27719
  • gergou
    Na Bumm, rengeteg játékban lehet állatot ölni, de mivel én imádom az állatokat, nem szoktam rájuk irányítani a fegyvert :)
  • Robi546
    Az miért rossz ? :D
  • kill3r21
    Van egy rossz hírem....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet kutyát ölni :(
  • kill3r21
    Lentebb linkelve van :)
  • xido
    Valaki ha lát olyan videót,ami nem tévéről kamerás felvétel és az elejétől van,linkelje majd lécci...látni akarom a főcímet meg a zenéjét is hallani:)))
  • kill3r21
    Megyek is megkerem a Holywood feliratot :)
  • ldavid
    jár érte achievement is, ha bejárod
  • Kandurex
    pont az unalom volt az előző rész nagy ellensége :( soha nem történt valami nagy, valami város formáló, bármi...csak ment a homokozás
  • kill3r21
    Így mindenhova elkell menni ha valaki full mapot akar....de bitangnagy, én ettől féltem hogy kicsi lesz, de megnyugodtam :)
  • kill3r21
    Pontosan :)
  • Seth
    Azt jól látom,hogy a térkép olyan, hogy amerre mész úgy fedi fel?
  • gergou
    Mindenesetre ahogy látom, nem fog unalomba fulladni, meg ismétlődni, mint a 4. részben annó. Nagyon változatosnak tűnik, érdekes lesz elejétől a végéig :)
  • kill3r21
    De akkora a térkép, hogy órákig el lehet lenni, taxizni ilyenek
  • kill3r21
    Hát ez legkorábban holnap derül ki, mire az első emberkék végigviszik :)
    De szerintem a főszál tutti lesz egy 20+óra
  • gergou
    Arról van valami infó, hogy a story mode milyen hosszú? :)
  • KG21
    nekem még nagyon tetszik a bunyó benne, meg úgy általában a karakterek folyamatosabban mozognak
  • kill3r21
    Szarom le a törésmodellt!
    :) A fizika meg a rombolhatóség visszaadja amit ott elvettek :)
  • gergou
    Úgy legyen, kedden kiderül! :)
  • KG21
    az baromság, hogy rosszabb. Olyan jók a fény árnyék viszonyok, mintha alapból az ENB rajta lenne. Meg nincs az a homály, messze a látóhatár. Minden téren előrelépés, szebb, jobban fut... viszont kompromisszum kellett ezeknek, visszább vettek a járműfizikából, meg a törésmodellből.
  • kill3r21
    eltörpül ez majd a játék mellett hidd el :)
  • gergou
    A valóságban is cafatra törik, ha 60-al egy oszlopnak mész. Nagyon inpresszív a játék, egyedül a törésmodell idézi a GTA 3-at sajnos. Sebaj, majd lenyelem :)
  • kill3r21
    Nincs gond a töréssel, csak ráálltak a GTA4ben arra hogy eg oszloptól cafatra törik, itt meg több kell hozzá :) ennyi
  • totyak
    Sajnos nekem még odébb van, míg meglátom, PC-re várom, nincs konzolom. Esetleg, ha valamelyik ismerős kipróbálja a virágboltit, ott meg tudom nézni magamnak.
    Mindenesetre nekem a képekből, videókból egyértelműen az jön le, hogy az egész játék színesebb és a grafika is jobb, mint a IV-ben. A töréshez meg majd hozzászokunk, ha így marad.
  • kill3r21
    Jah és mindezt pár beszúrt képről, vagy egy fos minőségű streamről mondják
  • kill3r21
    Meg azt is irják hogy sokkal roszabb a grafika mint a 4-ben...:)
    Nemtom vannak azért beteg emberek
  • Master91
    Magától az autótól is függ szvsz.
  • kill3r21
    Mindehol erre a törésre vannak ráállva, valaki pontokat vonna le ez miatt....én ezen jobban kivagyok hülve :D
  • kill3r21
    Maga a fizika meg igen jó, az egyik első missionban van egy batár robbanás, az nagyon állat :)
  • Jojobaba
    Ennek ellenére jól fog fogyni, viszont egy szavuk nem lehet a nyomorékoknak akik aláírást gyűjtöttek, hogy pcre ne jöjjön a kalózkodás miatt.
    Na és a kocsi törés elég rossz szerintem. Remélem peccselik majd.
  • kill3r21
    Ahogy én tapasztaltam sokmindentől függ a dolog...szögtől, sebességtől, meg hogy minek mész neki ilyesmi! (talán reálisabb) Nemtom, majd meglátjátok magatoknak :)
  • totyak
    Néztem sok videót, meg stream-et a játékból, irigykedek kicsit azokra, akik már játszanak, meg közben bosszankodok is, hogy napokkal a kiadás előtt netre került a játék. Ahogy nézem, nekem is úgy tűnik, hogy az autók nem úgy törnek, ahogy kellene. A IV-ben szerintem is valósághoz közelibb törésmodell volt. Itt nekimegy a játékos falnak, oszlopnak, bárminek és épphogy csak meghorpad a lökhárító.
  • KG21
    azért a belvárosban érezhetően alacsonyabb a frame, de annyira nem vészes mint a IV. És nincs az a homály, minden tűéles.
  • kill3r21
    engem különösebben nem izgat, annyira rocsolodik amennyire kell. a játék nagyon ütős :)
  • kill3r21
    Car damage videó
  • kill3r21
    Frame gondok szerintem nincsenek, eddig tetszik, nagyobb bugokba nem futottam...az hogy mekkora élet van tényleg attól függ hol vagy...
    Ldavid: te tudod.
  • gergou
    Hááát, az autók törésmodellje a videók alapján nagyon visszalépés :S Rakhatnál fel pl. olyan képet, ahol egy villanypóznának nekimész, hogy lássuk felveszi e a karosszéria a formáját, vagy amolyan Mafia 2 szerű előre tárolt deformációk vannak ( a GTA 4 ben teljesen parametrikus volt a dolog).
  • ldavid
    töröljem akkor a spoiler nélküli képeket?
    mondjuk szerintem nem gáz egyik sem amíg nagyobb dolog vagy küldetés nincs rajta
  • The Protector
    Miért ilyen kihalt a város minden képen?VAgy csak pont olyan helyen fotóztál?
    Megéri a 15rongyot?Frame és egyéb tehnikai dolgokról mesélnél?Esetleg felbontás?
  • kill3r21
    Nehezebben törnek a kocsik, de azért szépen le lehet gyakni :D

• szabii98
    arra gondoltam :D