Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTS LOL 😄D
gamestartól mit vársz? 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Malakai
Ennyire nincs mirõl írniuk, hogy egy egész oldalt szánnak arra, hogy nincs hír a GTAV-rõl, ráadásul mindenhol GTS-nek rövidíti és ledolgozózza Dan Housert? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Büdös Bohóc
<#wilting><#alien>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jóféle szivárgás...
Baloldalt:
Network play: no network play

Leírás:
and online multiplayer in the pursuit of the almighty dollar.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

<#eljen>

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

azért írtam én is, más újdonság ott nincs
Még semmilyen platfrom nincs hivatalosan bejelentve, és bár valószínûnek tartom én is, ettõl ez az oldal részérõl nem több mint találgatás, "szivárgás"-nak nem nevezném...

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

az hogy lesz ps3-ra 😊
Malakai
Itt mi a szivárgás?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hát nem tudom, szerintem csak valami találgatás lehetett pedig nekem is bejönne. Kétlem, hogy az V-ben már lesznek ilyen dolgok(pedig így a max payne 3 után a gta is lehetne kicsit komolyabb), viszont eddig az összkép mindig kárpótolt az efféle hiányosságokért... 😊

Yoda001
a csomagtartós ötletet támogatom, nagyon. 😊)
még az IV-el kapcsolatban is volt olyan hír, ráadásul hivatalos, ahol azt mondták használható lesz majd a csomagtartó... hát a nagy fakkot, csodálkoztam is.. pedig biztos hogy valami hitles forrásos hír volt, dehát azóta se került bele a dolog... pedig feeling lenne, az biztos😊

http://9gag.com/gag/5135249

Áh nekem erõs túlzás ez a helikopterbõl lelógó széfbe kapaszkodós darálás, majd autókra ugrálás. A gta-ban az a jó, hogy sokkal földhöz ragadtabb, beleélõsebb, mert olyan mintha a látottak "akár velem is megtörténhetnének"... 😄 Sõt nekem a gta-ban a helikopteres dolgok is kissé túl lõttek a célon, de a IV-ben könnyebb volt feldolgozni, mert niko katona volt... 😄 Én azt sem bánnám, ha pl. gta-ban a hordozható fegyverek számát alaposan megnyírbálnák(mint pl. a max payne 3-ban) és többlet felszerelést max az autó csomagtartójában vihetnél magaddal(pl. volt egy küldetés ahol egy alagútban kellett valamit felrobbantani egy rpg-vel, hát sokkal fílingesebb lett volna, ha azt a csomagtartóból kell elõvenni nem csak úgy kabát alól kapja elõ... 😄).

Yoda001
egy-két küldetésbe eltudnék viselni ahol gta módon, minõségien, ízlésesen vannak ugyanez megoldva, mert ilyen formában vannak hiányosságok a videón szereplõ játékban.. 😊

Hát én azt mondom isten ments, hogy a gta-t is elvigyék ilyen saints row féle die hard-ot is megszégyenítõ akció stílusba. Szóval nekem nagy kõ esett le szívemrõl amikor olvastam a kommenteket, hogy semmi köze a gta-hoz... 😄

Yoda001
sõt, teljesen biztos. ettõl függetlenül amik benne vannak, azok nagyon tetszetõsek 😊

Büdös Bohóc
nem arra utalt, hanem arra, hogy valószínûleg nem gta vrõl van szó

MerlinW
Pedig ez bizony realtime😊

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
mondjuk tök mind1, mert nem csinálták meg soha

Büdös Bohóc
jaaa az eight daysre gondolsz ok

Firerock
Youtube videó aláírás:
"This video contains footage of the game Eight Days. It is a PlayStation 3 exclusive game that was canceled along with the new The Getaway game. If you look at the cover system, it resembles the cover animations of the Helghasts in Killzone 2. It's possible that the tech in this game has been distributed to other first party PlayStation 3 games."

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Büdös Bohóc
és ezt most honnan?

Firerock
"PlayStation 3 exclusive" :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pajti
kill3r21

Kizárt hogy real lenne, de azért érdekelne hogy ez melyik game 😊
Büdös Bohóc
Ja amúgy meg nem kizárt: 2013 május 24 😄

pajti

Büdös Bohóc
Istenem, hónapokkal ezelõtt volt ez a faszság már... És kb jó ha nem 100x elmondták itt is, hogy mi a május 24.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

kifli
Te most egy érintõkijelzõs hordozható szartól mit vársz?
wollnerd
Na de mi van a PS Vita-val?
Ami a 576 kezdõoldalán látható...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Idén jön a Nintendo Wii U. XBox-ról a legfrisebb (tegnapi) hír, hogy 2013 nyarán jelentik be az E3-on, Sony pedig 10 éves ciklusokban gondolkodik, így elvileg 2016 elõtt nem lesz új PS.

[merlinw.org]

kill3r21
Ennyi erõvel veszek egy Nokia Lumia 800-at aztán azon is van xboxlive, ergo tehát azon is futnak a gamék??!!! 😄
Szal kb ennyi 😊
Büdös Bohóc
Nem játékfuttatás lesz, hanem a mostani Live helyett megkapják a PC-sek is azt a Live felületet, ami boxon van, ennyi.

grebber
Pár ember ezt nagyon "benyalta" azaz félreértette.
Semmiféle windows 8-on való xbox 360 játék futtatásról nem volt szó.

Next PC upgrade: 2022

Rayden02
<#eljen><#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kill3r21
ami nem igaz 😄
Nuclearity
én nem szeretem a konzolt, szóval max megvárom winfos 8 at (ami elvileg támogatja majd xboxos játékok futtatását!

vk90
Arra még várhatsz 😊

Capcom is the best!

Rayden02
Jaja,szerintem a R* azokra már dupla annyi fejlesztési idõt fog szakítani a gta6-ra,na majd arra a részre leszek én kíváncsi!<#email><#pias>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

zaki
sztem is akkor lesz.
de a next gen nem valószínû még 2-3 évig szvsz.

Természetesen igazatok van, fölösleges ezen feszengeni, úgyis majd kiderül... 😄

Hát nemtom, szerintem annyival nem néz ki jobban, hogy a következõ generációs konzolokra jöjjön.

Jogos, de ezt a játékot sem most kezdték el...

Malakai
A fejlesztõi csomagokat pedig jóval a bejelentések elõtt ki szokták küldeni, hogy a gép indulásakor legyen is rá játék, tehát elméletben akár még el is képzelhetõ, de majd meglátjuk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bronx South
Pedig eléggé megosztottak a vélemények, van több cikk arról hogy már idén megjelennek, sõt olvastam olyat is hogy már a 2012 -es E3 -on bemutatják az új konzolokat. Persze ezek pletykák, de ha valamelyik nagyobb magazin fentrõl jövõ információkra alapozva állít valamit az általában meg szokott valósulni.

Milyen új generációs konzolok? Se az MS se a Sony nem jelentett be még új konzolt egy játékot pedig nem kezdenek el nem létezõ konzolra fejleszteni(fõleg, hogy ezt nem most kezdték el...).