27719
-
#2847 Mindegy vége is van! -
#2846 Ez most élő?
LINK -
#2845 Az szerintem a Santa Monica Pier Los Santos verziója. -
#2844 Kép bal oldalán a móló, óriáskerék, hullámvasút akár a IV-ben, leszámítva a túlpartot. -
#2843 Lesz PC-s port, ne aggódjatok. A Rockstar megígérte korábban, hogy minden nagy GTA részt ki fognak adni PC-re. -
#2842 Gondolom akkor esélytelen hogy a Leeds portolja,
már ha lesz neki egyáltalán!
-
#2841 Nem egészen, a Max Payne 3-nak a fő fejlesztőcsapatát a Vancouvert zárták be és egy részét beolvasztották a GTAIV PC-t elkövető Torontoba. Elméletben lehetséges tehát, hogy ugyanazok fogják (kibővült teamel) készíteni az V portját, márha lesz neki egyáltalán. -
#2840 Nem is fog, mivel azt a csapatot felszámolták. -
#2839 sajnos :\ reméljük nem ismétlődik meg -
#2838 Így már világos!THX -
#2837 Ott nem volt külön csapat, hanem a Rockstar North készítette a PC verziót is, egyedül a IV-nél outsourcolták a Rockstar Torontonak. -
#2836 Akkor rosszul tudtam,elnézést!
Amúgy hülye kérdés és OF is egy picit,de a San Andreas-t melyik csapat portolta át PC-re? -
ldavid #2835 csak a DLC-kért fizettek, a második után fél évvel jöttek PS3-ra és PC-re is -
#2834 miről beszélsz? a gta 3, vice city meg a san andreas is fél évvel később jött pc-re, semmi köze az exkluzivitásnak ehhez... -
#2833 Értem,akkor kár spekulálni! -
#2832 A GfWL jelenlétének semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyit fog késni a játék. A GTA IV előtti részek is mindig fél évet késtek, pedig ott nem volt még GfWL. 99%, hogy november végén vagy december elején fog megjelenni most is. -
#2831 már "NEM"fogja" -
#2830 Rosszul tudod. Ha lehetne, akkor megtartottam volna és nem adtam volna el a boxomat a fos kontrolleres irányítás miatt. -
#2829 Szerinted a microfos megint fog exkluzivitást venni a rockstar-tól?
Ugye a GTAIV-él vett ha jól tudom 25-40 milláért anno!
Bár ha minden igaz,ez a rész már fogja szerencsére használni a GFWL rendszert,mint pl a max payne 3 esetében!Én ebből csak azt vonom le,hogy talán nem is kell majd fél évet várni,max pár hónapot a PC-s verzióra!
De jó is lenne! -
Interstate 95 #2828 Nekem is van gamepadom, mivel csak a Saints Row 3 van fent jelenleg a gépen kipróbáltam azon, és hát játékélmény alaposan visszahúz. Mondjuk én sűrűn játszok autós játékokkal, azért rendszeresítettem egyet, mert azok meg pont hogy billentyűzettel nem nyújtanak akkora élményt. Mindennek meg van a helye PC -n, aki meg konzolt vesz az majd megszokja, bár "ha jól tudom" azt is lehet egérrel tolni. -
#2827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2826 legalább nézd már meg, mire válaszoltam
segítek, lásd kivel van dolgod:
"egyszerűen az irányítás még mindig egy rémálom volt, messze nem adott akkora szabadságot, mint a bill+egér kombó."
igen, értem én, hogy előjött a szabadság más aspektusban is pár hsz-el arrébb, de itt most épp nem arról volt szó :)
bohócnak meg nyugodtan lehet mondani, hogy fingjasincs, ha egyszer fingjasincs ;) pontosabban dehogynincs neki, csak gondolta most jóóól beszól frusztráltságában a konzolokra :) ugyanmár...
-
#2825 te most BIZTOSAN az auto lockolós gta-ról beszélsz? ;)
a kontrollerellenességed ennek kapcsán jött elő, pont egy olyan játéknál, ahol zéró a jelentősége a "pontosságnak" ... -
Interstate 95 #2824 Akkor gyerekek, a hét folyamán vásárolt Xbox-okat most már nyugodtan eladhatjátok, fillérért akár én is átveszem őket. -
ldavid #2823 csak megjelenés után, szerintem -
#2822 Gameplay legkorábban mikorra várható ? -
#2821 "bazinagy szabadság feeling asztalra görnyedni"
rákontrázok figyelj!
bazinagy szabadság feeling négy fal közt ülve játszani
Annak, hogy mivel irányítod mi a fasz köze van ahhoz, hogy egy sandbox játékról beszélünk, és hogy szabadság feelingje van-e neki?
Esetleg annyival több a szabadságfeeling egy kontrollerel, hogy bárki előtt a tökeid közelében tarthatod a kezeidet, és nem néz rád furcsán, ennyi.
Van kontrollerem géphez, kipróbáltam gta-val is, többet nem jutott eszembe, hogy azzal játszam...
És egy jó tanács:
az ilyen "fingjasincs" és hasonló konzolos homokozóban (aka leáldozott topik) használatos, óvodás hülyeségeket pedig szerintem hanyagold a fórum más részein. -
#2820 mindig fél év után jön a pc-s gta a konzolok után, miért kéne most 1 évet várni? -
#2819 Inkább görnyedek az asztalra gyors és pontos irányítással, mintsem a kanapén heverve birizgáljam azt a fránya analóg kart, míg végre nagy nehezen rátalál a kívánt pontra. -
#2818 a nagy semmivel én elvoltam 45 órát boxon + 2x8at dlckkel + pécést is nyomom. nekem ez már bőőőven elég lenne, de ha lesz még csilliónyi pluszküldi, tőlem aztán... :) -
#2817 bazinagy szabadság feeling asztalra görnyedni, mert ugye a bill+egeret ölben kissé nehéz tartani :P
büdös bohócra meg nem is reagálok, fingjasincs troll, ahogy már jóideje ismerjük :)) -
#2816 Sziasztok, szerkesztőket keresünk a régi-új codenamegta.hu -ra. A vén rókák már biztosan ismerik, így bizonyára nem újdonság. Lassan beindul a szezon és félő nem lesz elég kapacitás. :) Akit érdekel írjon egy privátot és megbeszéljük a juttatásokat, részleteket. Köszi -
#2815 Igaz!
Csak könyörgöm R* ezt ne éljük át újra! -
#2814 végülis, annyi benne van, hogy lesz pc verzió :) -
#2813 Szerintem a PC verzióra minimum jövő őszig várni kell. Tehát még egy évet.
De a hulladék IV után nem nagyon várom ezt. Tök hülyének nézik a játékost, még a játék felénél is olyan tutorialba illő dolgok voltak hogy agyam eldobtam.
Meg hiába a veszett nagy szabadság, üres volt a map, semmi mellékküldi vagy extra feladat. Vagy csak alig.
Ha visszatér a SA küldetés rendszer, akkor jó lesz de még ott az optimalizálás kérdése is.
Jó tudom az MP3 jó lett ilyen téren de az cső gém ez meg sandbox. -
#2812 "Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended."
link -
ldavid #2811 iFruit 4 lehet, mert előlapi kamerával fényképez :D -
#2810 kemény a csaj kezébe az iphone copy :D -
#2809 Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time. Anyone that continues to spam the comments section will have their commenting privileges suspended. -
Interstate 95 #2808 Azt hiszem ebben is órákra le fog kötni a városban való mászkálás.