27719
-
#6864 Nem teljesen, vannak eü csomagok ala oldsklúl....50% ig töltödik vissza a hp....és nagyon hamar meg lehet halni, pl ma kétszer haltam egy lövésből, fejlővést kaptam... -
#6863 Mennyi vaksi ember van komolyan!
Crysis 3ra aztmondják az 1 szebb,
GTAV-re meg azt hogy a 4 szebb....LOL :D
-
#6862 Asszem kedd reggel életem leghosszabb politológia előadását fogom végigülni így a gameplay-eket elnézve :D -
#6861 Mondjuk azt nem szabad elfelejteni, hogy sokan csak egyszer veszik meg. S mivel a konzolra előbb adják ki, ezért értelem szerűen arra költi a pénzét, nem pedig az x hónappal később megjelenő PC-s verzióra. Sokan ezt a pár napot nem tudják kibírni az előrendelt játékuk átvételéig.
Viszont érdekelni fog a next gen és a PC közötti verseny, ha egyszerre adják ki a játékot. -
#6860 Csak szerintem olyan a graf. mint a 4-é, és csak a fényekeffektek szebbek? :DD -
#6859 És mi ez a villogás, ha lelövünk valakit? :DD Érdekes... -
mester1987 #6858 Call of Duty 2 színdróma vagy mifene? -
#6857 Jól látom, hogy nincs HP, és fedezékes gyógyulás van? -
#6856 Konzolon eladnak belőle a warez ellenére min 10 milliót.
Ha pc-re valaha megjelenik jó ha elfogy max 1 milla!
Ezen nincs mit nem érteni! -
SzinesGeza #6855 Akkor viszont nem értem a sírást, hogy "a pc verzióval kalózkodnak".
Mert, ezzel nem? :)
-
#6854 -
#6853 a négernek a szinkronja tényleg ua mint az sa-ban? -
#6852 Azért lássunk be valamit, és ezt most nem konzolfikázásból, csupán tényként mondom: azért vannak ilyen elmosódott "csúnya"textúrák, mert ennél nagyobb grafikát már nem bírna a PS3 se nagyon, de az X360 még annyira se szerintem ekkora, nyitott világ esetén :) - csak a PC-s verziónál meg ne essenek át a túl oldalra... -
#6851 Nocsak, mi járatban odaát? :D Az az igazi "next-gen" grafika mi? :D -
#6850 Örülj hogy ilyen hamar kiadják! amúgy meg ne itt sírj, főleg tört verzióval kapcsolatban ne. -
mester1987 #6849 *technikailag még nem tartanak ott -
mester1987 #6848 Vágom, hogy mit írsz. technikailag azért még nem vannak ott, amire gondolsz, hogy telejesen dinamikus a rendszer, mikor váltasz. -
swadawa senpai #6847 Jaj, de nagy szám, igen nálam is történt ilyen, ez aztán valami ! :) -
#6846 De bizony éli az életét,mert hiába öltöztettem fel mindig más ruhába mászik elő ! -
swadawa senpai #6845 Gondolom leirom, aki nem akarja tudni ne olvassa tovább:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a autó fizika kurva szar, olyan L.A noire - sleeping dogs keverék, kurvára szar, a gta 4 é is rossz volt, de valahogy azon akkor is ugy éreztem hogy életszerübb, ehez a förmedvényhez képest bazd, a fékezés a legvicesebb olyan könnyedén uthoz tapadva áll meg az auto és akkor még tuningról szó sincs, de ugy az egész szar, ahogy megyek és nem nyomom a gázt pl: tartom a sebességet, akkor is kis fokozatban marad és pörög a motor szét, nem mint IV-ben, ahol felkapcsolt idő elött ha nem nyomtad neki,
szóval igen, én nem értem miért csináltak ilyen fizikát, az 100%-ék hogy nem elbaszták,hanem ilyenre csinálták szándékosan, de kinek?
pedig kurva hangulatos lenne, de ez a fizika minimum elvesz belőle vagy 20-30%-ot.
A másik dolog, amivel "arcoskodott" a rocksztár, hogy míg te játszol az egyik karakterrel, a másik az éli az életét, hát persze, mint pl ahogy előre elvannak helyezve, pl ráváltok trevorra, bejön az a rész mikor jön ki egy drogos kereskedőtöl és zsebrevág egy kis zöldet, pont ugyan az mint a trailerbe, vagy mikor micheal-re váltok és ép egy gyorskajálda elött iszik meg valamit, vélhetöleg a gyorskajáldából, és vissza már nem lehet menni, persze van mikor csak ugy az utcán álva kapom meg őket,
vagy pl éppen a feleségével veszekedve stb...
szóval nekem ennyi negativumom van,
igen torrent, sorry, de már nem birtam.
Lehet törölni a kommentet ha túl sértő a káromkodás, de ennyit megérdemel, mert kurvára elvan cseszve a vezetés, és igen, nagyon nagy probléma :) Majd hátha Pc-n jön hozzá egy IV-esitő mód.
és csak igy megjegyezve, nekem a steril rideg IV-eddig jobban bejön, nemtom miért. -
ldavid #6844 van akinek az is "spoiler" magának akar mindent felfedezni
de szerintem ezt is meg lehet érteni -
#6843 #GTAV Official Site Update: The full Visitor’s Travelogue has been unveiled at http://www.rockstargames.com/V -
Coral Springs #6842 Amúgy nem értem miért is kéne törölni egy olyan képet, videót, amiben csak a környezet, tárgyak, vagy járművek vannak bemutatva ? -
argo001 #6841 A hangulat és a játékélmény a videók alapján közelebb állhat a régi trilógiához, mint a 4-hez.
Hála Istennek! :) -
ldavid #6840 azokhoz én nem nyúlok -
mester1987 #6839 -
mester1987 #6838 A képekkel, videókkal se volt gond spoilerben. -
#6837 Bebe :) -
#6836 iszonyat szarnak tűnik az autófizika :/
gigantikus viszalépés a 4-hez képest... remélem csak benézek valamit :(( -
ldavid #6835 képekkel, videókkal nem tudok mit csinálni úgy is jönni fognak- ezért ki a spoiler gomb is
ami spoileres (story) és nincs rejtve azt törlöm meg a warezt -
mester1987 #6834 ldavid: Úgy látom lesz melód majd, ha nem akarsz OFF-ot/Konzoltémát és SPOILERT benne hagyni. -
Totoo #6833 Hali!
Az komoly!!!
-
#6832 Mondjuk emlékszem annó, a GTA 3 pc-s megjelenésénél mekkora hiszti volt 2002-ben az izonews fórumán, na azt megjelenés elött nem tudták feltörni :) Kár, hogy most másként lett:S De élvezet volt olvasni az akkori hsz.eket :D -
#6831 mondok egy újat: tökre olyan mint a san andreas de mégis jobb -
#6830 Na , játék előrendelve. =) Várom a keddet. Videók alapján nekem elég laggosnak , tűnik , ugye játék közben nem az ?! -
#6829 Ez most mért annyira nagy szám? Mafia 2-ben is így volt, sőt még a Spec Ops: The Line-ban is. -
#6828 Csurog a nyalam a videok lattan. Kar hogy mar nincs xbox360am. Viszont mar tobb mint egy hete Los Angelesben vagyok, eloben jobb, mint a jatekban :D Akarhova megyek tatva marad a szam, nincs meg egy ilyen hely a vilagon, az tuti. De lehet beszerzek egy 360at, nagy a kisertes :o -
#6827 jól láttam, hogy mikor tárat cserélt, eldobta az üres tárat és az ott maradt a földön? -
#6826 -
#6825 (forrás törölve )