27719
-
#2438 Hát egen. Nekem ott figyel az összes rész komplett a steam accomon, de a gta3-mal nem bírtam idegileg. Még a GTA4-gyel is vannak fentartásaim itt-ott és sok béndzsaság van benne, de az még szódával elmegy. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, szóval a GTA5-nek szebbenek KELL lennie, de nem kicsivel, hanem DURVÁN. Persze mivel csak kiadják még erre a konzolgenerációra úgy tűnik, így erőforrás szempontból limitáltak a lehetőségeik, de volt rá jópár évük, hogy trükközzenek, fejlesszenek. Az igazi áttörés majd a nextgen konzolokra fejlesztett verzió lesz (gta6?), de addigra kinő a szakállunk.
Én erősen reménykedek benne, hogy korrekt PC verzió is készül ezúttal és ahhoz adnak ultra HD textúra packot és sok mindent ami konzolon jelenleg nem lenne lehetséges, mert meg sem nyikkanna. Persze az eddigi pcs karrierjükből nem ez jön le sajnos (amatőr gecik sajnos).
Személy szerint, bár mindkét jelenlegi currgen konzollal rendelkezem, ezt a játékot NEM vagyok hajlandó konzolon tolni, csakis PC-n, ahol tolhatok alá vasat rendesen. -
#2437 Ebben egyet kell értsek veled.. A GTA3 mai szemmel eszméletlen ronda..
Kajak még a GTA2 is szebb a kis felülnézetével. -
#2436 Márpedig kell a jó grafika. Szégyen egy nagy cégtől, ha a játékaik ezen részét nem fejlesztik, mondván, hogy node a játékélmény.
Aki szerint nem így van, játsszon gta1-gyel, vagy jobbat mondok a gta3-mmal, amin mai szemmel végig sugárban hánytam, nem is bírtam pár óránál tovább azt a kihaltságot, rettenetes grafót (ami a maga idejénben beztos jó volt, node ma?!??!). SZörnyű, komolyan, játékélmény ide, vagy oda. Sötét, mocskos, textúramentes, polygonhiányos szar. Egy SR3 után olyan, mintha csukott szemmel kéne filmet néznem. -
#2435 Nah közben kiderült!(?) hogy fake volt az egész!
LINK -
ldavid #2434 csak a Rockstargames felhasználó a hivatalos, GwRockstar3 azt használja, a másikat tuti csak beregelte valaki -
#2433 Akkor nem értem,talán valami hack lehet a háttérben?
Ha minden igaz most PC-n nyomatják! -
ldavid #2432 na igen, ő játszik, de a chatre nem feltétlenül írt, főleg játék közben -
#2431 Jobb lenne, ha én sem ismerném egyenlőre, mondjuk a kiadása után egy hónappal ismerem meg, lehet hogy addigra letölthetővé válna... Legalább akkor nem szenvednék, hogy nem játszhatok azonnal a game mel:( -
#2430 Nézzétek meg a hivatalos twittert facebook-ot:
Azért idézek a twitteről:
Rockstar Games @RockstarGames
And watch GwRockstar3 on #GTAIV streaming live video for the next hour on @TwitchTV http://www.twitch.tv/rockstargames -
ldavid #2429 valaki beregisztrálta a nevet, rockstarék biztos nem áltak volna le chatelni, és ha megnézed, az eredetiben az R is naggyal van írva -
#2428 http://www.imageshack.com/photo/my-images/31/rockstargames.png/ -
#2427 -
#2426 De én nagyon remélem hogy csak valaki szórakozott! -
#2425 Gyerekek,idén tutira ne várjátok a játékot!
http://i47.tinypic.com/nf3aeq.jpg
Most lőttem a GTAIV Livestreamről.
gwrockstar3 profilja
Természetesen,utána törőlve is lett már!
Azt hogy most igazi DEV lehet azt nem tudom,ti majd eldöntitek! -
#2424 szerencsére te ismered (legalábbis gondolom, annyira írtad, hogy jobb lesz mint a gta...) ;))) -
#2423 nem érdemes hasonlítgatni, hogy melyiknél eddig mennyi dolog jött ki, illetve igen, a GTA mondhatni nem mai darab :) - szerencsére, ezért is ilyen kiforrott és mindenki számára játszható - élvezhető, vagy hogy mondjam...
egyébként pár hónap után megint játszottam egy keveset a IV-el (eddig csak az volt a gépben, de lett egy kis kiesés közben), és osztom azt a véleményt, hogyha már egy kicsivel is jobb lesz mint a IV, persze esetleg több lehetőséggel, akkor megint sikeres lesz... de erről nem is érdemes beszélni, tuti, hogy minőségi munkát csinálnak a srácok megint :)
miközben elrepülgettem a város felett jutott eszembe az, hogyha nem jelent volna még volna meg a játék, akkor tényleg nehéz lenne olyan képeket csinálni amivel nem lőnek le 1-2 dolgot... márpedig ugye nem igazán akarnak... nagyon remélem hogy jövőre mindannyian megleszünk elégedve az eredménnyel :D -
#2422 Oda egy árva lélek nem ír :D Azt mondják h jóformán nincs semmi infó a játékról, csak 1 videó. (Van egy Trailer videó, egy Gameplay videó, meg kb 4 kép és semmiről nem beszélnek :D) Itt meg van 1 trailer videó meg 8 kép kb, és itt mégis mennyien beszélnek a játékról. Mondjuk a GTA nak már van pár része, Watch Dogsnak pedig ez lesz az első része. Nem sokan ismerhetik a játékot -
#2421 Igen én is így vagyok. Mai napig toljuk haverokkal a Battlefield 1942-t. Nagyon eltalálták ezt a játékot! Tehát hajrá játékélmény! -
#2420 Kicsit túlpörögtél a Watch Dogs topicban! :D -
#2419 Mert nem zavar, ha leszólják a véleményem. Na de mindegy. -
#2418 Ha nem reagálsz a leszólásokra, miért írod le, külön, hogy le lehet szólni... nem értem.
Na ezzel befejeztem az OFF-ot. -
#2417 Nem, csak észrevettem, hogy ezekben az SG fórumokban mindenki leszarja és leszólja a másik véleményét. Ezért annyira már a leszólásokra nem reagálok, mindenkinek van egy véleménye. No meg a kritikákból is lehet tanulni, megismerni egy másik ember nézőpontját :D -
#2416 xDD -
#2415 érzi hogy hülyeséget beszél, de valamiért mégis leírja, én is észrevettem ezt :D -
#2414 "Le lehet szólni nem fogok belehalni"
Neked van ilyen fétised? Már az előző hozzászólásodnál is volt egy olyan megjegyzésed, hogy:"Gondolom evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... Ez már biztos :D"
:DDDDDDDDDD
Amúgy nem azért, megérteném, hogy ha azért sírnátok, mert Quake II-es színvonalú lenne a grafikus engine, de ez egy GTA-hoz bőven megfelelő. Kicsit el vannak kényeztetve itt páran.
Amúgy a grafikus motor és az "NPC"-k inteligenciája kurvára nem ugyanaz. -
#2413 Azért tegyük hozzá szerintem, hogy a gta iv hangulathoz azért csak odatett az akkor milyenüberfasza dinamikus animáció és a törésmodell, mivel nem volt magában a játékban gecisok fícsör ezért az is fontos volt, hozzátett egy kis realizmust az egészhez.
De tényleg eléggé unalmas már itt ez a grafika fanboyozás, ha ugyanolyan lesz, mint a GTA IV csak ezekkel a szép harsány színekkel már örülni fogok. Lehet optimalizáltságra is olyan, mostani gépeken már illene annak is futni jól. -
Blum #2412 +1 -
#2411 kurvára nem, mai napig előveszek több éves játékokat a játékélmény miatt és nem a grafika miatt -
#2410 Le lehet szólni nem fogok belehalni -
#2409 A játékélmény nagyban függ a grafikától, és egy olyan játékban amiben a környezet rohadt szar grafikával van; ahol a zászló egy helyben van a levegőben, nem fújja a szél; ahol az emberek 0 IQ val vannak ellátva, mozgásuk pedig leginkább egy robotéra hasonlít, olyan játéknak szerintem nem jó a játékélménye, + nem nagyon tudod elhitetni magaddal, h ez egy város, jó a környezet, nem tudod beleélni magad. Szóval a grafika azért nem elhanyagolható tényező a játékoknál -
#2408 Nem értem ezt a grafika buzulást. Ne jöjjön már elő mindenkiből a tirexi... Legyen nagy, élő város, változatos helyszínekkel. A buzi tóni vagy a red dead redemption után emiatt nem aggódok. -
#2407 mi a bajod az mp3 pc verziójával? nem megy az 1 magos gépeden vagy mi?
csak alreggel megy a vergődés mi? beszóltam neked gumiban aztán most lázadsz? jajj :)) -
AssholeHater #2406 Persze, nem is vagyok ez ellen.De a MP3-at felhozni pozitív példának, még úgy is hogy a GTA4 pc portja egy hányadék volt és annál jobb, az azért erős.
tommyka: kettőnk közül te vagy a nagyobb troll, téged nem kéne etetni, de úgy egyáltalán. -
#2405 ez csak egy idióta troll, ne etesd -
#2404 Lényegen nem változtat, azt akarta mondani, hogy csinálják meg a PC-s verziót jól! Ennyi! -
#2403 cső kocsis -
AssholeHater #2402 Szép munka volt?Eddig is tudtam hogy marhára nem értesz semmihez, de ez külön megerősített.Köszönjük emese! -
és akkor mivan? attól még szép munka volt a pc-s verzió... ne legyen egy összegányolt port mint a gta 4 ez a lényeg -
#2400 max payne nem hatalma külső teres sandbox :) -
#2399 ha megcsinálják igényesen mint a max payne-t akkor nem lesz gáz