27719
  • Vraaanyek
    Mikori flash kell hozzá, meg mennyire macera kiírni??
  • Myselor
    na te szerencsés barom már játszol inkább nem mondom hogy mesélj róla xd de nagyon érdekelne már a játék
  • kill3r21
    Akkor nemtudom te honnan töltötted de nekem épp fut a játék a boxomon :)
  • KG21
    én jól beszoptam ezt a releaset :S
  • Myselor
    de nem maradunk le semmiről és nekünk még multi is lesz majd:)
  • ldavid
    #6575 onnantól hogy megérkezik nagy/kiskerbe már nem sok mindent tudnak vele kezdeni, és nyilván nem a megjelenés napján fogják leszállítani
  • MagyaR
    Hát legalább a megjelenésig valahogy el lehetett volna kerülni.
    Már megint ez van, hogy mi becsületes vásárlók később játszhatjuk :S.
  • N3suten

Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK

ez fake : az Alan Wake American NightMare van rajta
  • Myselor
    hát ezt én sem értem,de a képenen is látszik hogy sokan már kihozták a boltból ha ott meg kiadják akkor nem sokból tart feltörni:)
  • MagyaR
    Hogy az Istenbe került fel a játék már most Warezra, amikor a Rockstar kiemelten próbálta ezt elkerülni?
  • grebber
    Mert én nem csak a szarságot mondom hanem azt ami igaz és nem urban legendeket szajkozok.

Konzolon mindig jobb lesz az eladás ennyi.Addig örüljenek a pc-sek amíg jönnek a portok!
  • Myselor
    grebbernek szántam
  • Myselor
    pont te beszélsz aki konzolokon minden szar warezol
    oké hogy pcre veszel gamet,de most nem is arrol van szó...
  • NagyiBMX
    Járművek...
  • Master91
    Ha valaki tud majd linkelni streamet, én vevő lennék rá!
  • grebber
    Rengetek igen hihető ,ezért csúsztatnak vagy ki se anak játékot pc-re.

Konzolokon minden szar fogy mert a külföldieknek egy kifli ára a játékok ára kb.
    És nem mindegy hogy havi 6-700 ezres fizetősből vesznek egy 1x ezres játékot vagy 200 ezresből!
  • kjhun
    Csak egy, talán "apróságot" nem vesztek figyelembe, hogy a konzolokból sokkal több van, mint a játékot futtatni képes pc-kből. Míg, a konzolokon simán megy, mivel 1-1 hardverre kell optimalizálni, ez a PC-re nem mondható el. Viszont a konzolos verziók, mindig előbb kint vannak, mint a PC-s. Igaz, az utóbbira könnyebb warezolni, csak letölt, telepít, crackel, játszik. Míg a konzolnál, tört konzol, letölt, kiír/konvertál, feltelepít, lemezt berak, és a többi. Ez macerássabb, a törésről és annak áráról nem is beszélve, pláne ha szervizeltetni kell. (Elolvadó forrasztások, elcseszett flash és a többi.)
  • Pluskast
    Azért ilyeneket nem kéne mondani. Rengeteg pc-s játék van ami nem, hogy milliós eladást produkált, hanem több tízmilliósat.
  • barmi
    Azt várják el tőlünk PC-sektől, hogy majd az 1 év múlva megjelenő PC rilízt megvegyük ? vicc ... abból a pénzből inkább veszek egy használt kekszbokszot és már kezdődhet is a buli ...
  • grebber
    Az a szánalom ezzel kapcsolatban ,hogy soha nem értik meg hogy amit konzolra letöltik mondjuk 20 ezren.
    Addig pc-re több száz ezren. És amíg konzolon az első napokban milliós nagyságrendeben fogy a cucc pc-re örülnek ha 1 év alatt eladnak 1 milliót (már ha valaha eladnak)

• arty
    nem azt mondják. azt mondják, hogy pécén kevesebben veszik meg.
  • Peet81
    jah és még azt mondják h pc-sek töltik le mindig a játékokat. szánalom
  • Myselor
    nyugi nekünk is kedden hozzák majd,addig csak kibírod már te is nem?^^
  • Kongy
    de annyira felbasz, hogy pc-s topikban KONZOLOS warezzel szarakodtok, és ez még csak a kisebb baj. Én kedden megyek érte a boltba.. -.-
  • kjhun
    Nagy nehezen felkerült a magra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Feltöltve: 2013-09-13 09:23:55
  • kjhun
    Sajnos. Mint, az éticsiga olyan lassú. :D

Remélem nem sokáig kínlódik, mintha 56k-n akarnám megnézni az oldalt, meg 1-2-5sec ping lenne. A szétcsúszásról nem is beszélve, mintha 14:9-re lenne erőszakolva olyan széles az oldal.
  • kjhun
    Tegnap éjjelről, ha netán valaki nem látta még. XD

18++

• grebber
    Még most is félig halott :(
  • Szabi #6556
    volt tegnap este egy kis "karbantartás"... behalt tőle a fél sg... :D
  • kill3r21
    nah megjött TL-re is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Grand Theft Auto V XBOX360-QUACK 16,28GB

• kill3r21
    Live steam, én traktorral nyomja a csávó :D
  • kill3r21
    van pár tekerj lejebb
  • Fehercsoki
    Valaki egy gameplay videót csináljon már:)
  • Atikah
    Akkor látom nem én vagyok a balfasz, nem jó valamiért a válasz gomb. Mielőtt valaki félre értené, valaki már ráharapott a fake-re. :D
  • Atikah
    Előzőt neked akartam :)
  • Atikah

• kill3r21
    xrel-en is kint az info...érdekes
  • kill3r21
    Nagyobb oldalakon sehol, és már mennyi idő eltelt...
  • mester1987
    De kicsit foglal a majdani PC-hez képest, azt hittem lesz vagy 20 konzolra is.
  • SergioAmigo
    Kijött!