27719
-
#2807 Brühühü -
#2806 konzolos undorító irányítás miatt se, meg leginkább azért nem, mert a végét járja a két konzol és nem fektetek be egy rövidesen halott rendszerbe (főleg mivel nem sokat játszom így évente jó ha 4-5 játék lenne a terítéken + undorító a játékok nagy része konzolokra + drágább is a játék ja és kéne akkor új TV is...) -
#2805 Annyira szívesen tartanék egy konzolt az ilyen játékok miatt, de a kontrolleres irányítástól hánynom kell. Nyáron adtam el az Xboxomat, csupán ezen okból kifolyólag. Fél évig volt meg, de egyszerűen az irányítás még mindig egy rémálom volt, messze nem adott akkora szabadságot, mint a bill+egér kombó. -
#2804 addigra megcsippelem a boxot :D -
#2803 én valószínűleg megveszem ps3-ra,bár a 4 is sokkal rondább rajta mint pc-n
de ezvan -
#2802 Veszek megint xboxot,csak ez miatt:D meg a forza miattxD -
ldavid #2801 olyan fura az arca, mintha egy fényképből lett volna rávágva -
#2800 szégyenletes dolog!
Legalább annyit írhattak volna hogy "ja lesz majd pc is ti hülyék!" -
#2799 Grand Theft Auto V is Coming Spring 2013 -
#2798 Ahogy az várható volt PC-re nem jelentik még be, de azért mégiscsak doh. -
#2797 Tessék,ez már offiszal!
Forrás:take2games.com -
#2796 mint pl az 576ban, vesznek egy üres tokot és bele rakják a nyomtatott borítót. az ac3at is így reklámozzák , a fc3at is -
#2795 lol -
#2794 dísz, dobozos kirakásra gondolt -
ldavid #2793 igazad van amúgy, kivéve hogy egy ezek blu-ray tokba mennek :D -
#2792 esetleg olvasd végig amit írtam.. -
#2791 milyen dvd tok? :D messze még a megjelenés, nincs semmilyen dvd tok, ezek promó anyagok -
#2790 Nov. 8-án. -
#2789 ez nem prospektus, hanem dvd tok borítója, amit majd kitesznek gondolom a boltokba dísznek/reklámnak :) -
#2788 kijöt már a gameinformer? -
#2787 kezdek megnyugodni a release téren kicsit, mert ezeken meg csak PS3 van, gondolom olyan prospektust szereztek meg. Van esély, hogy esetleg TALÁÁÁÁN csak 1-2 hónappal a megjelenés után lesz PC-s is? -
ldavid #2786 a GAME szerint is tavasz + új artworkjeik is vannak
-
#2785 Hát, szerintem nem is hozza egyáltalán a fasza r* artworkök szintjét, másrészt kurvára nem illik a képbe. Ebből a fan artworkből látszik amúgy, hogy nem olyan könnyű hamisítani a R*-os artworköket, mert biztos sok időt rászánt a csávó meg elismerés neki, de ez inkább elmenne LA Noire artnak, mint gta v-nek. -
gabor9 #2784 -
#2783 Nem lenne egyszerűbb visszaolvasni a kommenteket? Amúgy 2 hét múlva lesz bejelentés. -
#2782 tekintve az új artot, kétlem hogy kamu lenne, de történhetne már bejelentés :D -
#2781 ment a vita, szerintem nem kamu -
#2780 ÉS amúgy mire jutottatok a képeket illetően? -
#2779 hát bocsi, nem ülök itt egésznap :D -
#2778 már bocs, de egész nap ezeken a képeken ment a vita tegnap :DDDD -
#2777 miért is tettem volna? tegnap óta nem irt ide senki, én meg ma futottam bele a hírbe, van ilyen :) -
#2776 #2734, nem is hiszem el, ha érdekel téged a téma, akkor hogy nem olvastál vissza fél oldalt sem? :) -
:) -
Ámen -
#2773 ezt egy sg-s srác csinálta unalmában, háttérképnek... csak amikor kiszabadult a netre a kép, akkor vágta rá a sok nagyokos a vízjel helyére az nfs logókat..
amúgy ez az eredeti kép http://www.imagebanana.com/view/yhdsu94j/ingressopista.jpg
ez meg a háttérkép http://brianspilner.deviantart.com/gallery/?offset=24#/d20sxj2 -
#2772 kiszabadultál a New World Order topikból?
kár volt!
-
Gibor #2771 Kényszered van hogy ezt itt csináld? A képedre visszatérve lehet tévedtek és nem 15perces munka, én 20p-re saccolom. És már messzire elkerüli a képed minősége egy GTA-s artwork minőségét... -
Interstate 95 #2770 Nekem csak ilyen kicsi van, de azért átnyújtom. Használd egészséggel. -
#2769 -
Interstate 95 #2768 A stílusod kívánnivalót hagy maga után, fuss neki még egyszer, addig is gyakorolj (valahol máshol).