátja sincs.

Amúgy te is azok közt az érvelők közt voltál a hír topikban, akik kézzel lábbal hadonásztak amellett, hogy egy homo párkapcsolatban felnövő gyereknek semmi baja nem lesz (szerintem egy igen ferdült világképe lesz de ezt most hagyjuk). Ha az nem árt akkor szvsz a GTA sem, és a homo példámtól függetlenül sem.
  • arty
    Te állítottad, hogy a való világhoz képest egy gta már semmi.

Ami szvsz abszurd, ergo 13 éveseknek nem kéne ilyesmivel játszani.
  • jackoneill90
    Azért katonaság jó lenne ha belekerülne, tankok katonák előli menekülés jó volt. Most tank is lőhetne
  • Robi546
    "sziklára mászhatsz, evezhetsz" <<< Nagyon tetszik főleg a szikla mászás... :D :D Várom már, apa kezdődjön már!! :DDDDD xDDD
  • grebber
    Egész életemet a gép előtt töltöm (sajnos a meló miatt meg kell szakítanom mindig :( ) még jó hogy buta vagyok mit vártál?

Nem tudom mi az az irónia, most írom a gép előtt ülök és nem kulturálódok.
  • tommygear
    hogy te mennyire buta vagy :D :D :D
    mindneki tudja, hogy RAGE engine-t használt a gta 4 és az 5 is azt fogja... Fpocok azért reagált úgy ahogy mert beírt jack egy olyan tényt amiről mindenki tud és 600x le lett már itt írva, irónia szó mond valamit?
  • grebber
    Nekem ne smájlizzál ,mert ez a fej sajnos a te tudatlanságodat tükrüzi.

Wikipedia GTA4 - a tudatlanoknak!

GTA 4 - Rockstar Advanced Game Engine [RAGE] és nem a RAGE játék mert az id tech 5 engine-es (grafika)

GTA 5 alatt meg ennek az agyontuningolt verziója lesz és remélem pc-n optimalizáltabb is!
  • tommygear
  • grebber
    Mit ne ne GTA 4 alatt is az futott.
    Reméljük pc-re jobban optimalizálják mint az elődöt!
  • Büdös Bohóc
  • Krisztiam #1431
    akkor az tele lesz bugokkal :DDD
  • Fpocok
    NANEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • jackoneill90
    Ja és még elűrulták, hogy RAGE grafikus motor hajtja a játékot.
  • jackoneill90
    Én is hallottam egyet az ismerősömtől aki az ismerőse ismerősének az ismerősétől hallotta akinek egy ismerőse a rockstar-nal dolgozik és ő mondta hogy az ismerőse aki szintén rockstarnal van írta bele a játékba, hogy vécére lehet menni kis és nagy dolgokat intézni, fára mászni és kivágni láncfűrésszel, vadászni is lehet, orrszarvú is lesz meg elefánt meg zsiráf mert van állatkert is és van mellékküldetésként ahol hímprostinak kell beállni és nemcsak nőket kell kielégíteni.
  • janihunk
    Hát én most leírtam megint akkor.
  • Büdös Bohóc
    ugyanezeket írták le vagy 10x alább..............
  • Bronx South
    Egyikfele igaz és lehet következtetni a trailerből is, a másikfele belebeszélés.