Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen a terület beépítését célzó ingatlanbiznisz reklámja volt, ma meg már milliárdokat ér és mûemlék. <#eljen>#eljen>
Na! Ki kell nyomozni, hogy mikor épült! A képen olyan 70%os lehet kb. Tehát ha például '95-2000-ig épült, akkor olyan '98 körül játszódhat a game.
GTA V helyszínek a játékban és az életben
http://9gag.com/gag/5135249
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Capcom is the best!
fõszereplõrõl van valami hír?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Miami 2011-nek jobban örültem volna😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Capcom is the best!
Én álatalába már az elején elkezdem a küldiket és magamtól nem nagyon császkálok céltalanul ahova nem kell, max ha már végigtoltam... 😊
Capcom is the best!
Amúgy a sztori alapján mi indokolta a lezárásokat ? Azt tudom hogy a Vice Cityben hurrikán figyelmeztetés volt, és ezért voltak lezárva a hidak, a GTA IV fõsztorijában meg valami bevándorló terroristák miatt, és miután megnyitják a hídakat a liberálisok egybõl kereszttûzbe is kerülnek, de a többiben mi volt ? GTA III, San Andreas -al már nem vagyok képben, a GTA IV dlc sztorijait meg még csak most fogom tolni.
Végre megoldhatnák már azt hogy ne legyen feldarabolva a térkép csak azért hogy pár híd összekösse amit le tudnak zárni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Vagy egy ideig nem lehet eljutni bizonyos városrészekre, de lehet hogy vidékre sem lehet egybõl kimenni.
Mert ugye ha egybõl el lehet jutni mindenhová, akkor késõbb már nem lesz elég újdonság a játékban.
Capcom is the best!
Mert ugye a San Andreas mai szemmel már igen elnagyolt.
Egyébként Tommy már csak azért sem lehet benne egy újabb részben mer nem tud úszni... <#idiota>#idiota>
San Andreas map - Tulajdonképpen megkapjuk Los Santos és környékét felnagyítva, részletesen kidolgozva, a Rockstar nem piti kis területrõl ír.
Capcom is the best!