27741
-
Borg #2469 2012-ben azért egy bizonyos szint már elvárható.
Ha valaki legaradt a cs1.6 szintjén, az még nem azt jelenti, hogy jó az minden új játéknak is. -
Úristen a sok grafbuzi!
-
Hát nem. De legjobb példám az eflc l&d-ben a klubház, meg úgy általában a belső terek. Bemész és halflife 1 szint legalja SE. -
nemondmár h a gta4 mindenmaxon nem elég szép neked, mert kitiltatlak :D -
Én már júniusban kaptam Xboxot és a Red Dead Redemption-t is, és ugyan az elején valóban szokatlan volt az irányítása, de most már jól megszoktam, most jól tudom irányítani a játékot...
Gyakorlás!
-
Grafikailag jó, de fakó szar az egész város képe..meg úgy minden.. -
(ja sry céges proxy mögül vagyok és úgy kell a html forrásból kimásolni a youtube linket és véletlen a header linket szedtem ki :) )
amúgy meg ez kb egy kalap semmi szar, pár semmirevaló effekt meg le van véve az a szürkés textúra árnyalás, ami megadta a depis hangulatot gta-ba, ennyi. -
Te mégis miről beszélsz ? Talán nem tudsz olvasni ? Milyen GTA5 Trailer ?
Ez egy GTA4 mod... iCEnhancer a neve... -
Ez a GTA V trailerje, mi köze van ennek a GTA IV modokhoz? Tudsz egyáltalán olvasni? Megnézted miről volt szó eddig? -
Már ne is haragudj, de ez minden csak nem cukormáz hatású fos
-
Én azokról beszélek amik jól néznek ki mozgás közben is
-
Azoknak a modoknak a fele cukormáz hatású fos és mozgás közben közel se néz ki olyan jól szvsz, mint állóképeken. -
GTA IV-hez van 1-2 olyan mod, ami az 5 gigára rántott Core i7-et és a high-end VGA-kat is megfingatja. Viszont olyan szinten lesz gyönyörű a játék ezektől, hogy ha a GTA V csak megközelíti majd ezt a szintet + még jól is lesz optimalizálva, akkor már a seggünket csapkodhatjuk a földhöz örömünkben. -
Postán add fel 3 hónapos kölcsönadási szerződéssel a konzolod és a játékot htxvm
-
Jah és van benne egy-két olyan zene és a megfelelő pillantban, hogy égnek áll a hátadon a szőr a gyönyörűségtől. -
Én a simát már végigtoltam, a zombis kiegre nem volt még gusztusom, csak tárolgatom. :D
Jó a sztori amúgy és van benne egy-két NAGYON durva pillanat, mikor az ember szeme könnybe lábad (és nem feltétlen a recéktől és a homálytól :D). DE úgy vélem még ennél is több potenciál volt ebben, mint amit ellőttek. Kezdetnek nem rossz, talán majd 1x folytatják. -
Toltam "sógoromnál" régebben, de nem tudtam én sem megszokni az irányítást, pedig gecijó game. Az Isten faszáért nem képesek PC-re átportolni... -
Nehogy már a modok miatt legyél gta fan. A jól megdizájnolt és kitalált autók mellé berakni custom autókat nagy cigányság. Egy halom embert felelt azér a fejlesztéskor, hogy egységes képet adjanak a kocsik, hogy érezd, hogy ez ide való, a sok valósághű meg gány kocsi (hiába szép), amiket moddal beraknak egyszerűen NEM ILLIK A KÉPBE. -
Én kénytelen voltam megvenni az RDR-t, meg a kiegjét, de konzolon furi. -
Hát én már annak tudatában, hogy 1-2 év és itt a Next gen... biztos nem veszek konzolt... majd akkor ha kijött, meggondolom. -
Konzolon nem is adja vissza magát a játék.. Csomo grafikai mod meg auto stb... nincs konzolra...
Sajna én se értem, miért lett volna olyan nehéz jól optimalizálni anno a GTA4-et.. remélem az 5. résznél nem követik el ez a hibát. -
GTA IV-el mi a gond grafikailag? Szerintem maxra csűrve még most is nagyon szép.
Amire kíváncsian várok az a konzol exkluzív kiadás, avagy nem. Shitboxszal is elvileg lejárt valami szerződése Rockstaréknak és egyébként is, Max Payne esetében is szinte alig volt eltelt idő. Remélem nem most akarnak megint veddmegakonzolthaegybőltolniakarod-at játszani... Az RDR miatt vennék konzolt, de mivel kezd lassan kihalni az a platform így nem merem + az én szájízemnek nagyon nem felel meg egy halom játék náluk (+ akkor nem ártana egy gecinagy TV, de az most meg sok lenne egyszerre kiadásnak). -
Hát egen. Nekem ott figyel az összes rész komplett a steam accomon, de a gta3-mal nem bírtam idegileg. Még a GTA4-gyel is vannak fentartásaim itt-ott és sok béndzsaság van benne, de az még szódával elmegy. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, szóval a GTA5-nek szebbenek KELL lennie, de nem kicsivel, hanem DURVÁN. Persze mivel csak kiadják még erre a konzolgenerációra úgy tűnik, így erőforrás szempontból limitáltak a lehetőségeik, de volt rá jópár évük, hogy trükközzenek, fejlesszenek. Az igazi áttörés majd a nextgen konzolokra fejlesztett verzió lesz (gta6?), de addigra kinő a szakállunk.
Én erősen reménykedek benne, hogy korrekt PC verzió is készül ezúttal és ahhoz adnak ultra HD textúra packot és sok mindent ami konzolon jelenleg nem lenne lehetséges, mert meg sem nyikkanna. Persze az eddigi pcs karrierjükből nem ez jön le sajnos (amatőr gecik sajnos).
Személy szerint, bár mindkét jelenlegi currgen konzollal rendelkezem, ezt a játékot NEM vagyok hajlandó konzolon tolni, csakis PC-n, ahol tolhatok alá vasat rendesen. -
Ebben egyet kell értsek veled.. A GTA3 mai szemmel eszméletlen ronda..
Kajak még a GTA2 is szebb a kis felülnézetével. -
Márpedig kell a jó grafika. Szégyen egy nagy cégtől, ha a játékaik ezen részét nem fejlesztik, mondván, hogy node a játékélmény.
Aki szerint nem így van, játsszon gta1-gyel, vagy jobbat mondok a gta3-mmal, amin mai szemmel végig sugárban hánytam, nem is bírtam pár óránál tovább azt a kihaltságot, rettenetes grafót (ami a maga idejénben beztos jó volt, node ma?!??!). SZörnyű, komolyan, játékélmény ide, vagy oda. Sötét, mocskos, textúramentes, polygonhiányos szar. Egy SR3 után olyan, mintha csukott szemmel kéne filmet néznem. -
Nah közben kiderült!(?) hogy fake volt az egész!
LINK
-
ldavid #2434 csak a Rockstargames felhasználó a hivatalos, GwRockstar3 azt használja, a másikat tuti csak beregelte valaki -
Akkor nem értem,talán valami hack lehet a háttérben?
Ha minden igaz most PC-n nyomatják! -
ldavid #2432 na igen, ő játszik, de a chatre nem feltétlenül írt, főleg játék közben -
Jobb lenne, ha én sem ismerném egyenlőre, mondjuk a kiadása után egy hónappal ismerem meg, lehet hogy addigra letölthetővé válna... Legalább akkor nem szenvednék, hogy nem játszhatok azonnal a game mel:( -
Nézzétek meg a hivatalos twittert facebook-ot:
Azért idézek a twitteről:
Rockstar Games @RockstarGames
And watch GwRockstar3 on #GTAIV streaming live video for the next hour on @TwitchTV http://www.twitch.tv/rockstargames -
ldavid #2429 valaki beregisztrálta a nevet, rockstarék biztos nem áltak volna le chatelni, és ha megnézed, az eredetiben az R is naggyal van írva -
http://www.imageshack.com/photo/my-images/31/rockstargames.png/ -
-
De én nagyon remélem hogy csak valaki szórakozott!
-
Gyerekek,idén tutira ne várjátok a játékot!
http://i47.tinypic.com/nf3aeq.jpg
Most lőttem a GTAIV Livestreamről.
gwrockstar3 profilja
Természetesen,utána törőlve is lett már!
Azt hogy most igazi DEV lehet azt nem tudom,ti majd eldöntitek! -
szerencsére te ismered (legalábbis gondolom, annyira írtad, hogy jobb lesz mint a gta...) ;))) -
nem érdemes hasonlítgatni, hogy melyiknél eddig mennyi dolog jött ki, illetve igen, a GTA mondhatni nem mai darab :) - szerencsére, ezért is ilyen kiforrott és mindenki számára játszható - élvezhető, vagy hogy mondjam...
egyébként pár hónap után megint játszottam egy keveset a IV-el (eddig csak az volt a gépben, de lett egy kis kiesés közben), és osztom azt a véleményt, hogyha már egy kicsivel is jobb lesz mint a IV, persze esetleg több lehetőséggel, akkor megint sikeres lesz... de erről nem is érdemes beszélni, tuti, hogy minőségi munkát csinálnak a srácok megint :)
miközben elrepülgettem a város felett jutott eszembe az, hogyha nem jelent volna még volna meg a játék, akkor tényleg nehéz lenne olyan képeket csinálni amivel nem lőnek le 1-2 dolgot... márpedig ugye nem igazán akarnak... nagyon remélem hogy jövőre mindannyian megleszünk elégedve az eredménnyel :D -
Oda egy árva lélek nem ír :D Azt mondják h jóformán nincs semmi infó a játékról, csak 1 videó. (Van egy Trailer videó, egy Gameplay videó, meg kb 4 kép és semmiről nem beszélnek :D) Itt meg van 1 trailer videó meg 8 kép kb, és itt mégis mennyien beszélnek a játékról. Mondjuk a GTA nak már van pár része, Watch Dogsnak pedig ez lesz az első része. Nem sokan ismerhetik a játékot -
Igen én is így vagyok. Mai napig toljuk haverokkal a Battlefield 1942-t. Nagyon eltalálták ezt a játékot! Tehát hajrá játékélmény!