Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Ha már Los Angeles, akkor Hollywood, a közelmúltban majdnem csúnyán végezte a felirat. Itt van a megmenekülésének a története.
Régen a terület beépítését célzó ingatlanbiznisz reklámja volt, ma meg már milliárdokat ér és mûemlék. <#eljen>

Master91
"Valószínûleg az LA Ritz hotel épülete, a játékban még épül"

Na! Ki kell nyomozni, hogy mikor épült! A képen olyan 70%os lehet kb. Tehát ha például '95-2000-ig épült, akkor olyan '98 körül játszódhat a game.
berczely
Remélem a tetoválás és a fodrász is benne lesz!!

Bronx South
Muscle Sands (nyitott edzõterem) - hogy újra lehet majd gyúrni az tetszik. <#eljen>

tommygear
korrekt kis oldal ez
berczely
Egyesek mikre nem érnek rá és miket meg nem figyelnek! <#merges2> Szép kis összehasonlítás! Egy trailerbõl mit ki nem lehet hozni!

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Bronx South
<#eljen> Fõleg hogy egy db város lesz kiemelve részletesen, bandák, és niggerkedésrõl eddig szó sem volt, bár felõlem jöhet az is.

annyi<#eljen>

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

berczely
Semmit sem tudunk a történetrõl, se a szereplõkrõl! Eddig annyi van meg hogy Los Angeles(Los Santos) és környéke a helyszín. Te meg már egybõl remake szóval dobálózol... GTA III - GTA IV helyszín ugyan az mégsem lett remake!

Mitõl tûnik san andreas remake-nek a helyszínt leszámítva?

vk90
Van különbség rendesen kivéve az alsó képet, bár az égbolt sokkal szebb rajt.

Capcom is the best!

nem béna ez,teljesen korrekt,nekem eszembe se jutott volna😊
Disneyland is sokkal nagyobbra és szebbre lesz megcsinálva gondolom😊

fõszereplõrõl van valami hír?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
<#eljen>
csináltam pár béna összehasonlító képet. azért nem kicsit látszik a különbség... 😊

Kíváncsi leszek erre a game-re, kicsit nagyon San Andreas remake-nek tûnik...

Miami 2011-nek jobban örültem volna😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Végül is eddig jól meg volt magyarázva a story alapján, ha most is így lesz akkor nem lesz vele gond... 😊

tommygear
<#worship><#worship>
Deconstruction volt a címe
tommygear
ja igen, már keverem a dolgokat, de ezzel nem lettem okosabb 😛
vk90
A Gta 3-ba az elején kiesiek egy kocsiból a bomba az elsõ hídon, a második híd építkezés alatt volt. San Andreasba meg Tempeni felügyelete alatt voltál.

Capcom is the best!

Az a legbénább megoldás... 😊

Én álatalába már az elején elkezdem a küldiket és magamtól nem nagyon császkálok céltalanul ahova nem kell, max ha már végigtoltam... 😊

Bronx South
Ezt viszont osztom. <#eljen>

vk90
Én jó dolognak tartom a lezárásokat, nagy fíling az amikor már régóta csak egy városban mászkálsz (mintha csak egy város lenne a játkban) és hirtelen belecsöppensz egy új helyre, ahol új lehetõségek vannak. Kell ez a GTA-ba.

Capcom is the best!

Driver SF-ben volt megoldva meg a Maffia 2-ben,hogy egy energiamezõ szépen visszafordított az útközepén😊
Bronx South
Hát kinek mi, engem nem zavart eddig, az se érdekelne ha nem lenne lezárás.

Amúgy a sztori alapján mi indokolta a lezárásokat ? Azt tudom hogy a Vice Cityben hurrikán figyelmeztetés volt, és ezért voltak lezárva a hidak, a GTA IV fõsztorijában meg valami bevándorló terroristák miatt, és miután megnyitják a hídakat a liberálisok egybõl kereszttûzbe is kerülnek, de a többiben mi volt ? GTA III, San Andreas -al már nem vagyok képben, a GTA IV dlc sztorijait meg még csak most fogom tolni.

Én hülyeségnek tartom ezeket a lezárásokat... :/

Bronx South
"részben a hidak voltak lezárva" - Mindegyikben a hidak voltak lezárva, Los Angeles esetében egy gond van, hogy nincsenek olyan hidak, amin kizárólag lehet eljutni egyik részrõl a másikra. 😄 San Andreasban is Los Angeles egybõl bejárható volt, és a városból kivezetõ utak voltak lezárva. Ilyen szempontból viszont érdekes ez a lezárósdi.

Ryder62
Az a SA-ban van.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
VC-ben ugye van egy küldetés amikor be kell betonozni egy csávót, ennek ak üldetésnek mi a neve?
Ryder62
A GTA 3 óta fokozatosan nyílnak meg a városrészek pont ezért hogy legyenek újdonságok is. És ugye mindig mindegyik részben a hidak voltak lezárva és ugyan az SA óta (mióta tudunk lubickolni) átlehet úszni a másik partra bejárni a lezárt városrészt de csak rendõri kisérettel. 😄

Végre megoldhatnák már azt hogy ne legyen feldarabolva a térkép csak azért hogy pár híd összekösse amit le tudnak zárni.

Bronx South
<#smile>

Engem nem érintene hideg zuhanyként ha egybõl el lehetne jutni mindenhova, mert a céltalan császkálást megunom még azelõtt, hogy felfedeznék minden érdekes helyszínt... 😊

RiCSi1234
Ha csak egy hasonlót kapunk, sztem már jól jártunk 😊

GTA V (*.*)

vk90
Csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon egybõl mindenfelé el lehet jutni a városba?
Vagy egy ideig nem lehet eljutni bizonyos városrészekre, de lehet hogy vidékre sem lehet egybõl kimenni.
Mert ugye ha egybõl el lehet jutni mindenhová, akkor késõbb már nem lesz elég újdonság a játékban.

Capcom is the best!

Nah egy rugóra jár az agyunk... 😄

tommygear
nemsemmi terület volt ez <#eljen>
Lehet simán lesz akkora mint SA, ha pedig a SA kopár, sivár, kidolgozatlan területeinek helyén egy nagy részletes Los Santos lesz az még jobb mint egy elnagyolt SA... 😊

Bronx South
Azt is eltudom képzelni hogy maga az egész V akkora lesz majd mint a régi San Andreas területe.
Mert ugye a San Andreas mai szemmel már igen elnagyolt.

Én úgy képzelem el, hogy egyfelõl a tenger lesz a határ, egyfelõl pedig a hegyvidék... De majd kiderül.

Egyébként Tommy már csak azért sem lehet benne egy újabb részben mer nem tud úszni... <#idiota>

Bronx South
Nem probléma, bár én jobban örültem volna egy teljes San Andreas Remakenek, de jó lesz ez így is.

San Andreas map - Tulajdonképpen megkapjuk Los Santos és környékét felnagyítva, részletesen kidolgozva, a Rockstar nem piti kis területrõl ír.

Ryder62
Amúgy akkor ezúttal végre nem a tenger lesz a határ? Mert rüheltem hogy mindig egy szigeten parádézunk.

Ryder62
Ha akkora lesz mint LC, simán jöhet. Meg ugye lesznek még vidéki területek is.

vk90
Jaja, fõleg ha a vidéki terület is jó nagy lesz. Azok a hegyek ott a háttérben biztos nem kis helyen vannak "elhelyezve".

Capcom is the best!

tommygear
örülök, inkább dolgozzanak ki komolyan 1 várost mint legyen benne több szegényesebb
Azt, hogy simán jó, ha az az 1 kurva nagy lesz... 😄

vk90
Mit szóltok ahhoz, hogy csak egy város lesz az V-ben?

Capcom is the best!

tommygear
elsõ videót beraktam amit találtam 😄
Bronx South
<#eljen>