Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
jajj jóvan ok úgy látszik egy kicsit elfáradtam a nap végére mire ezeket benyögtem...

vk90 jaja emlékszem, nem is egyszer, mikor versenyezni kellett asszem párszor a japán "csapatnak"(?), akkor a versenyek elõtt ott mutogatta magát Claude pár csajjal, stb.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
olyan rég játszottam vele, hogy már el is felejtettem 😄 de am ja most, hogy mondod beugrott h benne volt pár percig
Malakai
LA volt abban a "koszos niggeresben", akárcsak SF és Vegas.
Persze pont a három város összesûrítése miatt elég alacsony szinten kidolgozva.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

yaaay, la : )

ez a trailer eléggé eltalált... a gta 4-el pont akkor játszottam mikor hazajöttem usa-ból, és kiköptem amit épp ittam, mikor megláttam, hogy hogy csinálták meg. ez a trailer is árulkodik arról, hogy mennyire részletesen modelleztek le mindent. alig várom már.

akik meg amiatt nyafognak, hogy miért nincs benne sf meg vegas, azok gondoljanak már bele, hogy amúgy la mekkora város az összes kis részével együtt, és mekkora vegas meg sf. ez nem az a szint ahol leraksz pár igénytelenül kidolgozott épületet meg utakat mint a 3-ban és már nagy a terület. mint az utolsó gta 3 kiegészítõben, abban amiben vmi koszos niggert játszottál a biciklivel meg a hoodie kidekkel, nem is emlékszem mi volt a címe, annyira borzalmas volt. Vice cityt meg minek lõnék el mégegyszer, már volt egyszer egy hawaii inges 90-es évek feelinges gta, nagyvárost érdemes volt újracsinálni újabb technikai szinten, la még nem volt.

Bronx South
Hát pedig Michellehez felmehettél többször az alapjátékban, továbbá volt egy weboldal ahol qrwát lehetett összekaparni, egyszer el is mentem egy találkozóra csak csayozás helyett véletlenül elsült a stukker párszor fejbe. 😄

vk90
Lol, San Andreas-ba bennt volt Claude ti tudtátok?

Capcom is the best!

Büdös Bohóc
ja jó de az sem az alapjátékban ugye és azok se kurvák voltak, hanem ribancok 😄

tommygear
de te felmehettél hozzá
Büdös Bohóc
amúgy jó lenne, ha alap adatokat meg nem ilyen béna szar blogokról linkelnétek és azzal érvelnétek, tegnap még azt is felhozták itt páran, hogy az xy oldal megerõsítette, hogy a R* megerõsítette, hogy nem csak los santos lesz és ezt mind kerek perec igaznak vettétek. Ma meg csak elolvastam egy HIVATALOS R* oldalán látható kisebb bejelentést, amiben azt is írják, hogy hol lesz a játék... és los santos, továbbá a környékbeli hegyek és a tengerpart van említve. Erre látom berakta valaki valamelyik blogot ismét, ami ezt az infót lehozta. Ne adjatok már minden szar hülyeségnek hitelt, elõször a hivatalos oldalt nézzétek meg, ha valami új infót akartok itt a másokkal megosztani, aztán lehet kisbetûvel zárójelben megosztani a sok faszságot, amit a kis szar blogok írkálnak meg....

Büdös Bohóc
mi az, hogy olyan IS, 4-ben nem lehetett felhívni csajt, csak kocsiban lehetett... 😄

Malakai
Nagyon sok GTA-nak le kéne mennie szerintem, hogy amerikán kívülre helyezzék a játékot. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

wollnerd
Ezt én nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban ! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
London kimaradt!
Én Londont vártam az V-be...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gabo91
És a vágott szemû sárgaságok... õk kit irányítsanak?<#kerdes>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tigeroo
ha nem is ebben a formában, de jó lenne viszontlátni õket😊

tommy vercetti junior??

lehet normális életet akart a fiú, de meg kell bosszulnia az apját stb. akármilyen történetet kitalálhatnak ,kíváncsi leszek!
tigeroo
uh szerintem a világ eddigi legjobb számítógépes játéka fog eljönni<#worship>
Ryder62
Ott a pont. A GTA 4-et is úgy vártam. Aztán kijött és hatalmas csalódás. 1 évet vagy többet kellett várnom hogy normálisan tudjak gémelni vele. 13 fpssel és grafikai bugokkal megfûszerezve nem lett volna öröm végig vinni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

zaki
de jó lenne, ha jönne a vice citybõl és a san andreasból egy hd remake <#ijedt>

Én meg valszeg konzolon fogom tolni... 😄 Jöhet a kövezés... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

berczely
Én meg úgy vagyok vele ha nem fog futni rendesen a gépen, olyan szinten, hogy elbírjam viselni a grafikát és érdemesnek tartsam vele a játékot szóval nem a hányinger kerülget akárhányszor elindítom akkor játszom vele, ha nem fut ilyen szinten akkor nem játszom vele! Gépet 1 játék miatt nem fejlesztek...

tomo05
Ja igen szerintem is jó lett a banner!!!

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

tomo05
Nekem szerintem nem kell aggódnom a gépigény miatt. Addigra úgyis beszerzek majd lehet egy Phenom II X4-et. Bár, ahogy nézem nektek sem lesz probléma. 😊

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Engem a IV-ben annyira nem zavart, elég jól volt felépítve az egész ahhoz, hogy ezt annyira ne érezzem... 😊 tommygear légtérzár ötlete elég jó... 😊

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Ryder62
Amúgy nagyon igényes lett a banner. <#eljen>

tomo05
Egyetértek! De csak nem lesz akkora gépigénye, hogy ne menjen el egy közepes gépen.

Ryder62
Ha Ha.

Nézd meg a Call of Duty 4 és a legújabb rész gépigényét. Majdnem háromszor nagyobb a CoD 8-é. Jah és kb semmi nem változott a motoron, nem lett szebb, még mindig az ótvar robbanás effektet kell nézegetni, még mindig nincs fizika etc.

Hogy ebbõl mit akarok kihozni? Azt hogy ha nem is igényelne többet mint a IV tuti hogy mesterségesen emelni fogják a gépigényt. Úgyhogy aki azt hiszi azon a gépen amin a IV elfutott és ezért az V is gondtalanul megy majd az hessegesse el ezt a gondolatot mert csúnyán csalódni fog 😊

Az utóbbi fél évben csúnyán emelkedtek a gépigények. Nicsak, csak nem pangás van a hw piacon?

tomo05
Gépigény szerintem kb a GTA IV-é lesz. Vagy egy kicsit erõsebb. Gondolom ezt is a RAGE hajtja majd.

Yoda001
lesz épp elég visszatérõ helyszín...😊

http://9gag.com/gag/5135249

Snexi
jó lenne már ha nem egy szigeten játszódna,elég illuzióromboló

én a láthatatlan falakat nagyon utálom. vagy legyen víz, vagy üres, végtelen szárazföld
Snexi
azért remélem,hogy visszatérõ helyszínek is lesznek a sa-ból,bár nem valószínû
nehéz összeegyeztetni ezt a szinte teljes la másolatot a san andreasban lévõ nyomokban hasonlítóra

tommygear
légtérzár bizonyos határ után és szétlõnek vadászgépekkel 😊
berczely
Azt nem tudom elképzelni, hogy a határokat hogy oldják meg ha nem tengerrel? Olyan hegy lesz amire már nem tud felmászni az ember? Arra meg úgy is valamit kitalálnak azt lesz bug meg repülõvel átrepülöd és akkor mi van mögötte?
Nem vagyok elég kreatív határalkotás téren?<#fejvakaras>

Annak tûnt a trailer és a képek alapján, mellesleg köszönöm az infót. Szóval Los Santos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

100-200 év? Hû de optimista vagy 😊)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bronx South
Nem értem miért gondolja mindenki azt hogy ha lesz is valami 2012 -ben, akkor a Föld fog pusztulni ? Inkább az ember, a Föld meg 100-200 év és kiheveri. Na de ez off szal dobtam is 😄

Bronx South
Hagy kontrázzak. Ott van még a vidék is, a trailerben nem semmi mekkora végeláthatatlan területeket mutattak, az a hegység pedig ahol volt a 3 kiránduló meg odabasz.

Master91
Csak most hasra ütve mondtam 2 évszámot 😄 Szerintem is napjainkba, vagy legalább is az elmúlt 2 év tuti.
Vagy ki tudja, lehet 2012be, és az utcsó küldi hogy éld túl a Föld pusztulását <#idiota><#idiota><#idiota>
berczely
Egy részletesen kidolgozott élõ, lélegzõ Los Angeles és környéke fog ebbõl kisülni! Bízom a készítõkben!

Nem tudom amúgy mi bajuk van egyeseknek azzal, hogy csak Los Santos-t kapjuk és nem az egész San Andreas-t! A negyedik részben is 1 város volt New York és rohadt jól megcsinálták nekem nem hiányzott több helyszín!

Los Angeles-nek sok kerülete van.(Santa Monica, Beverly Hills stb.) Ha a fele, háromnegyede (szvsz az összes) belekerül akkor már egy színes és érdekes várost kapunk amihez nem feltétlen kell Fransisco és Vegas!

Bronx South
a folytatás XDDDDDDDD

Ryder62
Mivel a IV-ben minden utcának volt neve (kiírta jobb lent) jó lesz viszont látni ott majd a Groove st feliratot. 😊

Bronx South
Miután kezembe lesz az irányítás, a Groove street lesz az elsõ amit majd megnézek. 😊

Yoda001
egyébként komolyan mondom, már jobban tetszik és jobban várom a játékot mint a trailer legelsõ megnézése után 😊
a groove street is úgy-ahogy emlékeztetni fog a SA-s groove-ra... remélem azért lesznek új autók, meg egyáltalán<#worship>

http://9gag.com/gag/5135249

tommygear
98? szerintem egyértelmû, hogy a jelenben fog játszódni
a hullámvasútat meg kihagyják? pedig látszik az is a muscle beach-es képen
Ryder62
GTA 3 és a IV esete = inkább csak egy újrafeldolgozás Liberty Citynek. Ugyan most mindenki next gen Vice Cityt várt de nem tudom mi sül ki egy csonkított San Andreasból avagy only Los Santosból.

Remélem kiegészítõkkel eljön majd SF és LV is. Úgy viszont ütne a cucc rendesen. 😄

Bronx South
Akkor már abból is kiindulhatunk, hogy a feltûnõ R8 Spyder az 2009 -es verda nem ?

tomo05
Aki hirtelen fellelkesedett, amikor azt hitte, hogy Vice City lesz a GTA V annak van egy jó hírem. Nézzük meg a GTA Mapokat sorrendbe: Liberty City, Vice City, San Andreas - Liberty City, San Andreas így tehát a GTA VI nagy velószínûséggel Vice City lesz! Persze ez kb 5 év! 😊 Fel a fejjel! 😉 Addig jó lesz ez a GTA is! GTA 4eVer!

Opened in 2010, The Ritz-Carlton, Los Angeles link