27741
-
60 autó és 36 hajó?nem tűnik túl reálisnak -
Lehet elővették azt a "szívárogtatós" csávó álltal írkált dolgokat, mintha az írt volna ilyen 5× map méretről. :) -
megbízható források - ja kb mint mazur és a Rockstaros (!) haverja, aki szerint kijön az RDR pécére - 1-2 évvel ezelőtt -
ja hihető nagyon -
GTA V: Karácsony előtti megjelenés, brutális nagyságú területek és száznál is több vezethető jármű? -
az éven biztos lesz még egy trailer -
Nem tudni, képen vannak, amiket linkeltünk, meg az az egy trailer, több nincs. Lájkold fb-n a rockstar gamest, oda szokták leghamarabb feltölteni a képeket/infókat. -
Nem nagyon követem a híreket a játékkal kapcsolatban, de lesz mostanában vagy valamikor új trailer?? -
lol -
jah, így. 2008as játék, ma se menne jól a gépek nagyrészén, konzolon meg egyáltalán nem. biztos anyagi siker 
asszem neked a játékiparban kéne dolgoznod, olyan jók a meglátásaid :D -
Interstate 95 #2579 Erre nagyon egyszerű a magyarázat: Welcome to New York City !
Egy büdös, koszos, fakó város. Színt max a bevándorlók variáció visznek bele, meg a sok köcsög reklám. -
Interstate 95 #2578 Te, neked rossz a szemed vagy mi van veled ? Kb így kellett volna kiadni anno a GTA IV -et grafikailag, de legyen, überelje túl a GTA V. -
csillagkapu parancsnokság bejárata. -
pontosan -
igen -
hát igen, ez ennyiből tényleg megállapítható volt
-
jó az ok és én arra a helyzetre gondoltam :D Igen azt vágom, hogy elvileg fizetni kell, hogy bekerülj a fejlesztők közé -
az egy teljesen más helyzet :) -
Ja és akkor higgyem el, hogy a konzol exkluzivitásért is ők fizetnek. "Tessék Szoni, tessék Májkroszoft, adok neked 1 millió dollárt,cserébe NEM hozom ki pc-re a játékot és így elesek másik 50 millió bevételtől, mert ez így tökre megéri nekem!" -
ahoz hogy konzolra fejlessz, azért TE fizetsz, nem te kapod a pénzt :D -
(most nézem igen változik a fejléc kép, azt nézd ahol egy kis mesterséges tó mellett ül 2 ember, valami golfpálya szerűség hátul meg pálmafák) -
igen azért fejlesztik arra, mert kapnak érte jó sok zsét.
Nem azért, mert olyan kurvajók a konzolok. Nézd már meg ezt a képet is nagyban, ami fent van a fejlécben, hányadék a textúra pl. -
álom világban élsz -
mivel egy játékból valóak a képek és a trailer, így igen, jó hogy ugyanolyan a grafika, és minden más is
-
nem jó a kép.. amúgy az akartam linkelni, mikor a néger csávót üldözik. -
pl ez a kép.. a trailerbe is van egy kb tök ugyan ilyen jelenet.. és a grafika is ilyen.. szerintem az első trailer is ingame videó.. de lehet hülyeséget mondok.. mindegy majd kiderül.. de én most erre fogadnék.
-
és ezt hogy gondoltad? kiadják ugyanazt a trailert, és random bevágják az eddig kiadott képeket, igénytelen módon? :D
bár sejtem nem így gondoltad te sem... de ilyen nincs, hogy trailert bővítenek... -
Amúgy szerintem nem lesz új trailer.. szerintem a régi lesz kibővítve.. elégé bele illik 1-2 screen.. -
2005 novemberében volt pl az xbox "csucs". az akkori csucsgépekhez mérd ;) -
ez a konzol vs pc ugyis örök vita, aki meg ki akar belőle maradni annak van mindkettő :)
Én mindkettővel megvagyok elégedve....mindegyik platformnak vannak előnyei hátrányai... -
Nekem nincs konzolom sajnos,én nem igazán tudok hozzászólni a témához! 
De mindig öröm számomra az ezzel kapcsolatos témákat olvasni!
-
látom jó kis témát sikerült ezzel elindítani, pedig nem ez volt a cél, tényleg nem... csak nem kellene leszólni a mai konzolokat...
azt pedig senki nem állította, hogy micsoda "csúcs technologia" ;) -

-
Én annak a bejelentésnek örülnék a legjobban,hogy a R* benyögné mint a Max Payne 3 esetében hogy PC-kre és konzolokra külön-külön fejlesztenek egyszerre,bár igaz erre elég kicsi rá az esély!
-
Tommy Drak #2555 Szerintem jöhetne a next gen konzol ha már ennyi konzol fan van.Nekem akkor se kell ez a dx9-es grafika hiába akarnak okosítani itt azzal,hogy micsoda csúcs technologia ezek a mostani konzolok.Vak nem vagyok azért,Pc-n minden sokkal igényesebb ha van egy elfogadható konfigurációja az embernek.
Next gen konzol azt aláírom már most látatlanba,hogy az fel fog érni egy csúcs pc-vel na de a mostani az bizony nem.
De nem is érdekel különben.Azt akarom,hogy PC-re is csinálják meg normálisan.Legyen HD textura,DX11,frankó Pc-s kontroller támogatás vagy bill+egér kombó tuti irányítás.Én ezt elvárom ettől a játéktól -
Tommy Drak #2554 Ez gyenge.Ilyen mértékü optimalizálásra ne számíts azért:)
2013-ra ilyen géppel + legacy driver-el low-ba is alig fog menni bármi nem csak ez:) -
vagy kiadják a mostani gépekre amiből van 50-50 millió, vagy az újakra amiből lesz sokat mondok 10-10. Én mondjuk rögtön venném az új gépet gta-val vagy annélkül, de szerintem remegne a keze annak a fejesnek aki erre rábólint. -
szóval ha nextgen akkor 2014ig nem számithatunk a játékra, elvégre ezt gondoljátok, mert hogy 2013én végén nem lesznek next konzolok szerintem az biztos -
Itt már minden a pénzről szól, szóval biztos. -
az mondjuk csunyán beb*szna, ha a nintendo venne a wiiU-ra (kb curentgen konzolok erejével) pár évnyi gta exkluzivitást :D