27741
-
itt már nem milliók, de milliárdok forognak. ennyit minek áldozna a sony/ms? nekik ott vannak a saját, belsős IP-ik, azokat nyomják inkább.
mondjuk az MS 50 milláért az egyik gta4 kiegre vett időleges exkluzivitást... de ha egy kieg ilyen drága... :/ -
Kb esélytelen hogy next-gen.. szerintem borítékolható a 2013 Q1-Q2 megjelenés.. és next-gen konzol legkorábban 2013 év vége.. ha nem 2014 év eleje.. -
Nagydög #2547 Ebben is van racio. -
Nagydög #2546 Borgnak igaza van. A jelenlegi 100 millio darab konzol sem csak ugy bespawnolt a haztartasokba. Mindenfele huzo cimek adtak el oket. A GTA alkalmas huzocimnek, szerintem a konzolgyartok szivesen tamogatnak egy kis penzzel is emiatt. -
szerintem egy konzolgyártó se fizetne annyit, hogy jobban megérje az R-nek mint egy alap 10millió+ os eladás...
Azért ha abba is belegondolsz, mekkora érvágás lenne a fanoknak, hogy bejelentenék hoppá gta5 nextgen, vehet új cuccot, ezt illő lenne előre bejelenteni...meg szerintem ez kiderült volna már, a trailert elnézve meg semmi nextgenre utaló jel nincs, szép szép, de nem esik le az állam, a képek meg tudjuk hogy nem a valóságot tükrözik...ebbe a generáció többek szerint még van két év, szal hha most kezdenék a gtaV-öt fejleszteni akkor lenne értelme a nextgennek, de a videó alapján szerintem a fejlesztés vége már nem lehet annyira messze... -
Borg #2544 Inkább abból a szemszögből nézd, hogy a GTA5-tel mennyi új konzolt el tudnak adni majd :) És ezért melyik konzolgyártó mennyire lesz "hálás"... -
Pontosan :) -
a 10 millás eladásokat hozó IP új részét kiadják egy gépre, amiből a játék kiadásakor lesz vagy 2-3 millió...
logikus? :)
nemtudom, én inkább a ma létező 100 milliós konzolbázist céloznám meg ;) -
hát én nagyot csalódnék, ha ez nextgen lenne, én kicsitt többre számolok mint nextgen, meg azt csak bejelentenék... vagy kiderült volna.. -
Borg #2540 Én valahogy nem hiszem, hogy a GTA5 megjelenik a jelenlegi konzolokra. Valszeg a megjelenését is azért tolták a jövő évre, mert nextgen-en fog csak jól futni.
Mindenesetre a GTA4 után szépen borítékolható, hogy PC-n min fog rendesen futni, de leginkább, hogy min nem... -
ha pécére csak 2014-re jelenik meg, addigra sztem elég általános lesz a 4 magos gép - ha ez is azt szereti majd :) -
itt a bibi, régebbi konfigon szarul fog menni, tehát boxon jobb lesz a grafika és jobban is fog menni hehe, ne abból induljatok ki hogy mindenkinek csúcs PC-je van, szal hagyjuk ezt a láma dumát hogy a konzol őskövület, igen öskövület, de jobb lesz rajta a gém mint a mostani átlag-pcken, és itt szerintem az átlagpc, az nem i9 meg 8gb ram, meg két darab csúcs nvidia vagy radeon....:)
mondjuk tény hogy idegesítő, ez olyan mint mikor a híradóban azt mondják hogy 220 ezer magyarországon az átlagkereset....xD -
És ez lenne az ellenérved?
Barátkozz másokkal. -
Az ilyet mellőzzük ha lehet mert a falra tudok mászni ezektől... Semmit nem tudunk róla! valószínűleg szarul fog menni elég idős konfig. -
Pont ugyan olyan játszhatatlan lenne, mint a 4. rész. -
Srácok, előre tippelve a grafból, szerintetek egy ilyen gépen hogy teljesítene majd ?:D
GA-EP35-DS3L
Core 2 DOU E6770 2,33Ghz
HD 4870 1GB
2*1GB 800Mhz DDR2
Kösz..:D -
Csak warezos konzol tulajdonosokat ismerek. -
arányok :) -
Mert ugye a konzolosok soha nem warezolnak :D -
rendben, szívesen hasonlítom, tisztában vagyok vele :)
nem baj, majd a pécések lewarezolják a világot is, aztán sok játékot fogunk kapni szerencsére - persze ez már nagyon off, minden részről :D -
Na mindegy, csak utálom ezt...
Amúgy kedvencem, hogy mostanában már PCn nyomják a demókat, prezentációkat... persze controllerrel, hogy a hülye azt higye, hogy az konzol. -
Nem, nem állják meg a helyüket. Hasonlítsd össze a pc grafikát a konzoléval.
Az, hogy arra fejlesztenek az eyg más dolog: Az azért van, mert a sony meg a ms egy rohadt zsidó banda. Leszarnak ők mindent, csak a profit... az, hogy fejlesszenek... nincs érdekükben. -
mi az, hogy sok éves konzolokon? :)
azokon a szarfos sokéves konzolokon, úgy érted, amik a mai napig teljes mértékben megállják a helyüket, sőt, pont ezekre fejlesztik jelenleg is a játékot?
hagyjuk már el kérlek (és kérek mindenkit) ezt a régi, meg idő, meg mittudomén milyen konzolozást.. igen, majd valamikor lesz ps4, meg xbox873, aztán ennyi... addig ezek a gépek 100%-ban megállják a helyüket -
az ilyen kiadott shotokból mindig lekell vonny a hypeot -
Hát nagyon durvák az új képek.. :D Mi lesz itt!!! -
Tommy Drak #2524 Az még korai.Először AC3 van a pályán nekik aztán majd a Watch Dogs.Addig az felejtős.. -
Watch Dogs nak jól jönne egy nagy hype :D -
Tommy Drak #2522 Ja mondjuk 2 kép szinte full blur-al van a háttér.Mondjuk így tényleg nem kell élsimítás:)
De van 1-2 kép ami pedig csúcs,valószinü akkor ez a fotó tuning lehet.
Mind1 jól néz,legyen csak nagy hype bár pont ennek a játéknak nem kell mert már a névvel eladják:) -
fotóbolt-al megvannak kicsit tuningolva max meg a blur. -
Tommy Drak #2520 Nem tudom elhinni,hogy ezek Konzol képek.Ilyen élsimítás és 3D mélység stb lehetséges ezeken a sok éves konzolokon? -
nem vagyok ám analfa....:D
tudom hogy "bele lóg a kéz a bilibe"
szép vágyálmok :D -
Szerintem nem. Ha minden jól megy kapunk egy max payne 3 minőségű (pc-s verziót vagy portot kinek, hogy tetszik) ami meg lesz pakolva dx11-el, rendesen optimalizált, magasabb minőségű textúrák, hangok plusz social club és mindenki happy.
Engem már rég megvettek kilóra.GTA IV minőség még tovább fejlesztve csiszolva plusz régi és új játékelemek jackpot! Fura mert "nemrég" még a 4-et vártuk annyira most meg ez... -
itt nem is erről van szó, hogy egyenlőnek kell lennie... nem is említettem egy szóval sem :)
#2516 a nyerő hozzászólás... -
Hozzáteszem, aki eredetileg ezt a listát írta az nem akarta kamunak eladni, írta utána, hogy vágylista, csak valaki képtelen értelmezni. -
1. DLC != pénzért árusítás
2. Skyrim, Sleeping Dogs -
valszeg onnan vette az ötletet az az idióta, aki ezt a listát kitalálta :D -
Na ezt nem tudtam.akkor tárgytalan. -
Ámde a sleeping dogshoz ingyenes a high texture dlc. -
jó hát egy példa is példa.
Meg ugye fék infó valszeg,tehát nincs jelentősége.
CSak azért írtam hogy van olyan mocsadék cég aki ezt is megteszi. -
na, akkor ezen az alvó kutyákon kívül semmi más példa nincs, pedig az enyémre válaszolt üzeneted eléggé furcsán hangzott, mintha lennének tényleges PÉLDÁK, és nem egy darab szerencsétlen... :)
úgyhogy oké, ez már csak ilyen belebeszélés.. még mindig várni kell egy darabig, de biztos, hogy megéri... már nem is izélek rajta, az se zavar ha jövő március végére jön, olyan is lesz :)