27719
  • Nagydög
    Hiaba el a varos, a korabbi hangulat mar hianyzott belole. elkezdte tul komolyan venni magat a jatek. Az egyetlen kedvelheto figura Nico volt, a tobbieket par perc utan magam akartam leloni.
  • RiCSi1234
    Mostmár egy jó videó is jól jönne kedves R*. :)
  • JaSoN HuNTeR #2485
    Egyetértek.
  • RiCSi1234
    De kellemetlenül az istenfa*zárért nincs már 2013.. :D
  • Blum
    Szerintem meg a 4 ebbol a szempontbol az egyik legjobb volt.
    Engem pl. lenyugozott az,hogy milyen szinten "el" a varos. Nem fogunk csalodni a R*-ban szerintem.
  • Rayden02
  • Nagydög
    Faca! A grafikat megvettuk. Mostmar csak a jatek is legyen jo! A 4 valahogy erdektelen volt. Hianyzott belole a korabbiak kicsit infantilis jatekossaga, es szeretheto karakterei.
  • Büdös Bohóc
    fap fap fap
  • Grove4
    A 4-el rég játszottam, még amikor kijött konzolra, akkor boxon. Szóval lehet, hogy tompultak az emlékeim.

Nekem is nagyon tetszik a víz. :)
  • Blum
    Infernus
  • Yoda001
    persze, hogy Infernus.. külsőre 1:1-ben ugyanez a 4-ben... viszont más a felnije :)

egyébként nem tudom hogy vagytok vele, nekem van pár furcsaság a képeken, és ezek nem pozitív értelemben (egyik például pont ez a megegyező autó)
    a víz viszont csodálatos :)
  • Grove4
    A 3. lépen az Infernus vagy Bvullet szerintetek?
  • Grove4
    Nem CS 1.6 grafról volt szó, hanem a RAGE engine-ről, ami kicsit élénkebb színekkel, de bőven megfelel a GTA-khoz jelenleg. Amúgy nézzétek meg a képeket, nagyon gyönyörű lesz.
  • Yoda001

• Grove4
    Új képek a R* fészuk oldalán!!!!!! *.*
  • JaSoN HuNTeR #2472
    Csak fikázni tudtok. Csinálj jobbat...
  • Ragendom
    A GTA 4 grafikája modok nélkül egy fos mai szemmel nézve. + megoldhatnák ár azt is, hogy legalább úgy tűnjön, mintha azt a zászlót fújná is a szél, nem úgy kéne kinéznie mint ha meg lenne fagyva vagy mi xD + ha belelőnénk mozoghatna is, meg azért ilyen apróságokat megoldhatnának.
  • kill3r21
    Ha a GTA4 grafikáját örökölné, optimalizáltan, nekem az böven elég lenne :)
  • Borg
    2012-ben azért egy bizonyos szint már elvárható.
    Ha valaki legaradt a cs1.6 szintjén, az még nem azt jelenti, hogy jó az minden új játéknak is.
  • Grove4
    Úristen a sok grafbuzi!
  • Sir Quno Jedi
    Hát nem. De legjobb példám az eflc l&d-ben a klubház, meg úgy általában a belső terek. Bemész és halflife 1 szint legalja SE.
  • arty
    nemondmár h a gta4 mindenmaxon nem elég szép neked, mert kitiltatlak :D
  • wollnerd #2459
    Én már júniusban kaptam Xboxot és a Red Dead Redemption-t is, és ugyan az elején valóban szokatlan volt az irányítása, de most már jól megszoktam, most jól tudom irányítani a játékot...
    Gyakorlás!
  • szabii98
    Grafikailag jó, de fakó szar az egész város képe..meg úgy minden..
  • Büdös Bohóc
    (ja sry céges proxy mögül vagyok és úgy kell a html forrásból kimásolni a youtube linket és véletlen a header linket szedtem ki :) )

amúgy meg ez kb egy kalap semmi szar, pár semmirevaló effekt meg le van véve az a szürkés textúra árnyalás, ami megadta a depis hangulatot gta-ba, ennyi.
  • cataflam02
    Te mégis miről beszélsz ? Talán nem tudsz olvasni ? Milyen GTA5 Trailer ?
    Ez egy GTA4 mod... iCEnhancer a neve...
  • Büdös Bohóc
    Ez a GTA V trailerje, mi köze van ennek a GTA IV modokhoz? Tudsz egyáltalán olvasni? Megnézted miről volt szó eddig?
  • cataflam02
    Már ne is haragudj, de ez minden csak nem cukormáz hatású fos
  • Pretorian
    Én azokról beszélek amik jól néznek ki mozgás közben is
  • Büdös Bohóc
    Azoknak a modoknak a fele cukormáz hatású fos és mozgás közben közel se néz ki olyan jól szvsz, mint állóképeken.
  • Pretorian
    GTA IV-hez van 1-2 olyan mod, ami az 5 gigára rántott Core i7-et és a high-end VGA-kat is megfingatja. Viszont olyan szinten lesz gyönyörű a játék ezektől, hogy ha a GTA V csak megközelíti majd ezt a szintet + még jól is lesz optimalizálva, akkor már a seggünket csapkodhatjuk a földhöz örömünkben.
  • Büdös Bohóc
    Postán add fel 3 hónapos kölcsönadási szerződéssel a konzolod és a játékot htxvm

• Sir Quno Jedi
    Jah és van benne egy-két olyan zene és a megfelelő pillantban, hogy égnek áll a hátadon a szőr a gyönyörűségtől.
  • Sir Quno Jedi
    Én a simát már végigtoltam, a zombis kiegre nem volt még gusztusom, csak tárolgatom. :D

Jó a sztori amúgy és van benne egy-két NAGYON durva pillanat, mikor az ember szeme könnybe lábad (és nem feltétlen a recéktől és a homálytól :D). DE úgy vélem még ennél is több potenciál volt ebben, mint amit ellőttek. Kezdetnek nem rossz, talán majd 1x folytatják.
  • Büdös Bohóc
    Toltam "sógoromnál" régebben, de nem tudtam én sem megszokni az irányítást, pedig gecijó game. Az Isten faszáért nem képesek PC-re átportolni...
  • Büdös Bohóc
    Nehogy már a modok miatt legyél gta fan. A jól megdizájnolt és kitalált autók mellé berakni custom autókat nagy cigányság. Egy halom embert felelt azér a fejlesztéskor, hogy egységes képet adjanak a kocsik, hogy érezd, hogy ez ide való, a sok valósághű meg gány kocsi (hiába szép), amiket moddal beraknak egyszerűen NEM ILLIK A KÉPBE.
  • Sir Quno Jedi
    Én kénytelen voltam megvenni az RDR-t, meg a kiegjét, de konzolon furi.
  • cataflam02
    Hát én már annak tudatában, hogy 1-2 év és itt a Next gen... biztos nem veszek konzolt... majd akkor ha kijött, meggondolom.
  • cataflam02
    Konzolon nem is adja vissza magát a játék.. Csomo grafikai mod meg auto stb... nincs konzolra...
    Sajna én se értem, miért lett volna olyan nehéz jól optimalizálni anno a GTA4-et.. remélem az 5. résznél nem követik el ez a hibát.
  • Büdös Bohóc
    GTA IV-el mi a gond grafikailag? Szerintem maxra csűrve még most is nagyon szép.

Amire kíváncsian várok az a konzol exkluzív kiadás, avagy nem. Shitboxszal is elvileg lejárt valami szerződése Rockstaréknak és egyébként is, Max Payne esetében is szinte alig volt eltelt idő. Remélem nem most akarnak megint veddmegakonzolthaegybőltolniakarod-at játszani... Az RDR miatt vennék konzolt, de mivel kezd lassan kihalni az a platform így nem merem + az én szájízemnek nagyon nem felel meg egy halom játék náluk (+ akkor nem ártana egy gecinagy TV, de az most meg sok lenne egyszerre kiadásnak).