27719
-
#6744 Na Bumm, rengeteg játékban lehet állatot ölni, de mivel én imádom az állatokat, nem szoktam rájuk irányítani a fegyvert :) -
Robi546 #6743 Az miért rossz ? :D -
#6742 Van egy rossz hírem....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet kutyát ölni :( -
#6741 Lentebb linkelve van :) -
xido #6740 Valaki ha lát olyan videót,ami nem tévéről kamerás felvétel és az elejétől van,linkelje majd lécci...látni akarom a főcímet meg a zenéjét is hallani:))) -
#6739 Megyek is megkerem a Holywood feliratot :) -
ldavid #6738 jár érte achievement is, ha bejárod -
#6737 pont az unalom volt az előző rész nagy ellensége :( soha nem történt valami nagy, valami város formáló, bármi...csak ment a homokozás -
#6736 Így mindenhova elkell menni ha valaki full mapot akar....de bitangnagy, én ettől féltem hogy kicsi lesz, de megnyugodtam :) -
#6735 Pontosan :) -
#6734 Azt jól látom,hogy a térkép olyan, hogy amerre mész úgy fedi fel?
-
#6733 Mindenesetre ahogy látom, nem fog unalomba fulladni, meg ismétlődni, mint a 4. részben annó. Nagyon változatosnak tűnik, érdekes lesz elejétől a végéig :) -
#6732 De akkora a térkép, hogy órákig el lehet lenni, taxizni ilyenek -
#6731 Hát ez legkorábban holnap derül ki, mire az első emberkék végigviszik :)
De szerintem a főszál tutti lesz egy 20+óra -
#6730 Arról van valami infó, hogy a story mode milyen hosszú? :) -
#6729 nekem még nagyon tetszik a bunyó benne, meg úgy általában a karakterek folyamatosabban mozognak -
#6728 Szarom le a törésmodellt!
:) A fizika meg a rombolhatóség visszaadja amit ott elvettek :) -
#6727 Úgy legyen, kedden kiderül! :) -
#6726 az baromság, hogy rosszabb. Olyan jók a fény árnyék viszonyok, mintha alapból az ENB rajta lenne. Meg nincs az a homály, messze a látóhatár. Minden téren előrelépés, szebb, jobban fut... viszont kompromisszum kellett ezeknek, visszább vettek a járműfizikából, meg a törésmodellből. -
#6725 eltörpül ez majd a játék mellett hidd el :) -
#6724 A valóságban is cafatra törik, ha 60-al egy oszlopnak mész. Nagyon inpresszív a játék, egyedül a törésmodell idézi a GTA 3-at sajnos. Sebaj, majd lenyelem :) -
#6723 Nincs gond a töréssel, csak ráálltak a GTA4ben arra hogy eg oszloptól cafatra törik, itt meg több kell hozzá :) ennyi -
#6722 Sajnos nekem még odébb van, míg meglátom, PC-re várom, nincs konzolom. Esetleg, ha valamelyik ismerős kipróbálja a virágboltit, ott meg tudom nézni magamnak.
Mindenesetre nekem a képekből, videókból egyértelműen az jön le, hogy az egész játék színesebb és a grafika is jobb, mint a IV-ben. A töréshez meg majd hozzászokunk, ha így marad. -
#6721 Jah és mindezt pár beszúrt képről, vagy egy fos minőségű streamről mondják -
#6720 Meg azt is irják hogy sokkal roszabb a grafika mint a 4-ben...:)
Nemtom vannak azért beteg emberek -
#6719 Magától az autótól is függ szvsz. -
#6718 Mindehol erre a törésre vannak ráállva, valaki pontokat vonna le ez miatt....én ezen jobban kivagyok hülve :D -
#6717 Maga a fizika meg igen jó, az egyik első missionban van egy batár robbanás, az nagyon állat :) -
#6716 Ennek ellenére jól fog fogyni, viszont egy szavuk nem lehet a nyomorékoknak akik aláírást gyűjtöttek, hogy pcre ne jöjjön a kalózkodás miatt.
Na és a kocsi törés elég rossz szerintem. Remélem peccselik majd. -
#6715 Ahogy én tapasztaltam sokmindentől függ a dolog...szögtől, sebességtől, meg hogy minek mész neki ilyesmi! (talán reálisabb) Nemtom, majd meglátjátok magatoknak :) -
#6714 Néztem sok videót, meg stream-et a játékból, irigykedek kicsit azokra, akik már játszanak, meg közben bosszankodok is, hogy napokkal a kiadás előtt netre került a játék. Ahogy nézem, nekem is úgy tűnik, hogy az autók nem úgy törnek, ahogy kellene. A IV-ben szerintem is valósághoz közelibb törésmodell volt. Itt nekimegy a játékos falnak, oszlopnak, bárminek és épphogy csak meghorpad a lökhárító. -
#6713 azért a belvárosban érezhetően alacsonyabb a frame, de annyira nem vészes mint a IV. És nincs az a homály, minden tűéles. -
#6712 engem különösebben nem izgat, annyira rocsolodik amennyire kell. a játék nagyon ütős :) -
#6711 Car damage videó
-
#6710 Frame gondok szerintem nincsenek, eddig tetszik, nagyobb bugokba nem futottam...az hogy mekkora élet van tényleg attól függ hol vagy...
Ldavid: te tudod.
-
#6709 Hááát, az autók törésmodellje a videók alapján nagyon visszalépés :S Rakhatnál fel pl. olyan képet, ahol egy villanypóznának nekimész, hogy lássuk felveszi e a karosszéria a formáját, vagy amolyan Mafia 2 szerű előre tárolt deformációk vannak ( a GTA 4 ben teljesen parametrikus volt a dolog). -
ldavid #6708 töröljem akkor a spoiler nélküli képeket?
mondjuk szerintem nem gáz egyik sem amíg nagyobb dolog vagy küldetés nincs rajta -
#6707 Miért ilyen kihalt a város minden képen?VAgy csak pont olyan helyen fotóztál?
Megéri a 15rongyot?Frame és egyéb tehnikai dolgokról mesélnél?Esetleg felbontás? -
#6706 Nehezebben törnek a kocsik, de azért szépen le lehet gyakni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6705 arra gondoltam :D