Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Azokra ne jöjjön, mert akkor vehetek megint gépet. Nem hiszem hogy az átportolásnál most esetleg kivételt tennének és a felhasználót teszik szempontnak, megsokkolnának mindenkit a GTA IV gépigényének a 2x -esével azt nézhetsz.

JaSoN HuNTeR
jövõ szeptemberre talán lesz PCre is.
Elv ez már új generációs konzolokra is jön nem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

zaki
nincs itt semmi vita.
csak szvsz ne várja senki õszre, fõleg nem pc-re.
ha mégis jönne idén, akkor meg hepi lesz mindenki, ennyi.

ne vitatkozzatok már dátumokon egy szaros teaser után
nagyjábol soha után a 2. kedden fog megjelenni

zaki
de nem akkor jött, hanem tavasszal, április végén.

Büdös Bohóc
mindegy, kukorica nagy haverunk már a gta iv óta C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Prince23
Attól még tudni hogy 2013-at akart írni 😄

az is igaz

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Büdös Bohóc
értelmetlen a mondat

Elírta..nagy dolog <#wow3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Büdös Bohóc
20133 mivan????

longhaul
Én örûlnék ha még emellett még editor is készítenék a programozók. Ha 20133 nem. Akkor mikor jönne ki?

OMSI FOREVER!!!

Snexi
2013 május?ugyanmár
gta4 is eredetileg októberben jött volna ki

zaki
sztem senki sem gondolta komolyan ezt a 2012 májusi megjelenést.
2013 májusa reális. õsszel sem fog jönni szvsz, eddig mindig tavasszal jöttek ki.

Malakai
Kár, hogy a május csak pletyka volt, így nincs mihez képest késni. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Prince23
Sir Quno Jedi
Jobban örültem vón egy píszí verzának, mer ott tudok alá vasat tolni még, de az idõk végezetéig nem várok a buzi roksztárra, meg a fosportjaikra. Nekem is véges a türelmem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fery02
...és neked is van igazad! Nem szabad szarozni! <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sir Quno Jedi
Én inkább nemrég beszerváltam x-re a kieggel együtt, nem várok tovább.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wollnerd
én is szeretnék látni pc-re... De már minden remény odaveszett... 😞 R* is megerõsítette... <#sir>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Büdös Bohóc
4-et is meg tudták csinálni 3 év alatt, erre is most itt volt 3 év plusz az idei és a grafika jobban megnézve annyira rettentõen nem különbözik a iv-tõl csak több polygon meg újabb effektek. Kisebb újrafelhasználásokkal és megfelelõ tempóval szerintem kész lesz ez még idén. Legalábbis NAGYON AJÁNLOM A R*-nak 😄

Egyébként meg inkább szeretnék idén egy RDR-t látni pc-re mint ezt 😞

Azért a trailerben egy meglehetõsen kidolgozott világot láttunk. Lehet itt még akármi is.
Büdös Bohóc
san andreas után azonnal, amúgy meg minden gta bejelentés után max 1 évvel kijött a játék. De szerintem is inkább az õsz lesz az esélyes.

vk90
2008-ba jött ki a IV, ahhoz képest nem hamar, bár nem tudni mikor keztek bele a fejlesztésbe. A bejelentéshez képest tényleg korai lenne.

Capcom is the best!

szabii98
Max Szeptemberben.

I met God. She's black

na ja az ETS 2 már 1 éve készül és még nincs kint csak február körül. Hülyeség szerintem hogy Május. Az még hama van. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

jackoneill90
Legalábbis pc -re +1 év

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Büdös Bohóc
Lehetne attól még megjelenési dátum is, de nem hiszem, hogy ilyen gyorsan kijönne a game.

Malakai
Régi cucc, kb 2 percel a trailer után már ez ment... 😄
Nem a megjelenési dátum, hanem a Rockstar vezérigazgatójának a születésnapja. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

muHaHaHa
Olvasgattam a GTA V weblapját, aztán azt néztem hogy a megjelenési dátum 24.05.12?
Egyik barom kitalálta ezekbõl az "irányító" számokból azt hogy akkor fog megjelenni.

Bakker pont errõl beszélek, hogy minek kell akkora feneket keríteni a hozzászólásomnak... Ha nem tetszik nem kell rá reagálni. Leírtam a véleményem mint mindenki más, nem tudom mért baj ez... Vagy itt csak pozitív dolgokat lehet írni? 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Yoda001
megesik, nem kell akkor hozzászólni, ha nem tetszik 😊
GTAPlace az egyik legkorrektebb gta-val foglalkozó oldal...

http://9gag.com/gag/5135249

Jó... Nem kell mindent megmagyarázni, nem néztem hülyének senkit, csak egyszerûen engem személy szerint lehoznak az ilyen semmitmondó "hírek"... 😄

Malakai
GTA-s oldalon szerintem rendben van, nem mintha elfoglalná a hírözönben valami mástól a helyet... 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez teljesen világos, csak arra céloztam, hogy valaki képes ebbõl hírt kreálni(lásd. GTAPlace)...

Malakai
Hivatalos interjúban nem fog semmi szivárogni Rockstarnál. Dolgozót kirúgnának, Dan Houser ugye már nincs ki kirúgja, de elég kellemetlen lenne, hogy egy marketing stratégiát pont õ szeg meg. 😄

Amikor meg új infók vannak, akkor nem csak mellesleg kitérnek GTAV-re, hanem pl magazin beharangozza elölre.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez megint a nagy semmi kábé...

Rayden02
Dan Houser: A GTA V területe "nagyon nagy"

Több, mint egy hónap telt el a trailer megjelenése óta, és már a nagyobb magazinok is elõrukkoltak a maguk elemzéseivel, de sajnos a hivatalos információk még váratnak magukra. A Game Informernek viszont sikerült egy interjút készítenie Dan Houserrel, ahol természetesen a GTA V is szóba került.

Az interjú minket érintõ része:

"Game Informer: Most adtátok ki a GTA V trailert. Tudsz bármit mondani a projektrõl? Úgy néz ki, hogy San Andreasba megyünk vissza.

Dan Houser: Itt most nagyon körültekintõnek kell lennem, különben végigrángatnak az irodán és megcsapkodnak egy szögesdróttal. Szigorúan a sajtóközleményhez ragaszkodnék. Los Santos lesz és a körülötte lévõ vidék — egy nagyon nagy terület."

Azzal, hogy Dan gyakorlatilag megismételte a hivatalos bejelentést, nem erõsítette meg egyik pletykát sem, de mint az sejthetõ volt, a térkép relatíve hatalmas lesz. Egyelõre nem tehetünk mást, minthogy türelmesen várunk az újabb hivatalos információkra.

Forrás:GTAPlace

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Én el sem olvastam, mer gyanús volt, hogy a rockstar eddig nem közölt semmi új infót, aztán mi rossebrõl írnak két oldalon keresztül... Trailer-elemzés nem nagyon izgat, a GS légbõlkapott találgatásai pedig még annyira sem... 😊

arty
francnak kell blikket linkelni 😞

Forza.

Büdös Bohóc
Életszagú - az NPC-k teszik a dolgaikat

BASSZUS, MÉG A HÜLYE IS LÁTJA, HOGY AZ A JELENET EGY ÁTVEZETÕBÕL EGY RÉSZLET ÉS NEM INGAME BEJÁTSZÁS... EKKORA GYÖKÉR BANDÁT, GAMESTAR EGY NAGY SZAR

Büdös Bohóc
IV-et mindegyik csak fikázza :-\

BoneDragon
Mint a politikusok. A semmirõl beszélnek órákig. 😄

shaddam
Nem semmi hogy ugyan azt tudják mint mi, de megtöltenek vele oldalakat.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

A GS már megint találgat?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

darki81
a san a. az szebb nem?😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

vagyis Jó pofa <#banplz>
Hali!

Jopofa video 😊