27719
  • kill3r21
    Nem teljesen, vannak eü csomagok ala oldsklúl....50% ig töltödik vissza a hp....és nagyon hamar meg lehet halni, pl ma kétszer haltam egy lövésből, fejlővést kaptam...
  • kill3r21
    Mennyi vaksi ember van komolyan!
    Crysis 3ra aztmondják az 1 szebb,
    GTAV-re meg azt hogy a 4 szebb....LOL :D
  • Kongy
    Asszem kedd reggel életem leghosszabb politológia előadását fogom végigülni így a gameplay-eket elnézve :D
  • Nohab
    Mondjuk azt nem szabad elfelejteni, hogy sokan csak egyszer veszik meg. S mivel a konzolra előbb adják ki, ezért értelem szerűen arra költi a pénzét, nem pedig az x hónappal később megjelenő PC-s verzióra. Sokan ezt a pár napot nem tudják kibírni az előrendelt játékuk átvételéig.

Viszont érdekelni fog a next gen és a PC közötti verseny, ha egyszerre adják ki a játékot.
  • Kongy
    Csak szerintem olyan a graf. mint a 4-é, és csak a fényekeffektek szebbek? :DD
  • Kongy
    És mi ez a villogás, ha lelövünk valakit? :DD Érdekes...
  • mester1987
    Call of Duty 2 színdróma vagy mifene?
  • Kongy
    Jól látom, hogy nincs HP, és fedezékes gyógyulás van?
  • grebber
    Konzolon eladnak belőle a warez ellenére min 10 milliót.
    Ha pc-re valaha megjelenik jó ha elfogy max 1 milla!

Ezen nincs mit nem érteni!
  • SzinesGeza
    Akkor viszont nem értem a sírást, hogy "a pc verzióval kalózkodnak".
    Mert, ezzel nem? :)

• Kongy
  • akyyy
    a négernek a szinkronja tényleg ua mint az sa-ban?
  • Vraaanyek
    Azért lássunk be valamit, és ezt most nem konzolfikázásból, csupán tényként mondom: azért vannak ilyen elmosódott "csúnya"textúrák, mert ennél nagyobb grafikát már nem bírna a PS3 se nagyon, de az X360 még annyira se szerintem ekkora, nyitott világ esetén :) - csak a PC-s verziónál meg ne essenek át a túl oldalra...
  • Vraaanyek
    Nocsak, mi járatban odaát? :D Az az igazi "next-gen" grafika mi? :D
  • speed01
    Örülj hogy ilyen hamar kiadják! amúgy meg ne itt sírj, főleg tört verzióval kapcsolatban ne.
  • mester1987
    *technikailag még nem tartanak ott
  • mester1987
    Vágom, hogy mit írsz. technikailag azért még nem vannak ott, amire gondolsz, hogy telejesen dinamikus a rendszer, mikor váltasz.
  • swadawa senpai
    Jaj, de nagy szám, igen nálam is történt ilyen, ez aztán valami ! :)
  • grebber
    De bizony éli az életét,mert hiába öltöztettem fel mindig más ruhába mászik elő !
  • swadawa senpai
    Gondolom leirom, aki nem akarja tudni ne olvassa tovább:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a autó fizika kurva szar, olyan L.A noire - sleeping dogs keverék, kurvára szar, a gta 4 é is rossz volt, de valahogy azon akkor is ugy éreztem hogy életszerübb, ehez a förmedvényhez képest bazd, a fékezés a legvicesebb olyan könnyedén uthoz tapadva áll meg az auto és akkor még tuningról szó sincs, de ugy az egész szar, ahogy megyek és nem nyomom a gázt pl: tartom a sebességet, akkor is kis fokozatban marad és pörög a motor szét, nem mint IV-ben, ahol felkapcsolt idő elött ha nem nyomtad neki,
    szóval igen, én nem értem miért csináltak ilyen fizikát, az 100%-ék hogy nem elbaszták,hanem ilyenre csinálták szándékosan, de kinek?
    pedig kurva hangulatos lenne, de ez a fizika minimum elvesz belőle vagy 20-30%-ot.
    A másik dolog, amivel "arcoskodott" a rocksztár, hogy míg te játszol az egyik karakterrel, a másik az éli az életét, hát persze, mint pl ahogy előre elvannak helyezve, pl ráváltok trevorra, bejön az a rész mikor jön ki egy drogos kereskedőtöl és zsebrevág egy kis zöldet, pont ugyan az mint a trailerbe, vagy mikor micheal-re váltok és ép egy gyorskajálda elött iszik meg valamit, vélhetöleg a gyorskajáldából, és vissza már nem lehet menni, persze van mikor csak ugy az utcán álva kapom meg őket,
    vagy pl éppen a feleségével veszekedve stb...
    szóval nekem ennyi negativumom van,
    igen torrent, sorry, de már nem birtam.

Lehet törölni a kommentet ha túl sértő a káromkodás, de ennyit megérdemel, mert kurvára elvan cseszve a vezetés, és igen, nagyon nagy probléma :) Majd hátha Pc-n jön hozzá egy IV-esitő mód.

és csak igy megjegyezve, nekem a steril rideg IV-eddig jobban bejön, nemtom miért.
  • ldavid
    van akinek az is "spoiler" magának akar mindent felfedezni
    de szerintem ezt is meg lehet érteni
  • ProGabe #6843
    #GTAV Official Site Update: The full Visitor’s Travelogue has been unveiled at http://www.rockstargames.com/V
  • Coral Springs
    Amúgy nem értem miért is kéne törölni egy olyan képet, videót, amiben csak a környezet, tárgyak, vagy járművek vannak bemutatva ?
  • argo001
    A hangulat és a játékélmény a videók alapján közelebb állhat a régi trilógiához, mint a 4-hez.
    Hála Istennek! :)
  • ldavid
    azokhoz én nem nyúlok
  • mester1987
  • mester1987
    A képekkel, videókkal se volt gond spoilerben.
  • kill3r21
    Bebe :)
  • arty
    iszonyat szarnak tűnik az autófizika :/

gigantikus viszalépés a 4-hez képest... remélem csak benézek valamit :((
  • ldavid
    képekkel, videókkal nem tudok mit csinálni úgy is jönni fognak- ezért ki a spoiler gomb is
    ami spoileres (story) és nincs rejtve azt törlöm meg a warezt
  • mester1987
    ldavid: Úgy látom lesz melód majd, ha nem akarsz OFF-ot/Konzoltémát és SPOILERT benne hagyni.
  • Totoo
    Hali!
    Az komoly!!!

• gergou
    Mondjuk emlékszem annó, a GTA 3 pc-s megjelenésénél mekkora hiszti volt 2002-ben az izonews fórumán, na azt megjelenés elött nem tudták feltörni :) Kár, hogy most másként lett:S De élvezet volt olvasni az akkori hsz.eket :D
  • jackoneill90
    mondok egy újat: tökre olyan mint a san andreas de mégis jobb
  • fook
    Na , játék előrendelve. =) Várom a keddet. Videók alapján nekem elég laggosnak , tűnik , ugye játék közben nem az ?!
  • NagyiBMX
    Ez most mért annyira nagy szám? Mafia 2-ben is így volt, sőt még a Spec Ops: The Line-ban is.
  • zaki
    Csurog a nyalam a videok lattan. Kar hogy mar nincs xbox360am. Viszont mar tobb mint egy hete Los Angelesben vagyok, eloben jobb, mint a jatekban :D Akarhova megyek tatva marad a szam, nincs meg egy ilyen hely a vilagon, az tuti. De lehet beszerzek egy 360at, nagy a kisertes :o
  • szabii98
    jól láttam, hogy mikor tárat cserélt, eldobta az üres tárat és az ott maradt a földön?
  • oneal1
  • gergou
    (forrás törölve )