27719
-
#2398 4 mag elég neki, 6 már nem számít. Amúgy igen, azzal a Q-s procival meg a 6850-el is szépen kéne mennie. -
#2397 az a 4 magos meg teljesen jó mindenre még, én 2 maggal elfuttatok mindent
majd a generáció váltás után lesz érdemes fejleszteni -
#2396 érdekes is lenne ha akadna 6 maggal... -
#2395 Nálam 50 FPS-el akadásmentesen megy a GTA IV, ma már az nem nagy igényű szerintem :) A te VGA-ddal is mennie kéne, bár a procid nem valami erős mostanság. -
#2394 Jó is lenne,ha optimalizálva lenne,gta 4 mai napig nagy gépigényű..
Ha jó lesz megveszem,ezen fog múlni:) -
#2393 koncentrálj! erősebben!
-
#2392 jah, pont TE nem a grafikát nzed, aki az utobbi kommentjében szinte csak azt szapulod :D
komolytalan kicsit troll vagy, akinek még flamet sem sikerült inditania -
#2391 Ezen neked hol a rákba van AA? Nézd már meg a teniszes képet is, tele van recékkel, ez még csak 2x AA sem, nem hogy 16. -
#2390 jah, konzolon nagy divat a 16x AntiAliasing...
ezek bizony kamu/promo-képek a javából :) -
#2389 Nekem bejön... -
ldavid #2388 ugyanaz a youtube-os trailer van ott is mint itt a fejlécben -
#2386 Nagyon jók az új képek! Még több ilyet. -
#2385 egyik videó sem jön be, főoldaljuk is szar -
#2384 Azt írja várjak amíg betölt a videó, de ahogy elnézem sosem fog betölteni -
#2383 Nektek sem jön be a videó a R* oldalán? -
#2382 Ha nem érdekelne figyelmen kívül hagytad volna mint az előző 2 kommentet író. Az, meg, hogy hol nyáladzom az én dolgom -
#2381 és kit érdekel, menj innen a watch dogs topikjába nyáladzani, ha nem tetszik -
#2380 Rendben! -
#2379 Körbebiciklizem az egész várost, vagy motorcsónakkal, esetleg lassabb járművel körbehajózom. Vagy csak simán körbesétálok majd a terepen. -
#2378 Amúgy látod Te is kijelentetted a Crysisről, hogy egy kalap szar, (igaz a 2 nekem se tetszik;)) de látod már Noodle cáfolja is. Kinek mi tetszik... Igazából a GTA ért annyira nem vagyok oda, csak jelenleg ez az egy fórum megy az 5 "must have" játékokból, amiket nagyon várok. (ez az 5. a listán;) Watch Dogs az 1.) -
#2377 ha írnának hozzá egy épkézláb történetet akkor jó lenne, egyiket se bírtam végigtolni olyan unalmas -
#2376 Crysis 1 még meg volt, a 2 hiába néz ki 1000X jobban, nem kellett, nem csak a grafikát nézem, ha erre akarsz kilyukadni, mint a hogy a Watch Dogsnál se "egyelőre láttam egy fasza grafikát abból a játékból". Én egy fasza játékmenetet láttam belőle, ami nekem nagyon megtetszett. Minden tetszik bennt,... De igazad van, még nem kellett volna ezt így kijelentenem, mert könnyel el tudják baxni a játékot... + Az is lehet, hogy agyon van scriptelve, és az egy Open World játéknál nem előnyös. -
Noodlee #2375 Nem, a Crysis k. jó, csak max. neked nem tetszik :P -
#2374 akkor is felesleges még kijelenteni azt hogy jobb lesz, egyelőre láttunk egy fasza grafikát abból a játékból, de a crysis is jól néz ki, mégis egy kalap szar :) -
#2373 Ahogy az is biztos, h a GTA fog mindend vinni, ahogy azt mondtad, de ha belegondolsz ez nem meglepő... 5. része lesz, míg a Watch Dogs nem egy folytatás... :) -
#2372 Ez csupán a véleményem, az meg hogy "ez már biztos" arra vonatkozik, hogy "evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... " ;) -
#2371 mi az, hogy "ez már biztos" ???? :DDDD
egyik játékról se tudunk még szinte semmit, de te megállapítottad, hogy jobb lesz...
ha jobb lesz, ha nem úgyis a gta fog elsöpörni mindent -
#2370 Gondolom evvel most senki nem fog egyetérteni, de ez van.... Ez már biztos :D -
#2369 Hát nem tudom, de engem ezek a képek annyira nem győztek meg... Szerintem a GTA 4 nél sokkal nem lett szebb... Watch Dogs jobb és szebb lesz minden téren -
Tomy Lee #2368 -
#2366 Inkább a fentinek írd,ő értelmesebb nálam is! -
#2364 -
#2363 értelmes srác vagy :) -
#2362 Valaki kutyát lát benne! -
#2361 ooh,hogy két nagy szikla között van egy majdnem egyenes vonal.én is egyből egy picsára asszociálnék... -
Noodlee #2360 Mondhatni segg fetisiszta vagyok, de én sem látok sehol popsit :) -
janihunk #2359 Ennek lesz olyan gépigénye hogy húúú. -
#2358 Ha hunyorítok se látok bele segget/csajt, ilyesmi.. Ehhez már biztos kanos tinédzsernek kell lenni. :) -
Noodlee #2357 Ha sokáig nézem, akkor egy bullterriert haluzok be :P -