27741
-
ja tényleg az extra volt, sőt kurvanagy, nem szóltam! -
nem rossz- nem rossz :)
végre történnek dolgok... -
ldavid #2867 illetve ezeket lehet látni azokba a kis szarokba belenézve
ezeken látszik a maradék 2 is:
-
Gondolom kapunk majd a játékba valami extra ficsőrt, mint a GTA IV-nél az a videószerkesztő. -
Kösz!
Legyen igaz :D -
ldavid #2864 ez már jó lesz olvasd el -
Nem jó a két link.. milyen képek azok ? :D
És miből gondolod, hogy jön még egy trailer a napokban ? -
ez mi?? :D
miből gondolod hogy nov5 előtt jön trailer? -
persze majd mikor jön a PC-s, akkor lófasz se fog járni, még csak poszter sem. Annak idején a IV esetében kivételesen vettem volna valami Special Editiont, ami a boxnál is volt, hogy járt mellé vagy egy kis széf (?) vagy sporttáska vagy baseball ütő meg pár kis semmiség. De persze annyira ránk szartak, hogy az sem volt. -
ldavid #2860 és így néznek ki
-
ldavid #2859 gondolom ilyen poszterek járnak a képnéző mellé
-
ldavid #2858 nov.5. előtt jöhet a 2. trailer?
az előrendelők meg többek közt ilyen képeslapokat kapnak
-
Eddig is biztos volt a pc verzio. -
na ez nem hangzik rosszul annyira -
Interstate 95 #2855 #2809, #2812 -
Interstate 95 #2854 Nem szeretem ha egy játék nagy gépigénnyel jön ki, extra még optimalizálatlan is, de most egy kis szánalmat érzek irántad. -
Borg #2853 "Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time." -
1 giga ram, geforce fx, pentium 2GHz egyprocesszor. Ha valami módon lelehetne butítani ennyire, akkor játszanék vele. -
Ki mire számít, milyen pc-s gépigényre ?
-
Nagydög #2850 "...hogy mamár az egerezést gyűlölöm :)"
Furcsa pszichozis. Egyfajta Stockholm szindromanak tunik.
-
Interstate 95 #2849 Auto lock amit mondasz, minden játékba van manapság, legalább is amit Xboxra is kiadtak. De milyen már hogy automatán becélozza ? Ezzel is ugyan úgy csökken a játékélmény, mintha spontán nem tudnád becélozni az embert az analóggal. Az egérrel meg oda lősz ahova akarsz. -
bevallom fogalmam sincs, milyen a célzás módja az sr3-ban :) gtaban ugye gombra rálokkol az ellenfélre, nem kell célozni.
(én amugy mindent paddal játszok, amit lehet - kivéve autósok, azokat kormánnyal, ha támogatják. eleinte engem is frusztrált a pad, de ha konzolon akartam játszani, meg kellett tanulni - ergo meg is akartam szokni és annyira jól sikerült, hogy mamár az egerezést gyűlölöm :) ) -
Mindegy vége is van! -
Ez most élő?
LINK -
Az szerintem a Santa Monica Pier Los Santos verziója. -
Kép bal oldalán a móló, óriáskerék, hullámvasút akár a IV-ben, leszámítva a túlpartot. -
Lesz PC-s port, ne aggódjatok. A Rockstar megígérte korábban, hogy minden nagy GTA részt ki fognak adni PC-re. -
Gondolom akkor esélytelen hogy a Leeds portolja,
már ha lesz neki egyáltalán!
-
Nem egészen, a Max Payne 3-nak a fő fejlesztőcsapatát a Vancouvert zárták be és egy részét beolvasztották a GTAIV PC-t elkövető Torontoba. Elméletben lehetséges tehát, hogy ugyanazok fogják (kibővült teamel) készíteni az V portját, márha lesz neki egyáltalán. -
Nem is fog, mivel azt a csapatot felszámolták. -
sajnos :\ reméljük nem ismétlődik meg -
Így már világos!THX
-
Ott nem volt külön csapat, hanem a Rockstar North készítette a PC verziót is, egyedül a IV-nél outsourcolták a Rockstar Torontonak. -
Akkor rosszul tudtam,elnézést!
Amúgy hülye kérdés és OF is egy picit,de a San Andreas-t melyik csapat portolta át PC-re?
-
ldavid #2835 csak a DLC-kért fizettek, a második után fél évvel jöttek PS3-ra és PC-re is -
miről beszélsz? a gta 3, vice city meg a san andreas is fél évvel később jött pc-re, semmi köze az exkluzivitásnak ehhez... -
Értem,akkor kár spekulálni!
-
A GfWL jelenlétének semmi köze nincs ahhoz, hogy mennyit fog késni a játék. A GTA IV előtti részek is mindig fél évet késtek, pedig ott nem volt még GfWL. 99%, hogy november végén vagy december elején fog megjelenni most is. -
már "NEM"fogja" -
Rosszul tudod. Ha lehetne, akkor megtartottam volna és nem adtam volna el a boxomat a fos kontrolleres irányítás miatt.