27741
  • arty
    megint találgatások alapján indul meg egy meddő vita

majd ha az RS azt mondja, hogy ohne pécé fél évig, akkor lehet sírni.
  • Jaka923
    De legalább fél évet várjon a halál a PC-s verzióra. Ha mondjuk csak 2 hét lenne, mint a Max Payne 3 esetében, akkor egy rossz szavam sem lenne.
  • ldavid
    a 4-nél sem volt, sőt talán még azelőtt sem

#2744 ők láthatták a játékot, gondolom kaptak screeneket is, de ez csak egy karton lap, simán kiküldhették pár nagyobb boltnak így a közelgő infók (+ talán trailer) előtt
  • shaddam
    Nincs pc logó. Trololol megmondtam én :D
  • Ulthane
    Kiszivárgott a megjelenés időpontja
  • Rayden02
    Kotaku is lehozta ha hírt,és egy dologban igazuk is van,nem szivárogtattatott ki semmilyen promo anyag a r*-tól,mivel csak a GI láthatta és kapott exkluziv anyagot,viszont semmilyen más bolt nem!
  • Rayden02
    Hát amilyen balfaszok vannak a GTAforums-on nem is csodálkoznék rajta!
    Valószínűleg fake lesz ez én szerintem is!
    De attól függetlenül jól meg van csinálva!
  • Interstate 95
    Valamivel jobb kép.
  • Interstate 95
    Erről mi a véleményed ? Igaz nem pár órán belül, de 1-2 napon belül jött a hívatalos infó hogy fake. (Megérte ?)

Az eredeti kép egy real BMW ami így áll valami utcában ha jól emlékszem, a kép pedig egy közelgő NFS -t előzött meg.

Természetesen van valahol nagyobb felbontásban is, most ezt találtam.
  • Gibor
    Szerintem nincs azaz elvetemült ember aki egy ilyen artwork-öt készítene csak azért hogy pár órán belül jöjjön a hivatalos infó hogy fake...
  • Interstate 95
    Pedig szerintem fake, nem is kicsit. Valahogy nem jön át a kép összhatása és az állítólagos helyszín. Azt meg hogy a hamisítók tudása meddig terjed el azzal vitatkoznék, szerintem bármit meg lehet csinálni.
  • Rayden02
    Eltűnt a kép?
    Nah akkor itt van még egyszer!
  • Büdös Bohóc
    szerintem az azért esélyes volt, hogy végre egy időben, vagy kevés késéssel jöjjenek. 2 hónapnál tuti több ezek után.

Másrészt pedig nem értem miért is adnak kevés esélyt ehhez. Egyértelműen nem fake, adja az eddigi artwörkös emberek munkáját a kép és a stílust, ez kizárt dolog, hogy fake, ennyire profi és stílusában megegyező fake képet nem tudnak csinálni a kis fasszopó geci hamisító emberek.
  • Rayden02
    Hát egy időben semmiképp,kérdés hogy mennyit fog késni!
  • Büdös Bohóc
    ez szerintem nem fake, fasza

ezek szerint tavasz és GECIRE KURVA ANYJUKAT, MERT NINCS OTT A PC LOGÓ, ERGO TUTI NEM FOGJÁK KIADNI PC-RE EGY IDŐBEN :c
  • Rayden02
    Szerintetek FAKE vagy nem?

"Ezúttal ugyan csak félhivatalos forrásból, de ismét napvilágot látott egy Grand Theft Auto V artwork, melyet állítólag egy PlayStation üzletben dolgozó személy fényképezett le, a játék előrendelését illetően kirakott plakáton.
    A képen feltehetőleg a trailerben látott, piros sportkocsis férfi szerepel, maga előtt egy kutyát láncon tartva. Hogy a kutya utalhat-e egy újabb játékelemre? Egyelőre nem tudni. A pletykák szerint azonban a PC verzió még mindig kérdéses.
    Tény, hogy még nem nyert hivatalos bejelentést, ám a stílust tekintve, biztosra vehető, hogy ez bizony következő nagy GTA egy hivatalos artworkje. Amennyiben mégis cáfolat érkezik szerkesztőségünkbe, azonnal leközöljük!"

Forrás:GTAPlace
  • Interstate 95
    A fele amit már tudunk csak kiterjesztve, a másik felében még lehet reménykedni.
  • Rayden02
    December Issue Featuring GTA V To Launch Digitally On November 8
    18 oldalas lesz!
  • tomo05
    Végre infók :) EZAZ!
  • ldavid
    igen, csak azért írtam így, mert biztos van/lesz olyan akinek maga a játék fog eszébe jutni, amiben ugye nem csak LS volt
  • Nagydög
    A harmadikban. Balrol.
  • Interstate 95
    Az univerzumban.
  • Büdös Bohóc
    bár akkor pontosíthatnánk még: egy fiktív Földön játszódik a GTA világában. Hoppá, az összes rész ugyanott játszódik :o :DDDD
  • Rayden02
    Ez igaz,de csak Los Santos-ban,ami baljuk be.kúrva nagy lesz!
  • kifli
    de ha los santosban játszódik, akkor végülis az is pontos, hogy san andreasban játszódik nem?
  • Rayden02
    Ha esetleg még nem értenéd,akkor ezt a rövid kis leírást olvasd el!
  • Rayden02
    Ez nekem is betett!
  • Krisztiam #2722
    jó mi? :DDD
  • ldavid
    csak hogy nagyon pontosak legyünk Los Santos-ban játszódik, de a rendszámokra nem a város, hanem az állam nevét szokás írni
  • tutituti
    aztakurva
    Ez a komment azért most este 10kor nekem erős volt:DDD
  • tommygear
  • tommygear
    attól még san andreasban játszódik jógyerek
  • Krisztiam #2717
    :DDD
  • Szabi #2716
    GTA 5: San Andreas :D
  • Krisztiam #2715
    ez gta 5 lesz nem san andreas nem?
  • SUNNY84HUN
    loptam mobilra háttérnek :)
  • tommygear
    loool
  • Büdös Bohóc
    mi lenne ráírva szerinted
  • Krisztiam #2711
    san andreas van ráírva a rendszámra? jól látom?
  • Büdös Bohóc