Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem azért adják elõbb konzolra, hogy vegyék a konzolokat. Az a pár + gép már nem oszt nem szoroz amit a gta miatt vennének(ha van olyan hülye aki egy játék miatt vesz konzolt), viszont sokan lewarezolnák pc-re(olyan is akinek van konzolja).

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

tomo05
Csak konzolra? Nem hülye a Rockstar! Ez volt a GTA IV-nél is... Egy ilyen nagy ismert gémet sok ember megvesz! Pl. én is majd ha olcsóbb lesz. 😊 😊 😊 Csak elõször muszáj konzolra... hogy vegyék a konzolokat.

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

arty
ez csak vicces video, más kinect promo videokbol összevagdosva, semmiféle "trollkodás" nincs benne

Forza.

nem látok se új se érdekes dolgot a képen, ráadásul lehetetlenek tartom hogy ilyen recés legyen a térkép széle, ennél jobb térképet is párperc alatt összelehet dobni aztán telefonnal lefényképezni a monitorról

Bronx South
Merek fogadni hogy a videó feltöltõje egy megszállott konzolos, aki csak azért vágta össze ezt a szemetet hogy keverje a szart a neten. Még a Rockstar nem említette hogy mire jön ki, akkor õ honnan tudná ? Xbox exkluzív ?? Hagyjukmár... <#nevetes2><#nevetes2>

Bronx South
Na toljátok a véleményeket. 😊 Kotaku

Bronx South
Autós gameket nyilak, bal shift, bal ctrl. A GTA meg elsõdlegesen nem autós játék, ráadásul egeret is kell használni így itt a wasd a legmegfelelõbb.

wollnerd
LOL
Ez is fail. Persze nem véletlen, ehhez is készülhet Kinect verzió...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

<#nevetes1><#eljen>

Rage47
mondtam, hogy csak konzolra lesz😄

Büdös Bohóc
úristen azért mi nem vagyunk hardkór szimulátorosak...😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

fogadjunk, hogy az A - forward, y - backward, , - left, . - right nálad is😊 bár én inkább kontrollerrel tolom az autós game-eket...GTA-ban szerintem a nyilak a jók

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bronx South
Csak azt a kibaszott F -et ne szoktam volna meg a ki-be szálláshoz, van mikor félrenyomom, azt száltam már ki küldetés közben helikopterbõl, üldözés közben autóból, más problémám nincs vele.

Bronx South
Konkrét autós játékokban nálam felejtõs a WASD, de a GTA -t kezdetektõl fogva így tolom szal a megszokás az úr, nagyon nem is foglalkozok az irányítással.

vannak azért olyan helyzetek ahol én mondjuk már latinul káromkodnék a kamera miatt
igaz, csak jobb kézzel tudok normálisan vezetni, szóval a WASD nálam felejtõs többnyire (de gondolom ez nem sokakat érint)
Master91
Én még sokkal jobban is vezettem SAban hogy egérrel irányítottam a kamerát.
Büdös Bohóc
mivel a lövés a kocsiból teljesen szabad minden irányban, ezért egyébként is nem árt az egeren tartanod a kezedet, tehát miért is kéne, hogy kövesse a kamera a kocsit? ... elsõ 10 percig zavart, aztán már nem

Nem a kamera forgatással van a baj, hanem azzal, hogy késleltetve követi a kamera az autót és ezért kell forgatnod vezetésnél, ha látni is akarod hogy mi van elõtted.

Bronx South
Én szeretem forgatni a kamerát arra amerre akarom, de hát options lehetõségnek berakhatnak mást is.

Büdös Bohóc
nagyon unalmasak már ezek a légbõl szedett faszságok (már bocsánat), mint pl ez is, nem lehetne, hogy egy darabot se rakjatok be ezekbõl mostantól?.....

Snexi
azért elavultnak nem nevezném,simán fut rajta minden

Sir Quno Jedi
Az is elavult már most.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rayden02
Hát remélem majd egy phenom 4 magos procival jól el fig futni,mert épp arra gyûjtök!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Sir Quno Jedi
460 és 5830 már egyel régebbi generáció most is

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomo05
Nagyon szívesen!<#kacsint><#vigyor3> Amúgy mondasz valamit Berczely... kell a marketing is. <#szomoru1>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

arty
Én meg már az autóválasztékot is BIZTOSRA tudom!!!4

Forza.

berczely
5830? Tuti legújabb (2012-ben legújabb) széria kell majd hozzá vagy legalább is azt fogják oda írni nvidia, amd részrõl egyaránt!

Szerintem menni fog ez XP-n is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Snexi
hát köszönjük szépen <#banplz>

tomo05
Szerintem valami ilyesmi lesz a gépigény: ( GTA IV-hez képest csináltam)

Minimális konfiguráció:

Windows 7 / Windows Vista - Service Pack 1
Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz, AMD Phenom II X2
3 GB Ram
20 GB szabad hely a merevlemezen
512MB NVIDIA 8800 / 512 MB AMD 3870

Ajánlott konfiguráció:

Windows 7 / Windows Vista - Service Pack 1 /
Intel Core i5, AMD Phenom II X4
4 GB Ram
20 GB szabad hely a merevlemezen
NVIDIA GTX 460 / AMD HD 5830

Büdös Bohóc
sztem ez még egy fokkal jobb találgatás, mint némelyik más pletyka, mert valami látható oka van neki és nem az, hogy valaki beköpött valamit mert "neki egy titkos informátor" megmondta, miközben nem mondott neki semmit, csak a haverjának a haverjának a testvére a neten látta, hogy valakinek egy titkos informátor mondott valamit és azt leközli a neve alatt...

tommygear
ugyanerre gondoltam énis, vmi jelentõs dátum a r* életében ennyi
Büdös Bohóc
hm mondjuk elég sok tényleg amit találtak és nem annyira rettentõen fifikás dolgok, hogy x+y*z+100/10 féle képlettel jön ki a dátum , egyszerûen csak egyszerû 😄

hungary27
"Szerintem meg egyszerûen csak Sam Houser egoista, és mindenhova becsempésztette a játék készítõivel születésének dátumát
"24051972" 1972.05.24.."
tommygear
Snexi
biztos hogy erre a generációra jön,hisz még be sem jelentették az új generációsakat

berczely
Nem tudunk még semmit, mert nem volt még róla semmi!

tommygear
még nem
kakaoskalacs
AZt lehet tudni miylen platformokra jön? jelenlegi xbox360,ps3 , vagy köv gen? Pc-az nyilvánvaló üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nah igen, lehetne többbféle kameraállás... :/

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Igen, de ott legalább középen volt a kamera, 4-ben meg el van tolva balra. Szerintem rohadt idegesítõ. Bár ha jól láttam az egyik L.A. Noire-os videóban is úgy volt beállítva a kamera, úgyhogy gondolom az 5-ben is így lesz...
Igen, az is idegesítõ, hogy forgatni kell a kamerát vezetés közben. Nem értem miért nem lehet választási lehetõséget adni ezekre az optionsben.

eightmiles
nincs az idiótán megoldva, vagyis nem ebbõl a szempontból. én csak konzolon játszottam vele, ott az zavart, hogy a jobb analog stick-et mindig tartani kellett, hogy lássak is valamit a kocsi mögül, bár a végére már azt is megszoktam, és tök faxán ment

vk90
Találtam is egy videót róla. Claude ugyanúgy viselkedik ahogy szokott egy szót sem szól 😊

morzsi555: SA-ban is szar volt a kamerakezelés kocsinál. Mindíg húzni kellet egérrel a képet a kanyaroknál.

Capcom is the best!

Szerintetek ebben a részben is olyan idiótán lesz megoldva vezetésnél a kamerakezelés, mint a 4-nél, hogy nem az autóra fokuszálnak a kamerával, hanem a játékosra?

Sir Quno Jedi
Yakuza 3-ban is (legalábbis az usa+euban) vannak "lányok" akikkel ha leállsz ismerkedni, akkor kapsz plusz küldiket, elég tanulságosokat is.

eightmiles
arra még szerintem várhatsz 😄

Büdös Bohóc
várom már, hogy mikor jelentik be a megjelenési dátum(oka)t.. TÛKÖN ÜLÖK VAZE!

eightmiles
True, ezeket nem szabad kihagyni 😊 Poén, amikor felhívod 3 csillagos körözöttségnél a csajt, hogy már megint üldöznek, és fogalmad sincs, miért, aztán meg hirtelen leszakadnak rólad :Ð

Jó a banner <#eljen>

Bronx South
Igen ? Én még nem vittem végig a IV -et jelenleg pihentetem valahol 70% nál, de ezeket jó tudni. <#eljen> Én azt hittem hogy csak spontán ide-oda kell majd vinni õket, más + al nem jár a dolog, de akkor ezeket meg fogom csinálni, thx az infót legközelebb akkor már nem hadonászok a fegyverrel. 😄

Sir Quno Jedi
Azok nem kurvák voltak, hanem szingli csajok és ha összejöttél velük és le tudtad õket nyûgözni pár alkalom alatt (kocsi, ruha, szórakozóhely, mindnek más prefernciái voltak), meg dumáltál velük eleget, akkor mindnek volt külön spéci küldije is, ami jó exp/sztori és poén is volt. Aki ezeket nem csinálta végig, az le is maradt jópár melléküldirõl. Arról nem is szólva, hogy ha már közelebbi baráttá váltak és bíztak benned (meg a leköteleztteiddé váltak), akkor adtak pluszokat, volt amelyik kijött gyógyítani, ha lesérültél, volt amelyik a bíróságon el tudta kenni a dolgokat, ha bevittek stb. szakmájuk szerint. Igen hasznos apróságok.