27719
-
#6584 Mikori flash kell hozzá, meg mennyire macera kiírni?? -
#6583 na te szerencsés barom már játszol inkább nem mondom hogy mesélj róla xd de nagyon érdekelne már a játék -
#6582 Akkor nemtudom te honnan töltötted de nekem épp fut a játék a boxomon :) -
#6581 én jól beszoptam ezt a releaset :S -
#6580 de nem maradunk le semmiről és nekünk még multi is lesz majd:) -
ldavid #6579 #6575 onnantól hogy megérkezik nagy/kiskerbe már nem sok mindent tudnak vele kezdeni, és nyilván nem a megjelenés napján fogják leszállítani -
MagyaR #6578 Hát legalább a megjelenésig valahogy el lehetett volna kerülni.
Már megint ez van, hogy mi becsületes vásárlók később játszhatjuk :S. -
Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK
ez fake : az Alan Wake American NightMare van rajta -
#6576 hát ezt én sem értem,de a képenen is látszik hogy sokan már kihozták a boltból ha ott meg kiadják akkor nem sokból tart feltörni:) -
MagyaR #6575 Hogy az Istenbe került fel a játék már most Warezra, amikor a Rockstar kiemelten próbálta ezt elkerülni? -
#6574 Mert én nem csak a szarságot mondom hanem azt ami igaz és nem urban legendeket szajkozok.
Konzolon mindig jobb lesz az eladás ennyi.Addig örüljenek a pc-sek amíg jönnek a portok!
-
#6573 grebbernek szántam -
#6572 pont te beszélsz aki konzolokon minden szar warezol
oké hogy pcre veszel gamet,de most nem is arrol van szó... -
#6571 Járművek...
-
#6570 Ha valaki tud majd linkelni streamet, én vevő lennék rá! -
#6569 Rengetek igen hihető ,ezért csúsztatnak vagy ki se anak játékot pc-re.
Konzolokon minden szar fogy mert a külföldieknek egy kifli ára a játékok ára kb.
És nem mindegy hogy havi 6-700 ezres fizetősből vesznek egy 1x ezres játékot vagy 200 ezresből! -
kjhun #6568 Csak egy, talán "apróságot" nem vesztek figyelembe, hogy a konzolokból sokkal több van, mint a játékot futtatni képes pc-kből. Míg, a konzolokon simán megy, mivel 1-1 hardverre kell optimalizálni, ez a PC-re nem mondható el. Viszont a konzolos verziók, mindig előbb kint vannak, mint a PC-s. Igaz, az utóbbira könnyebb warezolni, csak letölt, telepít, crackel, játszik. Míg a konzolnál, tört konzol, letölt, kiír/konvertál, feltelepít, lemezt berak, és a többi. Ez macerássabb, a törésről és annak áráról nem is beszélve, pláne ha szervizeltetni kell. (Elolvadó forrasztások, elcseszett flash és a többi.) -
#6567 Azért ilyeneket nem kéne mondani. Rengeteg pc-s játék van ami nem, hogy milliós eladást produkált, hanem több tízmilliósat. -
barmi #6566 Azt várják el tőlünk PC-sektől, hogy majd az 1 év múlva megjelenő PC rilízt megvegyük ? vicc ... abból a pénzből inkább veszek egy használt kekszbokszot és már kezdődhet is a buli ... -
#6565 Az a szánalom ezzel kapcsolatban ,hogy soha nem értik meg hogy amit konzolra letöltik mondjuk 20 ezren.
Addig pc-re több száz ezren. És amíg konzolon az első napokban milliós nagyságrendeben fogy a cucc pc-re örülnek ha 1 év alatt eladnak 1 milliót (már ha valaha eladnak)
-
#6564 nem azt mondják. azt mondják, hogy pécén kevesebben veszik meg. -
#6563 jah és még azt mondják h pc-sek töltik le mindig a játékokat. szánalom -
#6562 nyugi nekünk is kedden hozzák majd,addig csak kibírod már te is nem?^^ -
#6561 de annyira felbasz, hogy pc-s topikban KONZOLOS warezzel szarakodtok, és ez még csak a kisebb baj. Én kedden megyek érte a boltba.. -.- -
kjhun #6560 Nagy nehezen felkerült a magra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Feltöltve: 2013-09-13 09:23:55
-
kjhun #6559 Sajnos. Mint, az éticsiga olyan lassú. :D
Remélem nem sokáig kínlódik, mintha 56k-n akarnám megnézni az oldalt, meg 1-2-5sec ping lenne. A szétcsúszásról nem is beszélve, mintha 14:9-re lenne erőszakolva olyan széles az oldal. -
kjhun #6558 Tegnap éjjelről, ha netán valaki nem látta még. XD
18++
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6557 Még most is félig halott :( -
#6556 volt tegnap este egy kis "karbantartás"... behalt tőle a fél sg... :D -
#6555 nah megjött TL-re is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grand Theft Auto V XBOX360-QUACK 16,28GB
-
#6554 Live steam, én traktorral nyomja a csávó :D -
#6553 van pár tekerj lejebb -
#6552 Valaki egy gameplay videót csináljon már:) -
#6551 Akkor látom nem én vagyok a balfasz, nem jó valamiért a válasz gomb. Mielőtt valaki félre értené, valaki már ráharapott a fake-re. :D -
#6550 Előzőt neked akartam :) -
-
#6548 xrel-en is kint az info...érdekes -
#6547 Nagyobb oldalakon sehol, és már mennyi idő eltelt... -
mester1987 #6546 De kicsit foglal a majdani PC-hez képest, azt hittem lesz vagy 20 konzolra is. -
SergioAmigo #6545 Kijött!