27719
-
#2607 Akkor az állatvédők nagyon hülyék.
1. A GTA egy JÁTÉK!
2. A játékban szereplő kutyák az igaziakat nem fogják befolyásolni, egy modellből épül fel...
3. pl. COD Modern Warfare 3-ban is vannak kutyák és azokat megöljük... Na és?? -
#2606 Egyből jönnének az állatvédők hogy mi az hogy egy gtaba kutyákat lehet ölni és letiltatnák a kutyákat belőle. Aztán jön egy hot caffe féle mod hogy feloldja. -
#2605 hát igen C: -
ldavid #2604 lássuk be azért, ez rendkívűl valószínű -
#2603 remélem csak pc-re és a hulladék konzolosok majd picsoghatnak XDDD ez a minimum azért, hogy nincs RDR PC-n -.- -
#2602 illetve fog ez jönni boxra meg ps3ra egyaránt, ugye ?:D -
#2601 ezért kérdeztem..D: sztem is lesz. -
#2600 az első videó alapján lesznek kutyák, szóval lehet esélyes ez is :D kurva nagy lenne -
#2599 sztetek lesznek rendőrkutyák végre a játékban ?:DD -
#2598 Ideje már.. :D -
#2597 "No new Grand Theft Auto V details this week'
It appears Rockstar will not be releasing new Grand Theft Auto V details this week, in fact, there won't be any new details before the 17th of this month, a close source confirmed this to Rockstar Informer earlier today. It seems however that Rockstar is continuously working on exciting new feature pieces with a new trailer bound to be released next month."
Forrás:
Rockstarinformer -
#2596 esélye nincs, hogy jöjjön.. 1 trailert láttunk eddig összesen róla.. -
#2595 :DDD
mit teljes játék, egyenesen abban debütált bazze, nem is volt dobozos kiadás, ugye? -
#2594 Legalább a világvége előtt lehetne akkor játszani vele xD -
#2593 az egy gané -
#2592 Már rég kijött, azóta gs teljes játék is volt :D -
#2591 Ha csak 60 db autó, az lufasz.. :DD -
#2590 És 42 féle bicikli. -
#2589 60 autó és 36 hajó?nem tűnik túl reálisnak -
#2588 Lehet elővették azt a "szívárogtatós" csávó álltal írkált dolgokat, mintha az írt volna ilyen 5× map méretről. :) -
#2587 megbízható források - ja kb mint mazur és a Rockstaros (!) haverja, aki szerint kijön az RDR pécére - 1-2 évvel ezelőtt -
#2586 ja hihető nagyon -
#2585 GTA V: Karácsony előtti megjelenés, brutális nagyságú területek és száznál is több vezethető jármű? -
#2584 az éven biztos lesz még egy trailer -
#2583 Nem tudni, képen vannak, amiket linkeltünk, meg az az egy trailer, több nincs. Lájkold fb-n a rockstar gamest, oda szokták leghamarabb feltölteni a képeket/infókat. -
#2582 Nem nagyon követem a híreket a játékkal kapcsolatban, de lesz mostanában vagy valamikor új trailer?? -
#2581 lol -
#2580 jah, így. 2008as játék, ma se menne jól a gépek nagyrészén, konzolon meg egyáltalán nem. biztos anyagi siker
asszem neked a játékiparban kéne dolgoznod, olyan jók a meglátásaid :D -
Interstate 95 #2579 Erre nagyon egyszerű a magyarázat: Welcome to New York City !
Egy büdös, koszos, fakó város. Színt max a bevándorlók variáció visznek bele, meg a sok köcsög reklám. -
Interstate 95 #2578 Te, neked rossz a szemed vagy mi van veled ? Kb így kellett volna kiadni anno a GTA IV -et grafikailag, de legyen, überelje túl a GTA V. -
#2577 csillagkapu parancsnokság bejárata. -
#2576 pontosan -
#2575 igen -
#2574 hát igen, ez ennyiből tényleg megállapítható volt
-
#2573 jó az ok és én arra a helyzetre gondoltam :D Igen azt vágom, hogy elvileg fizetni kell, hogy bekerülj a fejlesztők közé -
#2572 az egy teljesen más helyzet :) -
Ja és akkor higgyem el, hogy a konzol exkluzivitásért is ők fizetnek. "Tessék Szoni, tessék Májkroszoft, adok neked 1 millió dollárt,cserébe NEM hozom ki pc-re a játékot és így elesek másik 50 millió bevételtől, mert ez így tökre megéri nekem!" -
#2570 ahoz hogy konzolra fejlessz, azért TE fizetsz, nem te kapod a pénzt :D -
#2569 (most nézem igen változik a fejléc kép, azt nézd ahol egy kis mesterséges tó mellett ül 2 ember, valami golfpálya szerűség hátul meg pálmafák) -
#2568 igen azért fejlesztik arra, mert kapnak érte jó sok zsét.
Nem azért, mert olyan kurvajók a konzolok. Nézd már meg ezt a képet is nagyban, ami fent van a fejlécben, hányadék a textúra pl.