27719
-
#2567 álom világban élsz -
#2566 mivel egy játékból valóak a képek és a trailer, így igen, jó hogy ugyanolyan a grafika, és minden más is -
#2565 nem jó a kép.. amúgy az akartam linkelni, mikor a néger csávót üldözik. -
#2564 pl ez a kép.. a trailerbe is van egy kb tök ugyan ilyen jelenet.. és a grafika is ilyen.. szerintem az első trailer is ingame videó.. de lehet hülyeséget mondok.. mindegy majd kiderül.. de én most erre fogadnék.
-
#2563 és ezt hogy gondoltad? kiadják ugyanazt a trailert, és random bevágják az eddig kiadott képeket, igénytelen módon? :D
bár sejtem nem így gondoltad te sem... de ilyen nincs, hogy trailert bővítenek... -
#2562 Amúgy szerintem nem lesz új trailer.. szerintem a régi lesz kibővítve.. elégé bele illik 1-2 screen.. -
#2561 2005 novemberében volt pl az xbox "csucs". az akkori csucsgépekhez mérd ;) -
#2560 ez a konzol vs pc ugyis örök vita, aki meg ki akar belőle maradni annak van mindkettő :)
Én mindkettővel megvagyok elégedve....mindegyik platformnak vannak előnyei hátrányai... -
#2559 Nekem nincs konzolom sajnos,én nem igazán tudok hozzászólni a témához!
De mindig öröm számomra az ezzel kapcsolatos témákat olvasni! -
#2558 látom jó kis témát sikerült ezzel elindítani, pedig nem ez volt a cél, tényleg nem... csak nem kellene leszólni a mai konzolokat...
azt pedig senki nem állította, hogy micsoda "csúcs technologia" ;) -
#2557 -
#2556 Én annak a bejelentésnek örülnék a legjobban,hogy a R* benyögné mint a Max Payne 3 esetében hogy PC-kre és konzolokra külön-külön fejlesztenek egyszerre,bár igaz erre elég kicsi rá az esély! -
Tommy Drak #2555 Szerintem jöhetne a next gen konzol ha már ennyi konzol fan van.Nekem akkor se kell ez a dx9-es grafika hiába akarnak okosítani itt azzal,hogy micsoda csúcs technologia ezek a mostani konzolok.Vak nem vagyok azért,Pc-n minden sokkal igényesebb ha van egy elfogadható konfigurációja az embernek.
Next gen konzol azt aláírom már most látatlanba,hogy az fel fog érni egy csúcs pc-vel na de a mostani az bizony nem.
De nem is érdekel különben.Azt akarom,hogy PC-re is csinálják meg normálisan.Legyen HD textura,DX11,frankó Pc-s kontroller támogatás vagy bill+egér kombó tuti irányítás.Én ezt elvárom ettől a játéktól -
Tommy Drak #2554 Ez gyenge.Ilyen mértékü optimalizálásra ne számíts azért:)
2013-ra ilyen géppel + legacy driver-el low-ba is alig fog menni bármi nem csak ez:) -
#2553 vagy kiadják a mostani gépekre amiből van 50-50 millió, vagy az újakra amiből lesz sokat mondok 10-10. Én mondjuk rögtön venném az új gépet gta-val vagy annélkül, de szerintem remegne a keze annak a fejesnek aki erre rábólint. -
#2552 szóval ha nextgen akkor 2014ig nem számithatunk a játékra, elvégre ezt gondoljátok, mert hogy 2013én végén nem lesznek next konzolok szerintem az biztos -
#2551 Itt már minden a pénzről szól, szóval biztos. -
#2550 az mondjuk csunyán beb*szna, ha a nintendo venne a wiiU-ra (kb curentgen konzolok erejével) pár évnyi gta exkluzivitást :D -
#2549 itt már nem milliók, de milliárdok forognak. ennyit minek áldozna a sony/ms? nekik ott vannak a saját, belsős IP-ik, azokat nyomják inkább.
mondjuk az MS 50 milláért az egyik gta4 kiegre vett időleges exkluzivitást... de ha egy kieg ilyen drága... :/ -
#2548 Kb esélytelen hogy next-gen.. szerintem borítékolható a 2013 Q1-Q2 megjelenés.. és next-gen konzol legkorábban 2013 év vége.. ha nem 2014 év eleje.. -
Nagydög #2547 Ebben is van racio. -
Nagydög #2546 Borgnak igaza van. A jelenlegi 100 millio darab konzol sem csak ugy bespawnolt a haztartasokba. Mindenfele huzo cimek adtak el oket. A GTA alkalmas huzocimnek, szerintem a konzolgyartok szivesen tamogatnak egy kis penzzel is emiatt. -
#2545 szerintem egy konzolgyártó se fizetne annyit, hogy jobban megérje az R-nek mint egy alap 10millió+ os eladás...
Azért ha abba is belegondolsz, mekkora érvágás lenne a fanoknak, hogy bejelentenék hoppá gta5 nextgen, vehet új cuccot, ezt illő lenne előre bejelenteni...meg szerintem ez kiderült volna már, a trailert elnézve meg semmi nextgenre utaló jel nincs, szép szép, de nem esik le az állam, a képek meg tudjuk hogy nem a valóságot tükrözik...ebbe a generáció többek szerint még van két év, szal hha most kezdenék a gtaV-öt fejleszteni akkor lenne értelme a nextgennek, de a videó alapján szerintem a fejlesztés vége már nem lehet annyira messze... -
Borg #2544 Inkább abból a szemszögből nézd, hogy a GTA5-tel mennyi új konzolt el tudnak adni majd :) És ezért melyik konzolgyártó mennyire lesz "hálás"... -
#2543 Pontosan :) -
#2542 a 10 millás eladásokat hozó IP új részét kiadják egy gépre, amiből a játék kiadásakor lesz vagy 2-3 millió...
logikus? :)
nemtudom, én inkább a ma létező 100 milliós konzolbázist céloznám meg ;) -
#2541 hát én nagyot csalódnék, ha ez nextgen lenne, én kicsitt többre számolok mint nextgen, meg azt csak bejelentenék... vagy kiderült volna.. -
Borg #2540 Én valahogy nem hiszem, hogy a GTA5 megjelenik a jelenlegi konzolokra. Valszeg a megjelenését is azért tolták a jövő évre, mert nextgen-en fog csak jól futni.
Mindenesetre a GTA4 után szépen borítékolható, hogy PC-n min fog rendesen futni, de leginkább, hogy min nem... -
#2539 ha pécére csak 2014-re jelenik meg, addigra sztem elég általános lesz a 4 magos gép - ha ez is azt szereti majd :) -
#2538 itt a bibi, régebbi konfigon szarul fog menni, tehát boxon jobb lesz a grafika és jobban is fog menni hehe, ne abból induljatok ki hogy mindenkinek csúcs PC-je van, szal hagyjuk ezt a láma dumát hogy a konzol őskövület, igen öskövület, de jobb lesz rajta a gém mint a mostani átlag-pcken, és itt szerintem az átlagpc, az nem i9 meg 8gb ram, meg két darab csúcs nvidia vagy radeon....:)
mondjuk tény hogy idegesítő, ez olyan mint mikor a híradóban azt mondják hogy 220 ezer magyarországon az átlagkereset....xD -
#2537 És ez lenne az ellenérved?
Barátkozz másokkal. -
#2536 Az ilyet mellőzzük ha lehet mert a falra tudok mászni ezektől... Semmit nem tudunk róla! valószínűleg szarul fog menni elég idős konfig. -
#2535 Pont ugyan olyan játszhatatlan lenne, mint a 4. rész. -
#2534 Srácok, előre tippelve a grafból, szerintetek egy ilyen gépen hogy teljesítene majd ?:D
GA-EP35-DS3L
Core 2 DOU E6770 2,33Ghz
HD 4870 1GB
2*1GB 800Mhz DDR2
Kösz..:D -
#2533 Csak warezos konzol tulajdonosokat ismerek. -
#2532 arányok :) -
#2531 Mert ugye a konzolosok soha nem warezolnak :D -
#2530 rendben, szívesen hasonlítom, tisztában vagyok vele :)
nem baj, majd a pécések lewarezolják a világot is, aztán sok játékot fogunk kapni szerencsére - persze ez már nagyon off, minden részről :D -
#2529 Na mindegy, csak utálom ezt...
Amúgy kedvencem, hogy mostanában már PCn nyomják a demókat, prezentációkat... persze controllerrel, hogy a hülye azt higye, hogy az konzol. -
#2528 Nem, nem állják meg a helyüket. Hasonlítsd össze a pc grafikát a konzoléval.
Az, hogy arra fejlesztenek az eyg más dolog: Az azért van, mert a sony meg a ms egy rohadt zsidó banda. Leszarnak ők mindent, csak a profit... az, hogy fejlesszenek... nincs érdekükben.