27719
-
#6904 jóóó de azért a GTAhoz nagyon is hozzátartozik az autózás:) -
#6903 Amúgy itt is mozgatni kell a kamerát ha kanyarodsz kocsival, vagy azt megoldották, hogy rendesen kövesse a kamera az autót? -
#6902 Tegnap este felé egész sok live streamet elkaptam. Nagyon tetszett az amit láttam. MountChilliados nem volt, az jó ötlet, hogy teszel róla.
Ami feltünt, hogy az autók mozgása az megváltozott a 4-hez képest. Aztán hogy ez a jó irányba vagy sem, azt nem tudom, Boxon más az tuti. -
#6901 Az meg, hogy recés.. istenem emberek, 5 éve is recés volt már... ezt tudja ez a generáció. Nem tudom miért várt mindenki nextgen csodát ősrégi gépeken :D AZ meg hogy hosz törik a kocsi na lol XD NFS-el játszunk, vagy GTA-val.. naugye.. -
Robi546 #6900 Ahogy itt vissza olvastam azt láttam hogy csúnya grafika,rossz irányítás,ez a kettő dolog amitől félek főleg a járművek irányítása hogy a IV-hez képest rosszabb lett. -
Robi546 #6899 Rendben,Splinter Cell Blacklistezni szoktam de azt is végig toltam most lehet el kezdem a Tomb Raidert vagy SAMP-ozni fogok (RPG Szerver),szóval rendben,kösz! :D Meg aztán pont olyanok szarozzák le akik irigykednek hogy nincs meg eredetiben max. törttel játszanak. -
#6898 Nem tudom mi a fikaáradat, a feltöltött videókból nekem kurvajónak tűnik a játék... -
daneelolivaw #6897 ne is figyelj ezekre... meg amúgy vágod, hogy akik fikázzák, azok szépen letöltötték a tört verziót, tehát nekik semmi okuk nincs ócsárolni, mivel egy büdös centet nem adtak érte. amúgy meg már képek alapján tudni lehet, hogy nagyszerű játék, szóval ne izgulj, csak üsd el valamivel ezt a pár napot, én is ezt teszem :D -
Robi546 #6896 De úgy tudtam hogy ez lesz... Megjelenik,mindenki várja,a sok 10 éves hülyegyerek mert le szarozza,semmi se jó nekik,mindig csak ez az igénytelenség... De remélem ez nem igaz hogy ilyen szar lett. -
SzinesGeza #6895
Ha pc-re valaha megjelenik jó ha elfogy max 1 milla
Köszi Nostradamus. Így már értem. ;)
-
Coral Springs #6894 Én anno a San Andreas -ban mennyi dogfight -ot toltam, volt hogy arra ment el fél délutánom. Csak túl hülye volt az AI. -
#6893 Én felmentem a mount chilliadra....állat a sok gyalogos túrázó :)
Majd tolok még képet spoilerbe :) -
Robi546 #6892 Ez igaz. -
#6891 tuning shopos képet meg tengerparton a ferris wheelt,esetleg hegyvidéket is printscreeneltjen valaki majd. -
Coral Springs #6890 -
Coral Springs #6889 #6767
Viszont ez teljesen megfelelő, jobb egyelőre nem kell. -
#6888 A Diablo 3 is több, mint 12 millió. -
Coral Springs #6887 Ez jutott hirtelen eszembe. De ha egy ilyen lutri játékból ennyit eltudtak adni, nem nehéz lekövetkeztetni a többit, főleg amennyi Steam akció van. -
Robi546 #6886 Na ja csak az 5€ míg ez 40-45€ -
Coral Springs #6885 Azért elég nagy tévedésben vagytok ti itt a PC eladásokkal kapcsolatban, például a Minecraft -ból több mint 10 milliót adtak el PC/Mac -re. -
Robi546 #6884 Én is attól félek hogy a sok 12 éves végett nem jelentetik meg PC-re a játékot mert mindenki warezolni fogja,miért vannak ilyen hülyék a világon,tényleg ha már meg is van neki ne töltse fel sehova,stb... Aztán meg azzal feszítenek hogy nekik megjelenés előtt már megvan,ahogy itt többen is mondták,igazuk van. -
#6883 Igen,ez így van sajnos. Nekem nincs konzolom,valószínűleg nem is lesz életemben,old school PC párti vagyok,évente cserélek valami hardvert,hogy tudjak játszani bármivel,nekem ez így megéri,és ha még marad is pénz,akkor játékot is veszek,saját határaimon belül. Lenne konzolom habozás nélkül venném az eredeti játékokat,akár használtan,vagy külföldről,de nekem mindig is a PC volt a legjobb -
#6882 De szeretném én is a polcon tudni valahogy :) -
#6881 3. variáció, hogy rossz a box dvd meghajtója!
Persze tanácsolták a polcra vételt, de ezt inkább egy esedékes PC verzió esetére tartogatom!
A képeket meg teljesen más okból rakom mint te írtad, szerintem az általánosítás... -
#6880 *mint mindenütt* -
#6879 Magyarországon is mindenütt ,sok a csóró !!! -
#6878 Azért a modderek majd remélem tesznek róla, hogy változzon ez a Watch dogs szintjére redukálódott vezetési-és törésmodell.:D -
#6877 Ott a pont, hogy örök vita lesz ezért inkább nem is foglalkozok vele tovább csak egy vélemény volt.
Pl.: Én mondjuk nem warezolok véleményem szerint nekem nem ér meg annyit, hogy az Xboxomba belenyúlkáljanak ha van pénzem megveszek egy játékot, ha nincs nem veszem meg.
Legyen az akármilyen szar játék vagy akármilyen nagy szám vesződnek velük a készítők ők is pénzből élnek. Én is vesződök dolgozom én is pénzből élek.
Adok kapok, vagy kapok adok...
4-5 hónapja teszek félre "aprólékot", hogy meg tudjam venni erre fel még nincs is itt a játék már tele van a net GTA V videókkal meg képekkel ez idegesít fel és igazad van legalább ne vernék magukat erre de mindegy ilyen ez a világ... -
#6876 Szerintem addig nincs baj a warezosokkal,ha szép csendben meghúzzák magukat,és csak játszanak,és örül hogy tud vele játszani ingyen. De sajnos ezekből kevesebb van,a többség még veri a mellét is büszkén,hogy ő 4 nappal előtte már játszik,és lehurrogja azt aki meg várja a dobozt. Énis warezolok(ki nem?!),ha fut a játék,örülök,és meghúzom magam,ha nem,akkor nem,vagy meg kell venni,vagy nem játszok vele. Ez örök harc lesz,és a végtelenségig fog menni a vita mindkét fél között... -
#6875 Már a játék bejelentése óta figyelem és követem mind a két GTA topikot.
Véleményem csak annyi hogy egy szánalom az egész, hogy aki előrendel, spórolt pénzéből megveszi, izgatottan várja a játékot, még várnia kell 4-5 napot, hogy a kezébe foghassa más meg már warezzal játszik.
Nem irigységből szólok, hogy ők már játszanak mert nekem többet ér az hogy egy játékot a kezemmel is megfoghatok minthogy letöltögessem, de sokan ezt az érzést nem fogják megismerni.
Tisztelet a kivételnek!
Aztán jöhet a duma hogy akkor el lehet húzni magasról lesz@rom.
Mióta tele van minden spoiler-es hozzászólásokkal nem is merem olvasni a topikot. -
#6874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tök véletlen találtam egy katonai bázist, behajtok, erre tankok lövöldöznek rám.
ezt itt gyorsan elcsórom
kb 10 mp alatt le fognak lőni
ez már a vég :D
-
#6873 vezetésről annyit hogy fejlődni fog a vezetési tapasztalat ha jól tudom -
nú #6872 L.A. noire-nak köze nincs. North csapatához, a rockstar csak kiadta a neve alatt, mint producer -
mester1987 #6871 Jaja, jó lehet az is, ahhoz képest, hogy a fiatalabb korosztályról szól. -
xido #6870 na meg a Bully..:) -
mester1987 #6869 A Rockstar mindig egy olyan játékot rak le, aminek van "lelke".
Régebben nem ismertem annyira a csapatot, csak a GTA-kat, de az L.A. Noire aztán a Max Payne 3-mal egyértelmű lett, mitől Rockstar Games és akkor nem játszottam még a Red Dead Redemption-nel meg az utóbbi Midnight Club-okkal PC-s kiadás híjján...de lehet, hogy előveszem a régit :P -
#6868 Videókat elnézve sajnos egy hatlmas kalap szar a játék.A grafika iszonyatosan gyenge.A textúrák mosottasak és recehegyek mindenütt.A lövöldözés teljesen átlagos.A törésmodellt meg sem merem említeni,minimum egy szimulátort várnék el,de sajnos a rokkszar ismét csak átbassza a népet.Kefélő kutyák?Na neee.Ez az újítás 2013ban.Az egész gagyi szagot áraszt.Recehegyek,gusztustalan garfika,szar törésmodell.
HINT:Nincs pénzem megvenni a játékot és/vagy nincs konzolom.
Ebből az a tanulság,hogy a sok kis idióta az irigység vagy vmi hasonló okból fikázza az amúgy zseniális játékot.Már a videókból kitűnik,hogy ez egy rockstar minőség.
Lehet h nem olyan szuperszép meg hasonló,de ki vár ennél többet 7éves konzoloktól.Szerintem teljesen rendben van és szép színes is a játék.
Nekem most nem lesz 15ezrem megvenni,egy darabig legalább is,de attól még azt mondom,hogy megéri az árát.A rockstar szívét lelkét beletette,ez látszik a játékon.A fikahegyek,meg graf ócsárolás a sok kis pöcsfejtől ered akik irigyek mert ezt nem tudják most nyomatni.
Végszónak annyit.Minél több spileres dolgot látok olvasok,annál jobban sajnálom azt h nem elsők közt fogok vele játszani,de attól függetlenül ez a játék fél év múlva is szuperjó lesz. -
#6867 én meg megláttam egy buszt, teherautoval mentem na mondom elkötöm, és kiesve szálok ki a kocsiból mint a 4-be, erre hallom hogy a karja törik és sötétül is a kép :D namondom... -
#6866 kabaré komolyan...sok unatkozó majomnak semmi sem jó
-
mester1987 #6865 Ez már súlyos...:D