27741
-
"Van pofája" kimaradt -
Csak nem.Azért ez egy eset volt.
Kétlem hogy van bármelyik cégnek ilyenért lehúzni a népet.
Meg hát kell a francnak a Hi-Res textúra.Örülök ha elindul nálam a gta5:D -
ó istenem bazmeg kezdődik akkor ez is? :D És visszaadják a pénzt, ha nem fut jól nálam majd a DLC? :D -
sleeping dogs pl. -
másrészt mi ez a hájtextúra? :D :D istenem... melyik játék jött ki más, szebb textúrákkal dlc-ként... amiért pénzt is kértek.. -
Borg #2504 Ez csak kamu lehet...
Eleve az utolsó két pont üti egymást. Ha van külön fejlesztő csapat aki a PC-s verzión dolgozik, akkor miért DLC-ként adják csak ki a high textúrákat? Hiszen ez azt feltételezné, hogy a PC-sek is csak a kvarcjátékos verziót kapják portolva... -
*top4 -
ez ilyen pécés top5 vágyálomlista :D -
steamworks.minden bizonnyal:D -
ez kamu -
forrás? -
Új infók:
- egy napon jelenik meg minden platformra
- Steamworks támogatással jön
- a PC verzióra külön csapatot alkalmaztak, akik a kezdetektől egy tokeletes portot heggesztenek
- High textura pack DLC is erkezik, amit megjelenés napján minden PC játékos megkap! -
mintha egy milliomos ember életét játszanánk, közben meg valszeg a város gengsztere lesz a karakter :D -
Borg #2496 -
na az vett meg engem is!
Meg a crossmotor és a siklóernyőzés.
és nem csak a grafika maitt,hanem mert ezek benne lesznek! -
ldavid #2494 én meg írni nem tupok
-
Elnézést, annyira nem értek hozzá :P -
Nagydög #2492 *dupla
-
ldavid #2491 *dublafedelű az inkább :) -
az a nyitott fedelű repcsi bejön nekem de rohadtul :D -
ldavid #2489 szerintem szeptemberben jönni fog az is -
azért ezekkel a képekkel engem erősen megvesznek már most kilóra. -
Nagydög #2487 Hiaba el a varos, a korabbi hangulat mar hianyzott belole. elkezdte tul komolyan venni magat a jatek. Az egyetlen kedvelheto figura Nico volt, a tobbieket par perc utan magam akartam leloni. -
Mostmár egy jó videó is jól jönne kedves R*. :) -
Egyetértek. -
De kellemetlenül az istenfa*zárért nincs már 2013.. :D -
Blum #2483 Szerintem meg a 4 ebbol a szempontbol az egyik legjobb volt.
Engem pl. lenyugozott az,hogy milyen szinten "el" a varos. Nem fogunk csalodni a R*-ban szerintem. -
-
Nagydög #2481 Faca! A grafikat megvettuk. Mostmar csak a jatek is legyen jo! A 4 valahogy erdektelen volt. Hianyzott belole a korabbiak kicsit infantilis jatekossaga, es szeretheto karakterei. -
fap fap fap -
A 4-el rég játszottam, még amikor kijött konzolra, akkor boxon. Szóval lehet, hogy tompultak az emlékeim.
Nekem is nagyon tetszik a víz. :) -
Blum #2478 Infernus -
persze, hogy Infernus.. külsőre 1:1-ben ugyanez a 4-ben... viszont más a felnije :)
egyébként nem tudom hogy vagytok vele, nekem van pár furcsaság a képeken, és ezek nem pozitív értelemben (egyik például pont ez a megegyező autó)
a víz viszont csodálatos :) -
A 3. lépen az Infernus vagy Bvullet szerintetek? -
Nem CS 1.6 grafról volt szó, hanem a RAGE engine-ről, ami kicsit élénkebb színekkel, de bőven megfelel a GTA-khoz jelenleg. Amúgy nézzétek meg a képeket, nagyon gyönyörű lesz. -
-
Új képek a R* fészuk oldalán!!!!!! *.* -
Csak fikázni tudtok. Csinálj jobbat... -
A GTA 4 grafikája modok nélkül egy fos mai szemmel nézve. + megoldhatnák ár azt is, hogy legalább úgy tűnjön, mintha azt a zászlót fújná is a szél, nem úgy kéne kinéznie mint ha meg lenne fagyva vagy mi xD + ha belelőnénk mozoghatna is, meg azért ilyen apróságokat megoldhatnának. -
Ha a GTA4 grafikáját örökölné, optimalizáltan, nekem az böven elég lenne :)