27741
-
Körbebiciklizem az egész várost, vagy motorcsónakkal, esetleg lassabb járművel körbehajózom. Vagy csak simán körbesétálok majd a terepen. -
Amúgy látod Te is kijelentetted a Crysisről, hogy egy kalap szar, (igaz a 2 nekem se tetszik;)) de látod már Noodle cáfolja is. Kinek mi tetszik... Igazából a GTA ért annyira nem vagyok oda, csak jelenleg ez az egy fórum megy az 5 "must have" játékokból, amiket nagyon várok. (ez az 5. a listán;) Watch Dogs az 1.) -
ha írnának hozzá egy épkézláb történetet akkor jó lenne, egyiket se bírtam végigtolni olyan unalmas -
Crysis 1 még meg volt, a 2 hiába néz ki 1000X jobban, nem kellett, nem csak a grafikát nézem, ha erre akarsz kilyukadni, mint a hogy a Watch Dogsnál se "egyelőre láttam egy fasza grafikát abból a játékból". Én egy fasza játékmenetet láttam belőle, ami nekem nagyon megtetszett. Minden tetszik bennt,... De igazad van, még nem kellett volna ezt így kijelentenem, mert könnyel el tudják baxni a játékot... + Az is lehet, hogy agyon van scriptelve, és az egy Open World játéknál nem előnyös. -
Noodlee #2375 Nem, a Crysis k. jó, csak max. neked nem tetszik :P -
akkor is felesleges még kijelenteni azt hogy jobb lesz, egyelőre láttunk egy fasza grafikát abból a játékból, de a crysis is jól néz ki, mégis egy kalap szar :) -
Ahogy az is biztos, h a GTA fog mindend vinni, ahogy azt mondtad, de ha belegondolsz ez nem meglepő... 5. része lesz, míg a Watch Dogs nem egy folytatás... :) -
Ez csupán a véleményem, az meg hogy "ez már biztos" arra vonatkozik, hogy "evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... " ;) -
mi az, hogy "ez már biztos" ???? :DDDD
egyik játékról se tudunk még szinte semmit, de te megállapítottad, hogy jobb lesz...

ha jobb lesz, ha nem úgyis a gta fog elsöpörni mindent -
Gondolom evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... Ez már biztos :D -
Hát nem tudom, de engem ezek a képek annyira nem győztek meg... Szerintem a GTA 4 nél sokkal nem lett szebb... Watch Dogs jobb és szebb lesz minden téren -
Tomy Lee #2368 -
Inkább a fentinek írd,ő értelmesebb nálam is!
-
-
értelmes srác vagy :) -
Valaki kutyát lát benne!
-
ooh,hogy két nagy szikla között van egy majdnem egyenes vonal.én is egyből egy picsára asszociálnék... -
Noodlee #2360 Mondhatni segg fetisiszta vagyok, de én sem látok sehol popsit :) -
janihunk #2359 Ennek lesz olyan gépigénye hogy húúú. -
Ha hunyorítok se látok bele segget/csajt, ilyesmi.. Ehhez már biztos kanos tinédzsernek kell lenni. :) -
Noodlee #2357 Ha sokáig nézem, akkor egy bullterriert haluzok be :P -

-
Szikla, gaz, mert mit kéne? :D -
ez abszolút szikla..mitmondanak rá? -
Noodlee #2353 Egy darabot a sziklából?
Igaz, mindenki azt magyaráz bele, amit akar. -
Más,
ti mit láttok a képen?
-
A hegyet picsának látják,na!
-
gondolom bemagyarázzák maguknak, hogy CJ a nigger ejtőernyős
-
ldavid #2349 majd pénteken betöltődnek azok is -
Mit látnak? -
? -
A newswere-n elszabadult a pokol,a haramdik képen mindenki egy am...tudjátok hogy mit látnak na! 
R* törőlt is pár embert!XD -
Én azt hittem ma hogy majd a megmaradt 3 üres helyet kitöltik majd az új képek,erre megint 3 üres hely van! 
-
igaz volt a mondás amit irtak a napokban talán beindul a marketing :) -
komolyak a képek :) -
inkább jöjjön később de legyen optimalizáltabb egy csöppet... -
mi mást erősítene meg? :D gondolom, hogy megint utólag jön ki a pc-s verzió -
természetes engem is a pc érdekel :) -
Tomy Lee #2339 Inkább a PC verzió fog érdekelni.Azért elég komoly mit ki tudnak hozni konzol-bol ha ezek olyan képek. -
hát én nem, ilyen szép színek nem voltak a 4-ben