27719
  • Büdös Bohóc
    szerinted benyögtem volna a 15 percet, ha nem tudom mennyi munka lenne egy ilyen képpel? Idióta
  • Interstate 95
    Ja és még hozzátenném az előző hozzászólásomhoz, hogy remélem a ti munkátokat is megeszik majd pár millióan.
  • kifli
    nem kell azért hisztizni, mert valamiben nincs igazad...
  • Interstate 95
    Semmi probléma a te tudásod előtt is meghajolok, sőt mi több ha a jövőben akad problémám a PS terén majd tőletek kérek tanácsot.
    Akkor neked is #2759, azt részemről a téma lezárva.
  • SpeedXHUN
    GTA 4 is tavasz végén jelent meg úgy emlékszem!
  • kifli
    tudom hogy kell használni ps-t. Ezen a képen pedig főleg látszik, hogy nem egy hűde nehéz munka.
  • Interstate 95
    Szóval ezek szerint te nem tudod használni a PS-t, akkor honnan tudod hogy mi mekkora munka ?
    Minden esetre nem szándékozom ezzel kapcsolatban eszmecserét folytatni, csak zavar hogy egy pletykából kifolyólag megint megy az okoskodás, ha meg az ember lereagálja akkor meg felháborodás van.
  • kifli
    pedig ez rohadtúl nem nagy munka valakinek, aki tudja használni a ps-t....
  • Interstate 95
    Oké, ha ilyen okos vagy akkor csinálj hasonlót 15 perc alatt.
  • tommygear
    igénytelen szar egy oldal ez
  • Nagydög
    De unom mar a vacak reklamodat!
  • arty
    LOL
  • Jaka923
    Azért, mert annak az esélye, hogy ez nem hivatalos, kevesebb mint 1%.
  • Grove4
    Nem értem miért kell károgni addig, amíg nincs hivatalosan megerősítve...
  • Büdös Bohóc
    max payne esetében már előre szóltak, hogy lesz pc-s és 2 hetet késett. Mivel ugyanarról a cégről van szó, ezért úgy érzem, hogy sajnos most is szoptunk.
  • arty
    Ghost Recon Future Soldier

hivatalos videokban SEM szerepelt a PC logó. 1 hónapot késett csupán.
  • Büdös Bohóc
    már nem azért, de ez 15 perces photoshop munka, ezen mit kell nézni? Ennyit én is rááldoznék egy fake-re :DDDDDD a kiszivárgott artwork pedig egyrészt több órás rajz, másrészt meg gratulálok akkor annak a rajzolónak, aki nem mellékesen a R* artwork rajzolójának a stílusát tudja utánozni egy az egyben. Az még rátesz a lapáttal egy pár órát, hogy addig csiszoljad a képet, míg olyan nem lesz.
  • Jaka923
    Ha ezen a (hivatalos?) plakáton nincs rajta a PC-s logó, akkor az igenis minimum fél év késést fog jelenteni :'(((
    Úgyhogy reménykedem, hogy csak valami profi fake munka ez a plakát, de a minőségét látva sajnos nem sok esélyt látok rá.
  • arty
    megint találgatások alapján indul meg egy meddő vita

majd ha az RS azt mondja, hogy ohne pécé fél évig, akkor lehet sírni.
  • Jaka923
    De legalább fél évet várjon a halál a PC-s verzióra. Ha mondjuk csak 2 hét lenne, mint a Max Payne 3 esetében, akkor egy rossz szavam sem lenne.
  • ldavid
    a 4-nél sem volt, sőt talán még azelőtt sem

#2744 ők láthatták a játékot, gondolom kaptak screeneket is, de ez csak egy karton lap, simán kiküldhették pár nagyobb boltnak így a közelgő infók (+ talán trailer) előtt
  • shaddam
    Nincs pc logó. Trololol megmondtam én :D
  • Ulthane
    Kiszivárgott a megjelenés időpontja
  • Rayden02
    Kotaku is lehozta ha hírt,és egy dologban igazuk is van,nem szivárogtattatott ki semmilyen promo anyag a r*-tól,mivel csak a GI láthatta és kapott exkluziv anyagot,viszont semmilyen más bolt nem!
  • Rayden02
    Hát amilyen balfaszok vannak a GTAforums-on nem is csodálkoznék rajta!
    Valószínűleg fake lesz ez én szerintem is!
    De attól függetlenül jól meg van csinálva!
  • Interstate 95
    Valamivel jobb kép.
  • Interstate 95
    Erről mi a véleményed ? Igaz nem pár órán belül, de 1-2 napon belül jött a hívatalos infó hogy fake. (Megérte ?)

Az eredeti kép egy real BMW ami így áll valami utcában ha jól emlékszem, a kép pedig egy közelgő NFS -t előzött meg.

Természetesen van valahol nagyobb felbontásban is, most ezt találtam.
  • Gibor
    Szerintem nincs azaz elvetemült ember aki egy ilyen artwork-öt készítene csak azért hogy pár órán belül jöjjön a hivatalos infó hogy fake...
  • Interstate 95
    Pedig szerintem fake, nem is kicsit. Valahogy nem jön át a kép összhatása és az állítólagos helyszín. Azt meg hogy a hamisítók tudása meddig terjed el azzal vitatkoznék, szerintem bármit meg lehet csinálni.
  • Rayden02
    Eltűnt a kép?
    Nah akkor itt van még egyszer!
  • Büdös Bohóc
    szerintem az azért esélyes volt, hogy végre egy időben, vagy kevés késéssel jöjjenek. 2 hónapnál tuti több ezek után.

Másrészt pedig nem értem miért is adnak kevés esélyt ehhez. Egyértelműen nem fake, adja az eddigi artwörkös emberek munkáját a kép és a stílust, ez kizárt dolog, hogy fake, ennyire profi és stílusában megegyező fake képet nem tudnak csinálni a kis fasszopó geci hamisító emberek.
  • Rayden02
    Hát egy időben semmiképp,kérdés hogy mennyit fog késni!
  • Büdös Bohóc
    ez szerintem nem fake, fasza

ezek szerint tavasz és GECIRE KURVA ANYJUKAT, MERT NINCS OTT A PC LOGÓ, ERGO TUTI NEM FOGJÁK KIADNI PC-RE EGY IDŐBEN :c
  • Rayden02
    Szerintetek FAKE vagy nem?

"Ezúttal ugyan csak félhivatalos forrásból, de ismét napvilágot látott egy Grand Theft Auto V artwork, melyet állítólag egy PlayStation üzletben dolgozó személy fényképezett le, a játék előrendelését illetően kirakott plakáton.
    A képen feltehetőleg a trailerben látott, piros sportkocsis férfi szerepel, maga előtt egy kutyát láncon tartva. Hogy a kutya utalhat-e egy újabb játékelemre? Egyelőre nem tudni. A pletykák szerint azonban a PC verzió még mindig kérdéses.
    Tény, hogy még nem nyert hivatalos bejelentést, ám a stílust tekintve, biztosra vehető, hogy ez bizony következő nagy GTA egy hivatalos artworkje. Amennyiben mégis cáfolat érkezik szerkesztőségünkbe, azonnal leközöljük!"

Forrás:GTAPlace
  • Interstate 95
    A fele amit már tudunk csak kiterjesztve, a másik felében még lehet reménykedni.
  • Rayden02
    December Issue Featuring GTA V To Launch Digitally On November 8
    18 oldalas lesz!
  • tomo05
    Végre infók :) EZAZ!
  • ldavid
    igen, csak azért írtam így, mert biztos van/lesz olyan akinek maga a játék fog eszébe jutni, amiben ugye nem csak LS volt
  • Nagydög
    A harmadikban. Balrol.
  • Interstate 95
    Az univerzumban.