27719
-
#2527 mi az, hogy sok éves konzolokon? :)
azokon a szarfos sokéves konzolokon, úgy érted, amik a mai napig teljes mértékben megállják a helyüket, sőt, pont ezekre fejlesztik jelenleg is a játékot?
hagyjuk már el kérlek (és kérek mindenkit) ezt a régi, meg idő, meg mittudomén milyen konzolozást.. igen, majd valamikor lesz ps4, meg xbox873, aztán ennyi... addig ezek a gépek 100%-ban megállják a helyüket -
#2526 az ilyen kiadott shotokból mindig lekell vonny a hypeot -
#2525 Hát nagyon durvák az új képek.. :D Mi lesz itt!!! -
Tommy Drak #2524 Az még korai.Először AC3 van a pályán nekik aztán majd a Watch Dogs.Addig az felejtős.. -
#2523 Watch Dogs nak jól jönne egy nagy hype :D -
Tommy Drak #2522 Ja mondjuk 2 kép szinte full blur-al van a háttér.Mondjuk így tényleg nem kell élsimítás:)
De van 1-2 kép ami pedig csúcs,valószinü akkor ez a fotó tuning lehet.
Mind1 jól néz,legyen csak nagy hype bár pont ennek a játéknak nem kell mert már a névvel eladják:) -
#2521 fotóbolt-al megvannak kicsit tuningolva max meg a blur. -
Tommy Drak #2520 Nem tudom elhinni,hogy ezek Konzol képek.Ilyen élsimítás és 3D mélység stb lehetséges ezeken a sok éves konzolokon? -
#2519 nem vagyok ám analfa....:D
tudom hogy "bele lóg a kéz a bilibe"
szép vágyálmok :D -
#2518 Szerintem nem. Ha minden jól megy kapunk egy max payne 3 minőségű (pc-s verziót vagy portot kinek, hogy tetszik) ami meg lesz pakolva dx11-el, rendesen optimalizált, magasabb minőségű textúrák, hangok plusz social club és mindenki happy.
Engem már rég megvettek kilóra.GTA IV minőség még tovább fejlesztve csiszolva plusz régi és új játékelemek jackpot! Fura mert "nemrég" még a 4-et vártuk annyira most meg ez... -
#2517 itt nem is erről van szó, hogy egyenlőnek kell lennie... nem is említettem egy szóval sem :)
#2516 a nyerő hozzászólás... -
#2516 Hozzáteszem, aki eredetileg ezt a listát írta az nem akarta kamunak eladni, írta utána, hogy vágylista, csak valaki képtelen értelmezni. -
#2515 1. DLC != pénzért árusítás
2. Skyrim, Sleeping Dogs -
#2514 valszeg onnan vette az ötletet az az idióta, aki ezt a listát kitalálta :D -
#2513 Na ezt nem tudtam.akkor tárgytalan. -
#2512 Ámde a sleeping dogshoz ingyenes a high texture dlc. -
#2511 jó hát egy példa is példa.
Meg ugye fék infó valszeg,tehát nincs jelentősége.
CSak azért írtam hogy van olyan mocsadék cég aki ezt is megteszi. -
#2510 na, akkor ezen az alvó kutyákon kívül semmi más példa nincs, pedig az enyémre válaszolt üzeneted eléggé furcsán hangzott, mintha lennének tényleges PÉLDÁK, és nem egy darab szerencsétlen... :)
úgyhogy oké, ez már csak ilyen belebeszélés.. még mindig várni kell egy darabig, de biztos, hogy megéri... már nem is izélek rajta, az se zavar ha jövő március végére jön, olyan is lesz :) -
#2509 "Van pofája" kimaradt -
#2508 Csak nem.Azért ez egy eset volt.
Kétlem hogy van bármelyik cégnek ilyenért lehúzni a népet.
Meg hát kell a francnak a Hi-Res textúra.Örülök ha elindul nálam a gta5:D -
#2507 ó istenem bazmeg kezdődik akkor ez is? :D És visszaadják a pénzt, ha nem fut jól nálam majd a DLC? :D -
#2506 sleeping dogs pl. -
#2505 másrészt mi ez a hájtextúra? :D :D istenem... melyik játék jött ki más, szebb textúrákkal dlc-ként... amiért pénzt is kértek.. -
Borg #2504 Ez csak kamu lehet...
Eleve az utolsó két pont üti egymást. Ha van külön fejlesztő csapat aki a PC-s verzión dolgozik, akkor miért DLC-ként adják csak ki a high textúrákat? Hiszen ez azt feltételezné, hogy a PC-sek is csak a kvarcjátékos verziót kapják portolva... -
#2503 *top4 -
#2502 ez ilyen pécés top5 vágyálomlista :D -
#2501 steamworks.minden bizonnyal:D -
#2500 ez kamu -
#2499 forrás? -
#2498 Új infók:
- egy napon jelenik meg minden platformra
- Steamworks támogatással jön
- a PC verzióra külön csapatot alkalmaztak, akik a kezdetektől egy tokeletes portot heggesztenek
- High textura pack DLC is erkezik, amit megjelenés napján minden PC játékos megkap! -
#2497 mintha egy milliomos ember életét játszanánk, közben meg valszeg a város gengsztere lesz a karakter :D -
Borg #2496 -
#2495 na az vett meg engem is!
Meg a crossmotor és a siklóernyőzés.
és nem csak a grafika maitt,hanem mert ezek benne lesznek! -
ldavid #2494 én meg írni nem tupok -
#2493 Elnézést, annyira nem értek hozzá :P -
Nagydög #2492 *dupla
-
ldavid #2491 *dublafedelű az inkább :) -
#2490 az a nyitott fedelű repcsi bejön nekem de rohadtul :D -
ldavid #2489 szerintem szeptemberben jönni fog az is -
#2488 azért ezekkel a képekkel engem erősen megvesznek már most kilóra.