Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vk90 jaja emlékszem, nem is egyszer, mikor versenyezni kellett asszem párszor a japán "csapatnak"(?), akkor a versenyek elõtt ott mutogatta magát Claude pár csajjal, stb.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Persze pont a három város összesûrítése miatt elég alacsony szinten kidolgozva.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ez a trailer eléggé eltalált... a gta 4-el pont akkor játszottam mikor hazajöttem usa-ból, és kiköptem amit épp ittam, mikor megláttam, hogy hogy csinálták meg. ez a trailer is árulkodik arról, hogy mennyire részletesen modelleztek le mindent. alig várom már.
akik meg amiatt nyafognak, hogy miért nincs benne sf meg vegas, azok gondoljanak már bele, hogy amúgy la mekkora város az összes kis részével együtt, és mekkora vegas meg sf. ez nem az a szint ahol leraksz pár igénytelenül kidolgozott épületet meg utakat mint a 3-ban és már nagy a terület. mint az utolsó gta 3 kiegészítõben, abban amiben vmi koszos niggert játszottál a biciklivel meg a hoodie kidekkel, nem is emlékszem mi volt a címe, annyira borzalmas volt. Vice cityt meg minek lõnék el mégegyszer, már volt egyszer egy hawaii inges 90-es évek feelinges gta, nagyvárost érdemes volt újracsinálni újabb technikai szinten, la még nem volt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Én Londont vártam az V-be...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
tommy vercetti junior??
lehet normális életet akart a fiú, de meg kell bosszulnia az apját stb. akármilyen történetet kitalálhatnak ,kíváncsi leszek!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Nézd meg a Call of Duty 4 és a legújabb rész gépigényét. Majdnem háromszor nagyobb a CoD 8-é. Jah és kb semmi nem változott a motoron, nem lett szebb, még mindig az ótvar robbanás effektet kell nézegetni, még mindig nincs fizika etc.
Hogy ebbõl mit akarok kihozni? Azt hogy ha nem is igényelne többet mint a IV tuti hogy mesterségesen emelni fogják a gépigényt. Úgyhogy aki azt hiszi azon a gépen amin a IV elfutott és ezért az V is gondtalanul megy majd az hessegesse el ezt a gondolatot mert csúnyán csalódni fog 😊
Az utóbbi fél évben csúnyán emelkedtek a gépigények. Nicsak, csak nem pangás van a hw piacon?
nehéz összeegyeztetni ezt a szinte teljes la másolatot a san andreasban lévõ nyomokban hasonlítóra
Nem vagyok elég kreatív határalkotás téren?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vagy ki tudja, lehet 2012be, és az utcsó küldi hogy éld túl a Föld pusztulását <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem tudom amúgy mi bajuk van egyeseknek azzal, hogy csak Los Santos-t kapjuk és nem az egész San Andreas-t! A negyedik részben is 1 város volt New York és rohadt jól megcsinálták nekem nem hiányzott több helyszín!
Los Angeles-nek sok kerülete van.(Santa Monica, Beverly Hills stb.) Ha a fele, háromnegyede (szvsz az összes) belekerül akkor már egy színes és érdekes várost kapunk amihez nem feltétlen kell Fransisco és Vegas!
a groove street is úgy-ahogy emlékeztetni fog a SA-s groove-ra... remélem azért lesznek új autók, meg egyáltalán<#worship>#worship>
http://9gag.com/gag/5135249
Remélem kiegészítõkkel eljön majd SF és LV is. Úgy viszont ütne a cucc rendesen. 😄